pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 καλησπέρα μετά απο πολύ καιρό. εχω ενα repsol 1000rr 05' και βασικα απο τη μερα που το πηρα το βαρεθηκα οπότε λιγοτερο απο 1 χρονο μετα θελω να το δωσω (αφου πρωτα το βαλω μια στα μεγαρα αυτο τον καιρο) οσοι με θυμαστε θα ξερετε οτι ειχα μια R1 2001 πριν το CBR εχει οδηγησει κανεις και δικυλινδρο και τετρακυλινδρο SS? η ακόμα καλύτερα αν ειχε στην κατοχή του? τα μηχανακια που θελω ειναι 2. RC8 & R1 big bang το RC8 φοβαμαι πως αν το παρω και τελικα δε μαρεσει, δε θα το πουλησω τοσο ευκολα οσο ευκολα εδωσα το r1 και οσο ευκολα θα φυγει το repsol (ρωτανε αρκετοι αν το πουλαω αλλα ακομα λεω οχι) οποτε το να ξαναλαξω μηχανακι θα ειναι δυσκολο και ισως θα πρεπει να το σκοτωσω, δε λεει. και κατι ακομα, το απο πανω r1 που πουλαει ο βινιος τι σας λεει? https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/12561947/ ο βινιος γενικα τα μεταχειρισμενα του ειανι καλα μηχανακια? εχει κανεις αποψη? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Δεν ξερω καθολου απο τα μηχανακια οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Αλλα ενα εχω να πω... Το KTM ειναι παρα πολυ ΚΑΚΟ !!! https://www.car.gr/12647096-ktm-1190-rc8 ειδικα στο μαυρο με πολυεστερικα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Αν έχεις συνηθίσει σε τετρακύλινδρα, δύσκολα θα το συνηθίσεις το RC... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Το RC8 είναι σίγουρα διαφορετικό αλλά να ξέρεις δεν είναι και εμπορικό. Στο θέμα Βύνιος και καλά μεταχειρισμένα...εμ ξανασκέψου το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Απο τη μια το RC8 ειναι οντως περιεργο μοντελο και επειδη βλεπω πως τα βαριεσαι γρηγορα τα μηχανακια σου, η μεταπωληση ειναι σιγουρα παραγοντας που θα πρεπει να λαβεις σοβαρα υποψιν. Αλλα απο την αλλη... να δωσεις CBR1000RR για να παρεις R1; Εγω μαλλον θα ηθελα να δοκιμασω και κατι λιγο πιο διαφορετικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Obilivion 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Καλησπέρα φίλε μου. ΚΤΜ δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλά οπότε θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Το συγκεκριμένο μοντελο της yamaha δεν ήταν καλό... ήθελε λεφτά για να γίνει μηχανάκι και όσοι το οδήγησαν σε νορμαλ μορφή λέγαν τα ίδια κακά λόγια. Αν θες κάτι πραγματικά να σε εξιτάρει τότε κοίτα to bmw...αν θες κατι να είναι συνάμα αξιόπιστο αλλα υποδυέστερο απο το bmw παρε suzuki k9 και μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Αν πηγαινεις για την οικονομία, R1 το προηγούμενο μοντέλο (08-09), είναι παμφθηνα, είναι τέρατα αξιοπιστίας (εκτος απο βολάν). Αν το budget σου είναι εκεί κοντά στο big bang που linkαρες, γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά σε rsv? Best of both worlds μεταξύ αυτών των δύο που κοιτάς.https://www.car.gr/12125437-aprilia-rsv4-aprc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 το rc8 ειναι "περιεργο" μηχανακι απο οσες γωνιες και να το δεις! ομορφο, ξεχωριστο αλλα εχει πολλα αρνητικα. το συζηταγανε στο motovlog.gr sto fb πριν λιγες μερες. εχει πολλους ασχετους εκει, αλλα 2-3 που γνωριζουν απο μοτο και το εχουν οδηγησει λενε πως ειναι περιεργο. δε νομιζω να σου ταιριαξει παντως. το crossplane απο την αλλη το γνωριζω καλα γιατι το εχει φιλος και το οδηγαω καπου καπου. σε γκαζι σε στοκ μορφη θα το χαρακτηριζα παρομοιο με το rr που ηδη εχεις. γραμμικο σε ολο το φασμα, δε τρελαινεται, δε σκυλιαζει πουθενα. πολυ καλο μπροστινο φρενο, αναρτηση και πλαισιο. γενικα αν νιωθεις λιγο να οδηγας, σου "λυνει τα χερια". εμενα μου ταιριαζει γαντι σαν οδηγος (με καλο λαστιχο, χουφτωνεις γκαζι στο apex, δε προκειται να κουνηθει), στην ιδια περιπτωση με κ5 η κ9 εχεις φυγει με high σε φυστυκιες. αυτη η ασχημια στη μουρη και τα χοντρα ram air δε παλευονται ομως ρε πστ μου... το σκατενιο ηλεκτρογκαζο θα σε ξενερωσει. διορθωνεται βεβαια, οπως και παιρνει λιγη δυναμη το μοτο αν βαλεις καλο προγραμμα + ολοσωμη + φιλτρο. οτι και να κανεις, σε δυναμη, σουζες, νευρικοτητα κτλ τα zx, k9 θα τα βλεπεις με τα κυαλια, βασικα αν προλαβεις να τα δεις γιατι θα εχουν εξαφανιστει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 Επειδη ειχα το big bang..και εχω οδηγησει το rc8 , ουκ ολιγες φορες. Θα σου λεγα δαγκωτο για ρ1. Επίσης τα κτμ θελουν ευλαβικη συντήρηση,κατι το οποίο οι περισσοτεροι ιδιοκτήτες δεν το κάνουν. Οχι γτ θα τους βγει ο κουκος αηδονι,αλλα απλα γτ ειναι στον κοσμο τους. Με λιγα λογια δεν πιστευω να βρεις rc8 της προκοπης. Και τα 2 μηχανακια υστερούν λιγο σε γκαζια σε σχεση με τα υπόλοιπα σσ, κατι το οποίο θα το δεις μονο σε 400ρι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 Επειδή αναφέρθηκε το RSV4....once you go V4 you can't go back 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 Όταν οδήγησα το RC8 στις Σέρρες (νομίζω πρόπερσι) ήταν, απογοητεύτηκα. Για το γκάζι δεν μπορώ να πω, είναι υποκειμενικό αναλόγως από που ξεκαβαλάς για να ανέβεις στο RC8. Το κιβώτιο όμως ήτα τραγικό, όλες οι αλλαγές ήταν όπως όταν έβαζα πρώτη σε Fazer S2 :) Το στήσιμο δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αλλά και πάλι δεν είμαι καλό κριτήριο γιατί το πήρα για μερικές γύρες αφού είχα οδηγήσει το V4 :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ενα V2 θα βγάζει λιγότερα άλογα τροχό απ αυτό που εχεις τωρα..Αν είσαι απ αυτούς που σε "ενοχλεί" να σε περνάνε στην ευθεία θα εχεις μεγάλο θεμα.Για την αξιοπιστία της Ρενας δεν θα έπερνα και όρκο..Για εμένα κοιτα RSV4 σε αυτά τα λεφτα,αμα ειναι να κάνεις "μαλακία" να την κάνεις σωστά.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 από τον psychoboy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 εναλακτικα και κανα 1098-1198 ducati 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 Το rc8 έχει χαρακτήρα. Θα του μιλάς και δεν θα ακούει. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Το άλλο θα είναι ουδέτερο. Σαν γκέισα ένα πραγμα... Θα προτιμούσα το πρώτο κάθε φορά. Θα σε ανταμείβει με χαμόγελα κάθε φορά που θα οδηγείς και θα σε νευριάζει κάθε φορά που θα θες αλλά δεν θα θέλει αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2018 Παυλο τι ακριβως βαρεθηκες στο cbr? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 (τροποποιήθηκε) ρε μαγκες, σορυ, δε μου ερχονταν ειδοποιησεις και ελεγα τι ακριβως εγινε. . . εχω να μπω καιρο και κατι αλλαξε μαλλον παλι. λοιπον, ξεκιναω να απανταω 1-1 Την 2/25/2018 at 11:44 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Απο τη μια το RC8 ειναι οντως περιεργο μοντελο και επειδη βλεπω πως τα βαριεσαι γρηγορα τα μηχανακια σου, η μεταπωληση ειναι σιγουρα παραγοντας που θα πρεπει να λαβεις σοβαρα υποψιν. Αλλα απο την αλλη... να δωσεις CBR1000RR για να παρεις R1; Εγω μαλλον θα ηθελα να δοκιμασω και κατι λιγο πιο διαφορετικο. το ρ1 δε το ειχα βαρεθει, ηταν απλα παλιο και μου ειχε σπασει τα νευρα με μαλ@κιες ψιλοπροβληματα και νομιζω πλεον δε με καλυπτε οδηγικα. παλευα μαζι του. το crossplane ισως ειναι το διαφορετικο, το rc8 ειναι. Την 2/26/2018 at 0:14 ΠΜ, το μέλος Obilivion έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου. ΚΤΜ δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλά οπότε θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Το συγκεκριμένο μοντελο της yamaha δεν ήταν καλό... ήθελε λεφτά για να γίνει μηχανάκι και όσοι το οδήγησαν σε νορμαλ μορφή λέγαν τα ίδια κακά λόγια. Αν θες κάτι πραγματικά να σε εξιτάρει τότε κοίτα to bmw...αν θες κατι να είναι συνάμα αξιόπιστο αλλα υποδυέστερο απο το bmw παρε suzuki k9 και μετά πολλα τα λεφτα, δε με περνει ακομα. το σουζουκι οπτικα δε μαρεσει. Την 2/26/2018 at 1:00 ΠΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Αν πηγαινεις για την οικονομία, R1 το προηγούμενο μοντέλο (08-09), είναι παμφθηνα, είναι τέρατα αξιοπιστίας (εκτος απο βολάν). Αν το budget σου είναι εκεί κοντά στο big bang που linkαρες, γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά σε rsv? Best of both worlds μεταξύ αυτών των δύο που κοιτάς.https://www.car.gr/12125437-aprilia-rsv4-aprc 07-08 εννοεις μαλον? εδω πανω το αναφερουν σαν το καλυτερο πισταδικο, ισως ειναι αυτο που θελω αλλα θα ηθελα κατι πιο καινουργιο αφου με περνει. για το RSV δεν ξερω τιποτα. θα το δω ομως, ενδιαφερον ακουγετε, ελαφρως εκτος budget, ισως χρειαστει να το παω για μετα το καλοκαιρι. Την 2/26/2018 at 1:21 ΠΜ, το μέλος noodles έγραψε: το rc8 ειναι "περιεργο" μηχανακι απο οσες γωνιες και να το δεις! ομορφο, ξεχωριστο αλλα εχει πολλα αρνητικα. το συζηταγανε στο motovlog.gr sto fb πριν λιγες μερες. εχει πολλους ασχετους εκει, αλλα 2-3 που γνωριζουν απο μοτο και το εχουν οδηγησει λενε πως ειναι περιεργο. δε νομιζω να σου ταιριαξει παντως. το crossplane απο την αλλη το γνωριζω καλα γιατι το εχει φιλος και το οδηγαω καπου καπου. σε γκαζι σε στοκ μορφη θα το χαρακτηριζα παρομοιο με το rr που ηδη εχεις. γραμμικο σε ολο το φασμα, δε τρελαινεται, δε σκυλιαζει πουθενα. πολυ καλο μπροστινο φρενο, αναρτηση και πλαισιο. γενικα αν νιωθεις λιγο να οδηγας, σου "λυνει τα χερια". εμενα μου ταιριαζει γαντι σαν οδηγος (με καλο λαστιχο, χουφτωνεις γκαζι στο apex, δε προκειται να κουνηθει), στην ιδια περιπτωση με κ5 η κ9 εχεις φυγει με high σε φυστυκιες. αυτη η ασχημια στη μουρη και τα χοντρα ram air δε παλευονται ομως ρε πστ μου... το σκατενιο ηλεκτρογκαζο θα σε ξενερωσει. διορθωνεται βεβαια, οπως και παιρνει λιγη δυναμη το μοτο αν βαλεις καλο προγραμμα + ολοσωμη + φιλτρο. οτι και να κανεις, σε δυναμη, σουζες, νευρικοτητα κτλ τα zx, k9 θα τα βλεπεις με τα κυαλια, βασικα αν προλαβεις να τα δεις γιατι θα εχουν εξαφανιστει το νιτζακι ωραιο αλλα του 2011 και μετα ;D το γουσταρω καργα αλλα ξεφευγει το budget παλι. 8000€ ταβανι Την 2/26/2018 at 10:12 ΠΜ, το μέλος snow έγραψε: Επειδη ειχα το big bang..και εχω οδηγησει το rc8 , ουκ ολιγες φορες. Θα σου λεγα δαγκωτο για ρ1. Επίσης τα κτμ θελουν ευλαβικη συντήρηση,κατι το οποίο οι περισσοτεροι ιδιοκτήτες δεν το κάνουν. Οχι γτ θα τους βγει ο κουκος αηδονι,αλλα απλα γτ ειναι στον κοσμο τους. Με λιγα λογια δεν πιστευω να βρεις rc8 της προκοπης. Και τα 2 μηχανακια υστερούν λιγο σε γκαζια σε σχεση με τα υπόλοιπα σσ, κατι το οποίο θα το δεις μονο σε 400ρι. RC8 υπαρχει πολυ καλο, 2009 μοντελο, ξερω το μηχανακι προσωπικα αν και πλεον ειναι σε ξενα χερια, οχι σε φιλου ο οποιος το ειχε και λεει τα καλυτερα (βεβαια τα μηχανακια του ηταν rc8-tuono-tiger, δεν ειχε τετρακυλνδρο ss οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι αντικειμενικος) Την 2/26/2018 at 10:27 ΠΜ, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Επειδή αναφέρθηκε το RSV4....once you go V4 you can't go back ετσι μοιαζει :P Την 2/26/2018 at 11:02 ΠΜ, το μέλος gkourv έγραψε: Όταν οδήγησα το RC8 στις Σέρρες (νομίζω πρόπερσι) ήταν, απογοητεύτηκα. Για το γκάζι δεν μπορώ να πω, είναι υποκειμενικό αναλόγως από που ξεκαβαλάς για να ανέβεις στο RC8. Το κιβώτιο όμως ήτα τραγικό, όλες οι αλλαγές ήταν όπως όταν έβαζα πρώτη σε Fazer S2 :) Το στήσιμο δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αλλά και πάλι δεν είμαι καλό κριτήριο γιατί το πήρα για μερικές γύρες αφού είχα οδηγήσει το V4 :) σε καταλαβαινω Την 2/26/2018 at 0:28 ΜΜ, το μέλος psychoboy έγραψε: Ενα V2 θα βγάζει λιγότερα άλογα τροχό απ αυτό που εχεις τωρα..Αν είσαι απ αυτούς που σε "ενοχλεί" να σε περνάνε στην ευθεία θα εχεις μεγάλο θεμα.Για την αξιοπιστία της Ρενας δεν θα έπερνα και όρκο..Για εμένα κοιτα RSV4 σε αυτά τα λεφτα,αμα ειναι να κάνεις "μαλακία" να την κάνεις σωστά.. χαχαχαχαχ, ωραίος! η ευθεια δε με νοιαζει, ισως μονο σε καμμια μακρινη που κανω κατα καιρους, κατα τα αλλα, μονο βουνο και καμμια πιστα οποτε μπορω. γιατι θεωρεις μαλακια το rsv4? Την 2/26/2018 at 0:43 ΜΜ, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: εναλακτικα και κανα 1098-1198 ducati περαε απο το μυαλο μου αλλα οπως περασε εφυγε Την 2/26/2018 at 6:59 ΜΜ, το μέλος koukou έγραψε: Το rc8 έχει χαρακτήρα. Θα του μιλάς και δεν θα ακούει. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Το άλλο θα είναι ουδέτερο. Σαν γκέισα ένα πραγμα... Θα προτιμούσα το πρώτο κάθε φορά. Θα σε ανταμείβει με χαμόγελα κάθε φορά που θα οδηγείς και θα σε νευριάζει κάθε φορά που θα θες αλλά δεν θα θέλει αυτό. χαχαχα, κλαιω!! Την 2/26/2018 at 11:44 ΜΜ, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Παυλο τι ακριβως βαρεθηκες στο cbr? πολυ γραμικό, πολύ άτονο, πολυ κυριλε (θα ηθελα μια πιο αλητικια μορφη) ενας απο τους καλους ελληνες οδηγους και γνωστο ονομα στα περιξ οταν τον ρωτησα τι να παρω μετα το χοντα σε 8000 budget ειπε παλι χοντα.... ισως ειναι το καλυτερο αλλα δε θελω παλι χοντα, εκτος αν ειναι ευκαιρια και ειτε repsol ειτε hrc. οριστε και dyo φωτο του cbr Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 από τον pavlosR1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 8κ budget και θα παρεις crossplane? θα κλαις με μαυρο δακρυ οταν δεις ποσο καλυτερα ειναι τα αλλα. με τοσα παιρνεις τουμπανο κ7-8, r1 07-08 και σου μενουν και ρεστα. επισης ανετα βρησκεις κ9, zx10 08-10 (καποιο απο αυτα θα επαιρνα, ασχετο αν δε θα μπορουσα ποτε να ανοιξω γκαζι πανω απο 10κ στροφες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2018 πριν 17 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: 8κ budget και θα παρεις crossplane? θα κλαις με μαυρο δακρυ οταν δεις ποσο καλυτερα ειναι τα αλλα. με τοσα παιρνεις τουμπανο κ7-8, r1 07-08 και σου μενουν και ρεστα. επισης ανετα βρησκεις κ9, zx10 08-10 (καποιο απο αυτα θα επαιρνα, ασχετο αν δε θα μπορουσα ποτε να ανοιξω γκαζι πανω απο 10κ στροφες) suzuki δεν θελω και ninja 2011+, θα ηθελα κατι πιο συγχρονο, μην ειμαι παλι σε μηχανακι 10ετιας, να αυτο. οχι οτι ειναι ασχημα αλλα οσο μπορω να ανεβαινω. ειδα διαφορα απο το 2001 στο 2005 οποτε φανταζομαι και κατι αντιστοιχο αν παω 2 μοντελα μετα απο τα μηχανακι του 2005 και οχι μονο ενα. μπορει να το καθυστερισω αν τελικα δε βρω κατι να με ενθουσιασει και να δω του χρονου με μεγαλυτερο budget τι θα κανω. απλα βαριεμαι το cbr, να αυτο . .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Καλημέρα , χωρίς να έχω διαβάσει κανέναν από τους προλαλήσαντες δεν είναι δίλημμα , είναι R1 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες