Jump to content
ShapeshifterGR98

Που φτάσαμε πλέον εν έτει 2017?

Recommended Posts

Να προσθέσω οτι δεν απλώνω χέρι σε ανήλικο για τον λόγο οτι είμαι 20 δηλαδή ενήλικας. Άρα άμα θελήσει μπορεί πολύ άνετα να με κάνει καταγγελεία για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Για αυτό και πάω με τα νερά τους πάντα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 20 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται?

42

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 58 λεπτά, το μέλος barticiani έγραψε:

42

Με βαση τις εμπειριες που εχει ο καθένας διαχειριζεται διαφορετικα καποια περιστατικα, σαφως στα 42 εχεις περισσοτερη εμπειρια στον τροπο διαχειρησης τετοιων περιστατικων που στα 20 δεν την εχεις, απο την αλλη αν το τσακαλακι εβλεπε ενα ανδρα αυτης της ηλικιας πιθανον να μην τολμουσε καν να ζητησει τσιγαρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιθανων το γνωριζε το φιλο shapeshifter το ανηλικο, εστω φατσικα (γιατι τον βλεπει συχνα στη γειτονια), αλλα και να μην ηταν ετσι ειναι κοντα ηλικιακα οποτε γι'αυτο και τετοια οικειοτητα. 

προσωπικα στα 27 πλεων (ξυρισμενος μικροδειχνω πολυ ~22), δειχνουν σεβασμο τα 9/10 ανηλικα. ειπαμε εχουν ξεφυγει, αλλα μεταξυ τους, οχι προς τους μεγαλυτερους τους. σεβονται πολυ περισσοτερο απο τη δικη και κατω γενιά.

πιστευω πως ο τελευταιος τροπος να τους "συνετισεις" ειναι να παιξεις σουτια.

μεγαλη κουβεντα γενικα ομως...

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

πιθανων το γνωριζε το φιλο shapeshifter το ανηλικο, εστω φατσικα (γιατι τον βλεπει συχνα στη γειτονια), αλλα και να μην ηταν ετσι ειναι κοντα ηλικιακα οποτε γι'αυτο και τετοια οικειοτητα. 

προσωπικα στα 27 πλεων (ξυρισμενος μικροδειχνω πολυ ~22), δειχνουν σεβασμο τα 9/10 ανηλικα. ειπαμε εχουν ξεφυγει, αλλα μεταξυ τους, οχι προς τους μεγαλυτερους τους. σεβονται πολυ περισσοτερο απο τη δικη και κατω γενιά.

πιστευω πως ο τελευταιος τροπος να τους "συνετισεις" ειναι να παιξεις σουτια.

μεγαλη κουβεντα γενικα ομως...

Κοιτά τον συγκεκριμένο πιτσιρικά 1-2 φορές τον έχω ξαναπετύχει εκεί πέρα. Απλά γενικά επειδή και εγω δεν φαίνομαι καθαρά για 20 (και αξύριστος κοντά στα 18 δέιχνω) λογικά για αυτό ήρθε με τέτοιο υφάκι. Και γενικά οχι οτι δεν ήθελα να του δώσω ένα χαστούκι να πάει σπίτι του αεροπορικός αλλά το ξύλο το έχω σαν την τελευταία λύση σε μια υπόθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα