Blr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2017 Καλησπέρα. Είμαι καινούριος εδώ και τώρα παίρνω σιγά σιγά το Α2(λόγω ηλικίας). Περιμένοντας ψάχνω μανιωδώς για αγορά δίκυκλου συντρόφου, με βασικό γνώμονα την οικονομία για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Μετά από αρκετό ψάξιμο απέκλεισα μοτοσυκλέτες γύρω στα 250-300cc καθαρά για λόγους συντήρησης, καθώς δεν θα έχω σταθερό εισόδημα από τη νέα χρονιά. Κοιτάω λοιπόν για παπιά μεταχειρισμένα, γύρω στα 700-800€ και μου έχουν τραβήξει την προσοχή τα εξής: 1)suzuki address(με τα γνωστά προβλήματα σασμάν στην πρώτη παρτίδα) 2)Modenas x-cite 130/ kawasaki zx 130(το ίδιο μηχανάκι) 3)Sym HD 200i evo (με μια μικρή αλλά σημαντική αύξηση στο budget, αγορά από γνωστό) Από τη μια το σκουτεράκι δεν με χαλάει, είναι όμορφο, άνετο και το συγκεκριμένο είναι καλοσυντηρημένο. Από την άλλη δεν μου κάνει το κλικ και δεν ξέρω αν θα έχει σημαντική διαφορά στα έξοδά του. Το kawasaki απ'ότι είδα και εδώ βγάζει προβλήματα στο καρμπιρατέρ. Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Βγάζει και το modenas το ίδιο πρόβλημα όπως το kawa? 2)Θα έχει σημαντική διαφορά στην συντήρηση το scooter από τα άλλα(<+20%)? 3)Αξίζει να κοιτάξω το suzuki μεταχειρισμένο χρονιάς 2008-2009 λόγω σασμάν ή είναι αστικός μύθος? Η μετρήσεις τους σε βενζίνες απ' όσο είδα είναι γύρω στα 3L/100km για το suzuki, 2,5L/100km για το modenas και γύρω στα 4L/100km για το Sym. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MajorKritikos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2017 Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να βρεις τέτοια μηχανάκια σε τέτοια λεφτά. Με τέτοιο budget συνήθως πας σε παπιά εικοσαετίας, δηλαδή κανένα Crypton, Kazer, Shogun, Astrea. Το Modenas υποθέτω ότι θα βγάζει το ίδιο θέμα αν και οι περισσότεροι το αντιμετώπιζαν σε περιοχές με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Το scooter προσφέρει παραπάνω ανέσεις από τα παπιά αλλά με παραπάνω κόστος συντήρησης και οικονομίας στην βενζίνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση στο οικονομικό το κατάλαβα ότι μάλλον θα πρέπει να ανέβω κάπως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες