FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε: Θελω να βγαλω τις βιδες που ενωνουν τα δυο μερη της δαγκανας για να της βουτηξω σε rust remover Το θεμα μου ειναι μπορω να το κανω αυτο χωρις να βγαλω την δαγκανα απο τον δισκο κλπ? Σκεφτηκα να τις βγαλω μια μια και να τις ξεσκουριασω και μετα να τις τοποθετησω ωστε παντα να κρατιεται η δαγκανα ενωμενη με τις υπολοιπες 3 βιδες. Το δευτερο μου ζητημα ειναι αυτο που φαινεται στην δευτερη εικονιτσα και συγκεκριμενα αν εκεινο το o-ring στην τεταρτη μετρωντας απο αριστερα προς τα δεξια βιδα μου δημιουργει καποιο προβλημα (και γιατι υπαρχει επισης) Αν βαριέσαι το λύσιμο, και θες ΜΟΝΟ τις βιδες να βγάλεις για να περιποιηθείς τις βίδες, μπορείς με κάποιο εργαλείο σφιγκτήρα (όπως αυτά που έχουν οι ξυλουργοί για να κρατάνε τα ξύλα σε θέση μέχρι να κολλήσει η κόλα) να το βάλεις ώστε να κρατάει τα δύο μέρη κολλημένα, γιατί βγάζοντας ΚΑΙ τις 4 βίδες ταυτόχρονα, τα μέρη θα διαχωριστούν, τα υγρά θα τρέξουν και γενικά θα γίνει μια αηδία. Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να φτάσεις με με τύλιγμα πολλές φορές με λωρίδα σαμπρέλας, αλλά με την δαγκάνα στον δίσκο, δύσκολα θα μπορείς να τυλίξεις γύρω-γύρω. Εναλλακτικά και πολύ πιο εύκολα μπορείς να δουλέψεις δυο-δυο τις βίδες ή να βρεις άλλες με ίδιο σπείρωμα να βάλεις προσωρινά μέχρι να κάνεις δουλειά στις δικές σου, και εννοείται μια βγάζεις, μία βάζεις. Κατά πάσα πιθανότητα στάνταρ Μ8 σπείρωμα έχουν ή 8*1.5, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να βρεις ίδιου σπειρώματος βίδες σε κάποιο κατάστημα με είδη σιδερικών. Εννοείται επίσης, ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ μανέτα, όσο κάνεις δουλειά. Το oring στην δεύτερη εικόνα, είναι πολύ μεγάλης σημασίας. Στον αυλό που σφραγίζει από τον έξω κόσμο, περνάει η πίεση του υγρού από το ένα μισό, στο άλλο μισό της δαγκάνας. Η πίεση του υγρού μπαίνει στο μισό που συνδέεται το σωληνάκι του φρένου, έ κάπως αυτό πρέπει να περάσει και στο άλλο μισό, ε, εκεί περνάει.. Αν αυτό το oring έχει πρόβλημα, θα πατάς φρένο, και θα διαρρέει υγρό εκεί, και φρένο δεν θα έχεις προφανώς. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2021 από τον FlyingInADream 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Σε ευχαριστω πολυ @FlyingInADream, αυτο εγραψα και εγω στην αρχη (μαλλον οχι αρκετα ξεκαθαρα) να βγαλω μια-μια ή δυο-δυο τις βιδες και να τις περιοποιηθω μεμονομενα για να γλυτωσω το πολυ λυσε-δεσε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2021 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Τώρα το είδα το ''μια μια'', στραβομάρααααα. Ναι προχώρα άφοβα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2021 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Zip ties? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 πριν 16 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Zip ties? Tie wrap εννοας; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Tie wrap εννοας; Ή μήπως tie 'er up? (if you catch my drift) 2 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Ή μήπως tie 'er up? (if you catch my drift) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2021 ΗΣΥΧΑ! ΗΣΥΧΑ ΡΕΕΕΕΪ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 Την 28/1/2021 at 11:47 ΠΜ, το μέλος HLIAS έγραψε: Tie wrap εννοας; Το ίδιο είναι! Tie wraps, zip ties, cable wraps..."δεματικά" στην πλούσια ελληνική γλώσσα. Την 28/1/2021 at 12:02 ΜΜ, το μέλος A-nik-i έγραψε: Ή μήπως tie 'er up? (if you catch my drift) Μ' αρέσει πως σκέφτεσαι. @klab Εσύ που είσαι εξαφανισμένος, δεν σε "βλέπουμε" συχνά... Να στοιχηματίσω σε καλό γκομενάκι ή σε καλή ταβέρνα...;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2021 efood και άγιος ο Θεός Με τον covid -παραδόξως- έχουμε χεστεί στην δουλειά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2021 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας με το μέτρο; Τέτοια φάση, αντιολισθητικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας με το μέτρο; Τέτοια φάση, αντιολισθητικό. Ψάξε υλικά ταπετσαρίας αυτοκινήτων, έχει πολλούς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Την 1/2/2021 at 12:00 ΠΜ, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας με το μέτρο; Τέτοια φάση, αντιολισθητικό. Είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια και είχα φτιάξει τη σέλα το cbf250 Εδώ : https://www.google.gr/maps/place/Decoplast/@37.9799388,23.7262361,73m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x14a1bd24bc17511d:0x5cd13bb63153e3e9!8m2!3d37.9799296!4d23.7263938 https://www.decoplast.gr/prcat/dermatines/antiolisthitiki-dermatini-gia-seles/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος originalksd έγραψε: Είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια και είχα φτιάξει τη σέλα το cbf250 Εδώ : https://www.google.gr/maps/place/Decoplast/@37.9799388,23.7262361,73m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x14a1bd24bc17511d:0x5cd13bb63153e3e9!8m2!3d37.9799296!4d23.7263938 https://www.decoplast.gr/prcat/dermatines/antiolisthitiki-dermatini-gia-seles/ Αυτό ακριβώς είχα βρει κι εγώ. Θα κάνω λίγη παραπάνω έρευνα και θα προχωρήσω. Best case scenario γλιτώνω κανά 40άρι, worst case, πετάω κανά 10άρικο. Ευχαριστώ πολύ για το link. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2021 (τροποποιήθηκε) Προσφατα επισκευασα το ψυγειο στη μηχανη αλλαξαμε παραφλου και καθαρισε με νερο μου ειπε και κυλωμα?? Αν καταλαβα καλα. Σημερα μετα απο μια βολτα είδα κατω απο την μηχανη οταν τη σταθμευσα, σε ενα σημειο οπου βρισκονται 2 σωληνακια στον αερα (κρεμονται) να εχει σταξει νερο. Τα νερα στο παγουρι ειναι κομπλε και ουτε μου ανεβαζει θερμοκρασια. Ειναι κατι ανησυχητικο? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2021 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2021 Θεωρητικα όχι. Ίσως είχε λίγο παραπάνω νερό το δοχείο σου και λόγω θερμοκρασίας το έκανε υπερχείλιση. Παρακολούθησε το όμως. Λογικά αυτό ήταν. Δεν θα ξαναβγαλει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 Καλησπέρα παιδιά. Το μηχανάκι σήμερα μου έκανε το εξής θέμα: αν είχα το τιμόνι δεξιά δεν δούλευε το κουμπί της μίζας. Απο την μέση και προς τα αριστερά μια χαρά έπαιρνε μπρος αλλά με το που έβαζα 1η έσβηνε. Οκ σκέφτηκα ίσως έχει θέμα το καλώδιο απο την βαλβίδα που έχει το σχαράκι. Η βαλβίδα μια χαρά και το καλώδιο 0 σημάδια φθοράς. Ο διακόπτης δουλεύει και η μανιβέλα το έβαζε κανονικά μπρος. Το πήγα στον μάστορα το πρωί και το πήρα κατά τις 7. Τα φυσάκια που έχει στην μίζα, στο καλώδιο της βαλβίδας απο το πλαϊνο σταντ σαπίσανε απο νερά, βροχές και πλύσιμο. Το έφτιαξε και τώρα όλα σωστά πάλι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πλένω το μηχανάκι μου αλλά παράλληλα να μην προκαλώ και φθορά σε καλώδια/φύσες κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 πριν 17 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Το μηχανάκι σήμερα μου έκανε το εξής θέμα: αν είχα το τιμόνι δεξιά δεν δούλευε το κουμπί της μίζας. Απο την μέση και προς τα αριστερά μια χαρά έπαιρνε μπρος αλλά με το που έβαζα 1η έσβηνε. Οκ σκέφτηκα ίσως έχει θέμα το καλώδιο απο την βαλβίδα που έχει το σχαράκι. Η βαλβίδα μια χαρά και το καλώδιο 0 σημάδια φθοράς. Ο διακόπτης δουλεύει και η μανιβέλα το έβαζε κανονικά μπρος. Το πήγα στον μάστορα το πρωί και το πήρα κατά τις 7. Τα φυσάκια που έχει στην μίζα, στο καλώδιο της βαλβίδας απο το πλαϊνο σταντ σαπίσανε απο νερά, βροχές και πλύσιμο. Το έφτιαξε και τώρα όλα σωστά πάλι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πλένω το μηχανάκι μου αλλά παράλληλα να μην προκαλώ και φθορά σε καλώδια/φύσες κλπ; Κουβαδάκι-σφουγγαράκι, πιεστικό ΠΟΤΕ. Πιθανότατα έχουν ψιλοσαπίσει τα καλύματα στις φίσες, επίσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Κουβαδάκι-σφουγγαράκι, πιεστικό ΠΟΤΕ. Πιθανότατα έχουν ψιλοσαπίσει τα καλύματα στις φίσες, επίσης. Είναι όλα οκ πλέον στο μηχανάκι. Άρα κουβάδας, σφουγάρι και σκούπισμα μετά; Με απλό λάστιχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 πριν 28 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Είναι όλα οκ πλέον στο μηχανάκι. Άρα κουβάδας, σφουγάρι και σκούπισμα μετά; Με απλό λάστιχο; Λάστιχο, και όχι με πίεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος costikos έγραψε: Λάστιχο, και όχι με πίεση. Οκ τρεχούμενο νερό απλά τότε. Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Πλύσιμο με το χέρι. Αν έχεις αέρα το φυσάς μετά το πλύσιμο κυρίως τα καλώδια και όπου μπορεί να λιμνάσει νερό. Αν μπορείς μετά από αυτό να το πας και βόλτα ακόμα καλύτερα, με την ζέστη του κινητήρα και με την ροή του αέρα θα στεγνώσει ότι δεν στέγνωσε το πιεστικό αέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Ίσως ακουστεί χαζό, αλλά πιεστικό αέρα δεν έχω....έχω όμως τρόμπα μικρή για λάστιχα που δουλεύει με ρεύμα....ίδια δουλειά δεν κάνει και αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2021 πριν 34 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Ίσως ακουστεί χαζό, αλλά πιεστικό αέρα δεν έχω....έχω όμως τρόμπα μικρή για λάστιχα που δουλεύει με ρεύμα....ίδια δουλειά δεν κάνει και αυτό; Χαχαχα όχι. Μην ασχοληθείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες