Mygid 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) Γειά σας έχω ένα crypton r και πρόσφατα αγόρασα έναν συναγερμό. Ο συναγερμός ήταν πολύ ευαισθητος, και μετά από διάβασμα στις οδηγίες χρήσης τον ρύθμισα στο ελάχιστο επίπεδο ευαισθησίας, πιο κάτω δεν πάει. Το Θέμα είναι όμως ότι συνεχίζει να είναι αρκετά ευαισθητος, ακόμα και με τον αέρα χτυπάει. Τον συναγερμό τον έχω τοποθετήσει με σιλικόνη κολλημένο στα πλαστικά από μέσα. Υπάρχει τρόπος ναμην τον χτυπάει κάθε τρεις και λίγο από μικρούς θορυβους; Δεκτή κάθε πατέντα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2017 από τον Mygid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dennis_K 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Άν είναι από τους κλασσικους συναγερμους που παίρνεις απο το σκρουτζ απο 5 έως 30 ευρώ τύπου "παιδικό m16 από το πανηγύρι προφήτη ηλία" δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tigraniosomegas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2017 Εγω εχω το ακριβός αντιθετο προβλημα. Αμα δεν ριξω μπουνιά στο κάθισμα δεν βαράει ακομη και αν την τσουλαω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες