Jump to content

Recommended Posts

@GiannisTs Κοίτα αμα το σκεφτώ πρακτικά εγω δεν ανεβαίνω και πάρα πολή Πήλιο ούτε κοντρίσιο το έχω δηλαδή να πω οτι θέλω μικρό βήμα μπροστά για να παίρνω ρεπρίζ. Απο την άλλη παίρνω συχνά δικάβαλο αν και μέσα στην πόλη με το 15/34 δεν νομίζω να κοντίνει σε φάση να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του. Βέβαια άμα τύχει να ανέβω Πήλιο (που τώρα χειμώνα λόγο καιρού το βλέπω λίγο δύσκολο) θα ζοριστεί κάμποσο αλλά υποθέτω με 1η άντε και 2α θα ανεβαίνει λογικά. Ωστόσο, το γεγονός οτι θα λειτουργεί με λίγο πιο χαμηλές στροφές όπως είπε και ο strokt up πιο πάνω θα βοηθήσει λίγο στην οικονομία καυσίμου υποθέτω (σαν το Innova θα γίνει κάπως). Απλά αυτό που φοβάμαι είναι μην πάρω καμιά μπιέλα στο χέρι επειδή με δεμένο οτι με την ήδη πλέον μακριά σχετικά κλιμάκωση στις ταχύτηες θα πρέπει να σπρώξει το σύνολο των 100κατι (νομίζω 104 είναι το Address) φορτωμένο (πες και κανά 55αρι εγώ πάμε στα 155) λογικά η μπιέλα άμα είχε στόμα παίζει να με έβριζε. Ίσως μιλήσω και με τον μάστορα μου για περισσότερες απόψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 20 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Έχω οδηγήσει Address, ίδιο κόκκινο όπως το δικό σου, και -συγκρίνοντας πάντα με τη δική μου μηχανή- από άποψη οδηγικής συμπεριφοράς τα παπιά που έχω οδηγήσει θα τα ταξινομούσα κάπως έτσι :

1. Dinamik

2. X 

3. ZX 130

4. Address

5. Innova

συμφωνω και αν στο 3 θα εβαζα το crypton 115 και μετα ολα τα αλλα.

αν το Χ ειχε 4-5 αλογα παραπανω θα μιλαγαμε για ενα ακριβως ιδιο αλλα 4τ dinamik. 

τα γραναζια αντιστοιχουνε σε -1 μπροστα= (σχεδων) +3 πισω.

@ShapeshifterGR98 απο 14/34 αν πας σε 15/34 θα μακρυνει πολυ το μηχανακι. αν θελεις λιγη παραπανω δυναμη, βαλε 14/35-36 οχι μεγαλυτερο.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά θα το αφήσω έτσι όπως είναι. Όχι μόνο για χάρη δικάβαλου (καλύτερα να μεταφέρω 2ο άτομο άνετα). Αλλά και πάλι αμα την μακρύνω την μετάδοση πότε θα πάω με 130; Εντός πόλης κιόλας. Συν οτι κατά πάσα πιθανότητα θα πιάσω δουλειά ως ντελιβεράς (αμήν βρήκα δουλειά επιτέλους) άρα θέλω τράβηγμα υποθέτω. 

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Τελικά θα το αφήσω έτσι όπως είναι. Όχι μόνο για χάρη δικάβαλου (καλύτερα να μεταφέρω 2ο άτομο άνετα). Αλλά και πάλι αμα την μακρύνω την μετάδοση πότε θα πάω με 130; Εντός πόλης κιόλας. Συν οτι κατά πάσα πιθανότητα θα πιάσω δουλειά ως ντελιβεράς (αμήν βρήκα δουλειά επιτέλους) άρα θέλω τράβηγμα υποθέτω. 

Βρηκες για ντελιβεράς;;; Κοίτα αν είναι καλα τα λεφτά καλώς, αλλιώς αν παίρνεις ενα 250άρι τον μήνα, κάθε δυο εβδομάδες για σου φευγουν χοντρα-χοντρα τα 100. Επειδη η πλειοψηφία κάπως έτσι είναι γιατί ψάχτηκα, γι'αυτό δεν την κοιτάω ΚΑΝ σαν δουλειά: γιατί καθε δυο εβδομάδες θα δίνω λεφτά στα σέρβις και όχι μόνο. Καλη επιτυχία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε:

Βρηκες για ντελιβεράς;;; Κοίτα αν είναι καλα τα λεφτά καλώς, αλλιώς αν παίρνεις ενα 250άρι τον μήνα, κάθε δυο εβδομάδες για σου φευγουν χοντρα-χοντρα τα 100. Επειδη η πλειοψηφία κάπως έτσι είναι γιατί ψάχτηκα, γι'αυτό δεν την κοιτάω ΚΑΝ σαν δουλειά: γιατί καθε δυο εβδομάδες θα δίνω λεφτά στα σέρβις και όχι μόνο. Καλη επιτυχία.

Κοίτα τα έξοδα μου είναι περίπου 30 την εβδομάδα. Άρα μέσα σε έναν μήνα είναι 120. Θα μένουνε και μερικά στην ακρή. Τα έξοδα αυτά περιλαμβάνουνε βενζίνες (τις οποίες βόλτες έχω μειώσει), τσιγάρα (3.90€ με ενα πακέτο να το κρατάω μια εβδομάδα...άντε αμα κάνω τράκα τον πατέρα μου 3-4 τσιγάρα πες λίγες μέρες παραπάνω) και άλλα όπως καφέδες κλπ. Τα έξοδα όπως ΟΣΕ για Λάρισα τα πληρώνουνε οι δικοί μου. Καλά είναι σχετικά. Όσο αναφορά τα λεφτά θα παω άυριο απο εκεί για να τα συζητήσω. Ευχαριστώ! :D 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Κοίτα τα έξοδα μου είναι περίπου 30 την εβδομάδα. Άρα μέσα σε έναν μήνα είναι 120. Θα μένουνε και μερικά στην ακρή. Τα έξοδα αυτά περιλαμβάνουνε βενζίνες (τις οποίες βόλτες έχω μειώσει), τσιγάρα (3.90€ με ενα πακέτο να το κρατάω μια εβδομάδα...άντε αμα κάνω τράκα τον πατέρα μου 3-4 τσιγάρα πες λίγες μέρες παραπάνω) και άλλα όπως καφέδες κλπ. Τα έξοδα όπως ΟΣΕ για Λάρισα τα πληρώνουνε οι δικοί μου. Καλά είναι σχετικά. Όσο αναφορά τα λεφτά θα παω άυριο απο εκεί για να τα συζητήσω. Ευχαριστώ! :D 

Σε stand coffee ή φαγάδικο αν επιτρέπεται; Συνήθως τα stand δίνως παραπάνω χρήματα. Είχα ακουσει οτι στο Mikel δίνουν 700-800 ευρώ με ένσημα και άδειες αλλα δεν ξέρω αν ισχύει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε:

Σε stand coffee ή φαγάδικο αν επιτρέπεται; Συνήθως τα stand δίνως παραπάνω χρήματα. Είχα ακουσει οτι στο Mikel δίνουν 700-800 ευρώ με ένσημα και άδειες αλλα δεν ξέρω αν ισχύει.

Σε πιτσαρία θα πάω. Αλλά το κακό (και το σκέφτηκα χθες πριν πέσω για ύπνο) είναι οτι το πρόγραμμα του 3ου εξαμήμου δεν βγήκε ακόμα. Εγω τώρα πως θα καταφέρω να βολέψω απο τώρα ώρες και παράλληλα διάβασμα (και το 2ο έτος στην λογιστική έχει μπόλικο) και να πηγαινοέρχομαι και δουλειά παράλληλα δεν ξέρω. Αλλά ναι σε πιτσαρία θα παω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον μην ακουω βλακιες για το Address...το εχω 5 χρονια και οχι μονο προβληματα δν βγαζει..αλλα εχω πατησει και crypton...τα innova για πλακα..

Το παπι δν παιζετε για μενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Όπα ρε Γιάννο, φουριόζος μπήκες

Συνήθως οποίος μπαίνει φουριόζος, φεύγει νύχτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι που θυμήθηκα εντελώς τυχαία

mr2.jpg

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος klab έγραψε:

Τώρα φταίω να σας θυμίσω το θρυλικό κρίφτο 102R ε;

Τί είπες τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά να του βάλω πρόγραμμα ή όχι;

ΥΓ: Έκανα λίγο αρχαιολογικές ανασκαφές, ναι....

ΥΓ2: ο 18χρονος εαυτός μου ήτανε γιοτόμπαλο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα