Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Αν και θα ήθελα 2-3 πραγματάκια να έχει ακόμη, πάντως πιστεύω πως είναι απλά πανέμορφο συνδυάζοντας το κλασσικό στροφόμετρο ( Έχει άλλη χάρη η βελόνα ) με κάποια "μοντέρνα" στοιχεία. Είναι υπερβολικά απλό και δεν θα σε μπερδέψει καμία στιγμή . Ώπα, πως το έχασα αυτο ? Ειναι αυτο που έλεγα, cockpit μαχητικού απο τα λαμπάκια, και αμα ειχε και περισσότερα ηλεκτρονικά...disco party κανονικό. Η αριστερή πλευρά του καντράν, αμα το μηχανακι πχ έφερε και TC/ηλεκτρονικες αναρτήσεις/Anti-wheelie/Launch control/cornering lights/Q.S κτλπ κτλπ δεν θα χωρούσαν ακόμα και με τον νεκρό χώρο που υπάρχει, θα επρεπε να μικρύνουν τις λυχνίες για να χωρέσουν τα πάντα και μετα το ολο εγχείρημα θα θύμιζε το δωμάτιο με το MOTHER με τα 1000 λαμπάκια απο το Alien. Επιμένω πως το θέμα ειναι (πρωτίστως) χωροταξικό Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2018 από τον Red1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Κάτι που δεν (είδα να) αναφέρεται σε σχέση με τις οθόνες (TFT vs ψηφιακά LCD vs αναλογικά) είναι το τεχνικό του θέματος σε 2 βασικά στοιχεία: refresh rate και χρώμα. Αν, οι κατασκευαστές μου βάλουν OLED αντίστοιχο του iPhone X ή του Note τότε ναι, μιλάμε για σωστά contrast, χρώμα, γωνίες θέασης κ.ο.κ. Αν όμως η τεχνολογία της οθόνης (και όχι το τι απεικονίζει που μπορεί να είναι από όμορφο και περιεκτικό μέχρι και Need for speed) είναι από tablet του 100ρικου, κλάφ'τα Χαράλαμπε. Επίσης, στο αναλογικό βλέπεις με μηδενική καθυστέρηση ανά πάσα στιγμή το τί κάνει το χέρι/πόδι σου ή η μηχανή. Το βλέπεις στο στροφόμετρο ή στο ταχύμετρο. Με τα ψηφιακά, σχεδόν πάντα υπάρχει latency και αποτυχία ΑΜΕΣΗΣ ενημέρωσής σου Μη μπερδεύεσαι, αναλογικό είναι μόνο στο μάτι το στροφόμετρο, όλα από πίσω είναι ηλεκτρονικά. Αν και το latency που λες, σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις 6-8 μιλισεκόντ... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Πάντως πιστεύω (είναι λίγο biased η άποψη καθώς είμαι πολύ νέος και δεν είχα ποτέ μηχανάκι με κοντέρ με βελόνα) ότι αυτό που ήθελε να τονίσει κυρίως ο Στέλιος είναι ότι η μετάβαση στα ψηφιακά κοντέρ είναι κάτι το αναπόφευκτο, όπως ήταν η μετάβαση από το καρμπυρατέρ σε ψεκασμό από τα απλά φρένα σε ABS κ.λπ. Οι συνθήκες είναι αυτές που το καθιστούν απαραίτητο (δε διαφωνώ βέβαια ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως κόστος,κέρδη κ.λπ. κ.λπ.) και όπως συμβαίνει συνήθως σε όλα τα πράγματα υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής και, φυσικά, κάποια παράπονα. Πιστεύω σε 5-10 χρόνια το 90% άπ'τα μηχανάκια θα είναι εξοπλισμένα στάνταρντ με ψηφιακά κοντέρ και κανείς δεν θα ανοίγει ρουθούνι για αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 πριν 34 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Πάντως πιστεύω (είναι λίγο biased η άποψη καθώς είμαι πολύ νέος και δεν είχα ποτέ μηχανάκι με κοντέρ με βελόνα) ότι αυτό που ήθελε να τονίσει κυρίως ο Στέλιος είναι ότι η μετάβαση στα ψηφιακά κοντέρ είναι κάτι το αναπόφευκτο, όπως ήταν η μετάβαση από το καρμπυρατέρ σε ψεκασμό από τα απλά φρένα σε ABS κ.λπ. Οι συνθήκες είναι αυτές που το καθιστούν απαραίτητο (δε διαφωνώ βέβαια ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως κόστος,κέρδη κ.λπ. κ.λπ.) και όπως συμβαίνει συνήθως σε όλα τα πράγματα υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής και, φυσικά, κάποια παράπονα. Πιστεύω σε 5-10 χρόνια το 90% άπ'τα μηχανάκια θα είναι εξοπλισμένα στάνταρντ με ψηφιακά κοντέρ και κανείς δεν θα ανοίγει ρουθούνι για αυτό. Το αυτό.ακριβώς. Tα ειπες καλύτερα απο εμένα, εύγε ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Καλά αναπόφευκτη είναι σίγουρα. Αλλά δεν ξέρω αν συντελείται επειδή όντως έχει μικρότερο κόστος ή αρέσει στους πελάτες αυτή η αλλαγή. Γιατί αν δε προσβλέπεις σε μια "αύξηση κερδών" δεν κάνεις τίποτα. Δεν ξέρω, τεχνοφοβικός δε θα έλεγα οτι είμαι (τουναντίον, η υψηλή τεχνολογία με γοητεύει) αλλά πλήρως ψηφιακά κοντέρ (χωρίς το "βάθος", τις σκιάσεις, την ευκρίνεια και την ανεπιτήδευτη απλότητα των κλασικών) καθώς και ψεύτικα περιβλήματα για μικρότερες ή ανύπαρκτες εξατμίσεις (στα αυτοκίνητα αυτό) με βρίσκουν κάθετα αντίθετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Η προσαρμογή σ μένα δεν έγινε ποτέ. Νέα κόλπα σε σάπιο σκύλο δεν μαθαίνεις. Αυτά είναι για την γενιά του psp. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2018 Όταν έμπαινα στο παν/μιο η Απρίλια έβγαλε αυτό το καντράν Εγώ που ήθελα να γίνω πιλότος, θα έπαιρνα αυτήν τη μηχανή δίχως σκέψη... αλλά φευ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2018 Ποτε δεν ειναι αργα αν βαρεθεις τον αγγλο! https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9079854/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2018 πριν 44 λεπτά, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Ποτε δεν ειναι αργα αν βαρεθεις τον αγγλο! https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9079854/ Μη με πριζώνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2018 πριν 15 ώρες, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Ποτε δεν ειναι αργα αν βαρεθεις τον αγγλο! https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9079854/ Για του λόγου το αληθές, αυτό που πόσταρες εσύ, είναι Caponord. Το μοτό στην φωτό των οργάνων που πόσταρε ο Terathlios, είναι το α-πί-στε-υ-το Futura 1000. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2018 @Gouky7 @pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 Δεύτερο teaser video με τους ίδιους αναβάτες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 54 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: Δεύτερο teaser video με τους ίδιους αναβάτες. Το βιντεακι ηθελε να μοιασει λιγο με το teaser "unleash the beast" της ΚΤΜ πριν μερικα χρονια για το superduke. Αλλα το εμπλουτισαν λιγο με ενα χαζο "shaky cam" κι ενα κακο chopαρισμα... Α ναι, κι ενα 2ο μηχανακι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2018 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 Για μένα το κορυφαίο σποτάκι που έχω δει συνεχίζει να είναι αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 S και RS έκδοση με ιπποδυνάμεις μεταξύ 140 και 150 hp. Και οι δύο εκδόσεις έχουν πλέον έγχρωμες οθόνες TFT 5”, LED φωτιζόμενους διακόπτες , cruise control, φώτα DRL αλλά και ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa. Στην Ελλάδα το Μάρτιο με τιμή 14.290€ για την S και 15.890€ για την RS. Πηγή 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 148 hp καπου πηρε το ματι μου Αν θελει να συνεχισει να τα βαζει με τα μεγαθηρια της κατηγοριας χρειαζεται μια μεγαλη αλλαγη κυριως στο θεμα κινητηρα,ο 1050 εκανε τον κυκλο του και δεν εχει κατι αλλο να δωσει νομιζω. Στην κατηγορια αυτη θες δυναμη και στησιμο,οχι φωτιζομενους διακοπτες και cruise control.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 πριν 24 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: 148 hp καπου πηρε το ματι μου Αν θελει να συνεχισει να τα βαζει με τα μεγαθηρια της κατηγοριας χρειαζεται μια μεγαλη αλλαγη κυριως στο θεμα κινητηρα,ο 1050 εκανε τον κυκλο του και δεν εχει κατι αλλο να δωσει νομιζω. Στην κατηγορια αυτη θες δυναμη και στησιμο,οχι φωτιζομενους διακοπτες και cruise control.... Νομίζω ότι έχουμε χάσει λίγο το μέτρο με τα μεγαθήρια της κατηγορίας για να είμαι ειλικρινής. Για το θέμα ιπποδύναμη πάντα μιλάω. Αντιληπτό ότι είναι θέμα ανταγωνισμού και marketing αλλά 150 άλογα είναι υπέραρκετα και μάλιστα στον τρικύλινδρο κινητήρα με όλα του τα καλά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 Μόνο στα δικά μου μάτια φαίνεται πανέμορφο με τοπ περιφερειακά και τα 150 για γυμνό τεράστιο νούμερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Νομίζω ότι έχουμε χάσει λίγο το μέτρο με τα μεγαθήρια της κατηγορίας για να είμαι ειλικρινής. Για το θέμα ιπποδύναμη πάντα μιλάω. Αντιληπτό ότι είναι θέμα ανταγωνισμού και marketing αλλά 150 άλογα είναι υπέραρκετα και μάλιστα στον τρικύλινδρο κινητήρα με όλα του τα καλά. Φυσικα και ειναι υπεραρκετα και ισως μη αξιοποιησιμα απο πολλους απο μας....ομως στο χορο αυτο που εχει μπει πρεπει να χορεψει με τα βηματα τους αν θελει να βγαζει διαφημισεις του στυλ " the most powerfull" ...και αργοτερα να ανακοινωνει 150 αλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 πριν 51 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: 148 hp καπου πηρε το ματι μου Αν θελει να συνεχισει να τα βαζει με τα μεγαθηρια της κατηγοριας χρειαζεται μια μεγαλη αλλαγη κυριως στο θεμα κινητηρα,ο 1050 εκανε τον κυκλο του και δεν εχει κατι αλλο να δωσει νομιζω. Στην κατηγορια αυτη θες δυναμη και στησιμο,οχι φωτιζομενους διακοπτες και cruise control.... Τι εικάζω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό; Η Τ δεν ενδιαφέρεται για την κατηγορία όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από το Big4 της Ευρώπης στα 1000άρια+ sf. Αν παρουσίαζε ένα γυμνό με κινητήρα από λευκό χαρτί και specs κοντά σε αυτά του ανταγωνισμού τότε θα είχε και μια τιμή κοντά στα 18 χιλιάρικα. Γνώμη μου λοιπόν πως θα πήγαινε άπατο κι ας ήταν το καλύτερο μηχανάκι έβερ. Ο λόγος; Νομίζω πως οι μοτοσυκλετιστές αγοράζουμε μηχανή περισσότερο με βάση το DNA της κάθε εταιρίας παρά με τα specs. Δηλαδή ρε παιδί μου, η Aprilia δεν φημίζεται για τα χωμάτινά της ή για τα on off της ξέρω γω αλλά για τα πολεμικά της μοντέλα. Η ΚΤΜ δεν περιμένεις να σου βγάλει το καλύτερο τουριστικό μηχανάκι αλλά κόβεις τα @@ σου πως θα είναι όπλο. Το DNA της Τ λοιπόν , είναι συνδεδεμένο με πιο custom μοντέλα. Η Triumph αυτή την στιγμή διαθέτει με διαφορά το καλύτερο μεσσαίο γυμνό της αγοράς και τι έχει πετύχει από πωλήσεις; Αστεία νούμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Άρα λοιπόν καλά κάνει και "ξεχειλώνει" τον 1050 από την στιγμή που μπορεί διότι κακά τα ψέμματα , μια μικρή βιοτεχνία είναι. ΥΓ: Εννοείται πως τα 150 άλογα στα 189 στεγνά κιλά είναι πάνω από σούπερ για γυμνό μηχανάκι απλά το πέρασαν εντελώς λάθος προς τον κόσμο με την διαφήμιση που έπεσε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες