ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 αμα μου πει πανω απο 20 ευρω το αφηνω οπως ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε: αμα μου πει πανω απο 20 ευρω το αφηνω οπως ειναι Το πολύ κανα 20ρικο θα σου πεί, αλλά σε κάθε περίπτωση μην το αφήσεις όπως είναι, κάποιο λόγο έχει η Suzuki που το έχει σε αυτή την απόσταση. Ο προηγούμενος που το είχε παραμελημένο, το έσπασε η αλυσίδα που είχε γίνει φουστανέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Το πολύ κανα 20ρικο θα σου πεί, αλλά σε κάθε περίπτωση μην το αφήσεις όπως είναι, κάποιο λόγο έχει η Suzuki που το έχει σε αυτή την απόσταση. Ο προηγούμενος που το είχε παραμελημένο, το έσπασε η αλυσίδα που είχε γίνει φουστανέλα. εννοειται δεν το αφηνω ετσι, προς το παρων το εβγαλα τελειως... Μπορει να το αφησω και ετσι ηταν και μη αναρτωμενο βαρος χαχα @pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 ωπα @FlyingInADream δεν ειδες οτι εγραψα ΒΑΡΟΣ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε: ωπα @FlyingInADream δεν ειδες οτι εγραψα ΒΑΡΟΣ? Απαράδεκτον για πράάάάάκτορες. Άσε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε: εννοειται δεν το αφηνω ετσι, προς το παρων το εβγαλα τελειως... Μπορει να το αφησω και ετσι ηταν και μη αναρτωμενο βαρος χαχα @pitapola την εχεις καταστρεψει την ομαδα σου Πετρο..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 Πως λέγεται στα ελληνικά το παρακάτω; Βιδώνει κοντά στο πλαίσιο και πατάει πάνω η αλυσίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 Ράουλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2020 παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθουν τα μτ07 του 21 και πόσω θα κοστίζουν? περιμένω πώς και πως να αγοράσω ένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Ξέρεις κανείς κανα λαστιχάδικο Θεσσαλονίκη που να του πας δικά σου ελαστικά και να στα φορέσει-ζυγοσταθμίσει χωρίς υπεκφυγές και πολύ μπλα-μπλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος st3li0s έγραψε: Ξέρεις κανείς κανα λαστιχάδικο Θεσσαλονίκη που να του πας δικά σου ελαστικά και να στα φορέσει-ζυγοσταθμίσει χωρίς υπεκφυγές και πολύ μπλα-μπλα? Υποψιν οτι και πολλα (αν οχι τα περισσοτερα) συνεργεια μπορουν να σου περασουν λαστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Ποιες είναι πάνω-κάτω οι διαφορές βαλβίδων τιτανίου με ατσάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Το υλικό κατασκευής Οι τιτανίου αντέχουν μεγαλύτερη καταπόνηση, υψηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας και είναι πιο ελαφριές (μικρότερη αδράνεια). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Καιιι το βασικότερο, οι τιτανίου δεν τριβονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 219 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Πσιδες εχει κανεις γνωμη για λαδια columbia??ιταλικα λεει ειναι αλλα δε μποορεσα ν βρω κατι παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Αυτες ειναι για dorsoduro.. https://www.car.gr/parts/view/10438634-xoyfta-deksia-gnisia-aprilia μήπως ξερει καποιος αν κουμπωνουν και στο strada? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 (τροποποιήθηκε) εξ οψεως και ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ το πρωην μηχανακι μου φαινεται να κανουν, δηλαδη πιαναν με τον ιδιο τροπο κλπ τωρα απο διαστασεις δεν μπορω να ειμαι σιγουρος Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2021 από τον ktm power 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Ερωτησεων συνεχεια. Σκεφτομαι να βαλω φιλτρο αερα dna. 1oν χωρις να εχω πειραξει κατι αλλο αξιζει να το βαλω η να συνεχίσω με το απλό φίλτρο? 2ον καθε ποτε καθαριζεται, εχεκ συγκεκριμενα χλμ η πρεπει να το ελεγχο,και πως καθαριζεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Από άποψη απόδοσης δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Οικονομικά συμφέρει γιατί το πλένεις και δεν χρειαζε να αγοράζεις άλλο. Καλά είναι κάθε 10 με 12 χιλιάδες χλμ ή μια φορά τον χρόνο. Κυρίως για να έχει λάδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 Παιδια ερωτηση. Αν αλλαξουμε διακοπτη σε μηχανη με immobilizer, το κλειδι το παλιο να φανταστω δε θα μπαινει στο νεο διακοπτη σωστα? Αν ισχυει αυτο τοτε το κλειδί του νεου διακοπτη πως θα αναγνωριζεται απο την μηχανη? Απλα προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει το immo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: Παιδια ερωτηση. Αν αλλαξουμε διακοπτη σε μηχανη με immobilizer, το κλειδι το παλιο να φανταστω δε θα μπαινει στο νεο διακοπτη σωστα? Αν ισχυει αυτο τοτε το κλειδί του νεου διακοπτη πως θα αναγνωριζεται απο την μηχανη? Απλα προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει το immo. Ή επεμβαίνεις στην καινούρια κλειδαριά να δουλεύει με το παλιό κλειδί (αυτό χρειάζεται μηχανική επέμβαση στην κλειδαριά και αλλαγή των κατάλληλων ασφαλειών της) Ή μεταφέρεις το τσιπάκι του immobilizer από το ΠΑΛΙΟ κλειδί στο ΝΕΟ κλειδί Ή προγραμματίζεις το immobilizer της μηχανής να μάθει το ΝΕΟ τσιπάκι στο ΝΕΟ κλειδί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2021 πριν 22 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ή επεμβαίνεις στην καινούρια κλειδαριά να δουλεύει με το παλιό κλειδί (αυτό χρειάζεται μηχανική επέμβαση στην κλειδαριά και αλλαγή των κατάλληλων ασφαλειών της) Ή μεταφέρεις το τσιπάκι του immobilizer από το ΠΑΛΙΟ κλειδί στο ΝΕΟ κλειδί Ή προγραμματίζεις το immobilizer της μηχανής να μάθει το ΝΕΟ τσιπάκι στο ΝΕΟ κλειδί. Ξερεις γιατι ρωταω. Εχω 2 γνησια κλειδια aprilia. Το ενα το αναγνωριζει η μηχανη και λειτουργει. Το δευτερο μου ζηταει κωδικο, δεν ειναι συγχρονισμενο. Κωδικο δεν ξερω ουτε εγω ουτε ο προηγούμενος θυμαται. Εχω δοκιμασει 00000 11111 99999 00001, αλλα τιποτα. Αμαν αυτοι οι Ιταλοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Θελω να βγαλω τις βιδες που ενωνουν τα δυο μερη της δαγκανας για να της βουτηξω σε rust remover Το θεμα μου ειναι μπορω να το κανω αυτο χωρις να βγαλω την δαγκανα απο τον δισκο κλπ? Σκεφτηκα να τις βγαλω μια μια και να τις ξεσκουριασω και μετα να τις τοποθετησω ωστε παντα να κρατιεται η δαγκανα ενωμενη με τις υπολοιπες 3 βιδες. Το δευτερο μου ζητημα ειναι αυτο που φαινεται στην δευτερη εικονιτσα και συγκεκριμενα αν εκεινο το o-ring στην τεταρτη μετρωντας απο αριστερα προς τα δεξια βιδα μου δημιουργει καποιο προβλημα (και γιατι υπαρχει επισης) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2021 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 πριν 31 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Θελω να βγαλω τις βιδες που ενωνουν τα δυο μερη της δαγκανας για να της βουτηξω σε rust remover Το θεμα μου ειναι μπορω να το κανω αυτο χωρις να βγαλω την δαγκανα απο τον δισκο κλπ? Σκεφτηκα να τις βγαλω μια μια και να τις ξεσκουριασω και μετα να τις τοποθετησω ωστε παντα να κρατιεται η δαγκανα ενωμενη με τις υπολοιπες 3 βιδες. Το δευτερο μου ζητημα ειναι αυτο που φαινεται στην δευτερη εικονιτσα και συγκεκριμενα αν εκεινο το o-ring στην τεταρτη μετρωντας απο αριστερα προς τα δεξια βιδα μου δημιουργει καποιο προβλημα (και γιατι υπαρχει επισης) Το oring είναι εκεί για να περνάει το υγρό φρένων αν καταλαβαίνω σωστά τη φωτογραφία. Αφού είναι ακτινική δαγκάνα, με ένα σωληνάκι (στη μία πλευρά), ε κάπως πρέπει να περάσει το υγρό και στην άλλη πευρά. Οπότε, στη θέση σου, θα έκανα μια γενική επισκευή στις δαγκάνες. Αλλαγή σε όλα τα λαστιχάκια, υγρά, καθαρισμό και αν θέλεις και βαφή. Πάντως για να την ανοίξεις, τουλάχιστον πάρε ένα καινούριο oring. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Αξονική είναι αυτή η δαγκάνα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες