iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις? διαβαζω εχει σκληρη αναρτηση. Κοπαναει πολυ η αντεχετε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος iGiwrgos έγραψε: το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις? διαβαζω εχει σκληρη αναρτηση. Κοπαναει πολυ η αντεχετε ? Έχω του '14, δεν νομίζω να έχουν φοβερές διαφορές μεταξύ τους. Το σκουτεράκι γαμεί. Αν αντέχεις οικονομικά να πας στο 300άρι τότε να πας χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Έχω του '14, δεν νομίζω να έχουν φοβερές διαφορές μεταξύ τους. Το σκουτεράκι γαμεί. Αν αντέχεις οικονομικά να πας στο 300άρι τότε να πας χωρίς δεύτερη σκέψη. οχι για 150 σιγουρα. ποιος το 2017 να μου πει θεμα αναρτησης αντεχετε η ειναι ανυποφορει με δυο ατομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 Έχουν βάλει κανά ΤΤΧ στο μοντέλο του 17 κι έχω χάσει επεισόδια ξέρω γω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Έχουν βάλει κανά ΤΤΧ στο μοντέλο του 17 κι έχω χάσει επεισόδια ξέρω γω; διαβαζω εχει λιγο πιο μαλακη αναρτηση. το δικο σου κοπαναει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 Εχω ενα του 2014 και βασικα αυτο που αναφερεις νομιζω ειναι μειον σχεδον σε ολα τα σκουτερ με καθετα αμορτισερ πισω. Ναι ειναι σκληρα και βασικα ενοχλει τον συνεπιβατη ποιο πολυ. Ισως και το μοναδικο μειον που μπορω να αναφερω για την κατηγορια του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος ^tasoulis^ έγραψε: Εχω ενα του 2014 και βασικα αυτο που αναφερεις νομιζω ειναι μειον σχεδον σε ολα τα σκουτερ με καθετα αμορτισερ πισω. Ναι ειναι σκληρα και βασικα ενοχλει τον συνεπιβατη ποιο πολυ. Ισως και το μοναδικο μειον που μπορω να αναφερω για την κατηγορια του. Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μόλις τώρα αλλά λέω χέστο μην παρεξηγηθεί. Νομίζω πως δεν έχεις ζυγίσει καλά την κατηγορία την οποία κοιτάς, όλα τα σκουτερόπαπα έτσι συμπεριφέρονται. Δεν είναι δηλαδή μειονέκτημα του Χόντα αλλά όλων αυτών των σκούτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 Και εγω το εχω και φαινεται πως η αναρτηση του δουλευει μια χαρα.. Τι περιμενεις απο ενα σκουτερ?! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος snow έγραψε: Και εγω το εχω και φαινεται πως η αναρτηση του δουλευει μια χαρα.. Τι περιμενεις απο ενα σκουτερ?! Με την ευκαιρία , κι επειδή αύριο πάω για λάστιχα, έχεις να προτείνεις κάτι εκτός από τα City Grip ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε: Με την ευκαιρία , κι επειδή αύριο πάω για λάστιχα, έχεις να προτείνεις κάτι εκτός από τα City Grip ; Τα σιτι γκριπ εβαλα πριν κανα 4μηνο .. και αρχισαν να γλιστρανε ηδη! Δες τα μετζελερ (feel free? Καπως ετσι) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος snow έγραψε: Τα σιτι γκριπ εβαλα πριν κανα 4μηνο .. και αρχισαν να γλιστρανε ηδη! Να τον ακούς τον Θείο Χάμπο όταν μιλάει. Στα λεγα εγώ , δεν στα λεγα ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος snow έγραψε: Τα σιτι γκριπ εβαλα πριν κανα 4μηνο .. και αρχισαν να γλιστρανε ηδη! Δες τα μετζελερ (feel free? Καπως ετσι) Όντως, στην αρχή εντυπωσιακή πρόσφυση τα Citi, αλλά πολύ σύντομα πέφτει η απόδοσή τους κατακόρυφα. Προσωπικά, τα επόμενα που θα βάλω στο SH είναι τα Dunlop. Όντως οι αναρτήσεις είναι κάπως σκληρές, αλλά πέρα οτι το μηχανάκι είναι βράχος ακόμα και στην τελική του, σε όλους τους άλλου τομείς είναι απλά κορυφαίο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 Κούμπωσα τα Pirelli. Δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες για το λαστιχάκι αλλά τόσα χρόνια κάτοχος ευρωπαϊκών , έχω συνηθίσει να είμαι beta tester 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 Το medley που είχα δοκιμάσει είχε άνετη ανάρτηση δεν ισχύει αυτό που λέτε Την 30/1/2018 at 8:09 ΠΜ, το μέλος sorath έγραψε: Όντως, στην αρχή εντυπωσιακή πρόσφυση τα Citi, αλλά πολύ σύντομα πέφτει η απόδοσή τους κατακόρυφα. Προσωπικά, τα επόμενα που θα βάλω στο SH είναι τα Dunlop. Όντως οι αναρτήσεις είναι κάπως σκληρές, αλλά πέρα οτι το μηχανάκι είναι βράχος ακόμα και στην τελική του, σε όλους τους άλλου τομείς είναι απλά κορυφαίο! Του 2017 έχεις ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος iGiwrgos έγραψε: Το medley που είχα δοκιμάσει είχε άνετη ανάρτηση δεν ισχύει αυτό που λέτε Έτυχε και το οδήγησα χτες. Τα ίδια πράγματα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 39 λεπτά, το μέλος iGiwrgos έγραψε: Του 2017 έχεις ; Του 2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Έτυχε και το οδήγησα χτες. Τα ίδια πράγματα είναι Είχα νοικιάσει το καλοκαίρι ένα sh150 του 13 η 14 και ένα medley 150 το δεύτερο ήταν πιο μαλακό στα πλακωστρωτα του 2017 δεν έχω δοκιμάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 Μηπως περιμενεις να σου πει καποιος οτι ειναι σκληρο για να ησυχασεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος snow έγραψε: Μηπως περιμενεις να σου πει καποιος οτι ειναι σκληρο για να ησυχασεις? Αφού δεν εχει κάποιος του 17 με πει ξεκάθαρει απάντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος iGiwrgos έγραψε: Αφού δεν εχει κάποιος του 17 με πει ξεκάθαρει απάντηση Απο οσο ξερω το μοντελο 2014 με του 2017 δεν εχουν διαφορα,περα απο το keyless start , που εχει του 17. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος iGiwrgos έγραψε: Αφού δεν εχει κάποιος του 17 με πει ξεκάθαρει απάντηση Δηλαδη, τι διαφορες περιμενεις να εχει του 14 με του 17 στις αναρτησεις;; Πολυ σπανια θα αλλαξουν αναρτησεις σε τετοιας κατηγοριας μοτοσικλετα απο γενια σε γενια.. Εκτος και αν μιλαμε για ριζικη αλλαγη στο μοντελο, που στην περιπτωση του SH δεν υφισταται.. Κατα 99% θα εχουν και τον ιδιο κωδικο ανταλλακτικου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iGiwrgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος r3negade έγραψε: Δηλαδη, τι διαφορες περιμενεις να εχει του 14 με του 17 στις αναρτησεις;; Πολυ σπανια θα αλλαξουν αναρτησεις σε τετοιας κατηγοριας μοτοσικλετα απο γενια σε γενια.. Εκτος και αν μιλαμε για ριζικη αλλαγη στο μοντελο, που στην περιπτωση του SH δεν υφισταται.. Κατα 99% θα εχουν και τον ιδιο κωδικο ανταλλακτικου. Είχα διαβάσει στο moto mag από δοκιμή που είχαν κάνει ότι έχει νέο set up αναρτησεων. Το pcx έχει πιο μαλακό η είναι ίδιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες