SpirosK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα και από εμένα, πρόσφατα μου χάρισε ένα φιλαράκι ένα innova 125 που είχε ζημιά μπιέλα αλλά καθότανε και 2 χρόνια σε ακινησία.....έτσι και εγώ "ευκαιρία βρήκα" μιας και άνεργος να ασχοληθώ μαζί του από το 0. το έλυσα όλο και το μοτέρ πήγε για ρεκτιφιέ - μπιέλα- έμβολο - δίσκο συμπλέκτη κ.τ.λ.π!!! Απλά επειδή αύριο θα παραλάβω το μοτέρ και θα το κουμπώσω επάνω. Είδα σε πολλά μέρη από τα πλαστικά να λείπουν βίδες μια και το είχε αλλάξει το κουστούμι ο φίλος μου και ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω βίδες καινούργιες; Επίσης αν χρειαστώ βίδες σε κάποια σημεία λόγο παλαιότητας που θα βρώ και με τί κωδικούς για να τις αλλάξω; Σας ρίχνω μερικές φώτο για να δείτε λύσιμο!!! :-P http://imageshack.com/a/img922/765/rddYej.jpghttp://imageshack.com/a/img923/7868/hedbww.jpg Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2017 από τον SpirosK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 743 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 πριν 17 ώρες, το μέλος SpirosK έγραψε: Καλησπέρα και από εμένα, πρόσφατα μου χάρισε ένα φιλαράκι ένα innova 125 που είχε ζημιά μπιέλα αλλά καθότανε και 2 χρόνια σε ακινησία.....έτσι και εγώ "ευκαιρία βρήκα" μιας και άνεργος να ασχοληθώ μαζί του από το 0. το έλυσα όλο και το μοτέρ πήγε για ρεκτιφιέ - μπιέλα- έμβολο - δίσκο συμπλέκτη κ.τ.λ.π!!! Απλά επειδή αύριο θα παραλάβω το μοτέρ και θα το κουμπώσω επάνω. Είδα σε πολλά μέρη από τα πλαστικά να λείπουν βίδες μια και το είχε αλλάξει το κουστούμι ο φίλος μου και ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω βίδες καινούργιες; Επίσης αν χρειαστώ βίδες σε κάποια σημεία λόγο παλαιότητας που θα βρώ και με τί κωδικούς για να τις αλλάξω; Σας ρίχνω μερικές φώτο για να δείτε λύσιμο!!! :-P http://imageshack.com/a/img922/765/rddYej.jpghttp://imageshack.com/a/img923/7868/hedbww.jpg Με το καλο φιλε να το συμμαζεψεις! Βιδες για τα πλαστικα δεν συμφερει να παρεις γνησιες. Ειναι πανακριβες και αν θυμαμαι καλα τα λαμαρινακια-βασεις κανουν κοντα 1 ευρω το ενα. Παρε δειγμα και πηγαινε σε ενα μαγαζι με βιδες. Γενικα για οτι βιδα χρειαζσεσαι αυτο κανε. Περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα ;) Καλη συνεχεια :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpirosK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα, περιμένω σήμερα το μοτέρ και ξεκινάει το δέσιμο μετά σιγά σιγά. Θα χρειαστώ σίγουρα και την βοήθεια σας. Όσο αναφορά για τις βίδες με βλέπω στη Σπύρου Πάτση πόρτα πόρτα!!! :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Αρκετές βίδες του, δεν υπάρχουν στο εμπόριο. Εχουν πατούρα, μπαίνουν σε κυλινδράκια, εχουν άλλα μήκη, ειναι μπομπέ τα κεφαλια τους. Επίσης μερικές έχουν και άλλη ροδέλα-φορετή.. Μόνο γνήσιες θα σου πρότεινα. Πλαστικά έχεις ? Γνήσια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Δεν εχει κανένα κιτ στο ebay όλες τις βίδες για το μοντέλο αυτό σε σακουλάκι?είναι σύνηθες νομίζω κατι τετετοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpirosK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος innova 04 έγραψε: Αρκετές βίδες του, δεν υπάρχουν στο εμπόριο. Εχουν πατούρα, μπαίνουν σε κυλινδράκια, εχουν άλλα μήκη, ειναι μπομπέ τα κεφαλια τους. Επίσης μερικές έχουν και άλλη ροδέλα-φορετή.. Μόνο γνήσιες θα σου πρότεινα. Πλαστικά έχεις ? Γνήσια ? Ναι γνήσια πλαστικά έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 743 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Αρκετές βίδες του, δεν υπάρχουν στο εμπόριο. Εχουν πατούρα, μπαίνουν σε κυλινδράκια, εχουν άλλα μήκη, ειναι μπομπέ τα κεφαλια τους. Επίσης μερικές έχουν και άλλη ροδέλα-φορετή.. Για τις βιδες πλαστικων εγω εχω βαλει χωρις οδηγο και με μια ροδελα οπου χρειαζοταν και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. (αλλωστε για πλαστικα και συνηθισμενες βιδες του ειπα για εμποριου οχι για αξονες κτλ.) Μόνο γνήσιες θα σου πρότεινα. Τιμες για γνησιες ειχα δει στο ιμπεη κοντα στο 1 ευρω η καθε βαση για βιδα στο πλαστικο..Κριμα δεν ειναι να δωσει κανα 50ευρω+ για τς βιδες πλαστικων? Πλαστικά έχεις ? Γνήσια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 τις νικελ βιδες απο τα πλαστικα (σταυροκατσαβιδο) δε θα τις βρεις πουθενα εκτος απο τη honda. ειναι πολυ ακριβες ομως 1.5-2ε η μια. τις ειχα αλλαξει ολες στο δικο μου με αφτερμαρκετ (αλλεν). βγαινουν σε μαυρες, ασιμι, μπλε ελεκτρικ (αυτες ειχα βαλει) και κοκκινες. ειναι πολυ φθηνες και δεν ξεβιδωνονται απο τους κραδασμους οπως οι μαμα. θα τις σε καταστημα με ανταλλλακτικα παπιων. για τις υπολοιπες 8-10ρες πολυγωνο, θα βρεις σε μαγαζι με σιδερικα-εργαλεια. δε ξερω γιατι, οι γνησιες ξεβιδωνονται πολυ ευκολα. τις αλλαξα με αφτερ και δε ξαναειχα ποτε θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες