Jump to content
Sign in to follow this  
asimakis129

KLE 500 αγορα

Recommended Posts

Χαιρετω,ειμαι πολυ κοντα στην αγορα ενος κλε 500 οπως γραφω και στον τιτλο.Θα ηθελα να μαθω για αυτο το μηχανακι..τι προβληματα βγαζει? τι καταναλωση εχει?..κοστος σερβις καθε ποτε και κοστος ανταλλακτικων σε περιπτωση βλαβης.Νομιζω πως ο ιδιοκτητης το εχει κανει ψευτομοταρ με 17 ες ζαντες..ειναι καλυτερο ετσι? υποψην οτι δεν θα παταω σε χωμα! για κοντινες αποστασεις βολευει?Απο συμπεριφορα στο δρομο και επιδοσεις ειναι καλο? ΔΕν θυμαμαι ακριβως την χρονολογια του.ΕΙναι καλυτερο απο τα υπολοιπα μηχανακια στην κατηγορια του? γιατι να προτιμησω αυτο και οχι π.χ ενα χτ600 η ενα KLR.Σε συγκριση με το χτ 600 το οποιο εχει αποδειχτει σκυλος...ποιο αξιζει περισσοτερο σαν συνολο(αξιοπιστια επιδοσεις οδικη συμπεριφορα,κοστος χρησης,ανεση κλπ).Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

kle και το εχει κανει Motard..γιατι?

Κοιτα απο μονο του εχει καποια κλασσικα πραγματα που παθαινει..εκει στο βολαν κατι ξεκολαει , μαγνητες κατι τετοιο , καποιες φορες οι λαιμοι κοβονται γτ ειναι λεπτοι (μια φορα το εχω δει αυτο ομως) και γενικα ειναι ενα μηχανακι που απο μονο του τα κανει ολα μετρια αλλα τα κανει ολα.Και χωμα παει κ ταξιδι παει..Αλλα πρεπει να βρεις ενα σε καλη κατασταση κ γενικα οσο ποιο μαμισιο μπιρεις...

ομως για να το εχει κανει Motard , ,, δε ξερω ... πρωτα απολλα ταιριαζει μικρη ροδα σε αυτο το μηχανακι?

Δε κοιτας κανα αλλο μηπως? Απο εμενα θα ετρωγε Χ αυτη η μετατροπη μονο κ μονο για θεμα νοοτροπιας...

Το xt απο την αλλη ειναι τιμιο και απλο πουθ τα κανει ολα. Οσο για το Klr650 το ειχα για χρονια και εχουμε γυρισει παρα παρα πολυ οποτε η αποψη μου δεν μπορει να ειναι αντικειμενικη...Ενα θα σου πω μονο...το μονο που επαθε μετα απο 60.000 ειναι μια λαμπα και ενα καθαρισμα το carb γιατι μαγκωσε το φλοτερακι. Σκυλι πραγματικα αρκει να το βρεις σε καλη κατασταση , να μη το ειχε καγκουρας και να το προσεχεις. Εμενα πχ δεν υπηρχε πουθενα μονωτικη ταινια και μαλακιες , οι φισες ειχανε τα λαστιχακια τους.. ολα κομπλε...

το καλυτερο μηχανακι που ειχα«

ποσο ρευστο διαθετεις?

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειμαι σιγουρος μπορει να μην ειδα καλα τη ζαντα μπροστα..αυτο για τους μαγνητες του βολαν το εχω ξανακουσει και λενε οτι ειναι ακριβη επισκευη!τωρα απο ρευστο για 1-1.5 χιλιαρικο για τετοιο μηχανακι πιστευω ειναι αρκετα..γιατι αν πας για παραπανω μπατζετ δεν αξιζει να μηνεις σε αυτα τα μηχανακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα δεν ειναι τοσο ακριβη επισκευη (εκτος αν πας αντιπροσωπεια..τοτε μπαινεις με το κωλο μεσα) .
Κανα τρανσαπλιδι?το 600 πχ? Σκυλι αταεγο κ αυτο , λιγο ρουφουλας αλλα μη φαντασεις τπτ τραγικο

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑ ωραια τοτε,ακομα καλυτερα.Ναι μια χαρα μηχανακι ειναι το τρανσαλπ ειναι και σκυλος εχω παρει ενος φιλου μου βολτα λιγες φορες,αλλα δεν ειναι τοσο του γουστου μου μου φαινεται πολυ τεραστιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα