Jump to content

Recommended Posts

πριν 4 ώρες, το μέλος takis69 έγραψε:

Εγώ είπα να το ρισκάρω, εξάλλου δεν είμαι πιτσιρικάς για να τρέχω να φτιάξω θέματα τα οποία ταλαιπωρούν το συγκεκριμένο μηχανάκι, προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος με το keeway και μετάνιωσα  μόνο που δεν το είχα πάρει εξαρχής! 

για πες μας ποσα χλμ εκανες?και γενικως σαν μηχανακι πως ειναι?αντιμετωπισες καποιο θεμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 2 ώρες, το μέλος babizzzz έγραψε:

για πες μας ποσα χλμ εκανες?και γενικως σαν μηχανακι πως ειναι?αντιμετωπισες καποιο θεμα?

Ακόμα είμαι στο στρώσιμο δεν το έχω πολύ καιρό, σαν μηχανάκι είναι πολύ καλό, έχει τέλειες αναρτήσεις και κάνοντας τις ίδιες διαδρομές που έκανα με το daytona και ένιωθα την κάθε λακκούβα και ανωμαλία της ασφάλτου με το target πλέον δεν νιώθω τίποτα... Έχει επίσης πλατιά και πολύ άνετη σέλλα που δεν σε κουραζει με τίποτε... Επίσης ο κινητήρας του έχει πιο πολύ ροπή, ακούει πιο εύκολα στο άνοιγμα του γκαζιού παρόλο το μεγαλύτερο βαρος και δεν παραγει καθόλου κραδασμούς.. Μάλιστα προσέχω ότι στο ρελαντί οι καθρέφτες δεν τρίζουν καθόλου όταν με το daytona κουνιοντουσαν από τους κραδασμούς του μοτέρ.. Τέλος έχει καλά φρένα αλλά του daytona ήταν ακόμα καλύτερα και φυσικά και μην ξεχνάμε και τον τεράστιο για παπί χώρο κάτω από την σέλλα... Το συμπέρασμα μου ειναι ότι πρόκειται για πολύ ποιοτικό παπί με πλαστικά που δεν τρίζουν και αν είχε και καλύτερη αντιπροσωπεία θα το αγόραζαν πολλοί περισσότεροι γιατί πραγματικά αξίζει σε σχέση με τα φασον του Γκοργκολη! 

Τροποποιήθηκε από τον takis69

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς ! γράψε καμιά 15αρια χιλιάδες χιλιόμετρα σε ελληνικούς δρόμους , άνοιξε τα πλαστικά 2-3 φορές για κάποιο λόγο ( πχ. καμένη λάμπα ) και μετά θα αρχίζεις να βλέπεις αν είναι καλά :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πλαστικα το λιγοτερο ειναι εγω ειχα honda astrea supra απο καινουργιο 20 χρονια σκυλος μαυρος το μονο προβλημα πολυ μαπα πλαστικα...

το θεμα ειναι να βγουνε καλα τα κινεζικα αυτα σε ηλεκτρικα και μηχανολογικα θεματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ώρα έχουμε και λέμε μετά από 8 μήνες χρήσης. 

Η σχάρα πήγε άκλαυτη... Έβαλα άλλη αλλά έβαλα και αντιρίδες τώρα... Θα δούμε τι θα γίνει .... 

Μετά από σέρβις ανακάλυψα πρόβλημα στα φρένα.. Νόμισα ότι κάτι έκαναν και σκέφτηκα να το αφήσω να τους το πω στο επόμενο σέρβις. Πήγα όμως για να βάλουμε την σχάρα και όταν τους το είπα και το κοίταξαν μου είπαν ότι είναι στραβή η δισκόπλακα. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και έγινε κάτι τέτοιο αλλά με βλέπω πάλι με το χέρι στην τσέπη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμενα ειναι λιγο δεν σου κανανε κατι γινεται με τα χλμ..ξεκινα σιγα σιγα απο καινουργιο και μετα τις  3.000χλμ γινεται πιο εντονο..

εχω οδηγησει πολλα και ολα το ιδιο θεμα εχουν..και το καταλαβαινεις στο τελειωμα οταν φρεναρεις στα 20 με 30 χλμ κανει ενα τρεμουλο..

σε οσα οδηγησα εγω..πιστευω και το δικο σου κατι τετοιο κανει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μπορεί να συμβεί αν πατήσεις πραγματικά δυνατά την μανέτα όταν είναι ακόμη στα πρώτα χιλιόμετρα η δισκόπλακα ( και είναι εντελώς κρύα ) ή αν δεν δίνει σωστή πίεση τρόμπα / έμβολο στην δαγκάνα... Μαγκώνει μαγκώνει και τα σκάει απότομα ... Η ποιότητα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και η καλύτερη των καλυτέρων... ίσως να αρπάξει και από εκεί λίγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας γελάσω λίγο με το keeway αυτό πως λέγεται φίλε αν βγάλεις μια φορά τα πλαστικά κλαψτα όχι ότι του δαυτονα είναι καλά αλλά και από μοτέρ είναι σαν τα λίφαν ξεκινάς κομπλέ και μετά δε προλαβαίνεις τ προβλήματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

Ας γελάσω λίγο με το keeway αυτό πως λέγεται φίλε αν βγάλεις μια φορά τα πλαστικά κλαψτα όχι ότι του δαυτονα είναι καλά αλλά και από μοτέρ είναι σαν τα λίφαν ξεκινάς κομπλέ και μετά δε προλαβαίνεις τ προβλήματα....

Έχεις κάποια εμπειρία από κάποιον γνωστό η φίλο σου? γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ καλό, εξάλλου δεν κολλάω με τις μάρκες αν δω ότι ειναι προβληματικό θα το στείλω κατευθείαν! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λέω τίποτα θα τα πεις μόνος σου σε λίγο καιρό φίλε μου .όσο για τα φρένα όταν φρενάρεις μόνο μπροστινό το κάνει αυτό κάτι παίζει με cbs να ξέρετε ίσως είναι φυσιολογικό

Πάντως κΙ να χαλάσει μια δισκοπλακα με τέτοια δύναμη που έχει το φρένο και με έχει βγάλει από δύσκολες κατάστασης τόσες φορές δε με πειράζει να βάλω και μια καλύτερη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετώ την παρέα θα ήθελα τις γνώσεις σας έχω ένα Daytona 125 DY το Injection του 2017 και θελω να του βάλω λάμπα Led της συνίσταται; και αν ναι ποια προτείνετε;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος arisxios έγραψε:

Χαιρετώ την παρέα θα ήθελα τις γνώσεις σας έχω ένα Daytona 125 DY το Injection του 2017 και θελω να του βάλω λάμπα Led της συνίσταται; και αν ναι ποια προτείνετε;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ναι βάλε. Εβαλα και εγώ και σκοτώνει το φως και τερμα οι καμένες λάμπες. Θέλει πατέντα όμως για να μπει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε:

Ναι βάλε. Εβαλα και εγώ και σκοτώνει το φως και τερμα οι καμένες λάμπες. Θέλει πατέντα όμως για να μπει. 

Δώσε παραπάνω στοιχεία;

Γιατί θέλει πατέντα;  Δεν κουμπώνει έτσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος arisxios έγραψε:

Δώσε παραπάνω στοιχεία;

Γιατί θέλει πατέντα;  Δεν κουμπώνει έτσι;

Μια απλή λεντ έβαλα διπλής σκαλας με ανεμιστηρακι έβαλα. Είχε μέσα διάφορους αντάπτορες. Διαμόρφωσα κάποιον με το dremel να μπαίνει πολύ σφηνωτα κ έβαλα και λίγο σιλικόνη για ασφάλεια. Αυτα, ένα χρόνο τώρα περίπου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε:

Μια απλή λεντ έβαλα διπλής σκαλας με ανεμιστηρακι έβαλα. Είχε μέσα διάφορους αντάπτορες. Διαμόρφωσα κάποιον με το dremel να μπαίνει πολύ σφηνωτα κ έβαλα και λίγο σιλικόνη για ασφάλεια. Αυτα, ένα χρόνο τώρα περίπου. 

ευχαριστώ !!!
Και από vat θυμάσαι τι φοράει ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 36 λεπτά, το μέλος arisxios έγραψε:

ευχαριστώ !!!
Και από vat θυμάσαι τι φοράει ;

Δεν θυμάμαι καθόλου. Σε κάποια προηγούμενη σελίδα ειχα βάλει και λινκ απο την λάμπα συγκεκριμένα. Δεν θυμάμαι τώρα έχει περάσει πολύς καιρός 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας παιδιά! Μόλις πήρα κι εγώ ενα ελαφρώς μεταχειρισμένο  DY 125 EFI '17 με 13000 χλμ! Είχα το παλιό DAYANG DY-50 χιλιοαλλαγμένο!! Το είχα απο 16 χρονών τώρα ειμαι 32 και ήταν καιρός να φύγει! Αυτο που παρατηρώ και θέλω τα φώτα σας είναι: ένα έντονο χτύπημα πίσω προς στρόφαλο μεριά αν δεν κάνω λάθος που στην αρχή νόμιζα πως ήταν ο ψεκασμός. Δεν έχω πρόβλημα στο ρελαντί ούτε στην ομαλή λειτουργία πάντως, απλα είναι έντονο και με ανησυχεί. Ο μηχανικός μου είπε ότι έτσι κανουν τα ψεκαστά αλλα μπαρούφες, κάτι υπολειτουργεί.

Τα φρένα φοβερά! Πολύ οικονομικό στην βενζίνη, λίγο αδύναμο το νιώθω αλλά οκ πιάνει τα 100 κοντερισια.

Η μάσκα φυσικα μπροστά ειναι ξεχαρβαλωμένη, οκ το ξέρω αυτο το θέμα... Για τον ήχο τι λέτε? Το έχετε παρατηρήσει ποτέ στο δικό σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 30/10/2019 at 10:51 ΜΜ, το μέλος Dim_87 έγραψε:

Γειά σας παιδιά! Μόλις πήρα κι εγώ ενα ελαφρώς μεταχειρισμένο  DY 125 EFI '17 με 13000 χλμ! Είχα το παλιό DAYANG DY-50 χιλιοαλλαγμένο!! Το είχα απο 16 χρονών τώρα ειμαι 32 και ήταν καιρός να φύγει! Αυτο που παρατηρώ και θέλω τα φώτα σας είναι: ένα έντονο χτύπημα πίσω προς στρόφαλο μεριά αν δεν κάνω λάθος που στην αρχή νόμιζα πως ήταν ο ψεκασμός. Δεν έχω πρόβλημα στο ρελαντί ούτε στην ομαλή λειτουργία πάντως, απλα είναι έντονο και με ανησυχεί. Ο μηχανικός μου είπε ότι έτσι κανουν τα ψεκαστά αλλα μπαρούφες, κάτι υπολειτουργεί.

Τα φρένα φοβερά! Πολύ οικονομικό στην βενζίνη, λίγο αδύναμο το νιώθω αλλά οκ πιάνει τα 100 κοντερισια.

Η μάσκα φυσικα μπροστά ειναι ξεχαρβαλωμένη, οκ το ξέρω αυτο το θέμα... Για τον ήχο τι λέτε? Το έχετε παρατηρήσει ποτέ στο δικό σας?

Φυγοκεντρικα σ χτυπάει λογικά όλα έτσι κάνουν.....φθηνό σχετικά κόστος να τα αλλάξεις 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/11/2019 at 3:25 ΜΜ, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

Φυγοκεντρικα σ χτυπάει λογικά όλα έτσι κάνουν.....φθηνό σχετικά κόστος να τα αλλάξεις 

Σωστός φίλε μου και ο μηχανικός που το άκουσα πρόσφατα μου είπε κάτι τέτοιο ότι είναι ακούγεται στους δίσκους, τίποτα σοβαρό ευτυχώς. Θα το ανοίξω κάποια στιγμή να το φτιάξουμε. Ευχαριστώ πολύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σε όλους! Πριν δύο χρόνια είχα πρωτοδεί σε αυτήν την ιστοσελίδα τα θετικά σχόλια του "NIKOS NIKON" και των άλλων παιδιών για το συγκεκριμένο μηχανάκι, ψήθηκα, αγόρασα ένα DY 125i του 2018 και χθες κλείσαμε ήδη 8.000 χλμ. Το μηχανάκι αγοράστηκε "κούτα", αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να στρωθεί. Από την πρώτη ημέρα άλλαζα 3η στα 60 κοντερίσια και κράταγα 4η μέχρι τα 80. Δεν ήταν ότι καλύτερο για το στρώσιμο αλλά δεν γίνονταν αλλιώς. Τουλάχιστον όταν είναι κρύο το μοτέρ πάντα το ζεσταίνω λίγο στο ρελαντί, ώστε να προλάβει να "ανεβάσει λάδια"... Μετά την πρώτη μας κι όλας βόλτα πήγα κατευθείαν σε ένα συνεργείο και αντικατέστησα τα λάστιχα με τα Michelin City Pro, αφαίρεσα λίγα από τα εργοστασιακά αυτοκόλλητα που ήταν περισσότερα από ότι ήθελα και φυσικά αλλάξαμε και τα εργοστασιακά λάδια τα οποία είχε μέσα το μοτέρ με τα έμπιστα 15-50 της Motul. Τα άλλαξα πάλι στα 1000 και μετά στα 2000. Από τότε τα αλλάζω κάθε 2000 χλμ (4000, 6000 και 8000), διότι δεν διαθέτει φίλτρο λαδιού, παρά μόνο μία απλή μεταλλική σίτα για τυχόν σκουπίδια ή ρινίσματα. (Εδώ το μηχανάκι μας -και μαζί του όσα άλλα ακόμα έχουν το ίδιο σύστημα- μειονεκτεί λίγο των υπολοίπων, στα οποία άνετα κρατάς τα λάδια για 1000 χλμ ακόμη). Ταυτόχρονα αλλάξαμε τα ελάχιστα πατατόλαδα που υπήρχαν μέσα στις μπουκάλες του πολύ ενδοτικού πηρουνιού, με άλλα καλής ποιότητας ενδεδειγμένα λάδια και στην αρμόζουσα ποσότητα. Επειδή έχω συνηθίσει να οδηγώ με σωστής σκληρότητας μπροστινό σύστημα, πρόσθεσα μία χοντρή βίδα με φαρδύ "κεφάλι" ως αποστάτη ελατηρίου. Τώρα το μπροστινό έχει γίνει σχεδόν τέλειο (για την κατηγορία του...) και μάλιστα με ελάχιστο κόστος. Τα πίσω διπλά αμορτισέρ προς το παρών απλά τα ρύθμισα 1 σκάλα σκληρότερα. Πλέον το εμπιστεύομαι άφοβα τόσο σε μπασίματα, όσο και στα δυνατά φρεναρίσματα. Κάποια στιγμή άλλαξα την εργοστασιακή σχάρα αποσκευών με μία του εμπορίου, διότι η πρώτη δεν με βόλευε στην τοποθέτηση της βάσης για την μπαγκαζιέρα, αλλά και επειδή ήθελα να έχει και αντηρίδες, μιάς και το φορτώνω ανελέητα, ενώ έβαλα και μία πολύ πρακτική σχάρα στην κεντρική ποδιά (κόστος μόνο 8 €). Λίγο πριν το καλοκαίρι αντικατέστησα την μαμίσια εξάτμιση με μία NOB1, λίγο φασαριόζικη για τα γούστα μου, αλλά με μισό βάρος από την εργοστασιακή. Οπτικά το νεανικό τελικό δεν πολυταιριάζει με το κλασσικό σχήμα του παπακιού, αλλά δεν με ενοχλεί, καθώς το ζητούμενο ήταν να βελτιωθεί η απόδοση του κινητήρα στις υψηλές στροφές, όπου και δυσκολεύονταν να αποδώσει. Π.χ. παρόλο που ζυγίζω 65 κιλά, με το ζόρι έβλεπα 90 κοντερίσια, ενώ τώρα βλέπω 110 (σε ευθεία πάντα...) Το μόνο αρνητικό είναι πως στις πολύ χαμηλές στροφές δουλεύει πλέον λίγο άρρυθμα. Ίσως αν "ανέβω" κάποια στιγμή στην Αθήνα να το πάω για ένα ρυθμισματάκι στην τροφοδοσία του ψεκασμού. Η σέλα του είναι απρόσμενα καλή και βολική για τα κιλά μου και ελπίζω να παραμείνει το ίδιο άνετη, αν και έχω την τάση να τους βάζω πρόσθετο υλικό για πρόσθετο πάχος και πλάτος. Τα φώτα του είναι πολύ καλά για την κατηγορία του. Αρχικά με ανησύχησαν λίγο καθώς κάηκε η μεγάλη σκάλα σχετικά γρήγορα (στους πρώτους 4 μήνες...), αλλά από τότε που την άλλαξα με μία επώνυμη δεν έχει ξανακαεί. Κατά την αλλαγή παιδεύτηκα λίγο, διότι φοβόμουν μην σπάσω τα κουμπώματα των πλαστικών του τιμονιού, αλλά τελικά όλα πήγαν εντάξει. Τα "συνδυασμένα" φρένα αν και είναι οικονομικής σειράς αποδίδουν πάρα πολύ προοδευτικά και δυνατά και τα εμπιστεύομαι απόλυτα. Στο παρελθόν άκουγα παράπονα για τα δισκόφρενα στα παλαιότερα μοντέλα, αλλά στο συγκεκριμένο παπί εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο που το έχω λειτουργούν απροβλημάτιστα. Οπτικά θα προτιμούσα ζάντες με ακτίνες, αλλά και οι χυτές που έχει είναι ομορφούτσικες, ενώ έχουν αποδειχθεί σκληροτράχηλες, μιάς και στο νησί μου (Ικαρία) οι δρόμοι μας μοιάζουν λίγο με βομβαρδισμένοι. Όσοι το έχουν επισκεφθεί ξέρουν... Κατανάλωση έχω περίπου 2 λίτρα στα 100 χλμ, η οποία αντικειμενικά είναι πάρα πολύ καλή. Ενδεικτικά αναφέρω πως το KAZER μου έκαιγε 2.5 λίτρα στα 100 χλμ, όσο και το Χ 135. Το ντεπόζιτο είναι λίγο μικρότερο απ΄ ότι άλλα παπάκια, διότι πλέον εμπεριέχει την αντλία βενζίνης, αλλά η λιγοστή κατανάλωση ισοφαρίζει την μείωση της χωρητικότητας. Το μόνο μειονέκτημα που δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί στο DY είναι το δυσδιάκριτο ταχύμετρο... Δεν είναι κάτι το σημαντικό, αλλά είναι ενοχλητικό το βράδυ να μην μπορείς να δεις τον δείκτη ταχύτητας (εκτός κι αν κυκλοφορείς σε μέρη με πολλά φώτα). Εδώ στην επαρχία απλά δεν την ξεχωρίζεις. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα βελτίωσης γι αυτό, ας την πει. Αυτά προς το παρών για τον "εργάτη" μου, ο οποίος προς το παρών με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο, ιδίως για τα λεφτά που τον αγόρασα. Καλά να περνάμε και πάντα με κράνος. Τα λέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα. Έφτασα και εγώ τα 10000 χιλιόμετρα. Έχω δει που προτείνετε να μπει φίλτρο από Supra. Έχετε κάποιο link από κάποιο φίλτρο που έχετε βάλει για να το παραγγείλω και να το αλλάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μη διαβάζω τόσες σελίδες και μάλιστα απ' το κινητό, άσε που κάνει και νύστα στις 3 το πρωί, και ίσως δεν έχει καν αναφερθεί, μπορεί κάποιος να μου πει για την τελική του ταχύτητα και την κλιμάκωση του σασμάν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα