zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2017 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την γνωμη σας σκεφτομαι να αγορασω μηχανη για χωμα και δεν εχω πολυ καταλαβει τι διαφορα enduro kai motocross σε θεμα νομου ασφαλειας κτλ η χρηση που θελω την μηχανη ειναι για βολτες στο βουνο και σε μονοπατια ουτε αγωνες ουτε προπονησεις και επισης τι ποσο θα χρειαστω για μια καλη μηχανη και εξοπλισμο . ΥΓ θελω προτασεις μαρκας μοντελο 2τ-4τ ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2017 Για τη χρηση που θελεις νανκανεις κοιταζεις μονο μηχανακια enduro. Για να παρεις μια ολοκλυρωμενη απαντηση θα πρεπει να μας πεις τι ποσό εχεις να διαθεσεις, τι εμπειρια εχεις απο μηχανακια, και βαρος-υψος, πχ αν εισαι 120 κιλα μη σου προτεινουμε 125cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2017 ειμαι 20 χρονων εχω μηχανακι απο τα 12 αλλα κυριως αυτοματα εχω κανονικα διπλωμα Α2 υψος 1.80 κιλα 85-90 εμπειρια στο χωμα καμια παντως για να βοηθησω σκεφτομαι crf250 αλλα καθε γνωμη ειναι δεκτη άλλωστε γι αυτο ποσταρα εδω να ακουσω κ αλλα μυαλα πιο εμπειρα στο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2017 ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ??????!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2017 (τροποποιήθηκε) Κάνε μια ψαχτικη καθ ποσταρε τι σου αρεσει, στα λεφτά που διαθέτεις και θα γίνει κριτική πιο στοχευμενη... Το τι ποσό θα χρειαστείς κλπ ερωτήσεις είναι πολύ αοριστες Από μηχανάκια, τα πάντα της τελευταίας δεκαετίας εκτός του bmw είναι καλά... Σαν μοντέλα... Απλά παίζει ο προσωπικός παράγοντας στο θέμα προτιμησης Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2017 από τον nikolakiss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος nikolakiss έγραψε: Κάνε μια ψαχτικη καθ ποσταρε τι σου αρεσει, στα λεφτά που διαθέτεις και θα γίνει κριτική πιο στοχευμενη... Το τι ποσό θα χρειαστείς κλπ ερωτήσεις είναι πολύ αοριστες Από μηχανάκια, τα πάντα της τελευταίας δεκαετίας εκτός του bmw είναι καλά... Σαν μοντέλα... Απλά παίζει ο προσωπικός παράγοντας στο θέμα προτιμησης μαζι με εξοπλισμο γυρω στα 3.000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες