pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σύντροχοι. Από τον τίτλο θα καταλάβατε τον λόγο ύπαρξης του θέματος αλλά πάμε πρώτα την ιστορία: Σήμερα με τον Ιμπραήμ(το ybr ντε..)αγοράσαμε οικόπεδο. Όπως θα φαίνεται και από τον τίτλο πάτησα λάδια που είχαν πέσει στον δρόμο και τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε. Το σημείο είναι το παρακάτω https://www.google.gr/maps/dir/40.5391716,23.0097905/40.5391268,23.0098119/@40.5393836,23.0101901,18z Τα λάδια στον δρόμο και τα σημάδια που άφησε ο μαρσπιές του Ιμπραήμ στον δρόμο Δύο μηχανάκια σταμάτησαν κατευθείαν να δουν αν είμαι καλά και να προσέξουν μην έρθει κανένας από πίσω και με μαζέψει. Να είναι καλά τα παιδιά. Το ένα παλικάρι έκατσε λίγο παραπάνω και προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία να τους πει για τα λάδια. Δεν βρήκε μπόρεσε να συνδεθεί με το τηλεφωνικό κέντρο και έφυγε γιατί ήταν στην δουλειά και δεν μπορούσε να κάτσει περισσότερο. Πήρα εγώ το 100 και μου λέει θα στείλει περιπολικό και πως εγώ,αφού τον ρώτησα τι να κάνω,μπορώ να φύγω. Χώμα δεν είχε κάπου δίπλα για να ρίξω να ρουφήξει τα λάδια. Κάτι ξερόχορτα προσπάθησα να τρίψω στην άσφαλτο αλλά δεν κάναν δουλειά. Το περιπολικό έκανε σχεδόν 20 λεπτά για να έρθει αλλά ευτυχώς που περίμενα γιατί σίγουρα "έσωσα" δύο μηχανές που πήγαιναν καρφί στα λάδια. Επειδή τα λάδια ήταν σχετικά στην άκρη του δρόμου τα αυτοκίνητα δεν επηρεάζονταν και πολύ. Για το τυπικό της υπόθεσης να πω πως ο Ιμπραήμ δεν έπαθε κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ φόραγα κράνος-μπουφάν-γάντια ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙ οπότε την "γλίτωσα" σχετικά φθηνά Το ερώτημα είναι το εξής: Ήμουν σχετικά τυχερός που το σημείο ήταν τέτοιο που μπορούσα να κάτσω να κάνω νόημα σε όσους έρχονταν χωρίς να κινδυνεύω και εγώ ΠΑΡΑ πολύ. Αν το σημείο ήταν πιο δύσκολο; Θα έκλεινα όλον τον δρόμο μόνος μου για 20 λεπτά; Αν για τον χψ λόγο δεν μπορούσα να κάτσω να περιμένω; Αμφιβάλω πάρα πολύ ότι ήμουν ο πρώτος που είδα τα λάδια, εξ ου και οι απορίες. Δηλαδή όσοι τα είδαν πιο πριν έφυγαν και yolo; Θα ήθελα πολύ να μάθω πως θα αντιδρούσατε εσείς, αν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερα κτλ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2017 από τον pesadilla Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2017 Καλά έκανες και μπράβο σου που προειδοποιησες τους υπόλοιπους. Βασικά τυχερός είσαι γιατί αν έσπαγες κανένα πόδι δεν θα μπορούσες να προειδοποιησεις κανέναν αφού θα ήσουν ξάπλα. Θα σταθώ στη προτελευταία σου πρόταση. Αν εσύ δηλαδή δεν είχες πέσει κλπ κλπ, θα έκανες στην άκρη να σταματάς τους υπόλοιπους; Και για να κλείσω. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Έψαξες για χώμα και δεν βρήκες λες. Πήρες την αστυνομία. Οπότε νομίζω ότι μπορούσες το έκανες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2017 Εγώ σταμάτησα να κάνω νόημα τους άλλους για να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Θα μπορούσα να πάρω τηλ στην αστυνομία για τα λάδια και να φύγω. Το να έχω την απαίτηση να σταματήσει ο οποιοσδήποτε να κάνει τον "τροχονόμο" ίσως να είναι υπερβολή, το να δει όμως κάποιος κάτι το τόσο επικίνδυνο και να μην αφιερώσει μισό λεπτό για να κάνει ένα τηλεφώνημα που ίσως σώσει κάποιον νομίζω θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.942 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2017 112, όπου καταγραφεται + σε ανακατευθυνει στο 199 που ειναι η δουλειά τους. Με το 100 που καλεσες, αν φιλοτιμηθηκαν θα ειδοποιησαν ΠΥ να παει να ξεπλυνει το οδοστρωμα. Όποτε ξαναπερασεις, θα διαπιστωσεις τι εγινε. Ή θα δεις κι άλλες χαρακιές στο οδόστρωμα. Περαστικά με τα καψιματα. Με τα υπολοιπα περι προειδοποιησης άλλων χρηστων της οδού, ειναι μόνο για λιγο. Ποση ωρα να κανεις καρτερι χτυπημενος + στον ήλιο ? ΑΝ ομως καλεσεις 112 και ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τι έπαθες = θα καταγραφει = θα τσακιστουν να πανε κλπ.... Δοκιμασε το. Το σηκωνουν σε 9''. Και λιγοτερο. Πάντα. Επίσης, εντοπιζουν με GPS ΑΚΡΙΒΩΣ που εισαι = γλυτωνεις τις κουραστικες οδηγιες που,πως, σπασμενο τηλεφωνο, αργοπορίες. My2c. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2017 Εγώ θα έμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία, θα καλούσα την ασφάλειά μου (φαντάζομαι η μηχανή έχει ζημιές, μικρές ή μεγάλες έχουν κόστος), καταγραφή, ασθενοφόρο και καρφί νοσοκομείο για περιποιήση των πληγών ή για να δουν αν έχω τίποτε άλλο. Τώρα αν έχεις χρόνο και όρεξη, μπορείς με ότι χαρτί έχεις (αστυνομία, νοσοκομείο, ασφάλεια) να κάνεις μια ωραιότατη μηνυσούλα στον Δήμο ή την Περιφέρεια που είναι υπεύθυνος για τον δρόμο, να βάλεις μέσα ηθικές αποζημιώσεις, αποζημίωση για υλικές ζημιές κτλ κτλ και μετά απο κάποια χρόνια (δυστυχώς) να πάρεις την μηχανή των ονείρων σου και να κάνεις ένα ταξιδάκι με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η ασφάλεια που πληρώνεις λογικά σε καλύπτει νομικά οπότε μπορείς να συμβουλευτείς το δικηγόρο που θα σου προτείνει. Να ξέρεις πάντως οτι το πιο συμαντικό από όλα όταν πέφτεις με την μηχανή είναι να πάς νοσοκομείο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Οκ έπεσες, έχεις κάποιες πληγές αλλά μπορεί να έχεις και κάποιο ύπουλο χτυπημα που δεν κατάλαβες. Στο λέω από εμπειρία... Και κάτι τελευταίο εντελώς φιλικά, καλό θα είναι ακόμα και το καλοκαίρι να φοράς παντελόνι μηχανής. Αν είσαι μέσα στην πόλη για δουλείες κτλ κάτι που να καλύπτει όλο το πόδι (τζίν κτλ). Μην το πάρεις στραβά, στο λέω με κάλη διάθεση. Για το οτι έμεινες εκεί μέχρι να έρθει περιπολικό και '''εσωσες'' κια δυο άλλους είναι προς τιμή σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2017 Πολύ καλό το 112. Ειδικά που μπορεί να σε εντοπίσει αν δεν μπορείς να περιγράψεις που βρίσκεσαι. Το περιπολικό που ήρθε έριξε ένα μεγάλο τσουβάλι πριονίδι μπροστά μου. Σήμερα ήταν πεντακάθαρα. Ίσως και γιαυτό να έκαναν 20 λεπτά να έρθουν, να πήγαν για το πριονίδι. Η μύνηση στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω παρατάει. Δεν ήταν αμέλεια του δήμου εννοώ, δεν μπορεί να βρίσκονται παντού αν δεν τους ειδοποιήσει κάποιος. Το σορτσάκι μεγάλο φάουλ, το ξέρω, όμως 10ωρο αποθήκη με 40 βαθμούς δεν παλεύεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2017 αυτο που ηταν να κανεις το εκανες , ειδοποιησες το 100. τι αλλο? πολυ προσοχη παιδια με τους σαπιτες που κυκλοφορουν στο δρομο. 0 συντηρηση σε παλαιας χρονολογιας οχηματα εχουν συνυθως τετοια αποτελεσματα. εχω περασει 2 φορες πανω απο λαδια χωρις ευτυχως να τσακιστω (δεν ξερω ουτε εγω πως το εκανα). την μια φορα ηταν απο απορρηματοφορο του δημου που του ειχε σπασει το καρτερ (η οτι αλλο) και γεμισε ολη η πολη. οφ τοπικ τα τελευταια 3 χρονια εχω ανεβει 2 φορες αθηνα με το αμαξι. την μια μου το εσπασαν εξω απο το ΟΑΚΑ και βουτηξαν κατι ρουχα προχθες καθως ανεβαινα την κιφησου (σωστα?) και πηγαινα να παρω το δρομο για ελευσινα απο αττικη οδο βλεπω ξαφνικα να ερχεται ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!! μια μερσεντε με εναν παπου να τα εχει χαμενα .... ρε σεις τι εχετε παθει εκει πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες