Commando 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας Θέλω να παραγγείλω από aliexpress ένα κινητό αξίας 180€ γνωρίζει να μου πει κάποιος τι γίνεται με το τελωνείο εδώ; Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 από τον Commando Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 Αν το κινητο δεν στο περασει μεσω ευρωπαικης αποθηκης και το στειλει κατευθειαν απο κινα, εχεις πολυ μεγαλο ποσοστο να περασεις απο τελωνειο και να την "φας". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Commando 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 4 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: Αν το κινητο δεν στο περασει μεσω ευρωπαικης αποθηκης και το στειλει κατευθειαν απο κινα, εχεις πολυ μεγαλο ποσοστο να περασεις απο τελωνειο και να την "φας". Οπότε θα πληρώσω άλλα 100; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 από τον Commando Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 Δεν γνωριζω ποσο ειναι το τελωνειο. Σιγουρα ομως θα σου βγει φθηνοτερα να το αγορασεις απο εδω παρα απ`εξω στο τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Commando 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος fasarias έγραψε: Δεν γνωριζω ποσο ειναι το τελωνειο. Σιγουρα ομως θα σου βγει φθηνοτερα να το αγορασεις απο εδω παρα απ`εξω στο τελος. Με PayPal γλιτώνω τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 Το pay-pal ειναι τελειως ασχετο με το τελωνειο. Θα σε συμβουλευα να βρεις λιγο χρονο και να διαβασεις πως ακριβως γινονται οι διαδικασιες αγορων απο το εξωτερικο. Υπαρχουν αντιστοιχα θεματα-οδηγοι και εδω στο φορουμ και σε παραλληλες αναζητησεις σε ολο το ιντερνετ. Ψαξ`το λιγο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Commando 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: Το pay-pal ειναι τελειως ασχετο με το τελωνειο. Θα σε συμβουλευα να βρεις λιγο χρονο και να διαβασεις πως ακριβως γινονται οι διαδικασιες αγορων απο το εξωτερικο. Υπαρχουν αντιστοιχα θεματα-οδηγοι και εδω στο φορουμ και σε παραλληλες αναζητησεις σε ολο το ιντερνετ. Ψαξ`το λιγο. Ένα άλλο:Παράγγειλα από το LightInTheBox ένα κινητό και πλήρωσα κάτι παραπάνω για τυχόν δασμούς και φόρους και μετά μου έστειλαν ένα e-mail λέγοντάς μου ότι αν πληρώσετε δασμούς και φόρους να μας ενημερώσετε για να σας αποζημιώσουμε για το τελωνειο εννοούν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 Ναι. Για το τελωνείο λένε. Αλλά μερικές φορές κάνουν τους κινέζους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jliordos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) παιδιά σχεδόν όλα τα δέματα περνάνε από τελωνείο ,ανοίγουν, τσεκάρουν τιμές και σε όποιο προϊόν στοιχίζει η αγορά πάνω από 22 ευρώ πέφτει πιστολιά .Αλλάξανε πολύ τα πράγματα και έγιναν αρκετά αυστηρά !Όσο για το κινητό αν το πάρεις με 180 ευρώ και εδώ κάνει 250-270 για παράδειγμα ,υπάρχει τεράστια πιθανότητα να κοστίσει ολόκληρη η αγορά περισσότερο από όσα θα κόστιζε στην Ελλάδα ,αν συνυπολογίσει φυσικά κανείς, τα τέλη εκτελωνισμού και το ΦΠΑ που θα προσθέσουν οπωσδήποτε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2018 από τον jliordos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Αρχές Νοεμβρίου πήρα ένα ζευγάρι χούφτες, από Ali Express, κόστος περίπου 33ευρω, τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 20ευρώ(τις ήθελα άμεσα-δεν ήθελα να περιμένω), εκτός του ότι ήρθαν σε μόλις 3-4 μέρες με DHL στην πόρτα μου, δέν ειπώθηκε τίποτα για τελωνείο ή κάτι εξτρά.. Τι να πω.. Μήπως δίνουν έμφαση στα προϊόντα τεχνολογίας; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος Smias έγραψε: Αρχές Νοεμβρίου πήρα ένα ζευγάρι χούφτες, από Ali Express, κόστος περίπου 33ευρω, τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 20ευρώ(τις ήθελα άμεσα-δεν ήθελα να περιμένω), εκτός του ότι ήρθαν σε μόλις 3-4 μέρες με DHL στην πόρτα μου, δέν ειπώθηκε τίποτα για τελωνείο ή κάτι εξτρά.. Τι να πω.. Μήπως δίνουν έμφαση στα προϊόντα τεχνολογίας; Και γω θέλω να πάρω κάτι πραγματάκια για τη μηχανή από ali η αλήθεια να λέγεται, ελπίζω να μην έχω προβλήματα όπως και εσύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.512 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Τα περισσότερα πλέον ελέγχονται και αν δουν ότι είναι ευτελούς αξίας τα περνάνε έτσι,το καταλαβαίνεις από το ατσαλο ξανατύλιγμα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σιδ.Σταυρος 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2018 Εδω και καιρο πλεον οι αμερικανοι στο λενε στα ισισ "δεν γραφουμε επανω δωρο ακομη και αν μας ζητηθει",αυτο που κυνηγανε πιο πολυ ειναι κινητα,ταμπλετ,λαπτοπ και γενικα ηλεκτρονικα ειδη που αν τα παρεις απο εξω γλυτωνεις πολλα λεφτα σε σχεση με εδω. Επισης κυνηγανε καπνο,αλκοολ.Δεν τους νοιαζει πχ μια αλυσιδα [λεμε τωρα} ή ενα αδιαβροχο σακακι ή ενα ζευγαρι led. @Commando το paypal ειναι τροπος πληρωμης,το εαν περασει τελωνειο ή οχι ειναι το τι θα κρινει ο Τελωνης πχ αμα δουν χωρα προελευσης τουρκια να ξερεις θα στο ανοιξουν ποιο ευκολα.Εκτος απο την ειδοποιηση επανω θα το καταλαβεις και απο την ατσαλα επανακολλημενη ταινια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2018 αν παραγγλειω απο χωρα εε εχω κανα θεμα ??για ηλεκτρονικα ενδιφερομαι Οσο για το φιλο που ανοιξε το θεμα ενας φιλος προχτες πηρε ενα κινητο πληρωσε κατι παραπανω και του το στειλαν μεσω βελγιου ψαξου θα βρεις ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 @Antreasss από χώρα της Ε.Ε δεν έχεις κανένα θέμα. Αλλά όπως το είπες, χώρα της Ε.Ε όχι χώρα που είναι στην Ευρώπη αλλά δεν είναι στην Ε.Ε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες