seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2021 Ψάχνω κάποιον να με βοηθήσει σε μια μικρή κατασκευή (βάση πινακίδας) με κόψιμο λαμαρίνας (cnc), αλλά apparently εχουν κλεισει ολοι λόγω περιόδου... έχει κάποιος υπόψη μαγαζί που να είναι ακόμα ανοιχτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Ψάχνω κάποιον να με βοηθήσει σε μια μικρή κατασκευή (βάση πινακίδας) με κόψιμο λαμαρίνας (cnc), αλλά apparently εχουν κλεισει ολοι λόγω περιόδου... έχει κάποιος υπόψη μαγαζί που να είναι ακόμα ανοιχτό? Πονεμένη ιστορία αυτός ο Αύγουστος, κλείνει όλη η Ελλάδα, sorry για το spam. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2021 πριν 17 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Πονεμένη ιστορία αυτός ο Αύγουστος, κλείνει όλη η Ελλάδα, sorry για το spam. Αυτό που μια χώρα παραλύει για ένα μήνα, από μικρό παιδί μου έκανε εντύπωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος TheReaper έγραψε: Αυτό που μια χώρα παραλύει για ένα μήνα, από μικρό παιδί μου έκανε εντύπωση... Εψαχνα να παρω κατι προχθες, μπαινω σε ενα site και ελεγε οτι οι παραγγελιες θα εκτελεστουν τον ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ!!! ΙΟΥΛΙΟ εχουμε ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2021 Θέλω κ εγω διακοπες 1 μήνα ε.... Από έναν στο Περιστερι μάλιστα τα άκουσα κιόλας, γιατί πήρα τηλέφωνο (στο νούμερο που έχει στο site), "στις 18:00 το απόγευμα"! 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2021 (τροποποιήθηκε) Μίλησα για σέρβις και κάποιες έξτρα δουλειές,όχι τπτ εξωπραγματικό,την προηγούμενη εβδομάδα,και μου είπαν από Σεπτεμβρίο... Σε επίσημο σέρβις αντιπροσωπείας. Την 30/7/2021 at 9:02 ΠΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Ψάχνω κάποιον να με βοηθήσει σε μια μικρή κατασκευή (βάση πινακίδας) με κόψιμο λαμαρίνας (cnc), αλλά apparently εχουν κλεισει ολοι λόγω περιόδου... έχει κάποιος υπόψη μαγαζί που να είναι ακόμα ανοιχτό? Αν είναι κάτι απλό σαν κατασκευή,μην τρελαίνεσαι ότι πρέπει να γίνει με cnc. Λαμαρίνα μπορεί να στην κόψει και ένας σιδεράς με τροχό αν έχει όρεξη να ασχοληθει. έτσι έψαχνα κ εγώ για μια βάση για προβολακια,έκανα σχέδιο σε cad,έψαχνα cnc,μου λέγανε κάτι αστρονομικά ποσά,και τελικά το είδε ένας στη δουλειά και γελαγε,φερτο εδώ μου λέει,και σε 5 λεπτά το είχε έτοιμο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2021 από τον Στέργιος Βήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2021 Με τροχό ή ψαλίδι θα ήταν η έσχατη και μόνο προσωρινή λύση, αν αποφάσιζα να έφτιαχνα κάτι απλά για να στεκόταν μέχρι να έφτιαχνα μια κανονική... Είπα όμως να μην το κάνω γιατι αν έσπαγε η προσωρινή λύση, την δεύτερη φορά ειναι 60ε για πινακίδα! Δυστυχως σε όσους έδειξα τι ήθελα σε μηχανουργεία κλπ μου είπαν μόνο cnc/laser/plasma/κανονι φωτονίων/BFG... Για την ιστορία, η βάση που θέλω να αντικαταστήσω είναι αυτή εδω, όμως χρειάζομαι μια προσθήκη/μετατροπή σε αυτή για να αντέχει τις ευρωπαικές πινακίδες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος seatcowl έγραψε: /BFG... Αχαχαχαχα δικός μ είσαι συ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2021 Επειδή δεν το θυμάμαι καλά, πλέον για αγορές από Αγγλία έχει τελωνείο, σωστά; Κάτι μπλουζάκια ψάχνω να πάρω άλλα μην μας βγουν και χρυσά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2021 Έχει τελωνείο. 24% ΦΠΑ μόνο αυτό πλέον για μικρά ποσά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2021 Την 2/8/2021 at 4:09 ΜΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Με τροχό ή ψαλίδι θα ήταν η έσχατη και μόνο προσωρινή λύση, αν αποφάσιζα να έφτιαχνα κάτι απλά για να στεκόταν μέχρι να έφτιαχνα μια κανονική... Είπα όμως να μην το κάνω γιατι αν έσπαγε η προσωρινή λύση, την δεύτερη φορά ειναι 60ε για πινακίδα! Δυστυχως σε όσους έδειξα τι ήθελα σε μηχανουργεία κλπ μου είπαν μόνο cnc/laser/plasma/κανονι φωτονίων/BFG... Για την ιστορία, η βάση που θέλω να αντικαταστήσω είναι αυτή εδω, όμως χρειάζομαι μια προσθήκη/μετατροπή σε αυτή για να αντέχει τις ευρωπαικές πινακίδες... Όλες αυτές οι τρύπες εξυπηρετούν σε κάτι? Φυσικά δεν εννοώ τις τρύπες στήριξης για την πινακίδα και αυτές που είναι για να βιδώσει στη μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2021 Δεν χρησιμοποιούνται όλες, αλλά κάποιες απο αυτές. Κάποιες για να δένει η βάση στο υποπλαίσιο, και άλλες για να βιδώνει το φανάρι πάνω στην βάση και να περνάνε τα καλώδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2021 (τροποποιήθηκε) Πήρα δυο μικρά LED για το κοντέρ (Τ10 5W ο τύπος λάμπας, αυτά τα μικρά δηλαδή), ένα άσπρο για τον φωτισμό στο κοντέρ, που είναι και πολύ πιο ευδιάκριτο την νύχτα (και δείχνει και ωραίο) και ένα πράσινο για τα φλας. Το θέμα είναι οτι στην λυχνία των φλας, το φωτάκι ανάβει μόνο απο την μια "πλευρά", δηλαδή είτε όταν βγάζω φλας αριστερά είτε δεξιά αν το βάλω ανάποδα στο ντουί. Με τα κλασσικά λαμπάκια δεν το κάνει αυτό...ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να ανάβει κανονικά και απο τις δυο πλευρές; Μιλάω για λαμπάκια όπως αυτά τις φωτογραφίας: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2021 Ξέρω εγώ και το έχω γράψει και σε άλλες περιπτώσεις γιατί συμβαίνει αυτό. Θέλει δουλειά να γίνει να ανάβει LED και από τις δύο μεριές, άστο καλύτερα, ξαναβάλε ένα πυρακτώσεως, να μην έχεις και άλλες παρενέργειες τύπου ανάβεις αριστερό φλας και ανάβουν όλα, και τα αριστερά και τα δεξιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2021 Γίνεται και το έχω κάνει, αλλά θέλει και να πάρεις φλασιέρα για led , και να κάνεις παρέμβαση στην πλεξούδα με διόδους. Θα το έκανες; Δε νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2021 Οκ, θα το τραμπάρω αν είναι με το λαμπάκι της νεκράς που είναι πυρακτώσεως. Σιγά μην κάνω ολόκληρη επέμβαση στα ηλεκτρικά, για να αναβοσβήνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/315426111-yamaha-rd-400 Για πειτε λιγο ρε παιδια, τι βλεπουμε εδω; Με εχει μπερδεψει ο τυπος... @FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 Τουρλουμπούκι το λέμε στα μέρη μου. Το πλαίσιο είναι ίδιο με το R1-Z 250, τα ψαλίδι μπανάνα, το ψυγείο είναι σίγουρα από άλλα μοντέλα όπως και οι αισθητικές παρεμβάσεις κοκοβιός, φανάρι κλπ τρέχα γύρευε. Τώρα αν έβαλε πάνω μοτέρ από RD 350 και το ανέβασε σε κυβισμό.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 Εχει πλάκα που το ένα είναι λίγο πιό πεσμένο απο το άλλο. Για τα τελικά λέωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/315426111-yamaha-rd-400 Για πειτε λιγο ρε παιδια, τι βλεπουμε εδω; Με εχει μπερδεψει ο τυπος... @FlyingInADream Δεν ξέρω και πολλά από δίχρονα, πέραν του ότι είναι κινητήρες για τα σκουπίδια, και αν ήμουν απόλυτος κουμουνιστής ηγέτης θα τα απαγόρευα ΚΑΙ ως κατοχή, με ποινή σαν να πιάστηκες με 1 τόνο κοκαίνη. Yamaha R1-Z είναι πλαίσιο, ντεπόζιτο, μαλλον και μοτέρ που είναι 250 κανονικά, τώρα τι 400 λέει αυτός, δεν ξέρω τι έχει κάνει. Ψαλίδι πίσω, δείχνει suzuki VJ22. Μπροστινό δεν ξέρω από τι είναι, παίζει κι αυτό VJ22. Έχει βάψει το πλαίσιο κόκκινο, έχει βρει και μια σαίτα ουρά, οργανάκι Koso RX1N ή απομίμηση, ένα φανάρι δεν ξέρω από τι, δέσιμο όλα αυτά, έτοιμο ωραίο. Κανονικά, είναι αυτό: Μέχρι να το βάλεις μπροστά και να κάνει σαν άδειο κουτάκι γατοτροφής που έχεις βάλει μπίλιες μέσα και το κουνάς πέρα δώθε. Και βρώμα η ίδια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 από τον FlyingInADream 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 Με ένα τέτοιο έμαθα να οδηγάω μοτοσυκλέτα το μακρινό 2003. Φοβερή μηχανή, ωραίο γκάζι, ειδικά μετά τις 6.000 rpm, σωστή λειτουργία σε όλο το φάσμα χάρη στο YPVS και περιφερειακά που για την εποχή ήταν άνω του μέσου όρου. Δεν εισήχθη ποτέ κανονικά στην χώρα μας, ζήτημα να υπάρχουν 10 σε όλη την Ελλάδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) Μπροστινό-πίσω σύστημα από RGV250...στο ψαλίδι αυτή η συγκόλληση κοντά στο δισκόφρενο δεν ξέρω τι φάση, ειλικρινά. Πάντως είναι ακριβώς τα ίδια. Το μπροστά φανάρι δεν μπορώ να καταλάβω από που είναι....ας έβαζε ένα στρόγγυλο έστω, θα έδειχνε καλύτερο. Το κοντέρ θυμίζει πολύ aftermarket για καρμπυρατεράτο Innova. To μόνο που του δίνω είναι ότι έκατσε και ασχολήθηκε να το φτιάξει... Βρήκα και αυτό πάντως: https://classic-motorbikes.net/street-special-yamaha-r1-z/ Μπορεί να είναι και γνωστή "συνταγή" δηλαδή το συγκεκριμένο για βελτίωση. Who knows... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 Να φτιάξει. Ναι. Αυτή την αηδία.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 Βασικά γιατί να μην το κρατήσεις μανίσιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Βασικά γιατί να μην το κρατήσεις μανίσιο; Αφού είναι τόσο σπάνιο όπως λέει ο Γιώργος πιθανώς να έγινε από ανάγκη μετά από σούπα και δυσκολία για εύρεση ανταλλακτικών. Εγώ πάντως που δεν είμαι purist και τα βλέπω σαν εργαλεία γενικά τα δίκυκλα, δεν το βρίσκω κακό. Θα ήθελα καμία πληροφορία παραπάνω για το πώς προέκυψε το 400 βέβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες