Jump to content
ionas1992

Βαρέθηκα το TDM

Recommended Posts

Καλησπέρα στο Forum.
Μετά απο 4 περιπού χρόνια με το td έπαθα αυτο το πράγμα που είχα πάθει οταν είχα πάρει ενα σκούτερ για 6 μήνες, δηλαδή δεν θέλω ούτε να το βλέπω ουτε να το καβαλάω και ειδικά ουτε να ακούω τον ήχο απ τις ρέμους που είχα βάλει σαν παιδί και εγω :laugh:.
Το έχω στείλει για κάτι περιφεριακά μαζέματα και μετα θα πάρει πόδι
το ερώτημα είναι τι παίρνεις μετά, με τα λεφτά που θα το πουλήσεις και ίσως κατι παραπάνω δηλαδή ας πούμε +- 4500-5000? γιατι κακά τα ψέματα τα κάνει ολα και συμφαίρει, δεν σπάει οοοοοοτι και να του κάνεις, ταξίδι πάει απλα λίγο υστερεί σε γκάζι για τα γούστα μου. Να σημειωθεί οτι πλέον που έπηξε το μυαλό δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω μηχανή χωρίς ABS.
Σώζει ζωές παιδιά, αν είχε το td μπορεί και να το κράταγα ( ψέμετα δικαιολογίες στον εαυτό μου για να το διώξω:_devil:)
Απο κει και πέρα σκεφτόμουν για κανα FZ1 αλλά τα 150 άλογα με τρομάζουν και είναι και ψοφιο πριν τις 5000 αρα για Αθήνα δεν κάνει.
είδα bmw k1200 r επίσης τρόμαξα με τα άλογα του γιατι είμαι και γκαζοφονιάς. θέλω να ξεκινάω τέρμα και τα φοβάμαι λιγο τα τετρακύλινδρα μόλις αρπάξουν. Αλλά απ την άλλη αυτον τον μπουρδελο-ήχο τον θέλω πλέον στην ζωή μου:thumbsup:
Για κανα τίγρη με βλέπω αν και μου φαίνονται λίγα τα 115 άλογα και φοβάμαι μην ξενερώσω. Καθώς η μετάβαση απ τις ταχύτητες του TDM στου tiger δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο νομίζω .Επίσης  τα μοντέλα του 07 κυμένονται σε αυτές τις τιμές. Βέβαια τίθεται το πρόβλημα με τα πιστόνια αλλα 10 χρόνια μετά δεν θα το είχε βγάλει αν ήταν? να σημειωθεί οτι διαβάζω εδώ και 7 ωρες περίπου και έχω  ακούσει οτι βλακεία υπάρχει
μέχρι και οτι παίζει ρόλο το χρώμα της μηχανής για το αν θα βγάλει πιστόνια η αν θα καεί λάδια
ακούω γνώμες ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τροποποιήθηκε από τον ionas1992

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο γκαζοφονιας δεν το χρειαζεται το ads.

Παρε τον Τιγρη.Σε μαυρο κατα προτιμηση,που καιει και λιγοτερα λαδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως βγαζεις συμπερασμα οτι το FZ1 που εχει 150 αλογατα ειναι ψοφιο στις 5? Το εχεις βολταρει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν το εχω πάει βόλτα
έτσι μου είπε ο μηχανικός και 2-3 φιλαράκια που το έχουν πάει
απ οτι ξέρω φοράει παρόμοιο κινητήρα με R1 (αν και δεν είμαι σιγουρος) και αυτο το είχα για λίγους μήνες δανικό και χαμηλά το εβλεπες ρε παιδι μου οτι δεν έκανε για την ζουγκλα της Αθήνας ( δεν το ανοιξα ποτε)
δεν ήρθα εδω να το παιξω έξυπνος ερωτήσεις κάνω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα 1000 κυβικά και 150 άλογα δεν είναι πουθενά ψόφια.Έχει απέραντη ροπή να κινείται με 5η και 2000 στροφές.

Εναλλακτικά πάρε το FΖ8.

Πάντως τα 4Κ δεν ταξιδεύουν σαν τα 2Κ !   :devil: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεεε το FZ8 ξεφευγει πολυ απο τιμή
απλα το fz1 ισως το θεωρώ επικύνδινο στα χέρια μου
αλλα δεν ξερω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σου αρεσει εμφανησιακα τοτε πρεπει να βρεις ενα και να το βολταρεις, ισως να κουμπωσεις επανω του, λογικο οτι σε σχεση με ενα δικυλινδρο στα ιδια σχεδον κυβικα οπως το TDM που εχεις να ειναι λιγοτερο δυνατο στις πολυ χαμηλες στροφες αλλα να ξερεις οτι οι 5Κ ερχονται πολυ γρηγορα στο στροφομετρο ολων των τετρακυλινδρων, απο την αλλη τα 150 αλογα τα εχει στις ψηλες στροφες, οσο το μηχανακι το δουλευεις χαμηλα και μεσαια δεν εχεις να φοβηθεις κατι, δεν εισαι απειρος οδηγος και μπορεις να καταλαβεις που σε παιρνει και που οχι.

Γνωμη μου ειναι να το δοκιμασεις, μην ακους γνωμες τριτων, απο την αλλη μπορει νανφοραει μοτερ R1 αλλα εινα στημενο για αλλη χρηση και σιγουρα θα εχει πιο ηπιο προφιλ.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη καβαλαω r1 και ψοφιο δεν το λες στα χαμηλα,  πιστευω πως το fz1 θα δουλευει πολυ πιο ωραια στις χαμηλομεσαιες μιας και ειναι streetfigter,  

Βεβαια απο την αλλη κανένα  μα κανενα μοτερ δεν λειτουργει σωστα,  αν το δουλευεις χαμηλα με λαθος ταχυτητα. 

Ασχετα το ποσο ειναι προθυμο να ξεκολλησει οταν ανοιξει το γκαζι. 

Αν γουστάρεις γυμνο τότε  παρτο.  

Δεν θα εχει καμια σχεση με το tdm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος ionas1992 έγραψε:

εεεε το FZ8 ξεφευγει πολυ απο τιμή
απλα το fz1 ισως το θεωρώ επικύνδινο στα χέρια μου
αλλα δεν ξερω

ολα τα μηχανακια ειναι επικινδυνα στα λαθος χερια...ακομα και 10 αλογα να εχουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραια ευχαριστω θα παω να το δω
το tiger απ την αλλη?
Απλα με το τδμ μπορεις να ξεκινήσεις τερμα χωρις να φοβασαι οτι θα κανει σαν αφηνιασμενο με κακή κατάληξη 
αυτο με προβληματίζει στο φαζερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά.... το Tiger είναι αρκετά ανώτερο από το tdm θα σου είναι μια χαρά πιστεύω... απλά θα πρέπει πάντα να έχεις μια καλή καβάτζα στην άκρη για καλο και για κακο... το θέμα μέ τα πιστόνια υπαρχει ακόμα και αν έχουν περάσει 10 χρόνια όπως λες πιο πάνω σε άλλον έβγαλε πιστόνια στα 80.000χλμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα χρόνια  πολλά 

στον έλεγχο που θα κάνει ο μηχανικός μπορεί να δει αν το πάει το μηχανάκι κατά εκεί ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ionas1992 έγραψε:

Καλημέρα χρόνια  πολλά 

στον έλεγχο που θα κάνει ο μηχανικός μπορεί να δει αν το πάει το μηχανάκι κατά εκεί ;

Αν κάτι δεν είναι εμφανές ή δεν ακούγεται, λίγο δύσκολο να προβεί σε τέτοιο έλεγχο ο μηχανικός, μα το ακόμα πιό δύσκολο είναι να δεχτεί ο ιδιοκτήτης της μηχανής...

Φρόντισε να ασχοληθείς με την γενιά δίχως τα θεματάκια, ειδάλλως κόψε μούρη ιδιοκτήτη, κατάσταση μηχανής κλπ. και όρμα...!!!

Το fz1 για το γυμνό συζητάς; Γιατί κάποια σχόλιο πιο πάνω με μπέρδεψαν... Γιατί αν μιλάς και για γυμνά ο ορίζοντας ανοίγει και κρύβει όμορφες εκπλήξεις... :_devil:

street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 street triple <3 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η γενιά δίχως θέματα ξεφεύγει σε τιμη
οχι το γυμνο είναι ασχημούλη χαχα αν ήταν στρογγυλοφάναρο θα το σκεφτόμουν
το bandit τι λεει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος ionas1992 έγραψε:

Δεν έχω θέμα 

καλα πάει; :p

Πολυ καλα και προσαρμοζεται στα μετρα σου.Συνεργειο αραια και που και μονο για λαδια.

Λιγο βαρυ για μεγαλουπολη.

ΥΓ Και αυτο σε μαυρο.Στριβει καλυτερα.

Τροποποιήθηκε από τον pan(dvs)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο μαυρο δεν παιρνω αλλο!
μονο το φαζερ σκεφτομουν κοκκινο.
εμ τα 100 αλογα μου φαινονται λιγα για τα 1250 cc
θα τρωω πολυ τσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 56 λεπτά, το μέλος ionas1992 έγραψε:

μονο μαυρο δεν παιρνω αλλο!
μονο το φαζερ σκεφτομουν κοκκινο.
εμ τα 100 αλογα μου φαινονται λιγα για τα 1250 cc
θα τρωω πολυ τσαι?

Ειναι κανονικα αλογα και οχι μουλαρια.Εχει φοβερη ροπη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου σε νοιαζει μονο το τσαι παρε μια μπουσα...

Μεχρι να γινεις χαλκομανια πουθενα ισως κερασεις και συ κανενα λιπτον

Τροποποιήθηκε από τον foten21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/12/2017 at 7:17 ΜΜ, το μέλος ionas1992 έγραψε:

είδα bmw k1200 r επίσης τρόμαξα με τα άλογα του γιατι είμαι και γκαζοφονιάς. θέλω να ξεκινάω τέρμα και τα φοβάμαι λιγο τα τετρακύλινδρα μόλις αρπάξουν. 

Κι οταν θα παρεις τον αξονα στο χερι θα φταει η μπεμβε μετα και η αξιοπιστια της :laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά το ΤΔΜ,το τάιγκερ 1050.

Τι μου θυμίζει άραγε αυτή η ακολουθία? :crazy: 

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα