nickotoka 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Το (άμεσο) επόμενο διάστημα θέλω να αγοράσω μια μηχανή και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι 30 χρονών, 175cm ύψος, 65 κιλά και μέχρι σήμερα οδηγώ ένα scooter-ακι 125cc (έχω αυτοκίνητο αλλά χειμώνα καλοκαίρι κινούμαι με το δίκυκλο). Πρόσφατα έκανα επέκαση διπλώματος σε Α. Θέλω να πάρω μια μηχάνη μέχρι 1500Ε με την οποία θέλω να κάνω κυρίως καθημερινή χρήση έντος πόλης (Αθήνα) αλλά 1-2 φορές το χρόνο να μπορώ να κάνω και κανένα ταξιδάκι 500km με 2ό άτομο. Δέν με ενδιαφέρει η ταχύτητα σε ένα ταξίδι. Ας πηγαίνω με 120km/h και ας φτάσω όποτε φτάσω :P . Οπότε θέλω κάτι ευέλικτο εντός πόλης και ικανό για χαλαρό ταξίδι μέχρι 1500ε. Με μία γρήγορη ματία που έριξα στο car, οι επιλογές που έχω μέχρι 1500ε είναι: Cagiva canyon 500 Cagiva river 500 Kawasaki KLR 650 Kawasaki KLE 500 Kawasaki er-5 Kawasaki en 500 Honda Dominator 650 Yamaha Virago 535 Aprilia Pegaso 650 Yamaha XT600 KTM 640 LC4 Suzuki Freewind 650 Ανακεφαλαιώνοντας : 175cm ύψος, 65 κιλά, κυρίως καθημερινή χρήση έντος πόλης (Αθήνα), σπάνια ταξίδια με 2ό άτομο, 1500e. Επίσεις δέν με ενδιαφέρει η off χρήση. Τί θα μου προτείνατε και γιατί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 BMW 650 Dakar +abs. οχι δεν με πείραξε η ζέστη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος nickotoka έγραψε: Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Με μία γρήγορη ματία που έριξα στο car, οι επιλογές που έχω μέχρι 1500ε είναι: Cagiva canyon 500 Cagiva river 500 Kawasaki KLR 650 άσπαστο Kawasaki KLE 500 Kawasaki er-5 Kawasaki en 500 Honda Dominator 650 Yamaha Virago 535 Aprilia Pegaso 650 το παλιό με τον Rotax ήταν λίγο προβληματικό στον ψεκασμό του Yamaha XT600 άσπαστο KTM 640 LC4 Suzuki Freewind 650 παλιό αλλά καλό + to GS 650 που πρότεινε ο Πέτρος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2017 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 Εγω ψηφιζω xt και αν μπορεις το 660, ακομα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 +999 σε αυτα που εσβησε ο karallen αλλα θα σβησω και το 640 lc4 (δε παιζει σε τοσα λεφτα, και αν βρεις θα ειναι σαπιο). το χτ 660 δυσκολο να το βρει σε αυτη την τιμη. καλο ειναι και το 600 παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 Yamaha XT600 ειδαλως κανεις κανα παζαρι ή βαζεις κανα ψιλο ακομα για κανα 660(2004 + ) ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickotoka 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές, Για το xt600, επειδή το έχει φίλος και το οδήγησα, δεν μπορώ να πώ οτι ενθουσιάστικα... Τελικά ανέβασα λίγο το budget στα 1800-2000Ε. Τώρα είμαι μεταξύ aprilia pegaso 650 strada , bmw f650cs scarver. Εσείς τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος nickotoka έγραψε: Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές, Για το xt600, επειδή το έχει φίλος και το οδήγησα, δεν μπορώ να πώ οτι ενθουσιάστικα... Τελικά ανέβασα λίγο το budget στα 1800-2000Ε. Τώρα είμαι μεταξύ aprilia pegaso 650 strada , bmw f650cs scarver. Εσείς τι λέτε? Αληθεια τωρα? Το scarver??? Ειχαμε φτιαξει παλιοτερα ενα θεμα με τα ασχημοτερα μηχανακια της αγορας και απ`οτι θυμαμαι (ειμαι και σιγουρος δηλαδη) το scarver φιγουραρει για πλακα στο top 5. Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αμα σ`αρεσει εσενα εγω παω πασο και απ`οσο ξερω ακουγονται πολυ θετικα σχολια για το συγκεκριμενο μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Άσχημο μπορεί να είναι (για κάποιους) ,αλλά έχει ένα ιμάντα με ελάχιστη μη-αναρτώμενη μάζα και μηδενική τακτική συντήρηση, και επιπλέον ένα πολύ καλό ψεκασμό που το κάνει ΚΑΙ οικονομικό ΚΑΙ δυνατό. Είναι δε, το πιο street από τα άλλα. Εγώ δεν θα το απέρριπτα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Εγω θα προτρεπα να πας στο kawasaki er5 καλο ειναι ευκολο ειναι. αξιοπιστο ειναι, ελαφρυ συγκριτικά με τα υπολοιπα ειναι και βασικα ειναι καλυτερο entry απο τα on/off που προτείνεις λογο της χαμηλότερης σελας βαση της νιωτης στις μοτο συνυφασμένες με το υψος σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2017 επειδη εχω εδω και 3,5 χρονια το καβασακι er-5 θα μιλησω γι αυτο. 1)ποδηλατο στην πολη 2)ταξιδευει με βαρος 160 κιλα συν μπαγκαζια σε ευθεια στην εθνικη με 145 3)δεν σπαει,δεν χαλαει,λαδακι καθε 6000-10000 χλμ,ρυθμιση βαλβιδες καθε 30000. 4)φρενα μετρια ,αλλα ιδανικα για τους ελληνικους δρομους γιατι δεν μλοκαρουν ευκολα, 5)καταναλωση απο 3,70 εως 6,5 λιτρα απο 60-90 σε επαρχιακο εως τελικη 170 σε ευθεια σε εθνικη .Αν εισαι 70 κιλα φτανει τα 180 τελικη.ΠΟΛΗ 4,5-5,5 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, 6)δεν το κοιταει κανενας και δεν κλεβεται. 7)στριβει αρκετα καλα .αλλα δεν ειναι αγωνιστικο. 8)θα σε βολεψει σε ολα ακομα και σε στρωτο χωματακι 9)εχει τα παντα απο ανταλλακτικα 10) ειναι ομορφο-υποκειμενικο βεβαια- 11)εναι ιδανικο για τον σωματοτυπο σου γιατι ειναι ελαφρι και ευκολοδηγητο 12)συμβουλη ,μακρυα απο ιταλικα ειδικα cagiva γιατι ειναι προβληματικα και δεν υπαεχει βιδα,-κανει και ομοιοκαταληξια- ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΤΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 (τροποποιήθηκε) είμαι όψιμος κάτοχος Scarver! στην παρέα μου υπάρχουν άλλα 2 και ψήνεται ακόμη ένας + 2-3 GS! παρακάμπτω την εμφάνιση, πράγμα τελείως υποκειμενικό (για μένα είναι έργο τέχνης), και πάω στο ζουμί! 20ετίας μηχανάκι με abs, ψεκασμό, ιμάντα κίνησης, μοχλικό πίσω, μικρή κατανάλωση (3.8 - 4.2/100lt) ελαφρύ, στενό, το δοχείο καυσίμου χαμηλά, με εύκολο και άμεσο στρίψιμο. 50 άλογα, 180 τελική, ευχάριστη επιτάχυνση, κραδασμούλιδες και "αγροτικό" 5ρι σασμάν. από 1500 έως 2500€. ε τι άλλο; τι άλλο!!?? δηλώνω πανευτυχής, και απορώ, γιατί δεν έχουμε πλέον μηχανάκια σαν και αυτό! γιατί έχουμε ξεφύγει, σε όγκο, σε πολυπλοκότητα, σε απίθανες ασιατικές σχεδιάσεις. το μαγικό σκουπόξυλο! :) και ένα βιδεάκι στην ομίχλη του Πηλίου Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 από τον ΜΙΛΤΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες