Jump to content
ΓΙΩΡΓΟΣ..

Varadero mk3 πρόβλημα με τη τροφοδοσία

Recommended Posts

Έχω ένα Varadero mk3 abs 2009 63.000km έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν εδώ και 6 μήνες όταν η Μότο βρίσκετε μέσα σε κίνηση (σταματά-ξεκινά) και ζέσταινεται υπερβολικά μου κάνει "διακοπές" " πνίξιμο" στις χαμηλές στροφές και στις ταχύτητες  πρώτη-δευτερα.Ολοι μας έχουμε βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας σε ώρα αιχμής κάτι τέτοιο φανταστείτε.Σε ταξίδι κανένα απόλυτος πρόβλημα.Μετρησαμε πηνια-ανορθωτη όλα μια χαρά και η μπαταρία του άψογη φορτίζει μια χαρά .Στη Μότο μου δεν έχω ούτε φώτα xenon ούτε προβολακια μόνο μια παροχή 12v (πρίζα) και γενικά δεν έχω παρέμβει στα ηλεκτρικά της όσο αφορά τοποθέτηση κάποιων αξεσουάρ όπως ανέφερα παραπάνω.Και λέω μήπως έχουν πρόβλημα οι πολλαπλασιαστές των μπουζί ή η τρόμπα βενζίνης .Καθε βοήθεια επι του θέματος δεκτή.Ευχαριστω...

Τροποποιήθηκε από τον ΓΙΩΡΓΟΣ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση αλλά, το πρόβλημα αυτό είναι σε κάθε βαραντέρο.

Απο όσο διάβασα απο το αγγλικό φορουμ, το πρόβλημα βρίσκεται στην αντλία βενζίνας που είναι μέσα στο "καβούκι".

Οταν πιάσει πολύ υψηλές θερμοκρασίες, η παροχή του καυσίμου παρουσιάζει φυσαλίδες με αποτέλεσμα να κάνει διακοπές ή και να σβήνει.

Ετσι έγραψαν. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα, αλλά και στο δικό μου είχε το ίδιο πρόβλημα με την μαμήσια αντλία. Οταν μετά απο βλάβη αντικαταστάθηκε, το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίστηκε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες