Jump to content

Recommended Posts

https://postimg.cc/gallery/u229cq4w/

Ορεινη βολτα διπλοκαβαλος τ μηχανακι δεν εκανε κιχ.εκανε περιπου μεσα σε 2 μερες 200+ χιλιομετρα και εκαψα περιπου 4 λιτρα ολα διπλος!!αρκετα ζορισμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά ερώτηση κρισεως, έχει Ρεζέρβα όπως είχαν τα 50C Honda? Εννοώ κάπου στην ποδιά σαν μοχλό?

Τροποποιήθηκε από τον phoenix_11480

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος phoenix_11480 έγραψε:

Παιδιά ερώτηση κρισεως, έχει Ρεζέρβα όπως είχαν τα 50C Honda? Εννοώ κάπου στην ποδιά σαν μοχλό?

οχι δεν έχει. ενα σωληνακι εχει οχι 2 απο το τεποζιτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο κύριοι συνεργείο, θόρυβος σαν καδένα ίσως, σαν βίδα ίσως που χαλάρωσε κάπου μέσα στο τιμόνι εκεί γύρω. Μόλις 260χλμ. Είδομεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά χαλάρωσε βίδα μέσα στην ποδιά που πιάνει τις ντιζες. Είπα κι εγώ τι στο καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι καδένα ρε σεις, εδώ δεν είχα αλλάξει στο παλιό με 70 χιλ χλμ, θα χρειαστεί αυτό που είναι και καλύτερο τεχνολογικά; :tooth:

Γενικά το νου σας με τις διάφορες βίδες που συγκρατούν διάφορα επάνω στο μηχανάκι, δεν δίνουν και πολύ σημασία στη συναρμολόγηση, οπότε ό,τι μπορείτε να τσεκάρετε μόνοι σας, το κάνετε. Και προσοχή στον ήχο που κάνει το μπεκ μη σας μπερδέψει :winking:

Γύρισα από μια βδομάδα ταξίδι με τη μηχανή, ας όψεται που ήμουν διπλός, βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή, τουλάχιστον τσέκαρα τις διαδρομές που θα κάνω με το πανάλαφρο και αγαπημένο μου Daytona φέτος το καλοκαίρι :yes:

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Nikon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Nikos Nikon έγραψε:

Τι καδένα ρε σεις, εδώ δεν είχα αλλάξει στο παλιό με 70 χιλ χλμ, θα χρειαστεί αυτό που είναι και καλύτερο τεχνολογικά; :tooth:

Γενικά το νου σας με τις διάφορες βίδες που συγκρατούν διάφορα επάνω στο μηχανάκι, δεν δίνουν και πολύ σημασία στη συναρμολόγηση, οπότε ό,τι μπορείτε να τσεκάρετε μόνοι σας, το κάνετε. Και προσοχή στον ήχο που κάνει το μπεκ μη σας μπερδέψει :winking:

Γύρισα από μια βδομάδα ταξίδι με τη μηχανή, ας όψεται που ήμουν διπλός, βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή, τουλάχιστον τσέκαρα τις διαδρομές που θα κάνω με το πανάλαφρο και αγαπημένο μου Daytona φέτος το καλοκαίρι :yes:

παλι καλα που ακουγετε το μπεκ γιατι δεν καταλαβενεις αν δουλευει η οχι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε σήμερα το service των 10000 χλμ σε μόλις τέσσερις μήνες από την αγορά του ! Γενικό service με extra αλλαγή τακάκια πίσω και μπουζί . Από τότε που άλλαξα τον εγκέφαλο το μπουζί άλλαξε χρώμα από άσπρο σε καφετί και η κατανάλωση σα να τσίμπησε λίγο προς τα πάνω !!! Αυτά χαχαχαχα !!:biggrin::biggrin:

Επίσης περιμένω μια αντικατάσταση μέσω εγγύησης , το ντουι από τον προβολέα !!

Τροποποιήθηκε από τον jimbrav

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Nikos Nikon έγραψε:

Το θέμα με την συναρμολόγηση το έχουν και στην honda, τουλάχιστον στο κινέζικο wave που έχω εγώ . Η βίδα της ντίζας του γκαζιού αβίδωτη , βίδες στην ποδιά που δεν έβγαιναν με τίποτα άλλες στραβοβιδωμενες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος jimbrav έγραψε:

Έγινε σήμερα το service των 10000 χλμ σε μόλις τέσσερις μήνες από την αγορά του ! Γενικό service με extra αλλαγή τακάκια πίσω και μπουζί . Από τότε που άλλαξα τον εγκέφαλο το μπουζί άλλαξε χρώμα από άσπρο σε καφετί και η κατανάλωση σα να τσίμπησε λίγο προς τα πάνω !!! Αυτά χαχαχαχα !!:biggrin::biggrin:

Επίσης περιμένω μια αντικατάσταση μέσω εγγύησης , το ντουι από τον προβολέα !!

πωπω φιλε δεν σου καναν ρυθμισι τον εγκεφαλο σωστα εμενα βγαινει κατασπρο το μπουζι .καταναλωση μεχρι να μεινειμε οχι και πολυ χαλαρη οδηγηση βγαζει και 170 πιστευω.τωρα το ντουι και εγω το αλλαξα 3 μερες αφου το πηρα καηκε η λαμπα τωρα ολα οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλογα το ποσο εχει η βενζινη στο πρατηριο που βαζεις :laugh:

Οπως καταλαβαινεις τα Χ ευρω δεν ειναι αντιπροσωπευτικα της καταναλωσης,σε λιτρα μετρα ποσα βαζεις και ποσα χιλιομετρα βγαζεις.

Χοντρικα ακουγεται νορμαλ παντως,γυρω στα 2l/100.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 24 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Αναλογα το ποσο εχει η βενζινη στο πρατηριο που βαζεις :laugh:

Οπως καταλαβαινεις τα Χ ευρω δεν ειναι αντιπροσωπευτικα της καταναλωσης,σε λιτρα μετρα ποσα βαζεις και ποσα χιλιομετρα βγαζεις.

Χοντρικα ακουγεται νορμαλ παντως,γυρω στα 2l/100.

Κοίτα η βενζίνη κοστίζει περίπου στα 1,53 ευρώ το λίτρο που βάζω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος jimbrav έγραψε:

Κοίτα η βενζίνη κοστίζει περίπου στα 1,53 ευρώ το λίτρο που βάζω !

κοιταξε τα λιτρα που βαζεις καλυτερα .,εγω ειμαι περιπου με οχι και χαλαρη οδηγησ εντος και εκτος πολης στα 2,2/100χλμτρα και στα 150 ειναι τερμα κατω και εχει περιπου 0.8 λιτρα μεσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατεβασε το fuelio app στο κινητο και καθε φορα που γεμίζεις βαζε εκει χιλιομετρα ποσα λιτρα πήρε κλπ. Μονο ετσι θα Ξερεις ποσο καις περιπου

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://postimg.cc/image/751akyj4v/

Πρωτη μερα π τ πηρα παλιο και νεο.εφυγε το παλιο αν και κινεζος 60 χιλιαδες χιλιομετρα τα εβγαλε μια χαρα!!και ακομα παει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση: Όταν φτάνει η βενζίνη στα μισά και κάτω μερικές φορές νομίζεις πως θα σβήσει. Σαν να μην έχει καύσιμο. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος phoenix_11480 έγραψε:

Ερώτηση: Όταν φτάνει η βενζίνη στα μισά και κάτω μερικές φορές νομίζεις πως θα σβήσει. Σαν να μην έχει καύσιμο. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?

παντα το κανει αυτο φιλε αλλα το κανει οταν ανοιξεις λιγο το γκαζι στο φαναρι και το αφησεις.τα πιο πολλα ιτζεξιον σβηνουν οπως και το δικομας πολυ σπανια ομως εμενα μονο στο στρωσιμο τοχε κανει 2 3 φορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

παντα το κανει αυτο φιλε αλλα το κανει οταν ανοιξεις λιγο το γκαζι στο φαναρι και το αφησεις.τα πιο πολλα ιτζεξιον σβηνουν οπως και το δικομας πολυ σπανια ομως εμενα μονο στο στρωσιμο τοχε κανει 2 3 φορες

Σωστά τότε το κάνει. Άρα να μην αγχώνομαι για κάτι. Σε ευχαριστώ φίλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος phoenix_11480 έγραψε:

Σωστά τότε το κάνει. Άρα να μην αγχώνομαι για κάτι. Σε ευχαριστώ φίλε.

Φίλε, επειδή βλέπω ταλαιπωρήσε, ενα μηχανάκι που είναι ψεκαστό και σβήνει στα φανάρια και πάνω απ'όλα είνα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ... δεν νοείται... δεν έχει Start & Stop σύστημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το παπί σου "μιλάει"... 

Εαν το μπουζί σου εξίσου είναι άσπρο όπως του παιδιού, τότε το παπί τροφοδοτείται με φτωχό μείγμα (περισσότερος αέρας δηλαδή)... οπότε πέρνα μια βόλτα απο τον μάστορα και πες του να δειτε τι γίνετε... 

Το σωστό είναι αυτό... (τουλάχιστον εμένα δεν με διέψευσε ποτέ) σου παραθέτω και εναν πίνακα για να ξέρεις τι γίνεται, διότι πρέπει να είσαι νέος οδηγός:

k47Lv7E.jpg

Βέβαια, εγω θα σου πρότεινα να πάρεις ενα ιριδίου (και δεν αστιεύομαι, όπως και δεν θα έπρεπε κανονικά, επειδή είναι ... "παπί", δεν λέει κάτι αυτό), ειδικά αν μένεις σε ορεινή περιοχή. Έδω εγω εχω ενα  και κοντεύει τα 10.000 χλμ, και ακόμη πάει απροβλημάτιστο. Προσωπικά, λόγω αυτού, ο μάστορας μου είπε οτι θα έχω πολυ καλή ψυχρή εκκίνηση και πιο καλό ζέσταμα στο μοτέρ (πράγμα που ισχυεί στο 98%) που είναι και καρμπυρατεράτο.. Αν σε ενδιαφέρει, μαθαίνεις τον κωδικο του νικελιου και ψάχνεις τον αντίστοιχο του ιριδίου, μπορείς να δεις εδω:

http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/cross_reference/1037_9.html

Η τιμή θα έχει μεταξύ 10-15 ευρώ, αλλα πρόσεχε είναι μακράς διαρκείας σε σχέση με το νικέλιο... 

Τώρα, εαν πάς να βάλεις ταχύτητα και σου σβήνει και έχεις θέματα στο ανέβασμα/κατέβασμα ταχυτήτων, κοίταξτο λίγο μπορεί να θέλει ρύθμιση ο συμπλέκτης.. και αυτο το λέω εμπειρικά... 

Υ.Γ 1: Καλο είναι να ρίξετε μια ματιά στον πιο φανερό οδηγό που ονομάζεται "Ίντερνετ" (και ειδικά τα ξενα sites) για να μάθετε πέντε πράγματα... φιλικά πάντα και καλοδήγητο. 

Υ.Γ 2: Α, ναι πες τους να σου βάλουν λάδι αμορτισέρ κάποια στιγμή (εαν δεν έβαλαν καλο) μπροστά στο πιρούνι, τρώει τζάμπα καταπόνηση όλο το μπροστινό σύστημα και τα πλαστικά... 

Το λάδι θα καταλάβεις οτι θέλει αλλαγή η δεν έχει στην χειρότερη με το που κάτσεις επάνω στην σέλα και καθήσει πολυ εύκολα το μπροστινό σύστημα. Επίσης, το δεύτερο είναι να πιέσεις απο το τιμόνι όλο το μπροστινό σύστημα προς τα κάτω (δεν υπάρχει αντίσταση), αν δεις οτι κάθεται εξίσου εύκολα θες πάλι αλλαγή...

Τροποποιήθηκε από τον GiannisTs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε:

Φίλε, επειδή βλέπω ταλαιπωρήσε, ενα μηχανάκι που είναι ψεκαστό και σβήνει στα φανάρια και πάνω απ'όλα είνα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ... δεν νοείται... δεν έχει Start & Stop σύστημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το παπί σου "μιλάει"... 

Εαν το μπουζί σου εξίσου είναι άσπρο όπως του παιδιού, τότε το παπί τροφοδοτείται με φτωχό μείγμα (περισσότερος αέρας δηλαδή)... οπότε πέρνα μια βόλτα απο τον μάστορα και πες του να δειτε τι γίνετε... 

Το σωστό είναι αυτό... (τουλάχιστον εμένα δεν με διέψευσε ποτέ) σου παραθέτω και εναν πίνακα για να ξέρεις τι γίνεται, διότι πρέπει να είσαι νέος οδηγός:

Συμφωνώ με τον φίλο Γιάννη ..εγώ όπως έχω αναφέρει είχα προβλήματα με το ρελαντί και μου αλλάξανε τον εγκέφαλο με αναβαθμισμένη έκδοση και το πρόβλημα λύθηκε και το χρώμα του μπουζί έγινε από άσπρο καφέ.....που σημαίνει ότι έχουμε νέα χαρτογράφηση και σωστό μείγμα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε:

k47Lv7E.jpg

Βέβαια, εγω θα σου πρότεινα να πάρεις ενα ιριδίου (και δεν αστιεύομαι, όπως και δεν θα έπρεπε κανονικά, επειδή είναι ... "παπί", δεν λέει κάτι αυτό), ειδικά αν μένεις σε ορεινή περιοχή. Έδω εγω εχω ενα  και κοντεύει τα 10.000 χλμ, και ακόμη πάει απροβλημάτιστο. Προσωπικά, λόγω αυτού, ο μάστορας μου είπε οτι θα έχω πολυ καλή ψυχρή εκκίνηση και πιο καλό ζέσταμα στο μοτέρ (πράγμα που ισχυεί στο 98%) που είναι και καρμπυρατεράτο.. Αν σε ενδιαφέρει, μαθαίνεις τον κωδικο του νικελιου και ψάχνεις τον αντίστοιχο του ιριδίου, μπορείς να δεις εδω:

http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/cross_reference/1037_9.html

Η τιμή θα έχει μεταξύ 10-15 ευρώ, αλλα πρόσεχε είναι μακράς διαρκείας σε σχέση με το νικέλιο... 

Τώρα, εαν πάς να βάλεις ταχύτητα και σου σβήνει και έχεις θέματα στο ανέβασμα/κατέβασμα ταχυτήτων, κοίταξτο λίγο μπορεί να θέλει ρύθμιση ο συμπλέκτης.. και αυτο το λέω εμπειρικά... 

Υ.Γ 1: Καλο είναι να ρίξετε μια ματιά στον πιο φανερό οδηγό που ονομάζεται "Ίντερνετ" (και ειδικά τα ξενα sites) για να μάθετε πέντε πράγματα... φιλικά πάντα και καλοδήγητο. 

Υ.Γ 2: Α, ναι πες τους να σου βάλουν λάδι αμορτισέρ κάποια στιγμή (εαν δεν έβαλαν καλο) μπροστά στο πιρούνι, τρώει τζάμπα καταπόνηση όλο το μπροστινό σύστημα και τα πλαστικά... 

Το λάδι θα καταλάβεις οτι θέλει αλλαγή η δεν έχει στην χειρότερη με το που κάτσεις επάνω στην σέλα και καθήσει πολυ εύκολα το μπροστινό σύστημα. Επίσης, το δεύτερο είναι να πιέσεις απο το τιμόνι όλο το μπροστινό σύστημα προς τα κάτω (δεν υπάρχει αντίσταση), αν δεις οτι κάθεται εξίσου εύκολα θες πάλι αλλαγή...

το δικο μου βγαινει οπως το πρωτο απο μεσα ασπρο και ισα ισα καφε και γυρο γυρο οχι τοσο μαυρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

το δικο μου βγαινει οπως το πρωτο απο μεσα ασπρο και ισα ισα καφε και γυρο γυρο οχι τοσο μαυρο

Αν η πορσελάνη του μπουζιού είναι επιφανειακά σαν το χρώμα του ελληνικού καφέ και γύρω γύρω είναι άσπρο, είσαι τότε εντάξει...

Το θέμα θα υπήρχε εαν  ήταν άσπρο που θα έφερνε φτωχό μείγμα, ή μια κατάμαυρη επικάθηση που σημαίνει πλούσιο μείγμα...

φυσικά αν είναι υγρό το μπουζί και μαύρο, κάτι δεν πάει καλά με τα λάδια... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα