social reject 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 Καλή σας μέρα! Πρόσφατος κάτοχος πλέον Transalp 650 που θέλω να το εξοπλίσω με πλαίνες βαλίτσες. Έχω βρει 2 αγγελίες για μτχ kappa k40 σε καλή τιμή και μάλλον θα πάρω αυτές. Βάσεις όμως, βρίσκω μόνο τις givi PL167 ( https://www.moto-accessories.gr/products/baseis_pl/baseis_plainon_balitson_gia_xlv_650_2000_05_transalp_givi_pl167 ) οι οποίες καινούριες παίζουν στα 135€ παντού. Υπάρχει κάτι φθηνότερο ή είναι μονόδρομος; Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος social reject έγραψε: Καλή σας μέρα! Πρόσφατος κάτοχος πλέον Transalp 650 που θέλω να το εξοπλίσω με πλαίνες βαλίτσες. Έχω βρει 2 αγγελίες για μτχ kappa k40 σε καλή τιμή και μάλλον θα πάρω αυτές. Βάσεις όμως, βρίσκω μόνο τις givi PL167 ( https://www.moto-accessories.gr/products/baseis_pl/baseis_plainon_balitson_gia_xlv_650_2000_05_transalp_givi_pl167 ) οι οποίες καινούριες παίζουν στα 135€ παντού. Υπάρχει κάτι φθηνότερο ή είναι μονόδρομος; Ευχαριστώ! Λίγο δύσκολο φίλος να βρεις φθηνότερες βάσεις, μόνο από καμιά αγγελία μεταχειρω. Αλλαγή θέματος γτ τα συγχωνεύει :Power commander 5 που ήταν σε fazer, γνωρίζετε αν κουμπώνει σε cbr, φυσικά με διαφορετικούς χάρτες? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2022 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
social reject 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2022 πριν 21 λεπτά, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Λίγο δύσκολο φίλος να βρεις φθηνότερες βάσεις, μόνο από καμιά αγγελία μεταχειρω. Αλλαγή θέματος γτ τα συγχωνεύει :Power commander 5 που ήταν σε fazer, γνωρίζετε αν κουμπώνει σε cbr, φυσικά με διαφορετικούς χάρτες? Ευχαριστώ! Και εγώ από το οποιο ψαξιμο online εκανα, εκεί κατέληξα, απλά είπα να ρωτήσω μπας και. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2022 Honda sh150i 2007. Ξέρουμε τι λαδια παίρνει στο διαφορικό; στο manual δεν βρίσκω κάτι λέει μόνο ποσότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2022 Δύσκολο να παίρνει λάδια στο διαφορικό, από την στιγμή που δεν έχει διαφορικό το κατακαημένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2022 Την 17/5/2022 at 11:31 ΜΜ, το μέλος strokt up έγραψε: Honda sh150i 2007. Ξέρουμε τι λαδια παίρνει στο διαφορικό; στο manual δεν βρίσκω κάτι λέει μόνο ποσότητα. Λάδι κινητήρα 10-30 παίρνει στην τελική μετάδοση που εννοείς μάλλον. Μέχρι να τρέξει το λάδι από την οπή πληρώσεως (την πάνω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2022 Ναι παιδιά στην τελική μετάδοση εννοώ εντάξει καταλάβατε τι λέω. Διαφορικό το λέμε στα αυτοκίνητα Επόμενη ερώτηση για τα 1000€. Ψάχνω να βρω εν Ελλάδι ενα σύστημα που κάνει την μανετα του συμπλέκτη πιο ελαφρυα μέσω ενός μοχλικου. Στο εξωτερικό την βρίσκω έτσι https://www.amazon.com/Rzmmotor-Aluminum-Clutch-Replacement-Kawasaki/dp/B0786YCQWL στην Ελλάδα πως την ψάχνω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2022 Ψιλοχαζή ερωτησούλα... σωληνάκια υψηλής... ντυμένα με το κλασικό διάφανο πλαστικό... με τον ήλιο ψήνονται, μαυρίζουν, ξενέρονται, και με τον καιρό σπάνε κλπ... Υπάρχει λύση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2022 πριν 5 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Ψιλοχαζή ερωτησούλα... σωληνάκια υψηλής... ντυμένα με το κλασικό διάφανο πλαστικό... με τον ήλιο ψήνονται, μαυρίζουν, ξενέρονται, και με τον καιρό σπάνε κλπ... Υπάρχει λύση? Δυστυχώς όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Δυστυχώς όχι. Γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος; Να μην τα αφήνεις στον Ήλιο. Ιδού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2022 Μπουχου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 (τροποποιήθηκε) Είχα ένα ατύχημα με εγκατάλειψη χθες και η μπροστινή ανάρτηση μάλλον χαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Κοιτάω για μεταχειρισμένη. Έχετε κάποιο tip για να καταλάβει κανείς, έστω χονδρικά, για το αν μια μεταχειρισμένη είναι ίσια? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 Αυτό μπορεί να το γράφω και σε λάθος ενότητα, αλλά θέλω μια σύντομη απάντηση μόνο. Μου είπε η μάνα μου ότι θα πρέπει να αλλάξει το δίπλωμά της, από το βιβλιαράκι που είχε βγάλει στην κάρτα που έχουμε σήμερα. Δεν πρόκειται για ανανέωση, ούτε είναι καιρός για αλλαγή, απλά είδε λέει ότι πλέον είναι υποχρεωτική η αλλαγή στο καινούριο δίπλωμα-καρτούλα. Έχει κανείς γνώση επί του θέματος; Εγώ δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, πέραν του πώς γίνεται η διαδικασία. Δεν βρήκα πουθενά το αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή ή όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 02:13 μμ Την 11/9/2023 at 12:53 ΜΜ, το μέλος TheReaper έγραψε: Αυτό μπορεί να το γράφω και σε λάθος ενότητα, αλλά θέλω μια σύντομη απάντηση μόνο. Μου είπε η μάνα μου ότι θα πρέπει να αλλάξει το δίπλωμά της, από το βιβλιαράκι που είχε βγάλει στην κάρτα που έχουμε σήμερα. Δεν πρόκειται για ανανέωση, ούτε είναι καιρός για αλλαγή, απλά είδε λέει ότι πλέον είναι υποχρεωτική η αλλαγή στο καινούριο δίπλωμα-καρτούλα. Έχει κανείς γνώση επί του θέματος; Εγώ δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, πέραν του πώς γίνεται η διαδικασία. Δεν βρήκα πουθενά το αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή ή όχι. Δεν ξέρω κι εγώ τίποτα τέτοιο. Όταν έρθει η ώρα για ανανέωση λόγω παρέλευσης χρόνου ή ηλικίας, ναι εκεί θα βγάλει το νέου τύπου. Αλλά δεν ξέρω κι εγώ τίποτα για υποχρεωτικότητα. Μια ερώτηση και από μένα: Είχα φάει πριν κάποιο καιρό μια κλήση για στάθμευση από δημοτική αστυνομία (λογικά) Δήμου Αθηναίων. Έχω φάει τον τόπο και δεν την βρίσκω. Μπορώ να δω κάπου online την οφειλή; Να προστρέξω πουθενά στον Δήμο να ενημερωθώ (και να πληρώσω) ; Ή να το αγνοήσω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 07:21 μμ πριν 5 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Είχα φάει πριν κάποιο καιρό μια κλήση για στάθμευση από δημοτική αστυνομία (λογικά) Δήμου Αθηναίων. Έχω φάει τον τόπο και δεν την βρίσκω. Μπορώ να δω κάπου online την οφειλή; Να προστρέξω πουθενά στον Δήμο να ενημερωθώ (και να πληρώσω) ; Ή να το αγνοήσω; Νομίζω μπορείς να πας απευθείας και να πληρώσεις, το ένα το χαρτάκι το δίνει σε εσένα, το δεύτερο μένει ως αντίγραφο στο μπλοκάκι του αστυνομικού εξάλλου. Τουλάχιστον έτσι πάει στην Τροχαία, στην δημοτική αστυνομία δεν ξέρω αν ισχύει. Αν την αγνοήσεις λογικά θα σου έρθει ραβασάκι ταχυδρομικώς, πως πρέπει να πληρώσεις μέχρι την τάδε ημερομηνία. Εμένα η κλίση της δημοτικής στοίχειωνε το συρτάρι του γραφείου μου για κάνα 6μηνο μέχρι την ειδοποίηση...20€ γιατί άφησα το παπί έξω από τα Ζάρα για 10 λεπτά μέχρι να πάρω ένα παντελόνι που ήθελα. Και σε σημείο που δεν ενοχλούσε κανέναν...τέσπα, ο νόμος είναι νόμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε πριν 5 ώρες Την 17/9/2023 at 10:21 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Νομίζω μπορείς να πας απευθείας και να πληρώσεις, το ένα το χαρτάκι το δίνει σε εσένα, το δεύτερο μένει ως αντίγραφο στο μπλοκάκι του αστυνομικού εξάλλου. Τουλάχιστον έτσι πάει στην Τροχαία, στην δημοτική αστυνομία δεν ξέρω αν ισχύει. Αν την αγνοήσεις λογικά θα σου έρθει ραβασάκι ταχυδρομικώς, πως πρέπει να πληρώσεις μέχρι την τάδε ημερομηνία. Εμένα η κλίση της δημοτικής στοίχειωνε το συρτάρι του γραφείου μου για κάνα 6μηνο μέχρι την ειδοποίηση...20€ γιατί άφησα το παπί έξω από τα Ζάρα για 10 λεπτά μέχρι να πάρω ένα παντελόνι που ήθελα. Και σε σημείο που δεν ενοχλούσε κανέναν...τέσπα, ο νόμος είναι νόμος. Δεν ήταν χειρόγραφη, ξέρεις, με λευκό χαρτί-κίτρινο χαρτί, ήταν αυτές που βγαίνουν σαν απόδειξη έτοιμη απο μηχανηματάκι. Λογικά θα έχουν εικόνα στον Δήμο. Θα προσπαθήσω να τη βρω πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε πριν 4 ώρες πριν 40 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Λογικά θα έχουν εικόνα στον Δήμο. Θα προσπαθήσω να τη βρω πουθενά Σίγουρα θα κρατάνε αρχείο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταγράφονται κάπου. Ψάξε καλά αν είναι ή προσπάθησε πχ να θυμηθείς αφού σε έγραψαν που πήγες πχ αμάξι, μηχανάκι, δωμάτιο κλπ. Κάπου θα είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε πριν 1 ώρα πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Σίγουρα θα κρατάνε αρχείο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταγράφονται κάπου. Ψάξε καλά αν είναι ή προσπάθησε πχ να θυμηθείς αφού σε έγραψαν που πήγες πχ αμάξι, μηχανάκι, δωμάτιο κλπ. Κάπου θα είναι. Σ'ευχαριστώ Τάσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες