599 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2017 καλησπέρα σε όλους! Χειμωνιάζει και με έχει πιάσει αυτό το τρελό να θέλω να βελτιώσω τις ικανότητες μου .......... ερώτηση πρώτη SS με περίπου 2.000 ευρώ προτείνετε μοτό και δεύτερη πόσο κοστίζει το track day? Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2017 πριν 28 λεπτά, το μέλος 599 έγραψε: καλησπέρα σε όλους! Χειμωνιάζει και με έχει πιάσει αυτό το τρελό να θέλω να βελτιώσω τις ικανότητες μου .......... ερώτηση πρώτη SS με περίπου 2.000 ευρώ προτείνετε μοτό και δεύτερη πόσο κοστίζει το track day? Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων Επειδη μου ειχε μπει και μενα σαν ιδεα ειχα κανει ενα ερωτημα εδω στο φορουμ και εβγαλα το συμπερασμα οτι θα κοστιζει 200-300 ευρω, βεβαια ολα ειναι αναλογα το ποσο πιεζεις το μηχανακι, δηλαδη ποσο λαστιχο θα τρως κυριως που σαν αναλωσιμο ειναι ακριβο αν βαζεις καινουρια, τωρα για λαδια-βενζινες και γενικα για τα υπολοιπα αναλωσιμα δεν θα ειναι υπερογκο το κοστος αν θα μπαινεις 1-2 φορες το μηνα πιστα. Μετα σε κατι πιο φθηνο υπαρχει το supermotard, το motocross και τελος το enduro. Θ.Γ. απο τον υπολοιπο εξοπλισμο πως τα πας? δερματινη στολη εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Το κόστος, συμμετοχής μόνο, στο trackday είναι αυτό τον καιρό στα 60 ευρώ το ολοήμερο και στα 45 ευρώ το απογευματινό. Αν προσθέσουμε και τα επιμέρους έξοδα όπως βενζίνες και φθορά αναλωσιμων ( λάστιχα, τακάκια, λάδια κτλ) φθάνεις τα 200 ευρώ περίπου. Για ss μέχρι 2000 όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση. Συνήθως τα kawasaki 636 είναι μια καλή επιλογή αλλά δύσκολα να βρεις σε αυτά τα λεφτά ss σε καλή κατάσταση μηχανικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
599 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Στολή δεν έχω άρα θα πρέπει στο συνολικό έξοδο να υπολογίσω και αυτήν από τιμές τι παίζει ;. Από ss για κάτι τέτοιο έλεγα: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10985648/ https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10085858/ https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10836609/ https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10891488/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Για στολή, γάντια, μπότες υπολόγισε από 600 ευρώ και πάνω. Τα μηχανάκια που εβαλες δείχνουν καλά εκ πρώτης όψεως αλλά για να μην την πατήσεις θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό έλεγχο με μηχανικό που εμπιστεύεσαι. Γνώμη μου είναι αν θες ss για πίστα μόνο, να ανέβεις σε χρήματα και να πουλήσεις τα εργοστασιακά πλαστικά, φώτα, και γενικά όλα τα περιττά για πίστα, και να βάλεις πολυεστερικο κοστούμι, ώστε να ρεφαρεις περίπου στα 1000 ευρώ ανάλογα το μοντέλο και την ζήτηση ανταλλακτικών. Επίσης κοίτα για όσο πιο σύγχρονο και σε πιο καλή κατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Μέχρι δύο χιλιάρικα εγώ θα έπαιρνα Aprilia rs125, το δίχρονο. Εξακόσια ss σε αυτά τα λεφτά θα έχει σχεδόν σίγουρα κρυμμένες αμαρτίες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
599 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Για δίχρονο δεν το είχα σκεφτεί να πω την αλήθεια ! Δηλαδή να κοιτάξω για μοντέλα 2006++ http://www.visordown.com/motorcycle-top-10s/10-cheap-track-day-bikes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Και εγώ σαν το πρώτο r6 που ανέβασες είχα (του 2003). Πολύ τίμιο μηχανάκι, το οποίο το χρησιμοποίησα και πίστα, βάζοντας μόνο λάστιχα, ρύθμιση αναρτησεων και ρυθμιζόμενα μαρσπιε. Στολή και μπότες μπορείς να νοικιάσεις τις πρώτες φορές και αν δεις ότι σου αρέσει η πίστα παίρνεις και δικά σου μετά. Η πίστα δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά με 3-4 φορές τον χρόνο (Απρίλη έως Οκτώβρη) πιστεύω θα ξεκ@λωνεις μια χαρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tigraniosomegas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Παιδιά να ρωτησω κάτι Για την είσοδο στη πίστα των μεγάρων απαιτείται ολόσωμη στολή; Με ένα μπουφάν μηχανής, τζιν και αρβυλακια θα μου απαγορευτει ή είσοδος; Γενικά ποια είναι η διαδικασία για κάποιον που επισκέπτεται την πίστα για πρώτη φορά;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Και βέβαια αρκεί να έχει σκισιματα το τζην, τρέντυ δηλαδή, και να είναι μέσα από τα αρβυλακια.. υγ έλα πες ότι μας τρολαρεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Και βέβαια αρκεί να έχει σκισιματα το τζην, τρέντυ δηλαδή, και να είναι μέσα από τα αρβυλακια.. υγ έλα πες ότι μας τρολαρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 σε περιπτωση που δε τρολαρεις φυσικα και απαγορευεται ετσι η εισοδος , μπορεις παντα να νοικιασεις στολη κλπ απο εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Και βέβαια αρκεί να έχει σκισιματα το τζην, τρέντυ δηλαδή, και να είναι μέσα από τα αρβυλακια.. υγ έλα πες ότι μας τρολαρεις. Δηλαδή για να μπείς και να πιείς καφέ πρεπει να φοράς ολόσωμη φορμα? Δεν λεει πουθενά οτι θα πάει να τρέξει, να μπεί λέει μονο. Εγω πιστεύω οτι το τζίν δεν πρέπει να έχει σκισίματα γιατι θα μπαζει, αλλα σιγουρα να ειναι μεσα απο το αρβυλακι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tigraniosomegas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη αν αναστάτωσα μερικούς με την άγνοια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος Tigraniosomegas έγραψε: Παιδιά να ρωτησω κάτι Για την είσοδο στη πίστα των μεγάρων απαιτείται ολόσωμη στολή; Με ένα μπουφάν μηχανής, τζιν και αρβυλακια θα μου απαγορευτει ή είσοδος; Γενικά ποια είναι η διαδικασία για κάποιον που επισκέπτεται την πίστα για πρώτη φορά;;; οχι δε μπορεις να μπεις με τζιν και μπουφαν, ουτε καν κορντουρες πανω κατω, χρειαζεσαι ολοσωμη η διαιρουμενη δερματινη φορμα. η πιστα σα πιστα δε νοιαζει εξοπλισμο. αυτο γινεται σε καποια οργανωμενα track day. κοιτα το car.gr για φορμες, εχει παρα πολλες τωρα τελευταια, σε διαρετικες τιμες αναλογα με την κατασταση. για καινουρια καλη vfm επιλογη ειναι η rst. κρανος υποθετω εχεις, θα χρειαστεις κανονικη μποτα, οπως επισης και δερματινα γαντια με προστασιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tigraniosomegas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2017 Δεν με ενδιαφέρουν τα οργανωμένα track days πρως το παρών Να μπω να κάνω κανένα γύρο θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2017 Για να μπεις μόνο σε οργανωμένο τρακ ντει γίνεται,δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτός αυτού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1312 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Tigraniosomegas έγραψε: Δεν με ενδιαφέρουν τα οργανωμένα track days πρως το παρών Να μπω να κάνω κανένα γύρο θέλω Μακαρι να ηταν ετσι... Μονο σε track day μπορεις να μπεις, 2 φορες το μηνα γινονται περιπου και με 20 ευρω μπορεις να νοικιασεις εξοπλισμο απο εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 δεν ειναι ελευθερη η πιστα? θυμαμαι μπορουσες να μπεις οποιαδηποτε μερα αν δεν ειχε καποια αλλη διοργανωση, η μονο για σερρες ισχυει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 δεν ειναι σαν Σερρες. Μονο σε οργανωμενο TD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 αν φορας γομες θες μισο λαστιχο, αν φορας s21 θες 1/4 απο λαστιχο. αξιζει να μπεις με γομες, το σ21 καποια στιγμη θα σε περιορισει, εμενα προσοπικα στην πιστα δε μου φτανε το σ21. μιση γομα ειναι 150 ευρω, τακακια, λαδια, αλυσιδες, δισκακια,αναρτησεις θεωρητικα τα σκιζεις οποτε υπολογιζεις αλλα 150 απο εκει ωστε να μη χρειαστεις κατι και δεν μπορεις να το εχεις. 2 τεποζιτα επισης θα τα καψεις, αλλα 50 ευρω. 60 ευρω η συμμετοχη και 10 οι φωτογραφιες αν θες. φαε πιες, τσιγαρα γυρω-γυρω εξιδα κανα εικοσαρικο. εχεις φτασει στα 350-400€ τιμιο μηχανακι για πιστα με κατω απο 3000€ δεν βρισκεις, θα εχει θεματα και θα σου σπαει τα νευρα καθε 3 και λιγο. επίσης, εχει αλλαξει η ώρα και νυχτωνει νωρις, οποτε σκεψου να περιμενεις κανα 6μηνο να μεγαλωνει η μερα για να μπορεις να κανεις περισοτερα εικοσαλεπτα αντι για 4-5 που ειναι τωρα θα κανεις 7-8. τωρα αν πας πιστα και γυρνας στα μεγαρα που γνωριζω στο 1,30++++, το μηχανακι δεν παθαινει τιποτα και το σκοστος μειωνετε κατα πολυ. γενικα οσο το πιεζεις τοσο αυξανετε το κοστος. απο 1,10 και κατω το κοστος ειανι περιπου αυτο που αναφερω. για εξοπλισμο ειτε νικιαζεις εκει νομιζω με 30€ είτε πας για αγορα με ελαχιστο κοστος ενος αξιοπρεπη εξοπλισμου στα 600-700. αν θες δερματινη ολοσωμη στολη, δες αυτη της colori, ειναι παλιο μοντελο και το δινει οσο-οσο 200-300€ αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες