achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 Τι να σου πω.. Υποκειμενικό είναι αλλά όποιον και να ρωτήσεις δεν νομίζω να ενθουσιαστεί με την εμφάνισή του. Έτσι οι υποκειμενικές απόψεις, εφόσον είναι ίδιες, γίνονται 'κανόνας'=αντικειμενικές. Αν θες ρώτα όλο το φόρουμ, κάνε μια δημοσκόπηση στο ινστα... Αν πάρεις θετικές απατήσεις οκ..αλλά δε νομίζω. Όπως είπα είναι υποκειμενικό θέμα. Εγώ το βρίσκω άσχημο, κακόγουστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλά ναι δεν αντιλέγω οτι είναι θέμα υποκειμενικό πχ πως το βλέπει ο καθένας. Εμένα προσωπικά η ιδέα του μισού παπιού - μισής μηχανής δεν με χαλάει. Ούτε το Kawasaki Athlete 125 θα με χάλαγε που είναι ίδια φάση και αυτό. Απλά ναι οι πιο πολλοί είναι άσπρο ή μαύρο δηλαδή ή παπί ή μηχανή. Εγω το βρίσκω όμορφο το Satria πχ όπως και τα υπόλοιπα 150αρια αδέρφια του. Απο εκεί και πέρα αμα έπεφτε στα χέρια μου ένα τότε θα το έλιωνα στις βόλτες και άμα θελήσει κάποιος να το βάλει φωτιά ή να το πετάξει στο λιμάνι θα έλεγα τι θα πάρει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 αν και ξεφεύγουν από παπιά μάλλον θα είναι μια νεά κατηγορία μοτοσυκλετών τύπου sport cubs η κάθε προσπάθεια της benelli είναι παραπάνω απο εντυπωσιακή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Μιση μηχανη γιατι ειναι ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Γιατί δεν φτάναν τα λεφτά για ολόκληρη. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εγω δεν ζητάω τίποτα παραπάνω απο αυτό εδω το κ****κι Μισό παπί μισό μηχανή, LCD όργανα μπροστα, μοτέρ ουσιαστικά ο απόγονος του FX αλλά στα 150 κυβικά και με injection (έχει και racing mode νομίζω) και 18.2 πόνυ. πριν 8 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: @achilleasv μα γιατί; :( Γιατί δεν έχει καθρέφτες.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Γιατί δεν φτάναν τα λεφτά για ολόκληρη. Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 @spyrosk42 αμα του βάλω τους καθρέπτες απο το Address? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Τι να σου πω.. Υποκειμενικό είναι αλλά όποιον και να ρωτήσεις δεν νομίζω να ενθουσιαστεί με την εμφάνισή του. Έτσι οι υποκειμενικές απόψεις, εφόσον είναι ίδιες, γίνονται 'κανόνας'=αντικειμενικές. Αν θες ρώτα όλο το φόρουμ, κάνε μια δημοσκόπηση στο ινστα... Αν πάρεις θετικές απατήσεις οκ..αλλά δε νομίζω. Όπως είπα είναι υποκειμενικό θέμα. Εγώ το βρίσκω άσχημο, κακόγουστο. οσοι δεν εχουν ιδεα, δε θα τους αρεσει. το πλαισιο φενεται πολυ καλο (καμια σχεση με παπι), το μοτερακι δυνατο. φωτο πλαισιου εδω φενεται πολυ ενδιαφερων 2κυκλο. προσωπικα μ'αρεσει ο σχεδιασμος του. αν εχει λογικη τιμη 3-3.5κ και μπορουσα να το παρω θα το επερνα χθες. 2πλασια δυναμη απο παπι, ωραιο σχεδιο, καλη θεση οδηγησης, "κλιπ-ον" αντι για το κλασικο τιμονι... το καλυτερο απο ολα, οι μαρςπιεδες ειναι αναδιπλουμενοι και σε καλη θεση, αν νιωθεις λιγο να οδηγας οι παπακιδες θα κλαψουν με μαυρο δακρυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ωραίο και δυνατό το Satria αλλά απο όσο κατάλαβα δεν θα έρθει ποτέ Ελλάδα γιατί έχει υψηλή εκπομπή ρύπων και ας είναι injection ο κινητήρας του. Ωστόσο δεν θα μου φανεί παράξενο. Απο όλα τα 150αρια (τα οποία μετά απο 2-3 χρόνια αφού βγήκανε στις ασιατικές χώρες ήρθανε Ελλάδα) το Satria είναι το πιο δυνατό απο όλα στο δυναμόμετρο άρα ναι μεν δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομία καυσίμου όσο τα άλλα αδερφάκια του αλλά στα δίνει σε απόδοση το μηχανάκι. Ή δεν το βλέπω να έρχεται εδω πέρα ή θα έρθει κάποια τέρμα ψώφια έκδοση. Και στις 2 περιπτώσεις άμα μου πέσουνε λεφτά (κάποια μέρα στο μέλλον...)μαντέψτε ποιος θα το κάνει εισαγωγή απο Ασία. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: οσοι δεν εχουν ιδεα, δε θα τους αρεσει. το πλαισιο φενεται πολυ καλο (καμια σχεση με παπι), το μοτερακι δυνατο. φωτο πλαισιου εδω φενεται πολυ ενδιαφερων 2κυκλο. προσωπικα μ'αρεσει ο σχεδιασμος του. αν εχει λογικη τιμη 3-3.5κ και μπορουσα να το παρω θα το επερνα χθες. 2πλασια δυναμη απο παπι, ωραιο σχεδιο, καλη θεση οδηγησης, "κλιπ-ον" αντι για το κλασικο τιμονι... το καλυτερο απο ολα, οι μαρςπιεδες ειναι αναδιπλουμενοι και σε καλη θεση, αν νιωθεις λιγο να οδηγας οι παπακιδες θα κλαψουν με μαυρο δακρυ Από θέμα ομορφιάς μιλάω και όχι καινοτομίας->Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να μας αρέσουν όλες οι μηχανές με κλιπ ον και όλα τα καλούδια τους και να λέγαμε τα παπάκια άσχημα. Το χοντα και το γιαμαχα μου αρέσουν πολύ περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) Η ομορφιά είναι υποκειμενικό ζήτημα. Καθημερινό παράδειγμα οι γυναίκες. Άπειρες φορές έχει τύχει να μην μου αρέσει μια κοπέλα ενω σε κάποιον άλλον ή άλλους να την λένε μ***αρα και το αντίθετο μπορεί μια που να την λένε οτι δεν βλέπεται να την βρίσκω έστω συμπαθητική σαν εξωτερική εμφάνιση. Συνεπώς είναι σχετικά άτοπο να διαφωνούμε ο ένας με τον άλλον πιστεύω. Το ίδιο είναι και με τα αμάξια, μηχανές, παπάκια, παπομηχανές κλπ. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ίσα ίσα το θεωρώ και ωραίο κιόλας. Αλλά απο περιέργεια και μόνο θα το βάλω το παπί σε δημοσκόπηση στο Instagram κάποια στιγμή να δω τι έχει να πει ο λαός. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Απο τον shapeshifter δεν περίμενα τίποτα λιγότερο... :P απο εσένα όμως @noodles ....?? Εγώ δεν τα κατάλαβα ποτέ τα παπιά, εκτος αν μιλάμε για μικρές ηλικίες ή για "εργάτη" όπως λένε. Αν είναι όμως αυτό το πράγμα να κόστιζε 3-3.5κ όπως λες... ποιος ο λόγος να το προτιμήσει κάποιος επειδή "του αρέσει"? Του αρέσει δηλαδή περισσότερ απο ένα hornet, ή ένα tuono ή ένα οποιοδήποτε motard που μεταχειρισμένα παίζουν στα ίδια λεφτά και θα το προτιμήσει έναντι αυτών? Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 @seatcowl Καταρχάς δεν είναι τυχαίο που τα παπάκια έχουνε κάνει αμέτρητες πωλήσεις στην Ελλάδα. Είτε είναι Suzuki, Honda, Yamaha ή ακόμα και το πιο καρακινέζικο τύπου Yingxiang και YMC. Είναι οτι πρέπει για καθημερινή χρήση σε αστικά περιβάλλοντα ή ακόμα και στα χωριά. Συνεπώς κάποιος που είναι φαν των παπιών γιατί να μην του κινήσει το ενδιαφέρον κάτι τέτοιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 15 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: @seatcowl Καταρχάς δεν είναι τυχαίο που τα παπάκια έχουνε κάνει αμέτρητες πωλήσεις στην Ελλάδα. Είτε είναι Suzuki, Honda, Yamaha ή ακόμα και το πιο καρακινέζικο τύπου Yingxiang και YMC. Είναι οτι πρέπει για καθημερινή χρήση σε αστικά περιβάλλοντα ή ακόμα και στα χωριά. Συνεπώς κάποιος που είναι φαν των παπιών γιατί να μην του κινήσει το ενδιαφέρον κάτι τέτοιο; Όλα αυτά που περιγράφεις απαντούνται με το "για λόγους οικονομίας". Αυτα τα μηχανάκια αν δεν κάνω λάθος είναι προιόν των αναγκών ορισμένων ασιατικών χωρών που οι κατηγορίες κυβικών ειναι τραγικά περιοριστικές και οπότε αναγκαστικά οι εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι με στα <250cc που ουσιαστικά επιτρέπονται. Σε εμας εδώ χρησιμοποιούνται για λόγους οικονομίας. Και ξαναρωτάω... αν εσύ είχες 3.5κ για αγορά μηχανής, και είχες απεριόριστο δίπλωμα... θα αγόραζες αυτό το πραγμα που ειναι σαν εμβρυο που το εχουν αποβάλλει, έναντι ενος tuono, ενος motard κλπκλπ? Βάλε το χέρι στην καρδία, και πες μου οτι ναι θα κοίταζα τα 3.5κ στο χέρι, θα κοίταζα δίπλα δίπλα ένα tuono και αυτό το πράγμα και θα επέλεγα το δεύτερο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2018 από τον seatcowl 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Έχω ένα ινοβα αυτή τη στιγμή. Δε θα το έδινα για να πάρω οποιοδήποτε από αυτά τα παπιά. Στα λεφτά τους υπάρχουν αμέτρητα μηχανάκια 250+ (Δεν χρειάζεται να πω μοντέλα κλπ..όλοι ξέρουμε.) Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κρατήσω την πάπια ώστε να την έχω για εργάτη αργότερα όταν πάρω κάτι μεγαλύτερο. Όμως. Προχθές κουβέντιαζα με τον πατέρα μου και του λέω ότι μετα το καλοκαίρι θα δώσω το ινοβα και θα πάρω ένα δυνατότερο μηχανάκι. Μου λέει ξέχασέ το. Ήμουν σίγουρος για την απάντησή του επειδή ξέρω την άποψη του για τις μηχανές. (Ναι είμαι ενήλικος αλλά όταν θα παω να πάρω κάτι δεν θα το κάνω στα κρυφά). Η μόνη περίπτωση που θα έπαιρνα ένα παπί 150 είναι αυτή που δεν με αφήνουν οι γονείς μου να πάρω μηχανή. Εάν δεν μπορώ να περιμένω με αυτό που έχω ώστε να είμαι ακόμα πιο ανεξάρτητος τότε θα το σκεφτώ. Σε καμία άλλη περίπτωση όμως. Με 3500 παίρνεις ποοοολύ καλά μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 @seatcowl Με δεδομένο οτι είχα απεριόριστα κυβικά και ότι θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ motocub και μηχανής τότε θα χτύπαγα κάτι μεγαλύτερο απο 250cc (ίσως Ninja 250αρι ή κάνα Duke 390). Αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα με χάλαγε να έχω ένα τέτοιο μηχανάκι ούτε έχω σκοπό να πουλήσω το Address. Τώρα για περιορισμούς κυβικών κλπ στην Ασία δεν τα γνώριζα. Νόμιζα οτι κάποτε στην Ιαπωνία μόνο μπορούσες να έχεις το πολύ μέχρι 400cc μηχανή. Οτιδήποτε παραπάνω είναι παράνομο και ίσως και για αυτό να κάνουνε τέτοια μηχανάκια εκεί πέρα. Τώρα απο θέμα μηχανής στο μέλλον κλπ κιόλας δεν με βλέπω να παίρνω για δικούς μου λόγους μέχρι στιγμής. Μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει αυτό αλλά σαν γενική κουβέντα και συζήτηση δεν θα με πείραζει η ιδέα ενώς motocub γενικά. Ωστόσο μεταξύ αυτουνού και μιας μηχανής δεν είμαι μ***κας ώστε να πάω στο motocub και όχι στην μηχανή που είναι όντως "μηχανή" να το πω σαν σύνολο ολοκρηρωμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: @seatcowl Με δεδομένο οτι είχα απεριόριστα κυβικά και ότι θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ motocub και μηχανής τότε θα χτύπαγα κάτι μεγαλύτερο απο 250cc (ίσως Ninja 250αρι ή κάνα Duke 390). Αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα με χάλαγε να έχω ένα τέτοιο μηχανάκι ούτε έχω σκοπό να πουλήσω το Address. Τώρα για περιορισμούς κυβικών κλπ στην Ασία δεν τα γνώριζα. Νόμιζα οτι κάποτε στην Ιαπωνία μόνο μπορούσες να έχεις το πολύ μέχρι 400cc μηχανή. Οτιδήποτε παραπάνω είναι παράνομο και ίσως και για αυτό να κάνουνε τέτοια μηχανάκια εκεί πέρα. Τώρα απο θέμα μηχανής στο μέλλον κλπ κιόλας δεν με βλέπω να παίρνω για δικούς μου λόγους μέχρι στιγμής. Μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει αυτό αλλά σαν γενική κουβέντα και συζήτηση δεν θα με πείραζει η ιδέα ενώς motocub γενικά. Ωστόσο μεταξύ αυτουνού και μιας μηχανής δεν είμαι μ***κας ώστε να πάω στο motocub και όχι στην μηχανή που είναι όντως "μηχανή" να το πω σαν σύνολο ολοκρηρωμένο. Αυτό! Όσο για τα άλλα, δεν ξέρω τι ισχύει στην Ιαπωνία αλλά σε χώρες όπως πχ Ταιλάνδη, Μπαγκλαντες, Βιετναμ και άλλες, υπάρχει όριο περίπου στα 150-180cc. Οι αγορές αυτές είναι μεγάλες όμως και οι εταιρείες, εφόσον υπάρχει ζήτηση, την εξυπηρετούν. Στην Ινδία επίσης αν δεν κάνω λάθος λόγω των κανονισμών εκεί, δεν μπορούν να εισάγουν μηχανές ενδιάμεσων κατηγοριών αλλά μπορούν παπιά και τα συναφή και μετά το επόμενο τους βήμα είναι απο 800cc και πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Γενικά η Ασία που είναι το μέρος όπου οι μηχανές κάνανε αρκετά απο τα πρώτα τους βήματα έχει παράξενους περιορισμούς στα κυβικά για κάποιο λόγο και ας έχει βγάλει πολλά διαμαντάκια και αριστουργήματα γενικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2018 Την 24/4/2018 at 0:10 ΜΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Απο τον shapeshifter δεν περίμενα τίποτα λιγότερο... :P απο εσένα όμως @noodles ....?? Εγώ δεν τα κατάλαβα ποτέ τα παπιά, εκτος αν μιλάμε για μικρές ηλικίες ή για "εργάτη" όπως λένε. Αν είναι όμως αυτό το πράγμα να κόστιζε 3-3.5κ όπως λες... ποιος ο λόγος να το προτιμήσει κάποιος επειδή "του αρέσει"? Του αρέσει δηλαδή περισσότερ απο ένα hornet, ή ένα tuono ή ένα οποιοδήποτε motard που μεταχειρισμένα παίζουν στα ίδια λεφτά και θα το προτιμήσει έναντι αυτών? Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό. μιλαω παντα σε συγκριση με παπι οχι με αλλα μηχανακι. σε ενα μοτο οπως τα 150αρια που συζηταμε η χρηση του ειναι για πολη και καθημερινη μετακινηση=αντικατασταση του παπιου. με τα ιδια λεφτα περιπου εχεις ενα καλυτερο μοτο το οποιο κανει την ιδια δουλεια. πχ για commuter καινουριο satria 150 vs μετεχειρο 690sm η ζυγαρια πεφτει στο 690 για μενα, αλλα το 690 οποιο απαιτει μεγαλυτερο budget σε συντηρηση. αν το αντεχεις φυσικα και επιλεγεις αυτο, αν οχι πας στο 1ο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 Το honda supra gtr κυκλοφορησε στην ελλαδα και κανει 3500 ευρω παιδια. Ειναι ωραιο αλλα δε ξερω αν θα το επαιρνα, ειναι πολυ ακριβο για παπι. Τωρα τελευταια κοιταζω διαφορα μοτο για αγορα μιας και θελω να πουλησω την παπια μου αλλα εφοσον μπορεις να βρεις μηχανη 600αρα με 2-3 χιλιαρικα δε ξερω αν εχει νοημα να παρεις παπι τοσο ακριβο. Εγω το θελω καθαρα για μεσα στη πολη, σπιτι δουλεια και κανενα καφεδακι στα ρεπο, δηλαδη η καταναλωση δε με ενδιαφερει τοσο, και δεν ειναι το ιδιο να εισαι με μηχανη και με το νεο χοντα, οσο γαματο και αν ειναι, να σκας μυτη με μηχανη ειναι αλλη φαση. Και για επαγγελματιες αυτο το παπι προφανως δεν κανει λογω συμπλεκτη και τιμης. Αρα μας μενουν οι πιτσιρικαδες καγκουρες, που θα το παρουν αν ειναι γρηγοροτερο απο το κριπτον εξ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Neku έγραψε: Το honda supra gtr κυκλοφορησε στην ελλαδα και κανει 3500 ευρω παιδια. Ειναι ωραιο αλλα δε ξερω αν θα το επαιρνα, ειναι πολυ ακριβο για παπι. Τωρα τελευταια κοιταζω διαφορα μοτο για αγορα μιας και θελω να πουλησω την παπια μου αλλα εφοσον μπορεις να βρεις μηχανη 600αρα με 2-3 χιλιαρικα δε ξερω αν εχει νοημα να παρεις παπι τοσο ακριβο. Εγω το θελω καθαρα για μεσα στη πολη, σπιτι δουλεια και κανενα καφεδακι στα ρεπο, δηλαδη η καταναλωση δε με ενδιαφερει τοσο, και δεν ειναι το ιδιο να εισαι με μηχανη και με το νεο χοντα, οσο γαματο και αν ειναι, να σκας μυτη με μηχανη ειναι αλλη φαση. Και για επαγγελματιες αυτο το παπι προφανως δεν κανει λογω συμπλεκτη και τιμης. Αρα μας μενουν οι πιτσιρικαδες καγκουρες, που θα το παρουν αν ειναι γρηγοροτερο απο το κριπτον εξ. Πάρε ένα 600 ss ή naked τότε Αφού δε σε ενδιαφέρει το κόστος συντήρησης από όσο καταλαβαίνω. Αλλά δε θα ναι κρίμα να το πας μόνο στη δουλειά και για καφέ? Θα είσαι cool όμως στην καφετέρια ειδικά με ένα dainese. Ανάλογα με το τι θέλεις αποφασίζεις τι θα πάρεις. Τα μηχανάκια αλλάζουν με τα χρόνια τις περισσότερες φορές προς το καλύτερο. Για τη χρήση που παρουσιάζεις θα είναι το ιδανικό να πάρεις το καινούριο Honda. Σπίτι δουλειά καφέ και καμία βόλτα λίγο πιο μακριά... Βέβαια με 4κ παίρνεις ένα hornet και είσαι άρχοντας.. Και με λίγα παραπάνω ένα cb1000r Και κάτι ακόμα. Δεν ειμαι μόνο η χρήση που κάνεις. Το θέμα είναι να σου αρέσει. Να πίνεις καφέ να το βλέπεις έξω και να μην το χορταίνεις. Οπότε πάρε κάτι μεγαλύτερο αφού θα σε τρώει μέσα σου.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Πάρε ένα 600 ss ή naked τότε Αφού δε σε ενδιαφέρει το κόστος συντήρησης από όσο καταλαβαίνω. Αλλά δε θα ναι κρίμα να το πας μόνο στη δουλειά και για καφέ? Θα είσαι cool όμως στην καφετέρια ειδικά με ένα dainese. Ανάλογα με το τι θέλεις αποφασίζεις τι θα πάρεις. Τα μηχανάκια αλλάζουν με τα χρόνια τις περισσότερες φορές προς το καλύτερο. Για τη χρήση που παρουσιάζεις θα είναι το ιδανικό να πάρεις το καινούριο Honda. Σπίτι δουλειά καφέ και καμία βόλτα λίγο πιο μακριά... Βέβαια με 4κ παίρνεις ένα hornet και είσαι άρχοντας.. Και με λίγα παραπάνω ένα cb1000r Και κάτι ακόμα. Δεν ειμαι μόνο η χρήση που κάνεις. Το θέμα είναι να σου αρέσει. Να πίνεις καφέ να το βλέπεις έξω και να μην το χορταίνεις. Οπότε πάρε κάτι μεγαλύτερο αφού θα σε τρώει μέσα σου.. Χαχα καλα τα λες, δεν το ειπα μονο για μενα το σχολιο παντως. Γενικα νομιζω ξεφευγει λιγο απο την ουσια του παπιου κατι τοσο ακριβο. Εχω κανει ντελιβερι για αρκετο καιρο και το παπι το εβλεπα παντα ως εργαλειο δουλειας και τωρα που δεν το δουλευω πλεον πιστευω οτι δεν το εχω αναγκη πλεον. Τα χιλιομετρα που κανω ειναι πολυ λιγοτερα και μια μεγαλη μηχανη θα ηταν ιδανικη. Με προβληματισε λιγο αυτο το παπι γιατι δεν καταλαβαινω σε ποιους απευθυνεται. Εαν καποιος θελει να εχει ενα μικτο μηχανακι για να κανεις τις δουλειες και τις βολτες του στο κεντρο πχ γιατι να παρει αυτο με τον συμπλεκτη και οχι ενε σκουτερ στα ιδια κυβικα; Αν καποιος το θελει για ντελιβερι η κουριερ υπαρχουν πολλα παπια και σκουτερ που θα ηταν καλυτερα μιας και αυτο εχει συμπλεκτη και ειναι πανακριβο. Ποιος θα το αγορασει δηλαδη; Νομικα ουτε ενας πιτσιρικας δε μπορει να το οδηγησει αυτο αλλα οπως το βλεπω σε αυτους απευθυνεται τελικα. Dont get me wrong εμενα μου αρεσε αρκετα ισως ειναι και το καλυτερο παπι της αγορας συνολικα, αλλα εχεο νοημα; Ειναι σαν το ζετακι που ολοι σαν πιτσιρικαδες θελαμε καποτε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος Neku έγραψε: Χαχα καλα τα λες, δεν το ειπα μονο για μενα το σχολιο παντως. Γενικα νομιζω ξεφευγει λιγο απο την ουσια του παπιου κατι τοσο ακριβο. Εχω κανει ντελιβερι για αρκετο καιρο και το παπι το εβλεπα παντα ως εργαλειο δουλειας και τωρα που δεν το δουλευω πλεον πιστευω οτι δεν το εχω αναγκη πλεον. Τα χιλιομετρα που κανω ειναι πολυ λιγοτερα και μια μεγαλη μηχανη θα ηταν ιδανικη. Με προβληματισε λιγο αυτο το παπι γιατι δεν καταλαβαινω σε ποιους απευθυνεται. Εαν καποιος θελει να εχει ενα μικτο μηχανακι για να κανεις τις δουλειες και τις βολτες του στο κεντρο πχ γιατι να παρει αυτο με τον συμπλεκτη και οχι ενε σκουτερ στα ιδια κυβικα; Αν καποιος το θελει για ντελιβερι η κουριερ υπαρχουν πολλα παπια και σκουτερ που θα ηταν καλυτερα μιας και αυτο εχει συμπλεκτη και ειναι πανακριβο. Ποιος θα το αγορασει δηλαδη; Νομικα ουτε ενας πιτσιρικας δε μπορει να το οδηγησει αυτο αλλα οπως το βλεπω σε αυτους απευθυνεται τελικα. Dont get me wrong εμενα μου αρεσε αρκετα ισως ειναι και το καλυτερο παπι της αγορας συνολικα, αλλα εχεο νοημα; Ειναι σαν το ζετακι που ολοι σαν πιτσιρικαδες θελαμε καποτε.. Θα δούμε σε βάθος χρόνου τι θα κάνουν αυτά τα παπιά μεγάλου κυβισμού. Όπως από τα 50 και 90 έγινε ένα βήμα παραπάνω έτσι πιστεύω γίνεται και τώρα. Είναι ωραίο σαν ιδέα, εμένα μου αρέσει, αλλά τώρα δεν είμαι 16 οπότε δύσκολα θα αποφάσιζα να το αγοράσω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 23/4/2018 at 8:37 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: το καλυτερο απο ολα, οι μαρςπιεδες ειναι αναδιπλουμενοι και σε καλη θεση, αν νιωθεις λιγο να οδηγας οι παπακιδες θα κλαψουν με μαυρο δακρυ "Χαζή" ερώτηση: Σε τι χρησιμεύουν τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ ? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2019 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες