Jump to content
koulouris93

Πρωτη μηχανη

Recommended Posts

πριν 29 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Στα χέρια ενός βλάκα , όχι ενός άπειρου. Μάλιστα , το πρόβλημα θα είναι όταν ο βλάκας θα είναι πλέον πιο έμπειρος απ ότι στις αρχές. Αν η ερώτηση ήταν " Τι μηχανάκι να πάρω ώστε να κυνηγιέμαι με ασφάλεια με τους φίλους μου σε Δημόσιο δρόμο " δεν νομίζω να του προτείναμε μοτοσυκλέτες αλλά την αυτοκτονία.

ΥΓ: Επειδή μου είστε ιδιαιτέρως ευαίσθητοι τώρα τελευταία δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς , ως βλάκα βάζω πρώτον απ όλους τον εαυτό μου.

Η απειρία δεν απέχει πολύ από την βλακεία. Ειδικά με παρέες που θα του πούνε "έλα ακολούθα τα φρένα μας και δεν θα πάθεις τίποτα" κάνοντας τον να νοιώθει κι άσχημα αν δεν το κάνει.

Επειδή μεγάλωσα επαρχία τα πρώτα χρόνια, οδηγούσαμε μπόμπους, παπιά και Daxακια από τα 8-10 οι περισσότεροι. Από τότε ως τώρα, 32+ χρόνια μετά έχω πάει σε αρκετές κηδείες και έχω διαβάσει για πολλούς που φύγανε, από τους ίδιους λόγους. Χάλια δρόμοι, υπερβολές, λίγη κλίση παραπάνω, λίγο πιο μετά τα φρένα, κτλ που όλοι έχουμε πάθει λιγότερο ή περισσότερο. Ο άπειρος έχει τόσα να ασχοληθεί και μάθει που οτιδήποτε θα του αποσπά λίγο την προσοχή θα τον οδηγεί σε λάθη. Καλύτερα να μην έχει και το νεύρο του 690 ή τα 80+ άλογα του Dorsoduro (και τα πολλά κιλά του).

ΥΓ. δεν έχω τίποτα με το Dorsoduro, μην παρεξηγηθεί ο κάτοχος εδώ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κι εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις από λιγότερα άλογα....εκεί στα 50 για αρχή καλά είναι.

Η όλη κουβέντα μου θυμίζει το παλικαράκι που αγόρασε το CB μου για πρώτη μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 1 λεπτό, το μέλος Wolf1138 έγραψε:

Κι εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις από λιγότερα άλογα....εκεί στα 50 για αρχή καλά είναι.

Η όλη κουβέντα μου θυμίζει το παλικαράκι που αγόρασε το CB μου για πρώτη μοτοσυκλέτα.

Είναι ΟΚ; Δεν την ξέρω την ιστορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω οτι το Dr εχει μεταπουληση και μεγαλη ζητηση οποτε ετσι οπως το σκευτομαι το αγοραζω να μαλακιστω ποσο θα μαλακιστω και μετα με ελαχιστη εως καθολου χασουρα το δινω και παιρνω πιο μεγαλο ! 

δν ξερω ποσο ρολο θα παιξει στην μαθηση οδηγησης ο φοβος που θα εχω αν σκευτομαι οτι ειμαι σε πιο μεγαλη μηχανη σιγκριτικα απο ενα dr ! 

το οτι οδηγησα 125 μοτοκρος το ειπα γιατι και εκεινο μου φανηκε ηδη αρκετα γρηγορο με ικανοποιουσε παιρνω κατι σχετικα μικρο ( drz ) και μολις σταματησει να με ικανοποιει το αλλαζω για μεγαλυτερο ! δν θελω να δωσω και πανω απο 3 χιλιαρικα σε μηχανη που πανω σε αυτη θελω να μαθω να οδηγαω να παρω λιγο θαρος με το πως οδηγας τετοιο οχημα και μπορει να πεσει κιολας !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@koulouris93Όλες ι μηχανές πέφτουν. Ακόμη και τα Goldwing των 18532 κιλών. Μην κοιτάς την μεταπώληση σε αυτή την αγορά. Εκτός αν είσαι με εντελώς μετρημένα οικονομικά και ξέρεις πως ακόμη και το DR θα σε ζορίσει. Η μηχανή, ειδικότερα σε μια τέτοια ηλικία, είναι πάνω από όλα απόλαυση. Αυτό ήταν πάντα. Κακή οικονομική επένδυση και τρύπιος κουμπαράς κατά τα άλλα, να το ξέρεις :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος skritikos έγραψε:

Είναι ΟΚ; Δεν την ξέρω την ιστορία.

Α δεν υπάρχει κάποια "ιστορία". Το πήρε ένα παιδί από νησί γύρω στα 25-26 (μέσω εμπόρου) και όταν πήγα να αφήσω τα μαμά πράγματα τον πετυχαίνω και τον ρωτάω τι είχε πριν και μου λέει τίποτα.:blink:

Να φανταστείς του το πήγανε στον Πειραιά δεν μπορούσε να το πάει εδώ στην Αθήνα. Και εγώ του το έδωσα και με Power Commander και 120 τροχό. Ένιωσα άγχος και δεν θυμάμαι πόσες φορές του είπα πρόσεχε δαγκώνει.

Ελπίζω να έχει μυαλό και να είναι καλά και το μηχανάκι να γίνει καφετεριακό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος skritikos έγραψε:

@koulouris93Όλες ι μηχανές πέφτουν. Ακόμη και τα Goldwing των 18532 κιλών. Μην κοιτάς την μεταπώληση σε αυτή την αγορά. Εκτός αν είσαι με εντελώς μετρημένα οικονομικά και ξέρεις πως ακόμη και το DR θα σε ζορίσει. Η μηχανή, ειδικότερα σε μια τέτοια ηλικία, είναι πάνω από όλα απόλαυση. Αυτό ήταν πάντα. Κακή οικονομική επένδυση και τρύπιος κουμπαράς κατά τα άλλα, να το ξέρεις :laugh:

την βλεπω μερα παρα μερα στο υπνο μου το dr  το εχω ερωτευθει εδω και 2 μηνες ! δν κοιταω την μεταπωληση απλα το ειπα σαν δικαιολογια να καληψω καποιον που θα ελεγε οτι ισως το μετανιωσω μετα απο καποιο καιρο που δν θα με ικανοποιει !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος koulouris93 έγραψε:

την βλεπω μερα παρα μερα στο υπνο μου το dr  το εχω ερωτευθει εδω και 2 μηνες ! δν κοιταω την μεταπωληση απλα το ειπα σαν δικαιολογια να καληψω καποιον που θα ελεγε οτι ισως το μετανιωσω μετα απο καποιο καιρο που δν θα με ικανοποιει !

Θα περάσεις καλύτερα με το DRZ ή κάποιο 690 κτλ παρά με πολλά άλλα. Αναρτήσεις φτιάξε και να έχεις καλά λάστιχα και φρένα. Να μάθεις σωστά και τα υπόλοιπα βήμα βήμα.

ΥΓ. Προσοχή, τα περισσότερα DRZ είναι πολύυυυυυ σκισμένα :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 31 λεπτά, το μέλος koulouris93 έγραψε:

βλεπω οτι το Dr εχει μεταπουληση και μεγαλη ζητηση οποτε ετσι οπως το σκευτομαι το αγοραζω να μαλακιστω ποσο θα μαλακιστω και μετα με ελαχιστη εως καθολου χασουρα το δινω και παιρνω πιο μεγαλο ! 

δν ξερω ποσο ρολο θα παιξει στην μαθηση οδηγησης ο φοβος που θα εχω αν σκευτομαι οτι ειμαι σε πιο μεγαλη μηχανη σιγκριτικα απο ενα dr ! 

το οτι οδηγησα 125 μοτοκρος το ειπα γιατι και εκεινο μου φανηκε ηδη αρκετα γρηγορο με ικανοποιουσε παιρνω κατι σχετικα μικρο ( drz ) και μολις σταματησει να με ικανοποιει το αλλαζω για μεγαλυτερο ! δν θελω να δωσω και πανω απο 3 χιλιαρικα σε μηχανη που πανω σε αυτη θελω να μαθω να οδηγαω να παρω λιγο θαρος με το πως οδηγας τετοιο οχημα και μπορει να πεσει κιολας !

Ο φοβος απλα σε κραταει στο να μην ανοιξεις υπερβολικα το γκαζι, τα δυνατα μηχανακια μαζευουν πιο γρηγορα τα χιλιομετρα και πολλες φορες χωρις καν να το καταλαβεις, αυτο θελει μεγαλη προσοχη, τωρα το DRZ θα ειναι λιγο πιο γρηγορο σε σχεση με ενα 125 MX μεχρι τα 100 km/h (καπου εκει τελικιαζουν τα 125) αλλα εχει πιο απλωμενες σχεσεις και τα κυβικα του εξασφαλιζουν πολυ περισσοτερη ροπη σε σχεση με ενα 125 mx, η διαφορα στην ιποδυναμη ειναι περιπου 5 αλογα παραπανω τροχο το DRZ αλλα η ολη λειτουργεια του κινητηρα θα σου χαρισε πολλα χαμογελα, δυστυχως δεν εχω καβαλησει DRZ αλλα εχω δει πως κινειται σε προσφατη εντουραδα που πηγα.

Η μεγαλυτερη διαφορά που ενιωσα κατα τη δικη μου μεταβαση απο παπι - XR στο hornet ηταν το βαρος, το γκαζι του το ανοιξα μεν αλλα οταν αισθανομουν ετοιμος, οσο σεβαστεις ενα μηχανακι αλλο τοσο θα σε σεβαστει και αυτο.

Μη φοβασε τιποτα, παρε το μηχανακι που θελεις, με ωριμοτητα και σεβασμο δε θα παθεις απολυτως τιποτα.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Tasos Meli ευχαριστω μου δινει κουραγιο και τροφη για σκεψη μεγαλητερου μοταρντ η απαντηση σου !  

το οτι θα παρω μοταρντ παντος αυτο δν το αλλαζω το αποφασησα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον εγω θα ελεγα να παρεις οτιδιποτε μηχανακι σε ευχαριστει...το ενα ειναι ποιο βαρυ το ενα ειναι ποιο δυνατο το αλλο ποιο στριφταδικο... στον καθε μοτοσυκλετιστη αρεσουν διαφορετικα πραγματα που εχουν οι μηχανες  για παραδειγμα μερικοι παιρνουν το drz και δεν το πουλουν ποτε ενω αλλοι τους κοιτανε και γελανε... ειναι ολα μα ολα τι σου αρεσει εσενα... εγω προσωπικα θεωρω πως οτι μηχανη και να αγορασεις οταν μαθεις να την χειριζεσαι θα την ευχαρηστιθεις...ειδικα στην κατηγορια μοταρντ... για τους ελληνικους δρομους ειναι πολυ καλα και οι αναρτησεις τους τα καταπηνουν ολα και τα ευχαριστιεσαι στις στροφες... το χτ 660 παραδειγμα ναι ειναι βαρυ αλλα... θελεις να κανεις πραγματα τρελα και να σηκωνεις με το γκαζι μονο το μηχανακι και γενικα να κανεις χουλιγκανισμους? τοτε το χτ660 δεν ειναι για σενα.. το χτ660 ειναι ενα μηχανακι τιμιο και αξιοπιστο το οποιο για καποιους ειναι αργο... την δουλια του ομως την κανει χωρις παραπονο και με οικονομια καυσιμου και γενικα ειναι ενα αξιολογο μηχανακι με μοτερ minarelli που φοραει ο πηγασος και το μτ 03 ... το δρζ 400  και αυτο τιμιο μηχανακι αλλα οπως ειπαν τα παιδια δυσκολο να βρεις ενα που να μην το εχουν σκισει....  υπαρχουν πραγματικα πολλες επιλογες και θα σου ελεγα να μην βιαστεις και να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι ζητας απο το μηχανακι σου... το 690 σαν μοταρντ ειναι ηγετης της κατηγοριας οντας το ποιο δυνατο και ειναι αρκετα πρακτικο λογο του ηλεκτρονικου γκαζιου... πολυ ανθρωποι τα πηγαινουν πολυ μακρινα ταξιδια χωρις παραπονο... το μονο που θελει ειναι να κανεις τα σερβις στην ωρα τους λογο οτι ειναι λιγο τσιμπιμενα τα μοτερ και εξαρτιουνται απο τα λαδια τους! τωρα για πρωτη μηχανη θα σου παρει λιγο να μαθεις τον χειρισμο και την δυναμη την μηχανης σου..  και το ντορσο εξισου αξιολογο μηχανακι και πολυ ομορφο... αν θες κοιτα και husqvarna 610 ψεκαστο ειτε bmw 650xmoto γενικα παρε οτι σου αρεσει... με υπομονη και ηρεμια θα μαθεις να το οδηγας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τώρα θα βάλω φωτιά δω μέσα.

Ένας αρχάριος είναι πολύ καλύτερα να ξεκινήσει με μια ωραία, απροβλημάτιστη, ιαπωνική μοτοσυκλέτα, που δε θα του βγάλει την Παναγία με τον "χαρακτήρα" και τις "ιδιαιτερότητές" της ώστε να τον (ξανα)οδηγήσει έντρομο στο αυτοκίνητο ή το πολύ-πολύ σε κανένα σκούτερ! Τι του λέτε του παιδιού για KTM και Dorsoduro και Husquarna λοιπόν;;;

Φίλε, πάρε το ΧΤΧ, κοίτα μόνο να το βρεις σε καλή κατάσταση. Θα το ευχαριστηθείς, μέσω αυτού θα καταλάβεις τον... μοτοσυκλετιστικό εαυτό σου και τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και όταν έρθει η ώρα... παίρνεις και ΚΤΜ και Aprilia και... Royal Enfield Himalayan, αν γουστάρεις! Ξεκίνα σωστά όμως. Μη βάζεις το κάρο μπροστά απ' το άλογο!

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος TKM έγραψε:

Ένας αρχάριος είναι πολύ καλύτερα να ξεκινήσει με μια ωραία, απροβλημάτιστη, ιαπωνική μοτοσυκλέτα

Τοτε ποιος ο λογος ν αφησεις το αμαξι;:wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Τοτε ποιος ο λογος ν αφησεις το αμαξι;:wub:

Ε όχι κι έτσι!

Και απ' ότι βλέπω... ονειρεύεσαι Honda NC, βάζεις δηλαδή τον εαυτό σου στην κατηγορία εκείνων που δεν υπάρχει λόγος να αφήσουνε το αμάξι;

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο @Gouky7 γίνεται σιγά σιγά ο καινούριος αχ ενα χοντα. Το NC ως dreambike είναι καθαρά για "συμβολικούς" λόγους :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 16 λεπτά, το μέλος TKM έγραψε:

Ε όχι κι έτσι!

Και απ' ότι βλέπω... ονειρεύεσαι Honda NC, βάζεις δηλαδή τον εαυτό σου στην κατηγορία εκείνων που δεν υπάρχει λόγος να αφήσουνε το αμάξι;

Μα NC= Honda Jazz/2. Κουτακιας, ξεκαθαρα:laugh:

@TKM μην με παρεξηγεις,πλακα κανω. Δεν εχω τιποτα με τα Χοντα. Ισα ισα τα θεωρω τα top commuters:laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος TKM έγραψε:

Ένας αρχάριος είναι πολύ καλύτερα να ξεκινήσει με μια ωραία, απροβλημάτιστη, ιαπωνική μοτοσυκλέτα, που δε θα του βγάλει την Παναγία με τον "χαρακτήρα" και τις "ιδιαιτερότητές" της ώστε να τον (ξανα)οδηγήσει έντρομο στο αυτοκίνητο ή το πολύ-πολύ σε κανένα σκούτερ! Τι του λέτε του παιδιού για KTM και Dorsoduro και Husquarna λοιπόν;;;

Φίλε, πάρε το ΧΤΧ, κοίτα μόνο να το βρεις σε καλή κατάσταση. Θα το ευχαριστηθείς, μέσω αυτού θα καταλάβεις τον... μοτοσυκλετιστικό εαυτό σου και τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και όταν έρθει η ώρα... παίρνεις και ΚΤΜ και Aprilia και... Royal Enfield Himalayan, αν γουστάρεις! Ξεκίνα σωστά όμως. Μη βάζεις το κάρο μπροστά απ' το άλογο!

DRZ έχει πει και δεν διαφώνησε κανείς μας ως τώρα. Άρα Suzuki, άρα Ιαπωνικό. Τα υπόλοιπα προέκυψαν στην κουβέντα. To ΧΤΧ με τα 322 κιλά ατσαλιού δεν είναι και το καλύτερο σχολείο :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ακριβως που ειπε ο σκριτικος το xt το απεριψα λογο βαρους ! Dr θα παρω θα το ξλεισω το θεμα σας ευχαριστω ολους ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 49 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Να ριξω λιγο λαδι στη φωτια... DRZ400SM ή μηπως CCM404?

αμα βρεις εσυ να πουλανε ccm εγω εδω ειμαι :laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο παρα πολλα χρονια μου ηρθε να γραφτω σε forum να γραψω μιας και ειδα αυτο το θεμα....

Φιλε κουλουρι ελπιζω να σε βοηθησω με τα παρακατω...

Καταρχην θα ξεχωρισω λιγο τα μηχανακια που αναφερθηκαν...

Απο αυτα, τα πραγματικα supermoto για κυκλοφορια ειναι το ktm690smc το husqvarna 610 και το drz400.

dorsoduro και xtx660 και το fmx650 ειναι μια κατηγορια motardonakedostreet.

Θα ξεκινησω πρωτα με το huski. Εχει πολυ καλο στησιμο και αρκετη δυναμη αλλα εχει 3 μεγαλα μειον...μεγαλη ελλειψη αξιοπιστιας η οποια σε συνδυασμο με τους "καγκουρες (κατα πλειοψηφια) ιδιοκτητες αποτελει μεγαλο ρισκο, δυσκολη ευρεση ανταλακτικων και υπερβολικα δυσκολη μεταπωληση!!! Δυστυχως ταξιδι δεν εχω κανει μαζι του και δεν μπορω ναεκφερω αποψη....

Θα συνεχισω με το xtx660. Ειναι πιο αργο απο ολα τα αλλα σε ρεμπριζ η΄ απο σταση, με  μεγαλυτερη τελικη ομως απο το drζ400. Για την αξιοπιστια του  δεν νομιζω οτι μπορει καποιος κατι λιγοτερο απο το αριστο!! Στο οδηγικο κομματι υπολειπεται απο ολα ,με αρκετη διαφορα μαλιστα, με εξαιρεση το fmx. Για ταξιδι ερχετε πισω απο το dorso και υπολοιπετε ελαφρα του KTM και αυτο λογω μικροτερης δυναμης. Παντως ειναι ακλονητο μεχρι την τελικη του και σε σχεση με τα αλλα 3 ειναι αρκετα ανωτερο για ενα ταξιδακι.

Στην συνεχεια το fmx650 ειναι ισως απο τα πιο αδιαφορα μηχανακια ever!! Ο ορισμος του "ταφου" ,με χαλια θεση οδηγησης και μια αδικιολογητη "ασαφεια" μεσα στις στροφες. Πληρως αξιοπιστο αλλα μεχρι εκει... Μαλλον αυτος ειναι και ο λογος που το βρισκεις πια σε εξευτελιστικες τιμες!!!

Παμε τωρα στην "αγαπη" σου το drz... οδηγικα σαν πολιτικο supermoto που σεβεται τον εαυτο του ειναι πολυ καλο, μεχρι ομως τα 130 . Το μικρο του βαρος σε συδυασμο με το αρκετα καλο του στησιμο μπορει να αποτελεσει πολυ καλο σχολειο. Απο πλευρας επιταχυνσης ειναι πιο αργο αισθητα απο το ΚΤΜ ,το Dorso και το huski και το ελαχιστα πιο γρηγορο απο το xtx. Μεχρι εδω ολα τελεια αλλα εδω ακριβως ξεκινανε και τα μεγαλα ΑΛΛΑ.....το drz μετα τα 130με 135 αρχιζει κοσκινισματα στο τιμονι που γινονται υπερβολικα επικινδυνα οταν πλησιαζει την τελικη του. Προσωπικα δεν καταφερα ποτε να βρω τι ακριβως φταιει παρα τις διαφορες αλλαγες. Τεραστιο μειον ειναι τα τραγικα οργανα του απο τα οποια λειπει και το στροφομετρο και  η ενδειξη βενζινης (ουτε καν πορτοκαλι λαμπακι εχει!!!). Ακομα πιο τραγικο ειναι οτι για να το κλειδωσεις εχει αλλο κλειδι για το τιμονι και αλλο κλειδι που μπενει στο λαιμο για να κλειδωσει  το τιμονι!! Ναι καλα καταλαβες....θυμιζει yamaha mate50!! Τεραστιο μειον επισης ειναι οτι δεν κανει για δικαβαλο...ακομα και γκομενα 40 κιλα να βαλεις πισω, δεν θα χωρατε, και παντα θα νοιωθεις οτι εισαι σε μια μονιμη σουζα!! Τελος ειναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ακομα και αν το πηγαινεις και το φερνεις καθε μερα με 160!!!

Το dorsoduro απο την αλλη ειναι λιγο πιο αργο απο το KTM, λιγο πιο γρηγορο απο το huski και αρκετα πιο γρηγορο απο ολα τα αλλα και  δεν εχω ακουσει για προβληματα. Οδηγικα ειναι πολυ καλο για πιο ανοιχτα κομματια ομως.. στο ταξιδι ειναι μακραν καλυτερο απο τα αλλα και περνει αρκετα πιο ευκολα δικαβαλο... Δεν ειναι ομως supermoto οποτε μπορει να συγκριθει και με αλλα μηχανακια που πιθανον να "χασει" κατα κρατος...εμφανισιακα ειναι εξισου ομορφο με το KTM.

Για το τελος αφησα το ΚΤΜ... Για μενα ειναι οτι καλυτερο σε πολιτικο supermoto...εχει γκαζι πολυ....τρομερο στησιμο...και ωραια εμφανιση...ειναι αξιοπιστο οχι ομως οσο το xtx , το drz και το fmx. Για δικαβαλο ειναι το ιδιο ανετο με το xtx αλλα υπολοιπετε αισθητα του dorso σε αυτο το κομματι. Μαζι με το dorso εχουν την μεγαλυτερη τελικη αλλα δεν ειναι τοσο ακλονητο κοντα σε αυτη οσο το απριλια.

Τελος αν εισαι απο Αττικη μπορεις να βαλεις στην εξισωση και την λεξη πιστα. Σε αυτο το κομματι υπερταιρει απολυτα το ΚΤΜ..ειτε αυτο λεγεται Μεγαρα( μεγαλη) ειτε καρτοπιστα... Το huski kai to drz κανουν μονο για καρτοπιστα...το dorso μονο για μεγαρα, το xtx για καρτοπιστα με αρκετους συμβιβασμους kai to fmx για ΤΙΠΟΤΑ.

υ.γ: υπαρχει και το aprilia sxv550 αλλα καλυτερα μην το κοιταξεις καθολου...ειναι αγωνιστικο μηχανακι με φωτα....οποτε εχει μεγαλα οδηγικα + και μεγαλα πρακτικα μειον!!!

Τροποποιήθηκε από τον Obilivion

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για χτ το πηγενα αλλα μετα βρηκα το drz που ειναι πιο ελαφρυ και παιχνιδιαρικο και θα ηθελα  να μαθω σουζες και καμια τετοια μαλακια ! για πιο μεγαλο δν κοιταω γιατι δν θα συγχωρηση την μαλακια που ισως κανω οπως το dr  ειτε σωματικα ειτε στην τσεπη !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος koulouris93 έγραψε:

αμα βρεις εσυ να πουλανε ccm εγω εδω ειμαι :laugh::laugh:

Τωρα παιζει μονο ενα εντουρο, κατα καιρους ομως βγαινουν, μεχρι να βγαλεις διπλωμα παρακολουθησε τις αγγελιες και ισως βρεις κατι.

https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8303915/

ελα και ενα δευτερο

https://www.car.gr/9748219-suzuki-dr-z-400

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα