Jump to content
giorgos200

μεταβιβαση παπιου

Recommended Posts

καλησπερα οπως ειχα γραψει σε αλλο θεμα αγορασα ενα yamaha town mate σε ενα χαρτακι που μου εδωσαν απο το κεπ εγραφε τι χρειαζεται για μεταβιβαση ολα οκ τα εχουμε μονο που ο πωλητης μου ειπε οτι για να γινει μεταβιβαση χρειαζεται να του βγαλω τελη κυκλοφοριας για το 17 ελα ομως που τα εχει βγαλει αυτος αλλα λεει οτι πρεπει να τα βγαλω και δευτερων λεει οτι το μηχανακι πρεπει να το ασφαλισω για να γινει μεταβιβαση ρωτησα στο κεπ και ειπαν δεν χρειαζεται τι γινετε τωρα απαντηστε διοτι αυριο γινετε μεταβιβαση ευχαριστω εκ των πρωταιρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν πας με ανασφαλιστο θα φας πορτα, αυτος δεν εχει ασφαλιστηριο σε ισχυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάσο, στην άρση ακινησίας χρειάζεται ασφάλιση και πληρωμη το τρέχον τέλος. Όχι στην μεταβίβαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tassos meli εχει σε ισχυ ασφαλεια στο ονομα του αλλα στο κεπ μου ειπαν οτι δεν θελουν ασφαλεια

αυτο που με απασχολει ειναι οτι εχει πληρωμενα τα τελη του 17 στο ονομα του θα πρεπει λεει να τα πληρωσο παλι του 17 για να γινει μεταβιβαση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο προηγουμενο ποστ εκανα την ερωτηση αν το μηχανακι ειναι 80 αρι ή 50 αρι στην αδεια αλλα δεν ειδα αν απαντησες, κανε ξανα τον κοπο να μου πεις για να σου δωσω μια πιο ολοκλυρωμενη απαντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα τελη κυκλοφοριας αν τα εχει πληρωσει τοτε δεν χρειαζεται να τα πληρωσεις ξανα, θα πρεπει να παει ο ιδιοκτητης στο αρμοδιο γραφειο της ΔΟΥ και να εκδωσει μια βεβαιωση καταβολης τελων κυκλοφοριας η οποια αναγραφει ολα τα ετη που εχουν πληρωθει, δηλαδη πιστοποιει οτι το μηχανακι δεν χρωσταει τελη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tassos meli καλησπερα ναι τα εχει πληρωσει τα τελη οποτε εγω τα πληρωνο το δεκεμβριο του 17' για το ετος 18' ετσι? με την ασφαλεια ξερεις τι παιζει αυτος του εχει βγαλει τωρα ασφαλεια, τι γινετε ομως θα πρεπει λεει να βγαλω εγω ασφαλεια, στο κεπ ομως που ρωτησα δεν ζητανε ασφαλεια, μηπως μολις γινει μεταβιβαση θα βγαλω ασφαλεια? ευχαριστω πολυ

Τροποποιήθηκε από τον giorgos200

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος giorgos200 έγραψε:

tassos meli καλησπερα ναι τα εχει πληρωσει τα τελη οποτε εγω τα πληρωνο το δεκεμβριο του 17' για το ετος 18' ετσι?Ναι 

με την ασφαλεια ξερεις τι παιζει αυτος του εχει βγαλει τωρα ασφαλεια, τι γινετε ομως θα πρεπει λεει να βγαλω εγω ασφαλεια, στο κεπ ομως που ρωτησα δεν ζητανε ασφαλεια, μηπως μολις γινει μεταβιβαση θα βγαλω ασφαλεια? ευχαριστω πολυ Όπως είπαν και παραπάνω,για την μεταβίβαση ΔΕΝ χρειάζεται να προσκομίσεις κανένα ασφαλιστήριο.Μόλις όμως κάνεις τη μεταβίβαση και η μηχανή είναι πλέον στο όνομά σου θα πας να κάνεις νέα ασφάλεια ενώ ο προηγούμενος θα την διακόψει. 

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγαμε αλλα επειδη χρωστουσε τα τελη του 10' και του 11' ειχε παει εχθες τα πληρωσε και επρεπε να παρει χαρτι απο την εφορια οτι δεν χρωστα τελη και του ειπαν οτι πρεπει να περασουν 5-6 μερες απο την πληρωμη για να φανει στο συστημα οτι τα πληρωσε και να του δωσουν το χαρτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα