Chris1981 2.320 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2019 Βασικά τα έχω από τον Μάρτη του 2017 που αγόρασα τη μηχανή. Έχω 15.800 περίπου χλμ μέχρι στιγμής 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.320 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) Φέτος επιτέλους θα αλλάξω τα ελαστικά της καλής μου! Πιστεύω πως την άνοιξη θα γίνει αυτό που θα αρχίσω να την κυκλοφορώ ξανά, και θα ξεκινήσω τα ταξιδάκια μου. Τα Bridgestone όπως βλέπω τα S21 θα μου κοστίσουν 245 μαζί με την τοποθέτηση ενώ τα Michelin Pilot Power 3 235, και τα Metzeler Sportec M7 245. Ακούω προτάσεις ανάμεσα σε αυτά που ανήκουν στην ίδια τιμή και κατηγορία όπως βλέπω! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2020 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.894 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 S21 χωρίς δεύτερη σκέψη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 s21 είναι πολύ ανώτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 Γιατι να μην βαλεις s22 στα 270? Θεωρω αστειο το ποσο της διαφορας για να πας στο επομενο μοντελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.178 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 S21 χθες. Τα Μ7 ξεχνα τα,δε τρωγονται καν και δε ζεσταινονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα σε όλους. Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή έχω την ίδια μηχανή μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα . Τώρα φοράει τα DUNLOP QUALIFIER τα οποία δεν με ικανοποίησαν καθόλου και η φθορά τους είναι μικρή. Η διάσταση είναι 120/70ZR17M/C (58W) μπροστά και 160/60ZR17M/C (69W) πίσω. Τη μηχανή τη χρησιμοποιώ μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες (ποτέ με βροχή) και κάνω γύρω στα 4.000χλμ το χρόνο με χρήση κυρίως σε βόλτες που προσπαθώ σιγά σιγά και με υπομονή να τις κάνω και γρήγορες. Θέλω κάτι μαλακό να ζεσταίνεται γρήγορα και με καλό κράτημα λάστιχο ανεξάρτητα της φθοράς του. Διαβάζοντας παραπάνω οι προτάσεις των περισσοτέρων συγκλίνουν προς Bridgestone S21 ή S22 και Michelin Pilot Power 3. Το ίδιο ισχύει και σήμερα ή υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε αυτή την κατηγορία λάστιχου/τιμής; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον RHGAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 ΄Παιδιά δεν υπάρχουν απόψεις περί του θέματος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος RHGAS έγραψε: ΄Παιδιά δεν υπάρχουν απόψεις περί του θέματος; S21 και s22 είναι κορυφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) S22. Βασιλιας της γενικης χρησης. Απο πιστα μεχρι εκδρομες. Tried and true. Michelin power 3 ειναι παλία , power rs πλεον. Εναλακτικά δες και προς Dunlop tt, απο pirelli , τα καινουρια rosso 3 δεν εχω ιδεα τι λενε. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τα DUNLOP, λόγω του ότι τα πρώτης τοποθέτησης με απογοήτευσαν, δεν τα θέλω. Τα S22 είναι τόσο καλύτερα από τα S21 που να δικαιολογούν τη διαφορά στην τιμή τους Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον RHGAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τα πρωτης τοποθετησης σχεδον παντα είναι χαλι , ανεξαρτητου μαρκας και μηχανης. Αυτο γιατι συνήθως είναι made in koloboyaya και οχι germany και ας λεει πιρελι στο πλαι. Η διαφορα της τιμης για 2 ελαστικα σε 50.000 μηχανες που πληρωνει ο κατασκευαστης ομως είναι cost effective . Για τι διαφορα μιλαμε? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 56 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Τα πρωτης τοποθετησης σχεδον παντα είναι χαλι , ανεξαρτητου μαρκας και μηχανης. Αυτο γιατι συνήθως είναι made in koloboyaya και οχι germany και ας λεει πιρελι στο πλαι. Η διαφορα της τιμης για 2 ελαστικα σε 50.000 μηχανες που πληρωνει ο κατασκευαστης ομως είναι cost effective . Για τι διαφορα μιλαμε? Όπως βλέπω στο TYRESHOP 30 ευρώ, 245 τα S21 και 275 τα S22 . Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον RHGAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος RHGAS έγραψε: Όπως βλέπω στο TYRESHOP 30 ευρώ, 245 τα S21 και 275 τα S22 . Ο καιρος που εχουν κατσει σε καμια αποθηκη τσ s21 σιγουρα αξιζει τη διαφορα παντως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Οσο καλα κι αν εχουν φυλαχτει στις αποθηκες,για 30 ευρω δεν θα πηγαινα στο προηγουμενο μοντελο. Δεν μιλαμε για ενα παντελονι που το εβγαλαν σε προσφορα γιατι ειναι περσινο και οκ κλαιν δεν εχει παθει και τιποτα....μιλαμε για λιγα εκατοστα ελαστικου που σε κρατανε ορθιο. Αποψη μου ειναι να προτιμησεις το νεο μοντελο που ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο και σχεδον σιγουρα πιο προσφατης κατασκευης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Είμαι ανάμεσα σε Bridgestone S22 και Pirelli diablo rosso corsa 2. Τι λέτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.894 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος RHGAS έγραψε: Είμαι ανάμεσα σε Bridgestone S22 και Pirelli diablo rosso corsa 2. Τι λέτε; Πρόσεξε: Εννοείς τα Diablo Rosso 2. Τα Diablo Corsa είναι περισσότερο για χρήση πίστας και σε καμία περίπτωση για οδήγηση σε βρεγμένο δρόμο. Τα Rosso 2 είναι σχεδόν ίδια γενιά με τα S21. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν τα Rosso III και αργότερα τα S22. Οποιαδήποτε και να επιλέξεις από τα 4 θα μείνεις ικανοποιημένος. Έχω πάνω από 12.000 χλμ με Rosso III ( όχι με το ίδιο σετ εννοείται) και είμαι ικανοποιημένος 100% τόσο από πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο όσο και από αντοχή σε χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Ο καιρος που εχουν κατσει σε καμια αποθηκη τσ s21 σιγουρα αξιζει τη διαφορα παντως. πριν 11 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Οσο καλα κι αν εχουν φυλαχτει στις αποθηκες,για 30 ευρω δεν θα πηγαινα στο προηγουμενο μοντελο. Δεν μιλαμε για ενα παντελονι που το εβγαλαν σε προσφορα γιατι ειναι περσινο και οκ κλαιν δεν εχει παθει και τιποτα....μιλαμε για λιγα εκατοστα ελαστικου που σε κρατανε ορθιο. Αποψη μου ειναι να προτιμησεις το νεο μοντελο που ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο και σχεδον σιγουρα πιο προσφατης κατασκευης. Ειλικρινης ερωτηση: Οταν βγαινει το επομενο μοντελο σταματαει αυτοματα και η παραγωγη του προηγουμενου; Δλδ κατι S20pro που πουλιουνται ειναι λαστιχα πενταετιας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.631 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Με δεδομένο οτι οι κατασκευαστές τα έχουν ακόμα στα site/καταλόγους τους, ποντάρω στο όχι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Ειλικρινης ερωτηση: Οταν βγαινει το επομενο μοντελο σταματαει αυτοματα και η παραγωγη του προηγουμενου; Δλδ κατι S20pro που πουλιουνται ειναι λαστιχα πενταετιας; Οχι. 2 bt016 που εχω βαλει, το dot τους ηταν του τελευταιου τριμηνου... ειναι λαθος αυτο που ειπωθηκε παραπανω. Και btw το προτεινω και σαν λαστιχακι για την χρηση που κανει ο φιλος. Η τιμη του ειναι τεραστιο δελεαρ . (H διαφορα τιμης βεβαια με τα s20 ειναι μικρη σχετικα και αξιζει τον κοπο. Προφανως και με τα s21 κ.ο.κ. ...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος seatcowl έγραψε: πριν 12 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Ειπα κι εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Ειλικρινης ερωτηση: Οταν βγαινει το επομενο μοντελο σταματαει αυτοματα και η παραγωγη του προηγουμενου; Δλδ κατι S20pro που πουλιουνται ειναι λαστιχα πενταετιας; πριν 18 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Οσο καλα κι αν εχουν φυλαχτει στις αποθηκες,για 30 ευρω δεν θα πηγαινα στο προηγουμενο μοντελο. Δεν μιλαμε για ενα παντελονι που το εβγαλαν σε προσφορα γιατι ειναι περσινο και οκ κλαιν δεν εχει παθει και τιποτα....μιλαμε για λιγα εκατοστα ελαστικου που σε κρατανε ορθιο. Αποψη μου ειναι να προτιμησεις το νεο μοντελο που ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο και σχεδον σιγουρα πιο προσφατης κατασκευης. Ημουν σιγουρος για τετοια ερωτηση γι αυτο το διατυπωσα εξ αρχης πολυ προσεκτικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 Για τα METZELER M5 τι απόψεις υπάρχουν ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.056 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος RHGAS έγραψε: Για τα METZELER M5 τι απόψεις υπάρχουν ; Ωραίο λάστιχο αλλά μετά τις 8 χιλιάδες πέφτει απότομα η απόδοση τους. Βάλε s21 με πρόσφατο dot και θα σαι κομπλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 Παιδιά τελικά παρήγγειλα τα BRIDGESTONE S22 τα οποία ήρθαν και με πήραν να πάω να τα περάσω. Το πίσω όμως είναι παραγωγής 43η εβδομάδα του 2019 και όχι του 2020 όπως μου είχαν διαβεβαιώσει. Ο υπεύθυνος του βουλκανιζατέρ μου λέει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά αν θέλω μπορώ να πάω σε άλλη μάρκα ελαστικών; Τι λέτε να προχωρήσω με τα s22 ή να πάω σε κάτι άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες