Aramis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Καλησπερα. Θελω μια γνωμη και απο εσας καθως ο κυκλος μου δεν εχει πολλους μοτοσυκλετιστες με τους οποιους να μπορω να μοιρασω μια τετοια σκεψη. Πριν δεκα μερες γλιστρισα σε μια κατηφορα και η βεσπα μου καρφωθηκε σε μια κολωνα. Εγω ευτυχως και λογω της χαμηλης σελας ισως, εμεινα ορθιος και την κοιταζα που επεφτε. Μετα ηρθαν τα κλασσικα... ποσο θα παει να την φτιαξω, τι να φτιαξω, να ψαξω μια δευτερη για ταξιδια με 2ο ατομο που δεν μπορω να κανω με τη βεσπα. βρηκα και μια καλη σχετικα πρωτη δουλεια,λεφτα οκ εχω, προχωραμε. Σκεφτομαι ομως ωρες ωρες.. Τι θα γινοταν αν δεν εμενα ορθιος. αν επεφτα πανω στην κολωνα κ εγω.. ή αν ημουν με μια μεγαλυτερη μοτο και επεφτα στο πλαι και μου διπλωνε το ποδι. ή αν ειχα και αλλον μαζι. και μετα σκεφτομαι τα ταξιδια με κανονικη μηχανη. Αν πεταχτει καποιος και με στειλει 20 μετρα στον αερα? αν κανω εγω μαλακια? Και γιατι αλλο 200 κιλα απο κατω σου με 100 αλογα και αλλο 80 κιλα να πηγαινω σαν κυρια. Αξιζει ρε? Δεν ξερω.. δεν θελω να παρουν τον πατερα μου τηλεφωνο παλι. Αλλα παλι μετα μου ερχονται στο μυαλο εικονες απο ταξιδιωτικα και με γ@@μαει.. Θελω να το ζησω ολο αυτο πως να το πω αλλιως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Καλησπερα και σιδερενιος. Δεν αξιζει οχι αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση. Ελπιζω να σε καλυψα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Ο φόβος πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι ευχή και κατάρα...μπορεί να σε γλιτώσει από καταστάσεις, ενίοτε όμως είναι βραχνάς.Αν εσύ δε νιώθεις βολικά να πάρεις κάτι μεγαλύτερο και δυνατότερο, τότε δεν είναι εύκολο να στο προτείνει κάποιος άγνωστος! Κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με όσα γράφεις:1.υπάρχουν αρκετοί αναβάτες(μεταξύ αυτών και εγώ) που νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια πάνω σε ένα βαρύ/ογκώδες δίτροχο συγκριτικά με ένα μικρό. 2.Τα έξοδα σε περίπτωση στραβής είναι πάντα ένα θέμα, όποιο όχημα και αν οδηγείς...ο καλός εξοπλισμός και ενδεχομένως ένα καλό σχολείο εκμάθησης οδήγησης θα σου τονώσουν σημαντικά την ψυχολογία. 3.Ταξίδια και μάλιστα δικάβαλα μπορείς να κάνεις και με κάποια scooters, αρκεί να μην απαιτείς πολύ υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται λενε μερικοι (που ενιοτε σκονταφτουν και στα κακαλα τους...) Απο την αλλη, του φοβιτσιαρη η μανα δεν εκλαψε ποτε... Σκεψου τι αντεχεις περισσοτερο. Να οδηγεις με φοβο αλλα να κανεις αυτο που γουσταρεις, ή να μετανοιωνεις συνεχως αλλα ασφαλης; ΥΓ: Το κακο μπορει να σε βρει παντου. (Ακομα και με τα ποδια μεσα σε αποστειρωμενο θαλαμο 30 μετρα κατω απο την γη...) Σαφως αυτο δεν σημαινει οτι θα το επιδιωξεις κιολας. Το δικαιωμα της ελευθερης επιλογης ομως και των χαμογελων που αυτη φερνει, προσωπικα για μενα, ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα που εχω. Καθε επιλογη εχει ενα κοστος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Γενικότερα πάντως , ξεκίνα να προβληματίζεσαι από το γιατί έπεσες. Η μόνη πτώση που θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά να κόψω την μοτοσυκλέτα ( αν είχα καταφέρει να σηκωθώ εννοείται ) θα ήταν αυτή η οποία δεν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με κανέναν τρόπο ( αν υπάρχει βέβαια τέτοια ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Γενικότερα πάντως , ξεκίνα να προβληματίζεσαι από το γιατί έπεσες. Η μόνη πτώση που θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά να κόψω την μοτοσυκλέτα ( αν είχα καταφέρει να σηκωθώ εννοείται ) θα ήταν αυτή η οποία δεν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με κανέναν τρόπο ( αν υπάρχει βέβαια τέτοια ) Υπαρχει υπαρχει!!! (Οχι εγω, ενας φιλος μου... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Η μόνη πτώση που θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά να κόψω την μοτοσυκλέτα ( αν είχα καταφέρει να σηκωθώ εννοείται ) θα ήταν αυτή η οποία δεν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με κανέναν τρόπο ( αν υπάρχει βέβαια τέτοια ) Υπάρχει. Την ειχε περιγραψει άριστα ο Χατζάρας σε ενα εκπληκτικό άρθρο του, όπου διαχώριζε την τεράστια διαφορά μεταξυ ατυχήματος και δυστυχήματος. Βεβαια, δεν ειναι λόγος να ''κοψεις'' τη μοτό. Ειμαι σιγουρος, οτι σχεδον όλοι/ες, εχουμε ζησει τουλάχιστον μία τέτοια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος Aramis έγραψε: Σκεφτομαι ομως ωρες ωρες.. Τι θα γινοταν αν δεν εμενα ορθιος. αν επεφτα πανω στην κολωνα κ εγω.. ή αν ημουν με μια μεγαλυτερη μοτο και επεφτα στο πλαι και μου διπλωνε το ποδι. ή αν ειχα και αλλον μαζι. και μετα σκεφτομαι τα ταξιδια με κανονικη μηχανη. Αν πεταχτει καποιος και με στειλει 20 μετρα στον αερα? αν κανω εγω μαλακια? Και γιατι αλλο 200 κιλα απο κατω σου με 100 αλογα και αλλο 80 κιλα να πηγαινω σαν κυρια. Ρε συ μανα, μπηκες και εκανες προφιλ στο mybike; Ρεζιλι θα με κανεις... Νομιζω ειναι μεσα στο παιχνιδι ολα αυτα και το ξερουμε οσοι καβαλαμε. Το οτι σου στοιχισε τοσο πολυ μια τετοια αστεια πτωση (με την εννοια οτι δεν ειχε καμια απολυτως επιπτωση στην υγεια σου) εμενα μου λεει πως ισως δεν ειναι για σενα ο δικυκλισμος. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι το "αν αξιζει" ειναι κατι που το απανταει ο καθενας για τον εαυτο του. Και ακομα κι ετσι, η απαντηση παιζει ακομα και βασει περιστασεων. Πχ για καποιον αξιζει τωρα αλλα μπορει να μην αξιζει οταν παντρευτει και κανει παιδια. Ή οταν του πει ο ορθοπεδικος πως αν ξαναπεσει με μηχανη μπορει να εχει σοβαρα προβληματα υγειας. Κανε ενα διαλειμμα, δες τα πραγματα λιγο πιο ψυχραιμα και το ξαναβλεπεις αργοτερα. Οι μηχανες παντα εδω θα ειναι. edit: @innova 04 Το αρθρο που ανεφερες ξερεις αν υπαρχει καπου online; Ακουγεται ενδιαφερον. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 πριν 34 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: edit: @innova 04 Το αρθρο που ανεφερες ξερεις αν υπαρχει καπου online; Ακουγεται ενδιαφερον. Μπα, χλωμό. Απο μνήμης οτι μπορω να ανασυρω, πραγματευεται δύο διαφορετικες ΤΟΥ χύμες. Η πρωτη ναι, θα μπορουσε να την ειχε αποφύγει. Την 2η όμως, όχι. Με το TDR αργα τη νύχτα, μπαίνοντας στο μεγάλο S απο Βασ. Σοφίας προς φανάρια Χίλτον (όπου ακομη και σημερα ειναι μια όμορφη στροφη όπου εκμεταλλεύεσαι όλο το πλάτος της οδού), κάποιο Ikarus ειχε αφήσει μια διαμήκη λωρίδα λαδιού. Πατώντας την, το δικύλινδρο δίχρονο έχασε την πρόσφυση και ο αναβάτης βρέθηκε να σέρνεται γλυκά στην άσφαλτο, χωρις να προλάβει να κανει τίποτα. Δυσαστρία. Ετσι το ειχε χαρακτηρίσει, τότε. Disaster στην αγγλική.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Και γω κατι τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ σκεφτομουν και πουλησα το Hornet μεσα σε 8 μηνες απο τοτε που το αγορασα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος Aramis έγραψε: Καλησπερα. Θελω μια γνωμη και απο εσας καθως ο κυκλος μου δεν εχει πολλους μοτοσυκλετιστες με τους οποιους να μπορω να μοιρασω μια τετοια σκεψη. Αραμις, το θεμα που θιγεις μπορει να ακουγεται παραξενα σε άλλους, όμως ειναι ακρως ευαισθητο και τρομερά προσωπικό. εφυγε η βεσπα, και ζεις ακομη εκεινη τη στιγμη. Λογικό, αλλά θα χρειαστει ο ΙΔΙΟΣ να το πολεμησεις. Οι υπολοιποι γυρω σου ή στα φόρα, θα πουν και θα πουν. παιζει κάποιο -μικρό ρόλο- το ΠΟΥ εγινε και ΜΕ ΤΙ συνθηκες, διοτι υπάρχουν σημεια όπου μετατρέπονται σε παγίδες με λίγο νερό. Πχ. κατι ζόρικες κατηφόρες στον Βυρωνα. Απο εκει και περα, το ρίσκο που παιρνουμε όλοι, ειναι το ίδιο και απλά το αποδεχόμαστε. Η μοτό ετσι κι αλλιως ειναι μικρόβιο, και ειναι σχεδον αδυνατο να ''θεραπευτει'' κάποιος. Ψαξου μόνος, ανέλυσε τον λόγο που έπεσες, και τελικά αποφάσισε τι έφταιξε. Υπάρχει νόημα σε αυτό, διότι καταννοείς το αίτιο. Στο δίτροχο βρισκουν εφαρμογή οι περισσότεροι νόμοι της Φυσικής και είναι το μόνο μέσο που μπορείς να χαίρεσαι τον καθαρό αέρα στη μάπα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος Aramis έγραψε: Πριν δεκα μερες γλιστρισα σε μια κατηφορα και η βεσπα μου καρφωθηκε σε μια κολωνα. Εγω ευτυχως και λογω της χαμηλης σελας ισως, εμεινα ορθιος και την κοιταζα που επεφτε. Ίσως αν είχες μεγαλύτερη μηχανή, ή πχ μεγαλύτερους τροχούς , μιας που δεν ξέρω τους λόγους που γλίστρισες, ίσως να είχες αποφύγει την γλίστρα και τα επακόλουθα. Επίσης, 3 λόγοι πτώσεως υπάρχουν, ή φταίς εσύ, ή κάποιος άλλος, ή ο δρόμος απο μόνος του. Για μένα απο τη στιγμή που καβαλάς μηχανή/μηχανάκι οτιδήποτε δίκυκλο τελοσπάντων, και ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ πως οδηγάς, ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τους άλλους, και το δρόμο όποτε μπορείς (μη πας πάνω στα σαπουνόνερα, απέφευγε ότι γυαλίζει, απέφευγε φρεσκοβαμμένες λωρίδες), τότε μιλάμε για ένα ποσοστό πολύ μεγάλο όπου μπορείς να αποφύγεις τα χειρότερα. Αυτά, σε συνδιασμό με καλό κράνος/μπουφάν, θα σε γλυτώσουν απο τα περισσότερα. Τώρα, αν θές να το παίξεις Rossi , οι πιθανότητες του να μείνεις όρθιος μειώνονται δραματικά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Αν μετά από τόσες μέρες προβληματίζεσαι για ενα απλό γλύστρημα χωρίς καν τραυματισμό τότε η μοτοσυκλέτα δεν είναι για σένα,τουλάχιστον για εκτεταμένη χρήση -ταξίδια κλπ. Με όλη την ειλικρίνεια και σεβασμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Το 95 ειχα ενα ατύχημα στο Ηράκλειο στην 62 Μαρτυρων(24 χρονών τότε). Ένας σουρωμένος καβάλησε νησίδα και με πήρε σβάρνα εμενα τη μηχανή και την κοπελιά που έιχα απο πίσω. Αποτέλεσμα: ¨Εσπασε ο μηρός η λεκάνη ένα διάστρεμα στο πόδι κάτω και 7 ράμματα στο μέτωπο γιατί του έκανα ζάχαρη το παρπρίζ, Έμεινα με 11 μήνες με πατερίτσες και φησιοθεραπείες.Από τότε το πολέμησα αρκετά ψυχολογικά. Πήρα το ΧΤ όταν έβλεπα να έρχεται άλλος απο απέναντι έπιανα τέρμα δεξιά μεχρι που ακουμπούσα χώμα.Μετά με το στρόμ αισθανόμουν ποιο ασφαλής. Πήγα Κων/πολη , Βουλγαρία χωρίς θέμα. Η ψυχολογία έιναι το Α και το Ω. Εγώ ακόμα ώρες ώρες με πιάνει και φοβάμαι στο δρόμο άλλες όχι (φαινεται είναι το πως θα ξυπνήσω) αλλά μ αρέσει αυτο που κάνω και δε θ αφήσω κανένα πούστη να μου γαμήσει την ψυχολογία για μια μαλακια που χώρησε ο άλλος και την πάτησα εγώ. Συμπέρασμα: Μην αφήσεις ένα τυχαίο περιστατικό να σου χαλάσει το χόμπι και αυτο που σ αρέσει να κάνεις. Μπορεί να είσουν πεζός και να πέρναγε ένα αυτοκίνητο απο δίπλα σου με μεγάλη ταχυτητα. και να τη γλύτωνες στο τσαφ. Δεν είναι λόγος να σταματήσεις αυτό που σ αρέσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Οτι ειπαν οι προηγούμενοι. Η μηχανή έχει πολλά θετικά (απόλαυση οδήγησης, ελευθερία, γλύτωμα χρόνου, ταχύτητα, βολικοτητα κλπ κλπ) και πολλά αρνητικά με κύριο το ρίσκο και λιγότερο τα κρύα/βροχές. Κατανέμεις τα + και - στο μυαλό σου με βάση το δικό σου χαρακτήρα, τα εξισώνεις και παίρνεις την απόφαση του μηχανή ή όχι. Εχε στο νου οτι με τα χρόνια οι προτεραιότητες και τα θέλω αλλάζουν και πιθανόν να πρέπει να ξανακάτσεις κοιτώντας το ταβάνι και να ξαναζυγίσεις τα + και -. Δεν εχεις τις ίδιες σκέψεις στα 18 με τα 30. Η παραπάνω σκεψεις με έκαναν στα 24 μου να παρατήσω εντελώς και για πάντα το κομμάτι μηχανή, μετά απο 1 πτώση πρόσφατη που έφταιγα εγώ καθώς έκανα ταρζανίες και "εξάσκηση" κοκκαλώματα. Ειχα και παλιότερα πτώση στα 18 19 μου με μηχανή εντούρο όμως τότε το ζύγισμα ή μαλλον η συνειδητοποίηση δεν αρκούσε για να μου το κόψει. Αναρωτήσου αν όντως ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ (αυτή είναι η λέξη κλειδί) τη μηχανή μετά απο τέτοιες καταστάσεις και αποφασίζεις. 1 πτώση μπορεί να σου αλλάξει όλο το σκεπτικό όσο φλωρέ και αν ακούγεται σε κάποιους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Σε δύο ρόδες είσαι ευάλωτος, κακά τα ψέμματα, και ζούμε και σε μια χώρα που η οδηγική παιδεία και η τήρηση του Κ.Ο.Κ. είναι επιστημονική φαντασία. Το ερώτημά σου είναι σαφέστατα εύλογο, έστω κι αν είναι απόρροια ενός ασήμαντου -ευτυχώς- "παραστρατήματος". Για να φτάσεις στο σημείο όμως ν'αναρωτιέσαι, θεωρώ πως έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου, έστω υποσυνείδητα. Χωρίς να θέλω ν'αποκαρδιώσω κανέναν αναβάτη, η συμβουλή μου είναι να τ'αφήσεις για κάποιο καιρό. Αν σου λείψει αρκετά ώστε να το ξαναζητήσεις, συνεχίζεις από κει που τ'άφησες. Ειδάλλως, αυτοκινητάκι κι άγιος ο θεός. Όλα οκ όποιον δρόμο και να διαλέξεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 (τροποποιήθηκε) @aramis Να ξερεις κατι χαζοσαβουρες με λιγα χλμ και λοιπα εχουν συμβει σε ολους με μικρα μοτα παπακια κλπ. Τωρα για την σκεψη με την κολωνα που λες την ειχα οταν αυτο το τεποζιτο εγδαρε εναν κορμο δεντρου κανονικα και ηταν χοντρος Αυτα που λες τα ειπα και γω αλλα μολις εκοψα τα ραματα χαζευα για ανταλλακτικα στο καρ.Αλλα ρε φιλε με εκανε ανθρωπο.Οτι μαζευει κανεις σαν νοοτροπια οδηγησης με τον καιρο το μαζεψα εγω σε ενα βραδυ γιατι σηκωθηκα απαυτην την πτωση με κατι ραματα στον πισινο.Παντα ορθιος Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 από τον LovemygiXXer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 (τροποποιήθηκε) Μη σε παρει απο ακτω μια κακια στιγμη αναλυσε τι εφταιξε και τι θα μπορουσες να εχεις κανει...Παρε κατι πιο ασφαλες αν δε μιωθεις ασφαλεια μ αυτο που εχεις...Προσωπικα σε κατανοω μου αρεσει κ εμνα απιστευτα η μηχανη μου και καλως η καως αυτο το ικροβιο δε φευγει ποτε παντως στο μυαλο μου εχω αν με αξιωσει ο θεοςμ και καινω οικογενεια να σταματησω τα δικθκλα αααα και ο φοβος ειναι φυσιολογικος μετα τα 30 ετη μιλαβ και με αλλους στην ηλικια μου ,ηχανοβιοι ολοι απο παλια και ολοι το ιδιο λεν αυτο φυσικα ειναι καλο γτ σε ακνει πιο προσεχτικο... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aramis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Καλημερα κυριοι. Αλλο ενα σκουτερ 20ετιας και αλλο μια μηχανη που για εμενα ειναι αγνωστη ακομη. Αυτο σκεφτομουν και καθως ειμαι στο ψαξιμο για μια δευτερη για εκτος πολεως, δισταζα. Παντως η ψυχολογια τελικα ειναι το Α και το Ω καποιος το ειπε και εδω. Ε ειμαι και λιγο χεστης απο μονος μου.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Η οδήγηση δικύκλου είναι επικίνδυνη υπόθεση. Πόσο επικίνδυνη; Σύμφωνα με μελέτη/εργασία των Γιώργου Γιαννή (επίκουρου καθηγητή Ε.Μ.Π.) - Γιάννη Γκόλια (καθηγητή Ε.Μ.Π.) - Ελεονώρας Παπαδημητρίου (ερευνήτριας Ε.Μ.Π.) - Ιωάννας Σπηροπούλου (ερευνήτριας Ε.Μ.Π.), είναι περίπου 10 φορές επικινδυνότερο να οδηγεί κανείς δίκυκλο από αυτοκίνητο (μελέτη εδώ). Σύμφωνα με την τροχαία το 2016 έχουμε αυτή την κατάσταση πηγή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2018 Στατιστικα και θεωρίες τα θεωρώ εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Σκοπός είναι να μη σου έρθει το "τζατ". Αυτο που θα σε κάνει να κάτσεις σ ένα πεζοδρόμιο και να κρατάς το κεφάλι σου από αυτό που μόλις γλύτωσες στο τσαφ. Κλεινω τα 45 φέτος και οδηγάω απ τα 15.Πολλά τα χτυποκάρδια. Είναι μερικοί που δεν το έχουν νιώσει το συναίσθημα του "παρ ολίγω" και πάνε βουρ στον πατσα . Εγώ το ένιωσα μια χαρα και το πολέμησα όσο μπορούσα και μπορώ ακόμα. Η άγνοια έιναι ποιο επικινδυνη απο το να περιμένεις ανα πάσα στιγμή τι θα σου συμβεί νομίζω. Είχα μια άσχημη εμπειρία και από τότε δε σηκώθηκε η μπροστινή. Έχω συνομίλικους μου που χώνονται φέτα στη στροφή και τους θαυμάζω. Εγώ τα έκανα, πλέον δεν τα κάνω. Άλλοι το ξεπερνάνε σαν να μην έχει συμβεί ποτέ το ατύχημα και προχωράνε με το ίδιο βιολί και χειρότερα.Είναι θέμα χαρακτήρα, εγώ όχι. Η ψυχολογία είναι το Α και το Ω στο θέμα μηχανή. Αν το παίρνεις και βγαίνεις στο δρόμο και τρέμει το τιμόνι και το φυλοκάρδι σου καλύτερα άστο και πάρε το αυτοκίνητο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες