o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου http://www.bikeit.gr/articles/reportaz/12716-reportaz-2017-ellinas-agonizomenos-emporos-motosykletas-se-enopli-speira-liston.html Μιλάμε για έναν 32χρονο Έλληνα αγωνιζόμενο με ΠΟΛΛΕΣ διακρίσεις εντός και συμμετοχές εκτός, αλλά και για έναν 33χρονο έμπορο! Μάλιστα μιλάμε για μεγάλη και οργανωμένη σπείρα, όπως λέει το άρθρο. Πραγματικά αναρωτιέμαι για ποιους μιλάμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 αχ πειτε πειτεεεεε. το γραψε και το ΜΟΤΟ το ίδιο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 ε καπως πρεπει να βγουν τα εξοδα του αγωνα αν δεν εχεις χορηγους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Η ελληνική πραγματικότητα οδηγεί στο συμπέρασμα πως ΔΕΝ είναι πολλοί οι ύποπτοι. Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι, oμολογώ ότι το μυαλό μου δεν πάει, δεν ξέρω τόσο καλά το χώρο. Οι του γνωστού καταστήματος στην Ελευσίνα -με δυναμομετρήσεις εμπορία μοτοσυκλετών κ.α.-, γνωρίζει κανείς αν συμμετέχουν στο ΠΠΤ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Καλύτερα μην λέτε ονόματα πριν επισημοποιηθει κάτι για ευνόητους λόγους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: Καλύτερα μην λέτε ονόματα πριν επισημοποιηθει κάτι για ευνόητους λόγους. Κανεις δε λεει ονοματα. Επιθετο ειπαμε. Καλα, σκαω... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Δεν δίνω προσωπικά πολύ χρόνο μέχρι να μαθευτεί. Άλλωστε εδώ μέσα εμείς μόνο εικασίες κάνουμε. Δεν ανακοινώνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Καλα τοτε! Αλλα δειχνουν τα μμε το μηχανακι του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Μην λετε ονοματα γιατι μετα απο καμια 10 χρονια που ισως διαβασει το post να απειλει με μυνησεις... Χαχαχαχαχα... ( εχει ξαναπαιξει αλλωστε ) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Το μαχητικό site του Στέφανου Χίου δημοσιοποίησε τα πάντα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!!1!!!!ΕΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Είμαι ο μόνος που χέστηκε???? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος hayabusas έγραψε: Είμαι ο μόνος που χέστηκε???? καλά όχι ακριβώς, αλλά εντάξ όσο να ναι είναι επικαιρότητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Για δώσε info ρε συ xlapatsa να'ουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Αν είχε χιούμορ παντως θα οδηγούσε suzuki bandit.. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Κοίτα να δεις που έφτασε και στην εσπρεσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/τα-τσακαλια-που-εκαναν-τισ-200-ενοπλεσ-λη/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 459 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Και μετά από όλα αυτά 1,20 στις Σερρες με το νέο gsxr 1000 για την δοκιμή του μοτο μπράβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος pa18 έγραψε: Και μετά από όλα αυτά 1,20 στις Σερρες με το νέο gsxr 1000 για την δοκιμή του μοτο μπράβο. Αυτό ήταν πιο πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 459 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Δεν περίμενα μετα τον εισαγγελέα να πάει Σερρες για δοκιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Τώρα δα, το μέλος pa18 έγραψε: Δεν περίμενα μετα τον εισαγγελέα να πάει Σερρες για δοκιμή. Δεν σε ξέρω για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα οπότε κρατάω μια πισινή 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: Δεν σε ξέρω για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα οπότε κρατάω μια πισινή χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Εχω την εντυπωση οτι καπου εδω χαθηκε η μπαλα η κατι δεν καταλαβα καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Τουλάχιστον καταλάβαμε γιατί παλιότερα τον σούταρε ο Wulf Racing. Ήξερε προφανώς, και σου λέει, έχω μεγάλη επιχείριση, έχω χορηγία Motul, δεν θα κατσω να ξεσπάσει σκάνδαλο με τον οδηγό μου και να ξεφτυλιστώ εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Και τώρα δεν ήταν χορηγός του ο wolf; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες