Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Πρόλαβα! Καλό μήνα! Άρχισε και η ζέστη σιγά-σιγά! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 καλησπερα, καλο μηνα! ειδα τον 1ο ακρανωτο με αμανικο, σορτσακι και παντοφλα. το καλοκαιρι εχει μπει για τα καλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Γειά σας και χαρά σας 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2017 Καλώς μας και ας αργήσαμε ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2017 Μου φαινεται η Ζωντανη πεθαινει. 2 Ιουνιου ανοιγμα θρεντ, να εχουμε φτασει σχεδον στα μεσα του μηνα και μολις 5 ποστ μαζι με το δικο μου. Καλο υπολοιπο μηνα συντροχοι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Στην Αθήνα έχει 4 ντήλερ ο Καπράνης και αυτός στα δυτικά είναι ο πιο σωστός κατ' εμέ γιατί τον συζήτησα αρκετά και μου έλυσε πολλές απορίες, θεωρώ πως θα έλυνε το όποιο πρόβλημα μου παρουσιαζόταν αν αγόραζα το μηχανάκι. Μια φορά όταν πρωτοπήρα το παπι τον Φλεβάρη του '15 (με το μεγαλύτερο μοτέρ) είχα ρωτήσει τον αντιπρόσωπο εδω περα στην Καβάλα τι λάδι βάζουν γιατί δυσκολευόταν πολυ να πάρει μπρος και ΑΝ πάρει μετα θα έσβηνε. Μου λεει "5W-40". Λέει μια ο πατέρας μου πως είναι πολυ ψιλό το λάδι που σου βάζει για παπι. Ψάχνομαι και εγω και βλέπω πως το λάδι συνιστάται για σκούτερ με υγρόψυκτο κινητήρα μεγάλου κυβισμού, τσατίστηκα. Πέρνω τηλέφωνο στην Θεσσαλονική και ρωτάω για το λάδι γιατί βιβλιαράκι συντήρησης (οχι του service το manual) δεν έχει. Μου λέει ενας εκεί: "Ότι σου βαζουν εκει πέρα". Τους ρωτάω "Μα είναι πολυ ψιλο το λάδι για παπί" και του λεω το και το. "Στον αντιπροσωπο σου οι απορίες". Έτσι λοιπόν, κοντα στα 9.000 χλμ, αλλάζω φελλά συμπλέκτη λόγω κακής λίπανσης σύμφωνα με εναν άλλον μάστορα. Και δεν είναι φτάνει αυτό, ο αντιπρόσωπος που πηγαινα το παπι, δεν ρύθμισε ποτε την αλυσίδα στο παπι και ούτε την λάδωσε ξανα παραμόνο την πρώτη φορα. Πάμε και εκεί για αλλαγη. Έφυγαν 90 ευρώ επειδή ο αντιπροσωπος της πολης μου είναι τσαπάς όπως και ο κεντρικός επειδή δεν ξέρει το μοντέλο που έφερε τι απαιτήσεις έχει. Τωρα, αν εσυ φίλε είχες καλη επαφή με αυτον τον καρκάντζαλο τι να πω, καλό αυτό. Εγω προσωπικά που ήμουν και... πελάτης του υποτίθεται μου έκανε πολλά νερα. Και ο ενας και οι άλλοι δυο (ήρθε και ενας ακόμη που κι αυτός με έκανε πατάτες). Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2017 από τον GiannisTs Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Για το λάδι οκ καμιά παρατήρηση... αν και δεν βλέπω συσχέτιση λαδιού με τα σβησίματα... για την αλυσίδα είσαι φάουλ όμως, δεν λαδώνεις στα σέρβις μόνο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2017 από τον Ravendark 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Όπως λέει και το ''εγκόλπιον του καλού μπλοφαδόρου για την πληροφορική'' (αν το βρείτε, διαβάστε το btw): Aν όοοοολα τα άλλα αποτύχουν, δοκίμασε να διαβάσεις το manual. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2017 από τον FlyingInADream 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 H λογική πάντως λέει πως σε μικρό τετράχρονο μοτέρ σχεδίασης και τεχνολογίας τριακονταετίας δεν μπαίνει λιπαντικό 5W-40...Αν ήμουν 20 χρονών μπορεί και να ψάρωνα με τις πίπες του "μάστορα" στα 48 όμως και μετά από 30 χρόνια στη σέλα και ενασχόλησης με μοτοσυκλέτες απλά τον γράφω στ' @δια μου και το συντηρώ-επισκευάζω μόνος μου γιατί δεν έχω την υπομονή να ακούω τις μ@λ@κίες τους, ακόμα και σε πολύ φίλους μαστόρους δεν πηγαίνω και ας μου κάνουν παράπονα, γιατί έχω βαρεθεί. Η μόνη φορά που το μηχανάκι θα πάει σε κάποιο κατάστημα είναι για να αλλάξω λάστιχα, τίποτ' άλλο... Ας μείνουμε όμως στα του Daytona, οι άλλες μάρκες έχουν τα δικά τους νήματα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Όπως λέει και το ''εγκόλπιον του καλού μπλοφαδόρου για την πληροφορική'' (αν το βρείτε, διαβάστε το btw): Aν όοοοολα τα άλλα αποτύχουν, δοκίμασε να διαβάσεις το manual. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Για το λάδι οκ καμιά παρατήρηση... αν και δεν βλέπω συσχέτιση λαδιού με τα σβησίματα... για την αλυσίδα είσαι φάουλ όμως, δεν λαδώνεις στα σέρβις μόνο Πλέον αφου το συντηρώ μόνος μου ξέρω πολλά αφου είναι και η ειδικότητα μου. Ας το παραδεχτούμε, κανένας νεος οδηγός δεν ήξερε περισσότερα πάνω σε αυτά. Ούτε τα μηχανολογικά του ΚΟΚ που δίνει ο καθενας δεν τα γράφει. Μια συμβουλή απο εναν μάστορα (όχι κάστορα) δεν θα έβλαπτε κανέναν. Αλλά όπως μου είχε πει και ενας δικος μου άνθρωπος: "Ο Ελληνάρας τεχνικός αυτη την μ##ακία με την απάτη δεν θα την κόψει ποτέ". Ούτως η άλλως την έχετε πατήσει σχεδόν όλοι σας, αφου εκείνες οι εποχές μένουν ακόμη και σήμερα σαν "copy-paste". By the way, καλή επιτυχία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος GiannisTs έγραψε: Πλέον αφου το συντηρώ μόνος μου ξέρω πολλά αφου είναι και η ειδικότητα μου. Ας το παραδεχτούμε, κανένας νεος οδηγός δεν ήξερε περισσότερα πάνω σε αυτά. Ούτε τα μηχανολογικά του ΚΟΚ που δίνει ο καθενας δεν τα γράφει. Μια συμβουλή απο εναν μάστορα (όχι κάστορα) δεν θα έβλαπτε κανέναν. Αλλά όπως μου είχε πει και ενας δικος μου άνθρωπος: "Ο Ελληνάρας τεχνικός αυτη την μ##ακία με την απάτη δεν θα την κόψει ποτέ". Ούτως η άλλως την έχετε πατήσει σχεδόν όλοι σας, αφου εκείνες οι εποχές μένουν ακόμη και σήμερα σαν "copy-paste". By the way, καλή επιτυχία. Σόρρυ δηλαδή ρε φίλε, αλλά εσύ ως νέος οδηγός δεν ήξερες ότι έπρεπε να πλένεις και να λαδώνεις την αλυσίδα; Ποδήλατο δεν είχες πριν πάρεις μηχανάκι; Αυτό αλυσίδα δεν είχε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Σόρρυ δηλαδή ρε φίλε, αλλά εσύ ως νέος οδηγός δεν ήξερες ότι έπρεπε να πλένεις και να λαδώνεις την αλυσίδα; Ποδήλατο δεν είχες πριν πάρεις μηχανάκι; Αυτό αλυσίδα δεν είχε; Θα 'πρεπε; Και οχι η αλυσίδα μου δεν λαδωνόταν στο ποδηλατό μου ποτε και κυλούσε μια χαρά. Είναι η δουλειά μου; Στα 8 σου ήξερες οτι έπρεπες να ρίχνεις λάδι στο ποδηλατο; Στα 18 σου μπορεί, αλλά κανείς δεν ήξερε ΠΡΙΝ μαθει, μην λέμε εξυπναδες τώρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Ας μείνουμε όμως στα του Daytona, οι άλλες μάρκες έχουν τα δικά τους νήματα... Ακριβως γι' αυτό, καθαριστηκε το τοπικ του Dy + μεταφερθηκαν τα οφ-τοπικ ποστ στην Ζωντανη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Ακριβως γι' αυτό, καθαριστηκε το τοπικ του Dy + μεταφερθηκαν τα οφ-τοπικ ποστ στην Ζωντανη. Να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο και την υπομονή, έχω κάνει mod σε φόρουμ και ξέρω τη "γλύκα" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 σε τι αποτελεσμα ερχομαστε παλι σε ακομα μια συζητηση? στο οτι ο ελληνας δεν εχει παιδεια, ΠΟΥΘΕΝΑ ομως, και δε προκεται να αποκτησει (εκτος απο καποιες εξαιρεσεις). στα 13 που επιασα 1η φορα τιμονι παπιου, ομολογω πως ουτε εγω ηξερα πως πρεπει να καθαριζεις-λαδωνεις την αλυσιδα. εμαθα παρα πολλα απο τα φορουμ (ηταν και στη "μοδα" τοτε, ασχετα αν σε μια κομοπολη 7κ κατοικων ημουν ο μονος που ασχολουταν και πρεπει να ειμαι ακομα και σημερα). οι μηχανικοι-γονεις-θεοι κτλ ειχαν-εχουν τη νοοτροπια "αν παιρνει μπρος και τσουλαει, εισαι ενταξει. λαστιχα, φρενα, αλυσιδες τα αλλαζεις μονο οταν γινουν θρυψαλα". λογο δουλειας βλεπω πολλα οχηματα καθε μερα (2τροχα, 4τροχα). η συντηρηση που γινεται σε αυτα ειναι μηδενικη. τελειωμενοι δισκοι με πολυ νυχι, λαστιχα ξεραμενα που εχουν "ανοιξει", αλυσιδες που εχουν να γρασαριστουν απο τη μερα της αγορας του 2κυκλου. @GiannisTs το λαδακι που σου προτειναν παραειναι λεπτο για παπι (10-40 βαζεις στο ιννοβα στο οποιο το μοτερακι ειναι λιγο "ιδιαιτερο" απο τα αλλα). διαβασε το μανουαλ για να εισαι σιγουρος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2017 Καλημέρα παίδες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες