Baikal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, απο το μοτερ στο χτ ακουω ενα θορυβο σαν να χτυπαει η καδενα..πηγα σε εναν μαστορα και μου ειπε οτι γενικα ετσι ακουγονται αυτα και δεν εχει καποιο θεμα..μου ξεβιδωσε και την βιδα πανω στ μοτερ απο την αριστερη πλευρα διπλα στην καδενα και με ενα κατσαβιδι πατησε μεσα και ακουστηκε ενα ''κλακ'' κ μου λεει εχει αυτοματο ντεντοντηρα καδενας απλα ηθελε λιγο σμπρωξιμο...ομως ο θορυβος δεν εχει σταματησει και κρυο και ζεστο ακουγεται...μηπως δεν ειναι η καδενα; ακουγεται και σε εσας ετσι; .το μηχανακι ειναι το 09' και εχει 17.000 χιλ πολυ προσεγμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Ειναι ανεξαρτητο με τις στροφες η οσο πατας τοσο δινει παρων;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Baikal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Οσες παραπανω στροφες εχει τοσο ποιο γρηγορα ακουγεται!!....κατι σαν ''τζιγκ-τζιγκ-τζιγκ'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Baikal έγραψε: Οσες παραπανω στροφες εχει τοσο ποιο γρηγορα ακουγεται!!....κατι σαν ''τζιγκ-τζιγκ-τζιγκ'' Με ταχυτητα η στη νεκρα εχει διαφορα?? Γιατι και μενα μου χτυπαει το παπι ασυγχρονα βεβαια και οχι με τις στροφες μολις κουμπωνω ταχυτητα(καμπανα). Υπαρχει και ενα πιο ασυνιθες φαινομενο απτην δονηση του μοτερ να τριζει κανα περιφερειακο που χει λασκαρει εχει συμβει και αυτο. Μοτερικα αφου η καδενα ειναι τεντωμενη απτον μαστορα δεν παει το μυαλο μου σε κατι που θα εβγαζε μεταλλικο κοπανιτο ηχο Tηλεδιαγνωση ομως ειναι δυσκολη οποτε θα σου προτεινα να το παρακολουθησεις και αν δεν βγαλεις ακρη μιλα σε καποιον γνωστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 φιλε το ειχε φιλος και ειχε παρομοιο προβλημα δεν ειναι καδενα ειναι κατι αλλο 80 ευρω θεμα ειναι θα σου στειλω αυριο τι ακριβως ειναι θα τον βρω το βραδυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasktm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 αντίβαρα στροφάλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Baikal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος tomasktm έγραψε: αντίβαρα στροφάλου Ξερω οτι υπαρχουν πανω στον στροφαλο και γυρναν αναποδα για να εξισορροπησουν τους κραδασμους..για την αλλαγη του πρεπει ν ανοιχτει το μοτερ φετα;;..αν δεν γινει επιδιορθωση μπορει να προκαλεσει κατι αλλο;; πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε: φιλε το ειχε φιλος και ειχε παρομοιο προβλημα δεν ειναι καδενα ειναι κατι αλλο 80 ευρω θεμα ειναι θα σου στειλω αυριο τι ακριβως ειναι θα τον βρω το βραδυ Οκ φιλε σ'ευχαριστω, περιμενω! πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2017 από τον Baikal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amorphical 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Φιλε μου και εμενα το ιδιο ακριβως κανει!! το εχετε βρει τι ηταν τελικα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες