Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2021 Εάν δεν σβήσει ο κινητήρας και δεν τα σπάσουν βεβαίως μια χαρά τα σηκώνουν. Σε δοκιμαστικά δεν υπάρχει άγχος, το αφηνουν και φεύγουν ,στον αγώνα είναι διαφορετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
social reject 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 Την 17/6/2021 at 9:41 ΠΜ, το μέλος klab έγραψε: Κασσίμης στην Μεταμόρφωση κάνει αυτή την δουλειά και αν είσαι τυχερός μπορεί να έχει έτοιμη. Τηλεφώνησε του να τον ρωτήσεις. https://atd-kassimis.gr/αξεσουαρ/ Eυχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα παιδιά. Μιλούσα με ένα συνάδελφο στη δουλειά και ανέφερα ότι είμαι για αλλαγή λαστίχων (αν και από το συνεργείο μου είπαν ότι έβγαζα ακόμη ένα χρόνο, το νιώθω ότι δεν έχει ιδιαίτερα καλό κράτημα) και μου είπε ο συνάδελφος ότι μέχρι τέλη Ιουλίου δε θα έχουμε λάστιχα για μηχανές στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο και γιατί μπορεί να συμβαίνει; Επίσης, ένας γνωστός μου πρότεινε να πάμε Χούντρα μια μέρα. Έχει κανείς γνώση τι γίνεται εκεί; Αξίζει να πάω; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2021 από τον TheReaper Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια. Εχω ενα aprilia strada ιδιο κινητηρα με το xt660 (για οσους δε ξερουν,). Προσπαθω να μετρησω τα λαδια και δε βγαζω ακρη. Πριν 1500 χλμ ειχα κανει σερβις. Προσφατα ειπα να τσεκαρω λαδια. Οποτε παω μια βολτα κανα 10 λεπτο , βγαζω τη βεργα επι τοπου και βλεπω να ειναι 2 κουτακια κατω απο το max. Λεω κατσε να βαλω λιγο να ερθει στα ίσα. Προσθετω λιγο (σκαρτα 100ml), και ερχεται στο max. Σημερα λεω κατσε να τσεκαρω να δω τι γινεται. Οποτε κοιταω βεργα πριν ξεκινησω τη βολτα, ηταν 2 κουτακια πανω απο το min. Παω μια βολτα 10 λεπτα και βγαζω βεργα και με μεγαλη εκπληξη βλεπω να ειναι στη μεση μεταξυ min και max. Δηλαδη πιο κατω απο οταν συμπληρωσα και χωρις να εχω κουνησει τη μηχανη. Τι κανω λαθος? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2021 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2021 Γνωριζει κανεις κατι παραπανω γι αυτο εδω το ασχημοπαπο? Πολυ πιθανον να ερθει στα χερια μου ενα τετοιο,εβγαζαν τπτ ζημιες,υπαρχει κατι που πρεπει να εστιασω την προσοχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Γνωριζει κανεις κατι παραπανω γι αυτο εδω το ασχημοπαπο? Πολυ πιθανον να ερθει στα χερια μου ενα τετοιο,εβγαζαν τπτ ζημιες,υπαρχει κατι που πρεπει να εστιασω την προσοχη? Αριστο σε όλα του. DR 200 ειναι ουσιαστικά, μοτέρ άσπαστο, ψαλίδι και στεφάνια αλουμίνιο, πλαίσιο που σηκωνει 600ρι μοτερ, το πυργωτό τεπόζιτο πρέπει να παιρνει κανα 15ρι λίτρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2021 Ασπαστο με τη διαφορά οτι ξεμπιελώνει συχνά, αν μιλάμε για DR200. Φωτό δεν βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Ασπαστο με τη διαφορά οτι ξεμπιελώνει συχνά, αν μιλάμε για DR200. Φωτό δεν βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Αχα. Μάλιστα, Dr200 Djebel. Καλοφάγωτο, ρώτα οτι θές εδώ οταν το πάρεις.Κουκλάκι είναι. Τι μπόι έχεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Αχα. Μάλιστα, Dr200 Djebel. Καλοφάγωτο, ρώτα οτι θές εδώ οταν το πάρεις.Κουκλάκι είναι. Τι μπόι έχεις; Ισχυει οτι μπιελωνει οπως ειπες πιο πανω? Σχεδον θα χαριστει οποτε δεν εχουμε ιδιαιτερες απαιτησεις....αλλα μην ειναι και σουρωτηρι στην λειτουργια και συντηρηση του. Ανταλλακτικα φανταζομαι υπαρχουν ε? 1.75 ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 10 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Ισχυει οτι μπιελωνει οπως ειπες πιο πανω? Σχεδον θα χαριστει οποτε δεν εχουμε ιδιαιτερες απαιτησεις....αλλα μην ειναι και σουρωτηρι στην λειτουργια και συντηρηση του. Ανταλλακτικα φανταζομαι υπαρχουν ε? 1.75 ειμαι Ισχύει δυστυχως. Να προσέχεις να έχει πάντα λάδι. Ανταλλακτικά υπάρχουν και γνήσια και κινέζικα. Κατα τ άλλα είναι 100% Japan και δεν είναι σουρωτήρι. Είσαι στο κατάλληλο ύψος για να το ευχαριστηθείς στο χώμα και παντού. Γκάζια έχει σαν παπάκι. Κι αμα δε το γουστάρεις, πούλα το στον άλλο που ψάχνει Baja Φωτο όταν έρθει πληζ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2021 από τον costikos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 Καλησπέρα σας συντροχοι και συντρόχισσες, θα ήθελα την πολύτιμη εμπειρία σας, πρόκειται σε σχετικά κοντινό διάστημα (λέμε τώρα..) να ξεκινήσω να συναρμολογώ το γιοφύρι της Άρτας aka XR400R , τι γράσο προτείνετε να χρησημοποιήσω στα ρουλεμάν μούλικου, ψαλιδιού, τιμονιού και γενικότερα από όπου περνάνε άξονες, το μηχανάκι πλένεται με πλυστικο μηχάνημα λόγω χρήσης, χρειάζεται κάτι το οποίο να ανθίσταται στην υγρασία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 πριν 25 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Καλησπέρα σας συντροχοι και συντρόχισσες, θα ήθελα την πολύτιμη εμπειρία σας, πρόκειται σε σχετικά κοντινό διάστημα (λέμε τώρα..) να ξεκινήσω να συναρμολογώ το γιοφύρι της Άρτας aka XR400R , τι γράσο προτείνετε να χρησημοποιήσω στα ρουλεμάν μούλικου, ψαλιδιού, τιμονιού και γενικότερα από όπου περνάνε άξονες, το μηχανάκι πλένεται με πλυστικο μηχάνημα λόγω χρήσης, χρειάζεται κάτι το οποίο να ανθίσταται στην υγρασία? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και δύσκολα φεύγει με νερό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 (τροποποιήθηκε) Έχε υποψην και το γράσο τής motorex , είναι σε ένα γαλάζιο βαζακι, αν και δεν είμαι φαν των σουιτζερλαντ προϊόντων της εταιρείας τους αυτό είναι πολύ καλό. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2021 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και δύσκολα φεύγει με νερό. πριν 1 ώρα, το μέλος Denzo έγραψε: Έχε υποψην και το γράσο τής motorex , είναι σε ένα γαλάζιο βαζακι, αν και δεν είμαι φαν των σουιτζερλαντ προϊόντων της εταιρείας τους αυτό είναι πολύ καλό. Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις, θα δω τι εχει η τοπικη αγορα απο αυτα και θα προχωρισω, σκοπος ηταν μεσα απο τις εμπειριες σας να κανω την καταλληλη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Καλησπέρα σας συντροχοι και συντρόχισσες, θα ήθελα την πολύτιμη εμπειρία σας, πρόκειται σε σχετικά κοντινό διάστημα (λέμε τώρα..) να ξεκινήσω να συναρμολογώ το γιοφύρι της Άρτας aka XR400R , τι γράσο προτείνετε να χρησημοποιήσω στα ρουλεμάν μούλικου, ψαλιδιού, τιμονιού και γενικότερα από όπου περνάνε άξονες, το μηχανάκι πλένεται με πλυστικο μηχάνημα λόγω χρήσης, χρειάζεται κάτι το οποίο να ανθίσταται στην υγρασία? μοχλικό = υψηλων θερμοκρασιών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος innova 04 έγραψε: μοχλικό = υψηλων θερμοκρασιών. Με το πλυσιμο δεν θα εχει θεμα ομως, και γενικα με την υγρασια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Με το πλυσιμο δεν θα εχει θεμα ομως, και γενικα με την υγρασια? ολα εχουν... προσοχη με το πιεστικο, μην το ξεπατωνεις κοντα στις τσιμουχες. πλένε το μετα τοπικα, με ενα σφουγγαρι και ειναι οκ. αλλιως, λυσιμο καθε χρονο και γρασαρισμα. εχει μηπως γρασαδοράκια ? αν ναι, πατας με το γρασαδορο 5-6 δοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2021 πριν 17 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: ολα εχουν... προσοχη με το πιεστικο, μην το ξεπατωνεις κοντα στις τσιμουχες. πλένε το μετα τοπικα, με ενα σφουγγαρι και ειναι οκ. αλλιως, λυσιμο καθε χρονο και γρασαρισμα. εχει μηπως γρασαδοράκια ? αν ναι, πατας με το γρασαδορο 5-6 δοσεις Δυστυχώς δεν έχει πουθενά γρασαδορακι, δεν είναι δύσκολο να βάλω αλλά αποφεύγω να το κάνω γιατί φοβάμαι μήπως μειωθεί η αντοχή του, έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2021 Καλησπερα, σε aprilia strada οταν ειναι κρυο και τι βαζω μπροστα, ακουω στο ρελαντι ενα τσικ τσικ ισως με διαφορα 3-4 δευτερολεπτων μεταξυ των τσικ. Θα τον χαρακτηριζα μεταλλικο ηχο οχι δυνατο ο οποίος μετα απο λιγο αφου ζεσταθει η μοτο εξαφανιζεται. Ακουγεται απο αριστερα οπως καθομαι στη μοτο και θα έλεγα ψηλα σχετικα στο χωρο της μηχανης. Ενας μαστορας μου εκανε λογο για τεντωτηρα και ότι προερχεται ο θορυβος επειδη ανοιγοκλεινει? αν καταβαλα καλα. Μου το εδειξε το εν λογο εξαρτημα σε ενα xt660 που ειχε προχειρο γιατί κάτι του εφτιαχνε στη μηχανη. Μου ειπε δεν ειναι κατι και να μην ανησυχω. Εχεις κανενας καμια αποψη? Παραπάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2021 Είναι μέχρι να λαδώσει τελείως η καδένα γιατί όπως είναι όρθια, τα λάδια φεύγουν από πάνω της. Δες μήπως με πιο λεπτό λάδι φεύγει ο θόρυβος πιο σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2021 Αν ακουγεται η καδενα τοτε θελει αλλαγη η καδενα , οχι το λαδι, Golf 6 εχω.. ξερω... 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν ακουγεται η καδενα τοτε θελει αλλαγη η καδενα , οχι το λαδι, Golf 6 εχω.. ξερω... Κι εγω vw εχω και ξερω. Δεν ακουγεται καδενα. Κατα 99%ειναι τεντωτηρας. Μου το εδειξε ο μαστορας σε ενα xt660 που ετυχε εκεινη την ωρα να κανει ανακατασκευη. Μου το εδειξε πως ανοιγοκλεινει και σε πιο σημειο σημειο ακριβως ακουγεται το τσικ. Μου ειπε οτι μπορει να τον σφιξει αλλα δεν το συνιστα γιατι μπορει να προκαλεσει κατι που δε θυμαμαι πως το ειπε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: Κι εγω vw εχω και ξερω. Δεν ακουγεται καδενα. Κατα 99%ειναι τεντωτηρας. Μου το εδειξε ο μαστορας σε ενα xt660 που ετυχε εκεινη την ωρα να κανει ανακατασκευη. Μου το εδειξε πως ανοιγοκλεινει και σε πιο σημειο σημειο ακριβως ακουγεται το τσικ. Μου ειπε οτι μπορει να τον σφιξει αλλα δεν το συνιστα γιατι μπορει να προκαλεσει κατι που δε θυμαμαι πως το ειπε Απο τη στιγμη που ο μαστορας ειπε για τεντωτηρα τοτε γιατι μιλαμε για καδενες..? αλλαξε τεντωτηρα, μην το αφηνεις να χειροτερεψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Απο τη στιγμη που ο μαστορας ειπε για τεντωτηρα τοτε γιατι μιλαμε για καδενες..? αλλαξε τεντωτηρα, μην το αφηνεις να χειροτερεψει. Ο μαστορας μου ειπε να μην κανουμε κατι τωρα. Ακουγεται μονο οταν ειναι κρυο στο ρελαντι για κανα 2 λεπτο. Μετα σταματαει. Εγω εχω ολη τη καλη διαθεση επειδη ειμαι ψειρας να το αλλαξω αλλα δε ξερω ποσο θα φτάσει το μαλλι. Καλα καινουριος εχει 150 ευρω απο οτι ειδα. Απο xt660 μεταχειρισμενος (με οτι αυτο συνεπάγεται) 40 ευρω. Και δε ξερω τι παιζει με κοστος εργασιας αν δηλαδη ειναι δουλεια ζορικη. Επίσης καποιοι μου ειπαν οτι ισως να ειναι απο βαλβιδες ο θορυβος (τις οποίες προσφατα ρυθμισα) ή απο εναν αισθητήρα που εχει η μηχανη πισω απο το ψυγειο (δε θυμαμαι πως τον ειπαν). Το μονο σίγουρο οτι θα παρω και 2η γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες