Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) *****Το θέμα αυτό αφορά μια βόλτα που έτσι κι αλλιώς θα κάνω εγώ και ο Νίκος @kouler κι απλά είπαμε να την μοιραστούμε μαζί σας για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω. Δεν οργανώνουμε εκδρομές , δεν έχουμε κανένα οικονομικό ή άλλου είδους όφελος από αυτό και δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για καταστάσεις τύπου Hangover 1+2+3 μαζί που μπορεί να βιώσετε. Καλησπέρα αγόρια , καλησπέρα @Ireneaprilia(κάνε με αδδ είμε μπλοκ). Πριν αρκετούς μήνες γεννήθηκε η ιδέα μιας βόλτας στο εξωτερικό που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του mybike. Οι περισσότεροι μου είπαν να την πετάξω στον Καιάδα ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να πετάξουν εμένα τον ίδιο για μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον. Μόνο ένας την πίστεψε και την υποστήριξε κι αυτό μου ήταν αρκετό. Ας μην ξεχνάμε πως και η AMAN teleshopping από δύο άτομα ξεκίνησε και τα αποτελέσματα γνωστά. Ποιος να ξεχάσει επίσης τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο; Τα παραδείγματα πολλά αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Πριν περάσω σε λεπτομέρειες, το γενικότερο πλάνο περιλαμβάνει πέντε (5) ημέρες ,τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις , δύο χιλιάδες εξακόσια χιλιόμετρα (2600χλμ) σε μέτριο -αλλά πάντα ασφάλτινο- εως εξαιρετικό τερρέν, επίσκεψη σε σημαντικές πόλεις αλλά και αξιοθέατα της Βουλγαρίας, καταπράσινες διαδρομές και φυσικά βίζιτ...the town of Sofia ρε φαλλοκρατικά γουρούνια. Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί η εκδρόμα είναι 24-28 Μαϊου 2018. Να σημειώσω εδώ πως η 28η Μαϊου είναι Δημόσια αργία ( Αγίου Πνεύματος ). Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όσον αφορά τις μηχανές, αρκεί φυσικά να μπορούν να ταξιδέψουν με μια σχετική άνεση κοντά στα 130χλμ στην εθνική. Εννοείται πως δικάβαλα μετά των κοριτσιών σας είναι μόρ δαν γουέλκαμντ. Δυστυχώς η κοπέλα μου είναι από Αμερική και μένει στο Πορνχαμπ και δεν θα μπορέσει να έρθει. * Twisted plot: Έχω γυρίσει αρκετές χώρες του εξωτερικού με την μηχανή όπως επίσης έχω συμμετάσχει και σε βόλτες του εσωτερικού ( κι ακόμα σούζα δεν έμαθα ) κι έχω καταλάβει ένα πράγμα που το άκουσα από έναν καλό φίλο και το υιοθετώ πλήρως. Στην μοτοβόλτα λοιπόν, τέσσερις είναι απαγορευτικός αριθμός ,τρεις είναι πολλοί , δύο είναι το ιδανικό και μόνος ούτε στον Παράδεισο κι αυτό λόγω ασφάλειας. Όσο αυξάνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων τόσο δυσκολεύει και η βόλτα και πότε μια βόλτα κρίνεται ως επιτυχημένη; Α) όταν επιστρέψουν όλοι οι αναβάτες στα σπίτια τους , Β) όταν επιστρέψουν όλοι οι αναβάτες και όλες οι μοτοσυκλέτες σπίτι τους και Γ) όταν επιστρέψουν όλοι οι αναβάτες χαρούμενοι με τις μοτοσυκλέτες τους πίσω στα σπίτια τους. Το Α και το Β είναι Νόμος , το Γ θέλει συλλογική προσπάθεια καθώς χαιρόμαστε με διαφορετικά πράγματα ο καθένας από εμάς γι αυτό και αναγκαστικά πρέπει να μπουν από τώρα κάποιοι ξεκάθαροι κανόνες ώστε να μην ξοδέψει κανείς τον χρόνο του και το χρήμα του σε κάτι που δεν τον ευχαριστεί. 1. Όπως είπα , η βόλτα απευθύνεται μόνο σε μέλη του Mybike ( ο καθένας συστήνεται με το account που τον βολεύει , δεν έχουμε τέτοια θέματα ). Η βόλτα θα πραγματοποιηθεί ακόμα κι αν υπάρξει μηδενική συμμετοχή. Ο σκοπός που ανακοινώνεται είναι καθαρά και μόνο για να δημιουργηθεί μια συγκροτημένη εκδρομή από τα σπλάχνα του φόρουμ. Μια προσπάθεια για να κάνουμε κάτι όμορφο που θα έχουμε να το θυμόμαστε ως παρέα και ως κοινότητα. Ναι, δεν υπάρχει η ίδια δυναμική με παλιότερα αλλά εγώ ξέρω πως υπάρχουν πολλά μέλη που θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και γιατί όχι να καθιερώσουμε κάτι παρόμοιο και σε ετήσια βάση. Η συμμετοχή πολλών ατόμων δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός της βόλτας γι αυτό και δεν θα συμμετάσχει κανένα μη μέλος του φόρουμ. 2. Θα κινούμαστε σε ρυθμούς Χόντα( με την ελπίδα να μην χαλάσει μέχρι κι αυτός ) και σε συντεταγμένη πορεία με πλοηγό και σκούπα που δεν πρόκειται να σπάσει για κανέναν μα κανέναν λόγο. Κινούμαστε στα όρια του ΚΟΚ σε Ελλάδα και Βουλγαρία ,δεν προσπερνάει κανείς προπορευόμενη μηχανή , δεν σταματάει κανείς για να κάνει ένα τσιγάρο ή να τραβήξει μια φωτογραφία , δεν παίζουμε , δεν καγκουριάζουμε και γενικότερα πηγαίνουμε με το γράμμα του νόμου. Στάσεις για ανεφοδιασμό και ανασύνταξη θα γίνονται με βάση το μικρότερο ρεζερβουάρ της παρέας όπου και θα γεμίζουμε όλοι. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον σχηματισμό που θα κινούμαστε αλλά και για τα υπόλοιπα θα δοθούν είτε από κοντά είτε μέσω πμ/email. 3. Για εξοπλισμό, ο νόμος σε Ελλάδα και Βουλγαρία λέει κράνος. Οι θερμοκρασίες που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι από 10 έως 20 ( χοντρικά ) βαθμούς C. Ο καθένας έρχεται φορώντας ό,τι νομίζει αρκεί Α) να μην καθυστερήσει τους υπόλοιπους όταν στραβώσει ο καιρός και Β) να το έχει ξανακάνει. Με άλλα λόγια κράνος,μπουφάν, αδιάβροχα τοποθετημένα στο πιο προσβάσιμο σημείο της μότας σας, γάντια ( όσα περισσότερα ζευγάρια έχετε)ή/και γκέτες και ένα σοβαρό ορειβατικό/μοτοσυκλετιστικό μποτάκι ή/και γκέτες. Αυτά είναι τα μίνιμουμ ώστε να μην βραχούμε. Στο σημείο αυτό να παρακαλέσω να μην υπάρξει σχολιασμός για την ελαστικότητα στο κομμάτι του εξοπλισμού. Εννοείται πως θα ήθελα να έρθετε ρόμποκοπ όπως θα έρθω άλλωστε κι εγώ αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι προϋπόθεση ένα μοτοσυκλετιστικό παντελόνι για λόγους που δεν αφορούν το συγκεκριμένο τόπικ. 4. Άριστα συντηρημένη μοτοσυκλέτα στον βαθμό που είναι εφικτό. Δεν θα κατηγορήσω κάποιον με Χόντα αν του κάψει πηνεία, ανορθωτή κτλπ. Αυτά είναι στο πρόγραμμά (σας). Επίσης θα ήθελα η κάθε μοτοσυκλέτα να είναι αυτόνομη σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται. Μαζί με το roadbook που θα σταλεί με mail θα είναι και μια λίστα με τα βασικά σκατολοϊδια εκτός των εργαλείων. 5. Α)Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο, Β)πράσινη κάρτα , Γ) δίπλωμα , Δ) ασφάλεια , Ε) άδεια κυκλοφορίας. 6. Πληρωμένος λογαριασμός κινητού / ενεργό τηλέφωνο. 7. Συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι και σεβόμαστε την χώρα που μας φιλοξενεί. Δεν γινόμαστε προκλητικοί με κανέναν και για κανέναν λόγο. 8. Ξυπνάμε πρωί. Το πόσο πρωί εξαρτάται από τον χρόνο που θέλει ο κάθε ένας να ετοιμαστεί. 8:30 στις μηχανές , 8:45 στον δρόμο. Μόνο έτσι θα έχουμε χρόνο για τα πάντα. Όσοι αντέχετε τα παραπάνω πατήστε το μηδέν και συνεχίστε την ανάγνωση.Όσοι δεν αντέχετε θα μείνετε για πάντα παρθένοι. Ακολουθεί μια γενική περιγραφή του τι θα κάνουμε,του τι θα δούμε καθώς και του συνολικού εκτιμώμενου κόστους. Όσο προχωράει ο καιρός θα ενημερωθείτε αναλυτικότατα για κάθε ημέρα ξεχωριστά. 1) Πέμπτη 24/05/2018: Αναχώρηση από την Αθήνα με τελικό προορισμό την Δράμα ή γύρω από αυτήν. Στόχος είναι να μην πληρώσουμε καθόλου διόδια οπότε η διαδρομή θα προσαρμοστεί έτσι ώστε αφενός να βγουν τα χιλιόμετρα όσο πιο ξεκούραστα γίνεται κι αφετέρου να δούμε και τίποτα όμορφο. Δεν μπαίνει χάρτης διότι χρήζει μελέτης η συγκεκριμένη ημέρα. Το σίγουρο είναι πως η επιλογή θα ανταμείψει. 2)Παρασκευή 25/05/2018: https://goo.gl/maps/3GMGfgCpANu Αναχώρηση από Δράμα με πρώτο προορισμό το Μπάνσκο μέσω του Συνοριακού σταθμού της Εξοχής. Η εμπειρία λέει πως δεν θα έχουμε καμία καθυστέρηση στον έλεγχο όπου θα μας ζητηθεί ταυτότητα ή διαβατήριο. Όσοι χρησιμοποιείτε κάμερες ( gopro κτλπ ) θυμηθείτε να τις κλείσετε γιατί έχει τύχει να εκνευριστούν οι συνοριοφύλακες και να υπάρξει εσκεμμένη καθυστέρηση. Από το Μπάνσκο, ακολουθούμε τον Ε79 σε μια πανέμορφη διαδρομή ( στην οποία θα δείξουμε αυτοσυγκράτηση στον δεξί μας καρπό ) με προορισμό το Μοναστήρι της Ρίλα που αποτελεί την μεγαλύτερη Ορθόδοξη μονή της Βουλγαρίας. Δεν έχω πάει και σε πολλά αλλά σίγουρα είναι το πιο περιποιημένο που έχω δει ποτέ. Αφήνουμε το μοναστήρι και οδεύουμε προς την λίμνη Ίσκαρ κι από εκεί στον τελικό προορισμό της ημέρας που είναι η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας , η Σόφια. Η λογική λέει πως θα έχουμε φτάσει νωρίς το απόγευμα οπότε τακτοποιούμαστε στα γρήγορα στο ξενοδοχείο και φύγαμε για όξω. 3)Σάββατο 26/05/2018: https://goo.gl/maps/6mWSSteRzWK2 Η μέρα αυτή τα έχει όλα. Πάσσα , γραφικά χωριά και την ομορφότερη για εμένα πόλη της Βουλγαρίας , το Plovdiv ( Φιλιππούπολη ) στο οποίο και θα αφιερώσουμε κάποιες ώρες πρωτού πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την nightlife της πρωτεύουσας. 4)Κυριακή 27/05/2018: https://goo.gl/maps/3oiyhcZ9Eko Η λιγότερο απαιτητική ημέρα από άποψη χιλιομέτρων θα είναι η τέταρτη κι αυτό για να μαζέψουμε δυνάμεις για την 800άρα της επιστροφής. Επισκεπτόμαστε την περιοχή Vratsa Balkan που λένε πως οδηγικά είναι απίστευτη , την σπηλιά Ledenika κι αφού χορτάσουμε καταρράκτες και πράσινο γυρίζουμε προς Σόφια. 5)Δευτέρα 28/05/2018: https://goo.gl/maps/e79TEsrvH8v Εδώ δεν έχουμε και πολλά να περιμένουμε ,πρόκειται για απλή και αγνή κατάπωση χιλιομέτρων μέχρι τα σπίτια μας. Μετά τα σύνορα θα σταματήσουμε και θα δούμε επί τόπου τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουμε.Μπορεί κάποιος να θέλει πχ να συνεχίσει την βόλτα του σε άλλα μέρη και να πρέπει να χωριστούμε. Το πλάνο λέει διόδια , 130χλμ στο gps (ΧΑ) και δρόμο. 6)Τρίτη 29/05/2018: Τα Χόντα στην ανακύκλωση , οι υπόλοιποι με τις μηχανές στις δουλειές μας. Εκτιμώμενο συνολικό κόστος : Το υπολογίζω στα 480 ευρώ με τα πάντα μέσα. Η κατανάλωση που έχει χρησιμοποιηθεί για να προκύψει ο αριθμός αυτός αφορά την δική μου μοτοσυκλέτα κι από την στιγμή που δεν την γνωρίζω θέτω αυθαίρετα ως τέτοια τα 7λτ/100 χλμ. Το συνολικό κόστος μπορεί σαφέστατα να πέσει αισθητά έως να ανέβει και λίγο προς τα πάνω. Μεγάλα παιδιά είστε , τα συνολικά χιλιόμετρα σας τα έγραψα πιο πάνω , τις τιμές της βενζίνης τις βρίσκετε πανεύκολα είτε μέσω google είτε ανοίγοντας θέμα στο mybike αλά @mavroe και σας τις απαντάει κάποιος τρίτος οπότε μπορείτε πανεύκολα να υπολογίσετε με μια καλή προσέγγιση το τελικό κόστος. Η ισοτιμία ευρώ-λέβα είναι 1 προς 2. Για όποια απορία υπάρχει είτε μας παίρνετε τηλέφωνο είτε μιλάμε μέσω pm. Η εκδρομή είναι αυτή και δεν αλλάζει ως κορμός. Υπάρχουν χίλιες εναλλακτικές οι οποίες και δεν θα εξεταστούν για άλλους τόσους λόγους οπότε θα σας παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα μέρη/χώρες. Θα είναι τεράστια χαρά μου να συζητήσουμε από κοντά και να αποφασίσουμε από κοινού τον προορισμό για του χρόνου αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει κάτι για φέτος. ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 28/02/2018. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2017 από τον innova 04 Επικόλληση παράθεσης απο επόμενο πόστ 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 Θα ήθελα πολύ να έρθω σε αυτή τη βολτούλα μαζί σας , πρώτα απ όλα για να γνωρίσω κάποια άτομα από εδώ που γουστάρω . Πολύ ωραία ιδέα Γιάννη ! Θέλει σκέψη όμως από εμένα για τους εξής λόγους : 1) έχω να κάνω τέτοια εκδρομή στο εξωτερικό (πολυάριθμη και με άτομα που ΔΕΝ γνωρίζω καλά ) από το 2012 όπου και είπα τότε πως δεν πρόκειται να το ξανακάνω για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος . 2) Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα τόσο ώριμος που μπορώ να τηρήσω τους κανόνες της εκδρομής αυτής μάλλον μπορώ αλλά δεν είμαι σίγουρος .Έχω ενδοιασμούς για το νούμερο 2 απ τους κανόνες σου και λιγότερο για το νούμερο 7. Τα άλλα είναι έυκολα . 3) Δεν έχω μηχανή (κλάιν μάιν λόγος , θα πάρω μία λογικά για εκείνες τις μέρες και μετά την πουλάω) 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 Καθεσαι βρε πουλακι μου γραφεις γραφεις, εχεις ελπιδες...λες και για τα χοντα... Ρε ανθρωπΑ αν δεν σε εχει αφησει μεχρι την Θηβα, θα γλιστρησεις (φτου φτου) απο τα ιδια σου τα λαδια στον Δομοκο...ποια ΒΙλγαρια και πΙτσες... Παρολαυτα να ερωτηξω λιγο...για διαμονη τι σκεφτεστε; Free στον καθενα οπου γουσταρ' (μλκια για την παρεα) ή εχετε τσεκαρει τιποτις; Ειναι βασικο για το τελικο κοστος... Προφανως θα κλειστουν με το τελος της δηλωσης...προφανως κανα 30αρι την βραδυα; προφανως με παρκινγκ; τζακουζι; κανουν φραπε; κι αν ναι βαζουν παγακια; θα χει αφρο; μονοκλινο γιατι κανεις δεν θελει να λεει οτι κανει παρεα με χοντακια ή παρτουζα σε τετρακλινο λαδιερες και ταφοι; Νταξ' ειναι κ το ποσοι θα 'ρθουν...ναι οκ... Λοιπον σε 1η φαση με ενδιαφερει, αλλα θα το δω μεχρι τοτε (γαμω τα λεφτα μου)... 1ον για να κανω εντυπωση και 2ον για να τρωτε τα νυχια σας απο την αγωνια για το ποσο αργα θα χρειαστει να πατε... Συγχαρητηρια και μπραβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 λοιπον φιλε εκατσα και διαβασα οσα εγραψες επετρεψε μου καποια σχολια καταρχας ειμαι μεσα αλλα ειμαι απο βορεια Ελλαδα οποτε θα βρεθουμε στα συνορα..Δευτερον απο δραμα ειανι πολυ πιο μακρυα και πολυ χειροτερος δρομος προμαχωνας σερρων ειναι πολυ καλυτερα... τα δωματια στα βαλκανια ειναι φτηνα με 20 ευρω κλεινεις ενα αξιπρεπες δωματιο σε καποια πασιον οχι πολυτελειας αλλα καθαρο αναφερομαι σε δικλυνο δωματιο οποτε οσοι ειναι με τις γυναικες τους οκ οι αλλοι αν μαζευτουμε πολλοι γνωριζομαστε στο δρομο και αν καποιοι θελησουν ας συγκατοικοισουν αν δε τα βρουν η αλλαζουν το επομενο βραδυ η κλεινουν μονοκλινο ειναι περιπου στην ιδια τιμη ...Το μπανκσο ειναι χειμερινο θερετρο για σκι υπαρχει το μπλακοεβραντ κοντα που ειναι νομιζω γυρω στις 100000 κατοικους πολη ισως αξιζει εκει μια διαμονη αλλα και μπανσκο ειναι ομορφα ακομα και ανοιξη η διαδριμη ειναι υπεροχη απο κει μεχρι Σοφια ειναι χοντρικα ενα διωρο οποτε αλλη μια βραδυα Σοφια ...γνωμη μου ειναι η συνεχιζουμε για φιλλιποθπολη η ακομα και βαρνα η βουκουρεστη (ρουμανια που αξιζουν 2 βραδυα) γνωμη λεω μη βαρατε πςντως 4 μερες βουλγαρια ακτα τη γνωμη μου δεν αξιζει α να τονισω οτι σε ορισμενα σημεια ειδικα για μπανσκο ο δρομςο ειναι αθλιος και επισης οτι μπανσκο 10 βαθμους ακομα και μαιο ουτε για αστειο το βραδυ θα εχει θπο το μηδεν οποτε μαλλινη μπλουζα και μπουφαν καλο οπως και γαντια απαραιτητα..Αν θελεται ξενοδοχειο με παρικινγκ και πρωινο ειναι εκει γυρω στα 30 που ειπε το παιδι παραπανω για σοφια ειναι πιο ακριβα..την γνωριζω τη βουλγαρια οποτε αν θελετε κατι να το συζητησουμε αξιολογες πολεις κλπ δεν πολυεχει η επαρχια εχει πολυ φτωχεια θα δειυτε σπιτια χωρις σοβα και με μπαλομενα παραθυρα... στη σοφια θα δεις καρο και διπλα να περναει φερραρι 350000 ευρω η σοφια εχει καλη ζωη ...αααα η βενζινη στη βουλγαρια ειναι 1 ευρω και οι τιμες σε ταβερνες μισες απο εδω..τσιαγαρα 2,5-2,7 το πακετα παραθετω καποιες γενικες πληροφοριες για μια πρωτη εικονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.903 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Μέσα είμαι. Μια αλλαγή μπουζί κάνω και έτοιμος. Θα πάρω και το μωρό μου μαζί! Πέρα από τη πλάκα είναι καλή η ιδέα. Δεν θα μπορέσω λόγω υποχρεώσεων εκείνες τις μέρες! Όσοι πάτε να περάσετε καλά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 10 ώρες, το μέλος xampos έγραψε: 1) έχω να κάνω τέτοια εκδρομή στο εξωτερικό (πολυάριθμη και με άτομα που ΔΕΝ γνωρίζω καλά ) από το 2012 όπου και είπα τότε πως δεν πρόκειται να το ξανακάνω για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος . 2) Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα τόσο ώριμος που μπορώ να τηρήσω τους κανόνες της εκδρομής αυτής μάλλον μπορώ αλλά δεν είμαι σίγουρος .Έχω ενδοιασμούς για το νούμερο 2 απ τους κανόνες σου και λιγότερο για το νούμερο 7. Τα άλλα είναι έυκολα . Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια Μπαμπίνιο. Αυτό που έκανες το 2012 δεν θα το έκανα που να μου έκαναν την βόλτα δώρο. Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα όπως κι εσύ εμένα. Τα ζυγίζεις και το βλέπεις. πριν 9 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Παρολαυτα να ερωτηξω λιγο...για διαμονη τι σκεφτεστε; Free στον καθενα οπου γουσταρ' (μλκια για την παρεα) ή εχετε τσεκαρει τιποτις; Ειναι βασικο για το τελικο κοστος... Προφανως θα κλειστουν με το τελος της δηλωσης...προφανως κανα 30αρι την βραδυα; προφανως με παρκινγκ; τζακουζι; κανουν φραπε; κι αν ναι βαζουν παγακια; θα χει αφρο; μονοκλινο γιατι κανεις δεν θελει να λεει οτι κανει παρεα με χοντακια ή παρτουζα σε τετρακλινο λαδιερες και ταφοι; Νταξ' ειναι κ το ποσοι θα 'ρθουν...ναι οκ... Εγώ θα κοιμηθώ στο αμάξι βρε χαζούλη . Κούκλε μου , το κλειστό πάρκινγκ είναι αδιαπραγμάτευτο. Το τζακούζι επίσης. Τώρα για τον φραπέ έλα εσύ και θα σε φτιάξω. Φραπεδιέρα με usb και RAM ποτηροθήκη σε Μουλτιστράντα έχεις ξαναδεί; Ο τόπος διαμονής και ο τύπος δωματίων θα αποφασιστεί με βάση τις συμμετοχές. Άλλο να μαζευτούμε τέσσερα άτομα κι άλλο δέκα-δώδεκα. Έχω στο μυαλό μου διάφορες επιλογές οι οποίες και θα συζητηθούν από αρχές Μαρτίου. πριν 8 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: Αντρέα θα χαρώ πολύ να σε δω. Εννοείται πως με τους Βόρειους θα υπάρξει συννενόηση για το που θα βρεθούμε. Όντως η Δράμα είναι πιο μακρυά όπως επίσης έχεις δίκιο πως ο δρόμος είναι γενικά σε χειρότερη κατάταση όμως :Α) Είναι σαφέστατα ομορφότερη διαδρομή καθώς καθώς και ασφαλέστερη και Β) η επιστροφή θα γίνει από Προμαχώνα έτσι κι αλλιώς. Αμαρτία να δώσει κάποιος τόσα χρήματα και να μην δει την ενδοχώρα της Βουλγαρίας. πριν 5 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά σε κερατώνει να ξέρεις ΥΓ: Επειδή δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία στο αρχικό κείμενο και με αφορμή το πόστ του Αντρέα να κάνω μια παράκληση. Η εκδρομή είναι αυτή και δεν αλλάζει ως κορμός. Υπάρχουν χίλιες εναλλακτικές οι οποίες και δεν θα εξεταστούν για άλλους τόσους λόγους οπότε θα σας παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα μέρη/χώρες. Θα είναι τεράστια χαρά μου να συζητήσουμε από κοντά και να αποφασίσουμε από κοινού τον προορισμό για του χρόνου αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει κάτι για φέτος. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2017 από τον Gouky7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια Μπαμπίνιο. Αυτό που έκανες το 2012 δεν θα το έκανα που να μου έκαναν την βόλτα δώρο. Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα όπως κι εσύ εμένα. Τα ζυγίζεις και το βλέπεις. Εγώ θα κοιμηθώ στο αμάξι βρε χαζούλη . Κούκλε μου , το κλειστό πάρκινγκ είναι αδιαπραγμάτευτο. Το τζακούζι επίσης. Τώρα για τον φραπέ έλα εσύ και θα σε φτιάξω. Φραπεδιέρα με usb και RAM ποτηροθήκη σε Μουλτιστράντα έχεις ξαναδεί; Ο τόπος διαμονής και ο τύπος δωματίων θα αποφασιστεί με βάση τις συμμετοχές. Άλλο να μαζευτούμε τέσσερα άτομα κι άλλο δέκα-δώδεκα. Έχω στο μυαλό μου διάφορες επιλογές οι οποίες και θα συζητηθούν από αρχές Μαρτίου. Αντρέα θα χαρώ πολύ να σε δω. Εννοείται πως με τους Βόρειους θα υπάρξει συννενόηση για το που θα βρεθούμε. Όντως η Δράμα είναι πιο μακρυά όπως επίσης έχεις δίκιο πως ο δρόμος είναι γενικά σε χειρότερη κατάταση όμως :Α) Είναι σαφέστατα ομορφότερη διαδρομή καθώς καθώς και ασφαλέστερη και Β) η επιστροφή θα γίνει από Προμαχώνα έτσι κι αλλιώς. Αμαρτία να δώσει κάποιος τόσα χρήματα και να μην δει την ενδοχώρα της Βουλγαρίας. Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά σε κερατώνει να ξέρεις ΥΓ: Επειδή δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία στο αρχικό κείμενο και με αφορμή το πόστ του Αντρέα να κάνω μια παράκληση. Η εκδρομή είναι αυτή και δεν αλλάζει ως κορμός. Υπάρχουν χίλιες εναλλακτικές οι οποίες και δεν θα εξεταστούν για άλλους τόσους λόγους οπότε θα σας παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα μέρη/χώρες. Θα είναι τεράστια χαρά μου να συζητήσουμε από κοντά και να αποφασίσουμε από κοινού τον προορισμό για του χρόνου αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει κάτι για φέτος. πολυ δημοκρατια φιλε αποφασιζομεν και διαταζομεν νομιζω δεν ειναι ετσι αυτα τα πραματα..Α επισης για το νωρις το πρωι στο δρομο επισης δε συμφωνω εχει νεους που θελουν ρε παιδι μου να παν και σε ενα κλαμπακι το βραδυ και 11 να μαστε στο δρομο μια χαρα προλαβαινουμε..Να ενημερωσω επισης οτι 3ημερο αγιου πνευματος γινεται και η πανελληνια μοτοσυγλκεντρωση το λεω για να μην εχουμε ακυρωσεις τελευταιας στιγμης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.512 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Γιάννη πιστεύω να αντελήφθης ότι μόλις τώρα το θέμα κάηκε εν τη γενέσει του. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Αντρέα... Ο άνθρωπος δεν έθεσε θέμα προς συζήτηση, προτάσεις και και και... Είπε ότι είναι μια βόλτα που ούτως η άλλως θα έκανε και απλά έκανε το καλό να την μοιραστεί μαζί μας για όποιον θέλει να ακολουθήσει. Προσωπικά η αυστηρότητα του πλάνου του με βρίσκει 100% σύμφωνο. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Γιάννη πιστεύω να αντελήφθης ότι μόλις τώρα το θέμα κάηκε εν τη γενέσει του. Αν αναφερεσαι σες μενα νομιζω οτι οταν μιλαμε για εκδρομη πολλων ατομων πρεπει να γινει ενας διαλογος και οτυλαχιστο να συμφωνησουν ολοι σε καποια βασικα ζητηματα γιατι το εγχειρημα ειναι δυσκολο εξ αρχης οπως λες και εσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.512 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αντρέα δεν ξέρω την ηλικία σου ούτε την εμπειρία σου σε πολυπληθή ταξίδια (δε μιλάω για δικά σου ταξίδια.αλλά για συμμετοχή σε κονβόυ,μην παρεξηγηθώ). Επειδή τα έχω ζήσει από την καλή και από την ανάποδη,επίτρεψέ μου: Δεν υπάρχει δημοκρατία σε τέτοιου είδους πολυήμερα ταξίδια,είναι κανόνας.Ενας-δύο βγάζουν το πλάνο και οι υπόλοιποι ακολουθούν απαρέγκλιτα.Δεν είναι απολυταρχισμός,είναι πρακτικό καθαρά το θέμα.Είναι πολλές οι ημέρες,πάμπολλα τα χιλιόμετρα και αμέτρητη η ευθύνη για να πεις ότι 'χτες ξενυχτήσαμε λιγουλάκι ε αύριο μην πάμε 500 χλμ πάμε 300 και έχει ο Θεός' ή 'τι θα γίνει θα κάνουμε τσιγάρο,έχει περάσει ολόκληρη ώρα από το προηγούμενο!' Δεν είναι βόλτα μέχρι την Επίδαυρο να πεις πάει στο διάλο θα ξεστρατήσουμε λίγο no big deal.Εν κατακλείδι όσο διάλογος και να γίνει αποκλείεται να συμφωνήσουν όλοι στα βασικά ζητήματα. Έχω βιώσει κατάμουτρα τέτοιες καταστάσεις από άτομα συντοπίτες που τους ξέρω χρόνια και γνωρίζω τα χούγια τους και όμως πάλι η εκδρομή είχε τάσεις ανταρσίας (να φύγουμε μπροστά γιατί οι παγκόσμιοι πάνε ''μόνο με 140-150 και εμείς οι χεράδες με τα gsxr δεν είμαστε κότες''),πόσο μάλλον μια τέτοια εκδρομή σαν κι αυτή που ανέβασε ο Γιάννης που θα μαζέψει (αν μαζέψει) άτομα ξένα μεταξύ τους. Τζον θαυμαζω το κουράγιο σου για το τόλμημα... ΥΓ Αυτό με την Πανελλήνια πάλι τι το 'θελες?? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2017 από τον karellen 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.876 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: ΥΓ: Επειδή δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία στο αρχικό κείμενο και με αφορμή το πόστ του Αντρέα να κάνω μια παράκληση. Η εκδρομή είναι αυτή και δεν αλλάζει ως κορμός. Υπάρχουν χίλιες εναλλακτικές οι οποίες και δεν θα εξεταστούν για άλλους τόσους λόγους οπότε θα σας παρακαλούσα να μην υπάρξουν προτάσεις για άλλα μέρη/χώρες. Θα είναι τεράστια χαρά μου να συζητήσουμε από κοντά και να αποφασίσουμε από κοινού τον προορισμό για του χρόνου αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει κάτι για φέτος. εγινε copy paste μέρους της παραθεσης, στο 1ο πόστ. έλεγξε το αν ειναι οκ, και βάρα και καμμια αναφορά ή ΠΜ ωστε να το πρεφαρουμε πιο γρηγορα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 @karellen Κι εγώ θαυμάζω εσένα και την ηρεμία σου. Σου ρίχνει τίποτα στο ποτό η Κυρά ρε ή έχεις άλλου είδους "σοκολάτα" στα γλυκά σου ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 32 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Αντρέα δεν ξέρω την ηλικία σου ούτε την εμπειρία σου σε πολυπληθή ταξίδια (δε μιλάω για δικά σου ταξίδια.αλλά για συμμετοχή σε κονβόυ,μην παρεξηγηθώ). Επειδή τα έχω ζήσει από την καλή και από την ανάποδη,επίτρεψέ μου: Δεν υπάρχει δημοκρατία σε τέτοιου είδους πολυήμερα ταξίδια,είναι κανόνας.Ενας-δύο βγάζουν το πλάνο και οι υπόλοιποι ακολουθούν απαρέγκλιτα.Δεν είναι απολυταρχισμός,είναι πρακτικό καθαρά το θέμα.Είναι πολλές οι ημέρες,πάμπολλα τα χιλιόμετρα και αμέτρητη η ευθύνη για να πεις ότι 'χτες ξενυχτήσαμε λιγουλάκι ε αύριο μην πάμε 500 χλμ πάμε 300 και έχει ο Θεός' ή 'τι θα γίνει θα κάνουμε τσιγάρο,έχει περάσει ολόκληρη ώρα από το προηγούμενο!' Δεν είναι βόλτα μέχρι την Επίδαυρο να πεις πάει στο διάλο θα ξεστρατήσουμε λίγο no big deal.Εν κατακλείδι όσο διάλογος και να γίνει αποκλείεται να συμφωνήσουν όλοι στα βασικά ζητήματα. Έχω βιώσει κατάμουτρα τέτοιες καταστάσεις από άτομα συντοπίτες που τους ξέρω χρόνια και γνωρίζω τα χούγια τους και όμως πάλι η εκδρομή είχε τάσεις ανταρσίας (να φύγουμε μπροστά γιατί οι παγκόσμιοι πάνε ''μόνο με 140-150 και εμείς οι χεράδες με τα gsxr δεν είμαστε κότες''),πόσο μάλλον μια τέτοια εκδρομή σαν κι αυτή που ανέβασε ο Γιάννης που θα μαζέψει (αν μαζέψει) άτομα ξένα μεταξύ τους. Τζον θαυμαζω το κουράγιο σου για το τόλμημα... ΥΓ Αυτό με την Πανελλήνια πάλι τι το 'θελες?? 32 ειμαι φιλε ειμαι πιο μοχανικος καβαλαρης εχεις δικιο..για την πανελληνια το ειπα γτ ορισμενοι την προτιμουν για να μην εχουμε ακυρωσεις τελευταιας στιγμης τ ειπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavroe 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: τις τιμές της βενζίνης τις βρίσκετε πανεύκολα είτε μέσω google είτε ανοίγοντας θέμα στο mybike αλά @mavroe και σας τις απαντάει κάποιος τρίτος Κοίτα να δεις που έγινα και inside joke... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: 32 ειμαι φιλε ειμαι πιο μοχανικος καβαλαρης εχεις δικιο..για την πανελληνια το ειπα γτ ορισμενοι την προτιμουν για να μην εχουμε ακυρωσεις τελευταιας στιγμης τ ειπα Ακυρωσεις τελευταιας στιγμης ας γινουν οσες θελουν. Τα καταλυματα θα εχουν κλειστει κ πληρωθει πολυ νωριτερα απο τη τελευταια στιγμη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ireneaprilia 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2017 Την 26/11/2017 at 11:52 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Καλησπέρα αγόρια , καλησπέρα @Ireneaprilia(κάνε με αδδ είμε μπλοκ). Με τιμα ιδιαιτερα το ταγκ Gouky7 xD. Δυστυχως στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δε θα μπορω να ακολουθησω στη βολτα, αλλα σιγουρα θα ειναι μοναδικη εμπειρια (ελπιζω θετικη) για τους mybike-rs που θα ακολουθησουν! xD Ελπιζω να περασετε υπεροχα, να βγαλετε πολλες φωτογραφιες και για μας που θα ξεροσταλιαζουμε στο σπιτι μας γυαλιζοντας τα κρανη μας (pun not intended) και να κανετε ενα γενικο σερβις πριν φυγετε! :p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 1e εχει η βενζινη πανω.. πριν 10 μερες κατεβηκα με μηχανακι.. σωστη σκεψη το μπασιμο απο δραμα(μη σου πω απο ξανθη)... βλεπεις τη ροδοπη απο την πισω μερια... απο προμαχωνα αν εξαιρεσεις ενα κομματακι που ειναι διπλα σε ποταμι....φωτο το υπολοιπο ειναι ψιλοαδιαφορο μεχρι σοφια οποτε σωστη σκεψη το μπασιμο... η 4η μερα που αναφερεται,απο φιλους που μενουν πανω λενε τα καλυτερα.... επισης στο μπασιμο ελλαδα,αν παιρνει μερικους διανυκτερευση αγκιστρο χαμαμ και τα συναφη,επισκεψη ρουπελ.διπλα στον προμαχωνα ειναι...το θεμα παρακολουθειται bytheway!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) @πυξιδας990 το κομματάκι του Προμαχώνα που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι είναι η περιοχή Kresna (από το 05:18 μέχρι το τέλος του βίντεο , σόρρυ για το απότομο κόψιμο ) και την κάνουμε στο κατέβα όπου αν υπάρχει όρεξη θα παίξει και στάση για καφεδάκι ( και μπιφτέκια ) πάνω στο ποτάμι. Υπάρχει μάλιστα ένα μαγαζί το οποίο έχει μια εντελώς κρυφή καβάτζα που χωράει 3-4 μηχανές οπότε όσοι έχουν σαμάρια θα μπορέσουν να παρκάρουν εκεί για να υπάρχει οπτική επαφή. Όχι για να δείτε το επίπεδο οργάνωσης Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 από τον Gouky7 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 Όσο για το μπάσιμο από Ξάνθη μέσω Zlatograd, αν και εξετάστηκε διεξοδικά , απορρίφθηκε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως ανεβάζει τις απαιτήσεις όσον αφορά τους χρόνους πράγμα που λίγο μας φοβίζει όταν μιλάμε για ένα γκρουπ αγνώστων και ο δεύτερος πως σε θεωρητικό πάντα επίπεδο , η ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης θα μπορούσε να αποτελέσει μια ξεχωριστή μελλοντική βόλτα διότι είναι φοβερά τα μέρη εκεί πάνω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: @πυξιδας990 το κομματάκι του Προμαχώνα που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι είναι η περιοχή Kresna (από το 05:18 μέχρι το τέλος του βίντεο , σόρρυ για το απότομο κόψιμο ) και την κάνουμε στο κατέβα όπου αν υπάρχει όρεξη θα παίξει και στάση για καφεδάκι ( και μπιφτέκια ) πάνω στο ποτάμι. Υπάρχει μάλιστα ένα μαγαζί το οποίο έχει μια εντελώς κρυφή καβάτζα που χωράει 3-4 μηχανές οπότε όσοι έχουν σαμάρια θα μπορέσουν να παρκάρουν εκεί για να υπάρχει οπτική επαφή. Όχι για να δείτε το επίπεδο οργάνωσης αερα πατε ρε!!!!και λιγη κινηση βρηκατε.. πριν 16 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Όσο για το μπάσιμο από Ξάνθη μέσω Zlatograd, αν και εξετάστηκε διεξοδικά , απορρίφθηκε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως ανεβάζει τις απαιτήσεις όσον αφορά τους χρόνους πράγμα που λίγο μας φοβίζει όταν μιλάμε για ένα γκρουπ αγνώστων και ο δεύτερος πως σε θεωρητικό πάντα επίπεδο , η ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης θα μπορούσε να αποτελέσει μια ξεχωριστή μελλοντική βόλτα διότι είναι φοβερά τα μέρη εκεί πάνω. σωστο μια εκδρομη απο μονη της... οπως και ειπα το θεμα παρακολουθειται.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: οπως και ειπα το θεμα παρακολουθειται.. Μανωλάκη παίδαρε μακάρι να τα καταφέρεις. Θα είναι τιμή μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.512 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 Με πενβέ όμως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: κοιτα 20 μερες μετα το οδοιπορικο θα ειναι,θα εχω χαλαρωσει,γι αυτο ολα παιζονται... πριν 11 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Με πενβέ όμως αυτο ξερεις οτι δεν θα παιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: κοιτα 20 μερες μετα το οδοιπορικο θα ειναι,θα εχω χαλαρωσει,γι αυτο ολα παιζονται... Γιατί νομίζεις πως δεν το βάλαμε την Πρωτομαγιά; . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες