spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 Δε ξερω ποσο εχουν αυτά που λες αλλα με 180 ευρω παιρνεις dunlop gpr300. Αν θες κατι καλο και οικονομικο. Τωρα αν εχεις πολλες απαιτησεις θα ελεγα pirelli. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasillis17 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 190 -220 καπου εκεί βγαίνουνε και τα άλλα, 255ε τα mutant ανεβαίνουμε μετά η αλήθεια είναι είμαι ανάμεσα σε metzeler m5 ,diablo rosso 2 .έλεγα μήπως έχουμε κάποια εντύπωση από κάποιο παιδί που τα έχει δοκιμάσει να μας πει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 Το rosso 2 το ειχα ατο xt660. Πολυ καλο λαστιχο. Το strada το αγορασα με τα dunlop. Για τη χρηση που του κάνω με ικανοποιούν. Τα rosso σαφεστατα ζεσταινονταν πιο γρηγορα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 Ξερουμε τo strada αν παιρνει σινεμπλοκ γραναζιερας απο καποιο αλλο μοντελο γιατι η aprilia δε τα εχει διαθεσιμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 4/5/2021 at 8:37 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: Άλλαξε πάλι ψυκτικό, και καθάρισε τη γραμμή με νερό + πίεση ύδρευσης. Συμπλήρωνε ψυκτικό στο δοχείο λίγο πριν το ΜΑΧ. Θέλει να εχει κενό απο πάνω, ωστε να ''πάρει'' το δοχείο την διαστολή. Και, έλεγξε/καθάρισε την τάπα ψυγείου. Γράφει πίεση λειτουργίας (κατι σε 1.1 ή παρπάνω bar). Αν δεν λειτουργεί σωστά, ειναι πηγή προβλημάτων. φθηνή ειναι, βάλε γνήσια. εκανα το "τσεκ" που λενε στο cbr250.net, αφου εχει ζεσταθει το μηχανακι λιγο, ανοιγω ταπα και στροφαρω 4-5 φορες, δε βγαζει αερα, δε ειναι φλατζα η κατι χοντρο. το εχουν παθει και αλλοι το ιδιο με μενα. δε χρειαζεται φουλ ψυκτικο, αναμεσα min-max. 3η μερα σημερα δε βρηκα ψυκτικο κατω παρε honda να σωθεις μου λεγανε Την 4/5/2021 at 8:32 ΜΜ, το μέλος BlackDiamond έγραψε: @noodles θα ακουστεί κάπως χαζό αλλά είναι σωστά σφιγμένοι οι σφικτήρες? Την είχα πάθει έτσι ναι, το ξαναελεγξα ολο το κυκλωμα, ολα ειναι ενταξει. honda ειναι, πηνεια και ανορθωτη καινε, οχι φλατζες Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2021 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2021 Ρε συ εγω ειχα παθει σοκ με το αυτοκίνητο. Καθε μερα το εβαζα στο max. Την επομενη κατω η σταθμη. Αυτό το εκανα μηνες ωσπου ανοιξα το manual οπου ξεκαθαρα αναφερει οτι δε θελει να γεμιζεις στο max Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2021 Σχετικά άκυρη απορία, αλλά απο περιέργεια και μόνο... Ένα 24mm σώμα ψεκασμού είναι το ίδιο με ένα 24mm καρμπυρατέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2021 Ίδιο σε διάμετρο ναι. Σε απόδοση ο ψεκασμός υπερτερεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 11 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ίδιο σε διάμετρο ναι. Σε απόδοση ο ψεκασμός υπερτερεί. Βασικά η απορία μου δημιουργήθηκε όταν είδα οτι η ασιάτικη έκδοση του Address (το Shogun 125SP) βγαίνει με 18mm καρμπυρατέρ, ενώ εμένα έχει 24mm σώμα. Και βγάζουν ίδια ακριβώς ιπποδύναμη αν δεν κάνω λάθος. Άρα δηλαδή ένα πχ 26mm καρμπ είναι κάτι ανάλογο με ένα 20mm καρμπυρατέρ; Ή γενικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ τους; Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2021 Δεν υπάρχει αντιστοιχία. Θα καταλάβεις όταν δεις ένα πλήρες διάγραμμα ισχύος. Ο ψεκασμός είναι καλύτερος σε μεγαλύτερο εύρος στροφών. Και μην ξεχνάς ότι η πάπια δεν φτιάχνεται με γνώμονα την μέγιστη ισχύ, όποτε μην συγκρίνεις σε τέτοια οχήματα για να βγάλεις συμπέρασμα. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2021 εχω 2 μανετες νικελ (φρενου συμπλεκτη) οι οποιες εχουν ξεφτυσει. θελω να τις βαψω μαυρες γυαλιστερο. μπορει καποιος να μου πει τι διαδικασια θα κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: εχω 2 μανετες νικελ (φρενου συμπλεκτη) οι οποιες εχουν ξεφτυσει. θελω να τις βαψω μαυρες γυαλιστερο. μπορει καποιος να μου πει τι διαδικασια θα κανω? Η ηλεκτροστατική ή cerakote ή τις αφήνεις. Οτι μπογιά και να βάλεις θα ξεφλουδίσει στα χέρια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2021 πριν 41 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Η ηλεκτροστατική ή cerakote ή τις αφήνεις. Οτι μπογιά και να βάλεις θα ξεφλουδίσει στα χέρια σου. τις αλλαξα με αλλες νικελ καινουργιες γιατι δεν ηθελα να δωσω πολλα λεφτα. τωρα απλα τις εχω και καθονται οποτε σκεφτηκα μηπως εκανα κατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 Ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Αθηνα τετοιες ασφαλειες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 22 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Αθηνα τετοιες ασφαλειες; Ψάχνεις για "ασφάλεια οπής". Από Αθήνα δεν ξέρω, εγώ είμαι από χωρίο, αλλά φαντάζομαι σε κάνα "βιδάδικο" θα βρεις. Με ένα γρήγορα ψάξιμο βρήκα αυτούς. https://videmporiki.com/vides/asfaleies-sfines https://tsamouris.gr/products.php?id=6 Ο "Τσαμούρης" ξέρω ότι προμηθεύει πολλά καταστήματα, οπότε κάνε μια ερώτηση μήπως δίνει σε κανένα πιο κοντά στη περιοχή σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Ψάχνεις για "ασφάλεια οπής". Από Αθήνα δεν ξέρω, εγώ είμαι από χωρίο, αλλά φαντάζομαι σε κάνα "βιδάδικο" θα βρεις. Με ένα γρήγορα ψάξιμο βρήκα αυτούς. https://videmporiki.com/vides/asfaleies-sfines https://tsamouris.gr/products.php?id=6 Ο "Τσαμούρης" ξέρω ότι προμηθεύει πολλά καταστήματα, οπότε κάνε μια ερώτηση μήπως δίνει σε κανένα πιο κοντά στη περιοχή σου. Ευχαριστω σε ταγοριμ, βρηκα κι εγω την βιδεμπορικη μετα το χθεσινο μου ποστ οποτε ευελπιστω να εξυπηρετηθωμεν εκειθε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Ευχαριστω σε ταγοριμ, βρηκα κι εγω την βιδεμπορικη μετα το χθεσινο μου ποστ οποτε ευελπιστω να εξυπηρετηθωμεν εκειθε Αν δεν βρεις πε με να βρω εδώ, να σΕ τα βάλω σε εάν φάκελλο και να σΕ τα στείλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2021 πριν 16 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Ευχαριστω σε ταγοριμ, βρηκα κι εγω την βιδεμπορικη μετα το χθεσινο μου ποστ οποτε ευελπιστω να εξυπηρετηθωμεν εκειθε καθαρά για να γελάσουμε , μόνο αφού βρήκες, όχι σαν επίθεση και με αφορμή το avatar σου "κάπου εκεί, δίπλα από το εξάρτημα που τη χρειάζεται, ας ζωγραφίσεις και μια μικρή ασφάλεια, να κάθεται αμέριμνη" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 21 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Αν δεν βρεις πε με να βρω εδώ, να σΕ τα βάλω σε εάν φάκελλο και να σΕ τα στείλω. Τελικα η βιδεμπορικη μας εδωσε το μεγαλο το πουλι (δεν μπηκα σε διαδικασια "μα στο site σας εχετε"... η ζωη ειναι πολυ μικρη), οποτε η λυση δοθηκε (και με αριστη εξυπηρετηση) δυο στενα πιο κατω... Ευχαριστω πολυ καρντασιμ, εμενα μεφαγε η πρωτευουσα και τα ξεχασα τα με σε...τωρα τοστ ειναι μονο το τετραγωνο... πριν 17 ώρες, το μέλος originalksd έγραψε: καθαρά για να γελάσουμε , μόνο αφού βρήκες, όχι σαν επίθεση και με αφορμή το avatar σου "κάπου εκεί, δίπλα από το εξάρτημα που τη χρειάζεται, ας ζωγραφίσεις και μια μικρή ασφάλεια, να κάθεται αμέριμνη" Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2021 από τον Χ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2021 Έχει κανείς υπόψη μαγαζί στην Αθήνα που μπορώ να βρω επώνυμο υγρό φρένων και να είναι ανοιχτό απόγευμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2021 Την 17/5/2021 at 2:46 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: εχω 2 μανετες νικελ (φρενου συμπλεκτη) οι οποιες εχουν ξεφτυσει. θελω να τις βαψω μαυρες γυαλιστερο. μπορει καποιος να μου πει τι διαδικασια θα κανω? μπορεις να δοκιμασεις να τις γυαλισεις με καποια αλοιφη , μικρο το κοστος και σου μενει και αλοιφη για την εξατμιση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) Προσφατα αλλαξα τσιμουχες και θα ήθελα να ρωτησω αν αυτα που βλεπω στις μπουκαλες πανω τα σημαδια ειναι φυσιολογικα γιατι εχω την εντύπωση πως θα επρεπε να μην φαινεται τιποτα. https://ibb.co/C1PcCRh https://ibb.co/7pNSt9W Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2021 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 ΟΚ είναι. Είναι μέχρι να κάτσουν οι ξύστρες. Αν θέλεις, για να το βοηθήσεις σκουπισε τα και περνα τα καλάμια ενα σπρέι σιλικόνη. Κάνε μια κίνηση πάνω-κάτω και ξαναπέρνα τα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: ΟΚ είναι. Είναι μέχρι να κάτσουν οι ξύστρες. Αν θέλεις, για να το βοηθήσεις σκουπισε τα και περνα τα καλάμια ενα σπρέι σιλικόνη. Κάνε μια κίνηση πάνω-κάτω και ξαναπέρνα τα. Αλλαξα και ξυστρες. Νομιζω οτι ο μαστορας καπου χρησιμοποιησε βαζελινη αλλα δε καταλαβα που ακριβως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2021 Και με τις καινούργιες ξύστρες ξερνάει έτσι;;; Αν μετά από καθάρισμα επιμένει, κατι δενννν είναι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες