Jump to content
Στέργιος Βήχος

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 3

Recommended Posts

πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε:

αμα μου πει πανω απο 20 ευρω το αφηνω οπως ειναι

Το πολύ κανα 20ρικο θα σου πεί, αλλά σε κάθε περίπτωση μην το αφήσεις όπως είναι, κάποιο λόγο έχει η Suzuki που το έχει σε αυτή την απόσταση. Ο προηγούμενος που το είχε παραμελημένο, το έσπασε η αλυσίδα που είχε γίνει φουστανέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 21 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Το πολύ κανα 20ρικο θα σου πεί, αλλά σε κάθε περίπτωση μην το αφήσεις όπως είναι, κάποιο λόγο έχει η Suzuki που το έχει σε αυτή την απόσταση. Ο προηγούμενος που το είχε παραμελημένο, το έσπασε η αλυσίδα που είχε γίνει φουστανέλα.

εννοειται δεν το αφηνω ετσι, προς το παρων το εβγαλα τελειως... Μπορει να το αφησω και ετσι ηταν και μη αναρτωμενο βαρος χαχα @pitapola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε:

ωπα @FlyingInADream δεν ειδες οτι εγραψα ΒΑΡΟΣ? 

Απαράδεκτον για πράάάάάκτορες.

Άσε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε:

εννοειται δεν το αφηνω ετσι, προς το παρων το εβγαλα τελειως... Μπορει να το αφησω και ετσι ηταν και μη αναρτωμενο βαρος χαχα @pitapola

την εχεις καταστρεψει την ομαδα σου Πετρο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως λέγεται στα ελληνικά το παρακάτω; Βιδώνει κοντά στο πλαίσιο και πατάει πάνω η αλυσίδα

s-l1600.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθουν τα μτ07 του 21 και πόσω θα κοστίζουν? περιμένω πώς και πως να αγοράσω ένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις κανείς κανα λαστιχάδικο Θεσσαλονίκη που να του πας δικά σου ελαστικά και να στα φορέσει-ζυγοσταθμίσει χωρίς υπεκφυγές και πολύ μπλα-μπλα? :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος st3li0s έγραψε:

Ξέρεις κανείς κανα λαστιχάδικο Θεσσαλονίκη που να του πας δικά σου ελαστικά και να στα φορέσει-ζυγοσταθμίσει χωρίς υπεκφυγές και πολύ μπλα-μπλα? :ranting3:

Υποψιν οτι και πολλα (αν οχι τα περισσοτερα) συνεργεια μπορουν να σου περασουν λαστιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιες είναι πάνω-κάτω οι διαφορές βαλβίδων τιτανίου με ατσάλι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το υλικό κατασκευής?

Οι τιτανίου αντέχουν μεγαλύτερη καταπόνηση, υψηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας και είναι πιο ελαφριές (μικρότερη αδράνεια).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πσιδες εχει κανεις γνωμη για λαδια columbia??ιταλικα λεει ειναι αλλα δε μποορεσα ν βρω κατι παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτες ειναι για dorsoduro.. 

https://www.car.gr/parts/view/10438634-xoyfta-deksia-gnisia-aprilia

μήπως ξερει καποιος αν κουμπωνουν και στο strada? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξ οψεως και ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ το πρωην μηχανακι μου φαινεται να κανουν, δηλαδη πιαναν με τον ιδιο τροπο κλπ τωρα απο διαστασεις δεν μπορω να ειμαι σιγουρος

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερωτησεων συνεχεια.

Σκεφτομαι να βαλω φιλτρο αερα dna. 

1oν χωρις να εχω πειραξει κατι αλλο αξιζει να το βαλω η να συνεχίσω με το απλό φίλτρο? 

2ον καθε ποτε καθαριζεται, εχεκ συγκεκριμενα χλμ η πρεπει να το ελεγχο,και πως καθαριζεται? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από άποψη απόδοσης δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Οικονομικά συμφέρει γιατί το πλένεις και δεν χρειαζε να αγοράζεις άλλο. 

Καλά είναι κάθε 10 με 12 χιλιάδες χλμ ή μια φορά τον χρόνο. Κυρίως για να έχει λάδι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ερωτηση. 

Αν αλλαξουμε διακοπτη σε μηχανη με immobilizer,  το κλειδι το παλιο να φανταστω δε θα μπαινει στο νεο διακοπτη σωστα? 

Αν ισχυει αυτο τοτε το κλειδί του νεου διακοπτη πως θα αναγνωριζεται απο την μηχανη? 

Απλα προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει το immo. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Παιδια ερωτηση. 

Αν αλλαξουμε διακοπτη σε μηχανη με immobilizer,  το κλειδι το παλιο να φανταστω δε θα μπαινει στο νεο διακοπτη σωστα? 

Αν ισχυει αυτο τοτε το κλειδί του νεου διακοπτη πως θα αναγνωριζεται απο την μηχανη? 

Απλα προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει το immo. 

Ή επεμβαίνεις στην καινούρια κλειδαριά να δουλεύει με το παλιό κλειδί (αυτό χρειάζεται μηχανική επέμβαση στην κλειδαριά και αλλαγή των κατάλληλων ασφαλειών της)

Ή μεταφέρεις το τσιπάκι του immobilizer από το ΠΑΛΙΟ κλειδί στο ΝΕΟ κλειδί

Ή προγραμματίζεις το immobilizer της μηχανής να μάθει το ΝΕΟ τσιπάκι στο ΝΕΟ κλειδί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Ή επεμβαίνεις στην καινούρια κλειδαριά να δουλεύει με το παλιό κλειδί (αυτό χρειάζεται μηχανική επέμβαση στην κλειδαριά και αλλαγή των κατάλληλων ασφαλειών της)

Ή μεταφέρεις το τσιπάκι του immobilizer από το ΠΑΛΙΟ κλειδί στο ΝΕΟ κλειδί

Ή προγραμματίζεις το immobilizer της μηχανής να μάθει το ΝΕΟ τσιπάκι στο ΝΕΟ κλειδί.

Ξερεις γιατι ρωταω. 

Εχω 2 γνησια κλειδια aprilia. Το ενα το αναγνωριζει η μηχανη και λειτουργει. Το δευτερο μου ζηταει κωδικο, δεν ειναι συγχρονισμενο. 

Κωδικο δεν ξερω ουτε εγω ουτε ο προηγούμενος θυμαται. 

Εχω δοκιμασει 00000 11111 99999 00001, αλλα τιποτα. 

Αμαν αυτοι οι Ιταλοι... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να βγαλω τις βιδες που ενωνουν τα δυο μερη της δαγκανας για να της βουτηξω σε rust remover 

spacer.png 

Το θεμα μου ειναι μπορω να το κανω αυτο χωρις να βγαλω την δαγκανα απο τον δισκο κλπ? Σκεφτηκα να τις βγαλω μια μια και να τις ξεσκουριασω και μετα να τις τοποθετησω ωστε παντα να κρατιεται η δαγκανα  ενωμενη με τις υπολοιπες 3 βιδες.

Το δευτερο μου ζητημα ειναι αυτο που φαινεται στην δευτερη εικονιτσα και συγκεκριμενα αν εκεινο το o-ring στην τεταρτη μετρωντας απο αριστερα προς τα δεξια βιδα μου δημιουργει καποιο προβλημα (και γιατι υπαρχει επισης)

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 31 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε:

Θελω να βγαλω τις βιδες που ενωνουν τα δυο μερη της δαγκανας για να της βουτηξω σε rust remover 

spacer.png 

Το θεμα μου ειναι μπορω να το κανω αυτο χωρις να βγαλω την δαγκανα απο τον δισκο κλπ? Σκεφτηκα να τις βγαλω μια μια και να τις ξεσκουριασω και μετα να τις τοποθετησω ωστε παντα να κρατιεται η δαγκανα  ενωμενη με τις υπολοιπες 3 βιδες.

Το δευτερο μου ζητημα ειναι αυτο που φαινεται στην δευτερη εικονιτσα και συγκεκριμενα αν εκεινο το o-ring στην τεταρτη μετρωντας απο αριστερα προς τα δεξια βιδα μου δημιουργει καποιο προβλημα (και γιατι υπαρχει επισης)

Το oring είναι εκεί για να περνάει το υγρό φρένων αν καταλαβαίνω σωστά τη φωτογραφία. Αφού είναι ακτινική δαγκάνα, με ένα σωληνάκι (στη μία πλευρά), ε κάπως πρέπει να περάσει το υγρό και στην άλλη πευρά. Οπότε, στη θέση σου, θα έκανα μια γενική επισκευή στις δαγκάνες. Αλλαγή σε όλα τα λαστιχάκια, υγρά, καθαρισμό και αν θέλεις και βαφή. 

Πάντως για να την ανοίξεις, τουλάχιστον πάρε ένα καινούριο oring.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα