Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 Να σου πω την αληθεια,θα κοιταξω και για τα δυο,θα τα οδηγησω και οποιο μου αρεσει περισσοτερο και βρω σε καλυτερη κατασταση,θα παρω. Απο βδομαδα θα ξεκινησω να βλεπω κανενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minus_gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 Σε όλα πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν υπάρχει βιβλίο service (μερικοί ξεχνούν να το βάλουν). Χωρίς βιβλίο service γνώμη μου είναι μην πάς καν. Από τα fiesta (που απ οτι κατάλαβα εκεί πάς) λίγο μυστήρια μου φαίνονται. Δεν είμαι μηχανικός, είχα fiesta κάποια χρόνια Αυτό έχει ξεκολλήσει το πλαστικό στην κολώνα της πόρτας του οδηγού. Πολύ συχνό στα fiesta το έπαθε και στο δικό μου αλλά επειδή ήμουν 160+ 3 φορές την εβδομάδα που ανέβαινα χαλκίδα. Αυτό είναι η απλή έκδοση αλλά τους καθρέφτες τους έβαψε. Και έβγαλε τα τάσια για να μείνει με τις σιδερένιες ζάντες (;) Eπίσης μπροστά κάτι παίχτηκε. Λείπει η τάπα της ρυμούλκησης και το χρώμα φαίνεται διαφορετικό. Αυτό ομοίως με τάπα ρυμούλκησης. Αν κοίταζα κάποιο θα ήταν αυτό . Φαίνεται οκ και οι φωτό που έχει βγάλει ειναι οι σωστές. Απλά όταν πας να το δείς σιγουρέψου οτι ανάβεις τα φώτα και δεν ανάβουν τα αλάρμ πχ. Τα xenon (και οτιδηποτε ηλεκτρολογικό aftermarket) για μένα είναι πάντα άγνωστος Χ. Εγώ νευριάζω με τα toyota. Αν δεν έχεις τέτοιο θέμα από τα yaris δές αυτό Απο getz αυτό αλλά τα χιλιόμετρα μου φαίνονται λίγα. Μπορεί να δικαιολογείται όμως Δεν μπορώ να σου πώ τι θα έπαιρνα στη θέση σου γιατί έχω δοκιμάσει το fiesta. Πάντως δεδομένου οτι είναι αμάξια 15ετίας ήδη σκέψου και ποιο θα φύγει πιο εύκολα και πιο καλά σε λεφτά σε 2-3 χρόνια πχ αν θές να αλλλαξεις. Για αυτό τον λόγο και γιατί είναι και 5 πόρτο η λογική λέει yaris. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 Σχετικα με το φιεστα. Βλεπω οτι υπαρχει εκδοση 1.2(η 1250 κυβικα) αλλα και 1.3 που ειναι ομως λιγοτερους ιππους,γιατι ειναι 8βαλβιδο. Η 1.3 υπαρχει στην Ελλαδα?Για να κοιταω για αυτην με τους 75 ιππους και οχι το πιο αδυναμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 Το budget ανεβηκε λιγακι. Για το αυτοκινητο παω μεχρι 3500Ε. Δε βλεπω να πιανω βεβαια τιποτα αλλα μοντελα,αλλα πιανω πιο προσεγμενα getz,yaris.Επισης πιανω και το επομενο clio. Ειδα και ενα-δυο mitsubishi colt.Τι παιζει με αυτα?Ξερουμε? Εννοειται για το πιο καινουργιο του 05 μοντελο,οχι το παλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) Και VW POLO μπορεις να βρεις σε αυτα τα χρηματα, προσφατα πουλησαμε της γυναικας μου 1200αρι μοντελο 07 με 123K χιλιομετρα στα 4000. https://www.car.gr/12046201-volkswagen-polo Δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο με τα 69 αλογα που εχει αλλα πραγματικα σε παει παντου με ασφαλεια, δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα το δικο μας τα μονα προβληματα στα 10 χρονια που το ειχαμε ηταν 2 πολλαπλασιαστες και μια ροδελα χαλκου στην φουσκα θερμοκρασιας. Μεχρι τα 170 κοντερ ειναι πολυ σταθερο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2018 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 Εγώ προτείνω Getz 1.3 12V Σκυλί, οικονομικό σε όλα του, αξιοπρεπές στο δρόμο και ac που σκοτώνει. Απαραίτητα στην 1η σου αλλαγή ελαστικών βάζεις 185/60R14 σε πιο sport σειρά ελαστικών και είσαι άρχοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Εγώ προτείνω Getz 1.3 12V Ρε αυτοκινητο θελει ο ανθρωπος, κανονικο. Το 12βολτο τι να το κανει???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: ...ac που σκοτώνει... Ελπιζω οχι την ιπποδυναμη πριν 3 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Ρε αυτοκινητο θελει ο ανθρωπος, κανονικο. Το 12βολτο τι να το κανει???? Με την ευκαιρια, εαν θελω να δωσω 12ν σε κομπρεσορακι αερος αυτοκινητου, αλλα απο πριζα σπιτιου, τι μετασχηματιστη θα χρειαστω? 2 χρησιμοποιησα 12ν και 1,5Α αλλα δεν εχουν δυναμη να το δουλεψουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος gkourmoul1 έγραψε: Με την ευκαιρια, εαν θελω να δωσω 12ν σε κομπρεσορακι αερος αυτοκινητου, αλλα απο πριζα σπιτιου, τι μετασχηματιστη θα χρειαστω? 2 χρησιμοποιησα 12ν και 1,5Α αλλα δεν εχουν δυναμη να το δουλεψουν... Το 1,5Α ειναι λιγο, αν εχεις κανενα τροφοδωτικο απο υπολογιστη ισως να δουλεψει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Την 3/1/2018 at 8:32 ΜΜ, το μέλος hayabusas έγραψε: Ρε αυτοκινητο θελει ο ανθρωπος, κανονικο. Το 12βολτο τι να το κανει???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Γιωργο το colt καλο ειναι και παει πολυ καλα στον δρομο, ειναι νευριασμενο το μοτερακι του, αλλα σε αξιοπιστια χανει απο τα 3 που λεγαμε Το clio λεμε ξεχασε το... Για μενα εξακολουθεις οτι κοιτουσες, απλα πιο προσεγμενα οπως ειπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2018 (σηκώνει χέρι) κύριε! κύριε! Εχω το Colt (cz3) εδω και 11 χρόνια. Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Οικονομικό + αξιόπιστο αλλα μην ανοίξω το στόμα μου για τους saracaκis bros, μόνο και μόνο αυτο θα με έκανε να στραφώ αλλού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 +599 για ολα στον αποπαν! αν χρειαστεις το οτιδηποτε ανταλλακτικο θα κλαις με μαυρο δακρυ, πραγματικα ομως. κοιτα για τετοιο corolla (το 1.4 με 98 στροφαλο, ειναι πυραυλακι). ανταλλακτικα ακομα και στο περιπτερο της γειτονιας. δε παθαινουν τιποτα, μονο λαδι και βενζινη θελουν. https://www.car.gr/11857742-toyota-corolla https://www.car.gr/12107160-toyota-corolla-korola https://www.car.gr/11857654-toyota-corolla-vvti-16v-1400cc https://www.car.gr/12149106-toyota-corolla Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: +599 για ολα στον αποπαν! αν χρειαστεις το οτιδηποτε ανταλλακτικο θα κλαις με μαυρο δακρυ, πραγματικα ομως. κοιτα για τετοιο corolla (το 1.4 με 98 στροφαλο, ειναι πυραυλακι). ανταλλακτικα ακομα και στο περιπτερο της γειτονιας. δε παθαινουν τιποτα, μονο λαδι και βενζινη θελουν. https://www.car.gr/11857742-toyota-corolla https://www.car.gr/12107160-toyota-corolla-korola https://www.car.gr/11857654-toyota-corolla-vvti-16v-1400cc https://www.car.gr/12149106-toyota-corolla Καλα αυτοι που εχουν Toyota νομιζουν οτι πουλανε χρυσαφι, 3 χιλιαρικα για αμαξι 18 χρονων? Γελάνε και οι πετρες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 Περα απο αυτο,δεν εχει abs και ειναι και 1400 Αμαξι χωρις abs εν ετει 2018 το θεωρω αποτυχια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 Την 3/1/2018 at 2:38 ΜΜ, το μέλος Dant3 έγραψε: Το budget ανεβηκε λιγακι. Για το αυτοκινητο παω μεχρι 3500Ε. Δε βλεπω να πιανω βεβαια τιποτα αλλα μοντελα,αλλα πιανω πιο προσεγμενα getz,yaris.Επισης πιανω και το επομενο clio. Ειδα και ενα-δυο mitsubishi colt.Τι παιζει με αυτα?Ξερουμε? Εννοειται για το πιο καινουργιο του 05 μοντελο,οχι το παλιο. εμ γω στα λεγα δεν μ ακουγες το εχει ο πατερας μου σκυλι μαυρο πραγματικα αλογα 100+ συντηρηση τα τυπικα αλδια φιλτρα ο μαστορας που το παω μου ειπε εχει πελατη που εχει πελατη με 500000χμ..Λιγη καταναλωση περισσοτερο απο τα αλλα στα 13000 κυβικα εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 Update. Τελικα επειδη δεν αρεσε στην οικογενεια ιδιαιτερα η ιδεα του μεταχειρισμενου,καπου προς το τελος του 18 θα παμε για αγορα καινουργιου. Θα ανοιξω θεμα τοτε για να ακουσω και τις προτασεις σας. Ευχαριστω ολους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2018 Τι πιο ωραία κατάληξη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες