ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Να προσθέσω οτι δεν απλώνω χέρι σε ανήλικο για τον λόγο οτι είμαι 20 δηλαδή ενήλικας. Άρα άμα θελήσει μπορεί πολύ άνετα να με κάνει καταγγελεία για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Για αυτό και πάω με τα νερά τους πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται? 42 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2017 πριν 58 λεπτά, το μέλος barticiani έγραψε: 42 Με βαση τις εμπειριες που εχει ο καθένας διαχειριζεται διαφορετικα καποια περιστατικα, σαφως στα 42 εχεις περισσοτερη εμπειρια στον τροπο διαχειρησης τετοιων περιστατικων που στα 20 δεν την εχεις, απο την αλλη αν το τσακαλακι εβλεπε ενα ανδρα αυτης της ηλικιας πιθανον να μην τολμουσε καν να ζητησει τσιγαρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) πιθανων το γνωριζε το φιλο shapeshifter το ανηλικο, εστω φατσικα (γιατι τον βλεπει συχνα στη γειτονια), αλλα και να μην ηταν ετσι ειναι κοντα ηλικιακα οποτε γι'αυτο και τετοια οικειοτητα. προσωπικα στα 27 πλεων (ξυρισμενος μικροδειχνω πολυ ~22), δειχνουν σεβασμο τα 9/10 ανηλικα. ειπαμε εχουν ξεφυγει, αλλα μεταξυ τους, οχι προς τους μεγαλυτερους τους. σεβονται πολυ περισσοτερο απο τη δικη και κατω γενιά. πιστευω πως ο τελευταιος τροπος να τους "συνετισεις" ειναι να παιξεις σουτια. μεγαλη κουβεντα γενικα ομως... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2017 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: πιθανων το γνωριζε το φιλο shapeshifter το ανηλικο, εστω φατσικα (γιατι τον βλεπει συχνα στη γειτονια), αλλα και να μην ηταν ετσι ειναι κοντα ηλικιακα οποτε γι'αυτο και τετοια οικειοτητα. προσωπικα στα 27 πλεων (ξυρισμενος μικροδειχνω πολυ ~22), δειχνουν σεβασμο τα 9/10 ανηλικα. ειπαμε εχουν ξεφυγει, αλλα μεταξυ τους, οχι προς τους μεγαλυτερους τους. σεβονται πολυ περισσοτερο απο τη δικη και κατω γενιά. πιστευω πως ο τελευταιος τροπος να τους "συνετισεις" ειναι να παιξεις σουτια. μεγαλη κουβεντα γενικα ομως... Κοιτά τον συγκεκριμένο πιτσιρικά 1-2 φορές τον έχω ξαναπετύχει εκεί πέρα. Απλά γενικά επειδή και εγω δεν φαίνομαι καθαρά για 20 (και αξύριστος κοντά στα 18 δέιχνω) λογικά για αυτό ήρθε με τέτοιο υφάκι. Και γενικά οχι οτι δεν ήθελα να του δώσω ένα χαστούκι να πάει σπίτι του αεροπορικός αλλά το ξύλο το έχω σαν την τελευταία λύση σε μια υπόθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες