Nikosalamina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Γεια σας είμαι ο Νίκος και τώρα πρόσφατα απεκτησσ ένα Suzuki tl 1000s αν κάποιος είχε η έχει το ίδιο με το δικό μου θα ήθελα κάποιες πληροφορίες ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Μοτοσυκλέτα με ένα θρύλο γύρω από το ονομά της. Δεν είχα ποτέ TL1000S αλλα ρώτα μπας και ξέρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
japanofilos 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Καλώς ήρθες νικο.....εχει δίκιο ο FlyingInADream ρωτα τι θές και οποιος το δει και ξέρει θα σου απαντησει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikosalamina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μοτοσυκλέτα με ένα θρύλο γύρω από το ονομά της. Δεν είχα ποτέ TL1000S αλλα ρώτα μπας και ξέρω. Θέλω αν ξέρεις κανέναν μηχανηκο καλό που να ξέρει από το μοντέλο αυτό στην Αθήνα ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 https://www.facebook.com/apollonios.aandreas/photos?lst=1067301835%3A100015372753225%3A1517416572&source_ref=pb_friends_tl Εδώ είσαι φίλε. Το κατάλληλο άτομο γι αυτη τη μηχανη. Πριν λιγο καιρο την πουλουσε στο καρ θυμαμαι. κριμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 (τροποποιήθηκε) Η Μαρία, στο Motomike είναι εξειδικευμένη στα Suzuki, και πολύ σωστή και μετρημένη στην δουλειά της. Στο Περιστέρι. Θα βρεις εύκολα τα στοιχεία επικοινωνίας του μαγαζιού στο Google. πριν 3 λεπτά, το μέλος tasos polymeneas έγραψε: Εδώ είσαι φίλε. Το κατάλληλο άτομο γι αυτη τη μηχανη. Πριν λιγο καιρο την πουλουσε στο καρ θυμαμαι. κριμα Αυτό είναι TL1000R. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2018 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Obilivion 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Καλησπέρα φίλε μου!! Το tl είναι ένα ιδιαίτερο μηχανάκι και σχετικά σπάνιο...ο μηχανικος που θα σου λύσει τα χέρια είναι ο Σκούρτας στο κορυδαλό!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Η Μαρία, στο Motomike είναι εξειδικευμένη στα Suzuki, και πολύ σωστή και μετρημένη στην δουλειά της. Στο Περιστέρι. Θα βρεις εύκολα τα στοιχεία επικοινωνίας του μαγαζιού στο Google. Αυτό είναι TL1000R. φτου σουυυυυυυ :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες