Jump to content
CrazyMits

Νέο BMW G310GS Classic(scrambler)?

Recommended Posts

Καθώς έβλεπα ενα βίντεο του BMW G 310 GS ,παρατηρησα πως εκτος απο την έκδοση G310R και G310GS υπηρχε διπλα τους ένα τριτο αδερφακι! 

Ψαχνοντας στο νετ πετυχα ενα ανεπισημο render του Ιταλού O.Bezzi. Κάποια πληροφορία για το μοτο έχει κάποιος? Θα είναι ενδιαφέρον.

Το render και screenshots απο το επισημο βιντεο. 

Εδω φαινεται απο πίσω

tEkgUlP.jpg

Εδω δεξία..

e4yPDEn.jpg

Και το render.

YTo4gQX.jpg

Τροποποιήθηκε από τον CrazyMits

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στη δευτερη φωτο το μηχανακι στα δεξια ειναι μποξερ. παλιο gs ειναι λογικα και προσπαθουν να κανουν "ιστορικη αναφορα" να δειξουν τη συνδεση με το 310gs

η επεξεργασμενη φωτο κατω, ειναι πολυ ωραιο κονσεπτ, μακαρι να βλεπαμε κατι τετοιο σε παραγωγη. ενα χρηστικο μοντελο για καθε μερα, με τη σχαριτσα του και χωρο για δευτερο ατομο,και να παιξει ανταγωνιστης του versys 300x

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος giorgosbou έγραψε:

στη δευτερη φωτο το μηχανακι στα δεξια ειναι μποξερ. παλιο gs ειναι λογικα και προσπαθουν να κανουν "ιστορικη αναφορα" να δειξουν τη συνδεση με το 310gs

η επεξεργασμενη φωτο κατω, ειναι πολυ ωραιο κονσεπτ, μακαρι να βλεπαμε κατι τετοιο σε παραγωγη. ενα χρηστικο μοντελο για καθε μερα, με τη σχαριτσα του και χωρο για δευτερο ατομο,και να παιξει ανταγωνιστης του versys 300x

Εχεις δικιο οτι ειναι παλιο μποξερ αλλα δείχνει να περνανε μηνυμα οτι θα εμφανιστεί κατι νεο και ανανεωμένο σε αυτό το στυλ!

Μη ξεχνας εχει και το R η φωτο, όποτε το "τριπτυχο" ίσως να γίνει πραγματικότητα. 

Μακάρι να βλέπαμε κατι τέτοιο στην παραγωγή όντως! Οτι πρέπει θα ηταν! Θα μπαινε και το χωματακι του.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Να το ονομασει και r310gs hp2 enduro. Η ξεφτιλιζεσαι η οχι:laugh:

Καταλαβαίνω που το πας και εν μέρη δεν έχεις άδικο.

Αν εβγαινε ενα μοντέλο σαν το render θα σε χαλουσε? Αλλα να μοιάζει με αυτό..μην το κάνει εκτρωμα :cry:

Και ας το λεει όπως θέλει..οι ίκανοτητες και η εμφανιση του να μας κάνουν! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε εσυ εχεις αδικο. Πλακα εκανα περι ονομασιας. Τωρα για το αν με χαλαει, ας αρκεστουμε πως αν μου το χαριζαν θα στο χαριζα :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα είσαι μεγάλη καρδιά.. χαχα 

Αφου τα βρήκαμε..περιμένω την παρουσίαση :mB_kalo_e::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουν θεμα με τις ονομασίες οι bmwδακιδες 

Το f650gs το δικυλινδρο που εχει 800cc(και ενω εχει την ιδια κωδική ονομασία με το μονοκυλινδρο) απλως  θα μπορουσαν να το πουν f800ar(all rounder παραδειγμα) δυστυχώς το διαιωνίζουν και στο επόμενο μοντελο το οποιο ενω θα γινει 850cc αυτοι θα το πουν 750gs 

Ελειψη φαντασίας?marketing  για την προσέγγιση πελατων λογο συγγένικου ονοματος ? Άβυσσος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι ονομασίες τους είναι μπέρδεμα όντως

θα μπορούσαν απλά να το κάνουν όπως στην ktm με το ίδιο μοντέλο σε έκδοση δρόμου ή adventure 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Ουτε εσυ εχεις αδικο. Πλακα εκανα περι ονομασιας. Τωρα για το αν με χαλαει, ας αρκεστουμε πως αν μου το χαριζαν θα στο χαριζα :laugh:

θα το δωσεις σε μενα που ειμαι και γαυρος...?:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος ibar132 έγραψε:

θα το δωσεις σε μενα που ειμαι και γαυρος...?:winking:

Πρέπει να βρείς άλλο επιχείρημα γιατι είμαι και εγω.. χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα