Jump to content
Sign in to follow this  
panelix

Γυάλισμα αλουμινένιου σκελετού

Recommended Posts

18664477_10210809729332347_8161702141087

Γυαλίζοντας το σκελετό χρησιμοποιώ (autosol, brasso, belgom alu) με αυτή τη σειρά. Όλα έχουν τριφτεί με γυαλόχαρτο μέχρι 1500. Αριστερά έχουν χρησιμοποιηθεί και τα 3, δεξιά μόνο autosol. Γιατί στο αριστερό κομμάτι είναι πιο θολό; Έτσι θα έπρεπε να είναι ή έχω κάνει κάτι λάθος. Φταίει ότι το belgom alu έχει κερί στη σύσταση του; Γενικά θα ήθελα συμβουλές.
Χρησιμοποιώ αυτά τα 3 από έναν οδηγό που βρήκα σε ξένο site στο ιντερνετ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από τι μοτό είναι αυτό το πλαίσιο; Κάτι μου λέει ότι κάτι ενδιαφέρον θα διαβάσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ νόμιζα από bros ήταν, πάλι καλά κοντά ήμουν. Παρόλα αυτά αν κάνεις ανακατασκευή πρέπει να γίνει όπως το ορίτζιναλ. Ήταν το πλαίσιο καθρέφτης? Δεν το πιστεύω, μάλλον για αυτό ο 'οδηγός'  που βρήκες το θολώνει λίγο. Ο FlyingInADream ξέρει από τέτοια κόλπα, θα σου πει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 42 λεπτά, το μέλος panelix έγραψε:

Αυτό που κατάλαβες. VFR NC24, κάνω ανακατασκευή.

Χαρακτηριστικές οι γραμμές στο πλαίσιο. Και οι διαστάσεις των δοκών (αναλογίες) μόνο στο NC21-24 είναι έτσι, σε κανένα άλλο Honda.

Στο bros για παράδειγμα η δοκός είναι πιο πλατειά. Και οι γραμμές στο εξελασμένο τμήμα, ΔΕΝ συνεχίζουν από την άλλη μεριά της κόλλησης στο χυτό τμήμα.

Για την διαφορά τώρα, δεν ξέρω τι να σου πω, προφανώς κάτι διαφορετικό που έκανες στην διαδικασία. Χαρά στην υπομονή σου πάντως.

Βάλε και άλλες φωτό. Τόξερα ότι έχουμε ενδιαφέρον θέμα εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος elprimerozen έγραψε:

Εγώ νόμιζα από bros ήταν, πάλι καλά κοντά ήμουν. Παρόλα αυτά αν κάνεις ανακατασκευή πρέπει να γίνει όπως το ορίτζιναλ. Ήταν το πλαίσιο καθρέφτης? Δεν το πιστεύω, μάλλον για αυτό ο 'οδηγός'  που βρήκες το θολώνει λίγο. Ο FlyingInADream ξέρει από τέτοια κόλπα, θα σου πει. 

Έχεις δίκιο παρόλα αυτά είναι το ίδιο ακριβώς πλαίσιο και δεν έχω επέμβει με κάποιο μόνιμο τρόπο πάνω του. (άλλωστε και όταν το πήρα δεν ήταν σε εργοστασιακή κατάσταση)
Θα ανεβάσω θέμα όταν προχωρήσω λίγο και αρχίσει το δέσιμο για να 'χει ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή είναι σε κούτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα