ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 Γνωρίζουμε κάτι για την παρουσίαση της γιαμαχα για το 2021 ποτε θα γίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 24/10/2020 at 6:49 ΠΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: Κάνει, ειναι συμβατό με ελαστικά μέρη. Δοκίμασε το σε μαύρο πλαστικό προφυλακτηρα οχηματος. Εξειδικευμενο λιπαντικό (και ακριβό), τα πάει άριστα στην μεταφορά θερμότητας μπαίνει στα καλοριφέρ λαδιού και σε μετασχηματιστές (που παλιά ειχαν κλοφέν). Συρόμενες πόρτες /σιτες αλουμινίου στα ροδάκια και στις ράγες, μεντεσέδες (δεν πιάνει σκόνη). Φερμουάρ παντός είδους, θα ανανεωθουν και θα δουλεύουν χωρις κομπιάσματα. Δοκίμασε να καθαρίσεις κι ενα οποιοδηποτε τζάμι (οικιας/οχηματος), θα εκπλαγείς οταν βρέξει. Πέρασα όλο το ταμπλό από ένα παλιό αμάξι που είχε να δει φροντίδα κάτι χρόνια. Έβαλα ένα καπάκι ποσότητα σε καθαρό στουπί και το πέρασα όλο. Έγινε σαν καινούριο. Το σκούπισα μετά με ένα πανακι με μικροινες και ούτε βγάζει λιπαρότητα ούτε τπτ. Πλαστικά που είχαν γίνει γκρι και λάστιχα δείχνουν να ξανανιωσαν. Άμα δε βαρεθω θα περάσω προφυλακτήρες μαύρους να δω και πόσο θ αντέξουν σε εξωτερικές συνθήκες. Τώρα τι ν πω. Θα το παρακολουθώ πως θα πάει με ήλιο ζέστες και σκόνες και βλέπουμε. Για την αλυσίδα το σκέφτομαι. Θα κάνω λίγη ακόμα έρευνα στα ιντερνετς και θα αποφασίσω. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2020 από τον Στέργιος Βήχος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2020 @Στέργιος Βήχος Κηροζίνη: Εξαιρετικό καθαριστικό για γράσα, λάδια κλπ. Σαφώς καλύτερη από το παραφινέλαιο. Κάνει καλύτερο καθαρισμό και αφήνει μηδενικά κατάλοιπα. Επίσης σε καθαρισμό κινητήρα που δοκίμασα, είχε καλύτερο αποτέλεσμα από πετρέλαιο, ειδικά σε επίμονες "βρομιές". Γράσο-Λάδι Σιλικόνης: Ο καλύτερος φίλος των o-ring. Τα προφυλάσσει και τα αναζωογονεί. Πέρα από την γυαλάδα στα πλαστικά, οι "χωμάτινοι" περνούν ένα χέρι τα πλαστικά για να μην κολλάει η σκόνη και η λάσπη και να φεύγουν πολύ εύκολα στο επόμενο πλύσιμο. 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2020 Ωραίος! Χρήσιμα ινφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 Ξέρει κάποιος για Αττική, πόσο κοστίζει περίπου το γέμισμα του τελικού με πετροβάμβακα και το κυριότερο που? (δεν πολυ εχω όρεξη για πειράματα με τρυπάνια κλπ πανω στην ακρα.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 Απορια , ποσο δυσκολο ειναι να πει το ψαλιδι απο nc29 σε cb1 και τι μετατροπες χρειαζονται ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 Απορια νο2, αν το ψυγειο ειναι φουλ στη σκουρια, ποιος ειναι ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος καθαρισμου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 28/10/2020 at 10:05 ΜΜ, το μέλος nikolai έγραψε: Απορια , ποσο δυσκολο ειναι να πει το ψαλιδι απο nc29 σε cb1 και τι μετατροπες χρειαζονται ??? Εχω δει στο ιντερνετ πολλά που το έχουν κάνει. Η θέση του αμορτισέρ και του μοχλικού ΠΑΝΩ από το ψαλίδι, είναι ίδια, στα δύο μοντέλα, οπότε δεν πρέπει να είναι κάτι δύσκολο. Το πολύ-πολύ να θέλει τίποτα αποστάτες να φτιάξεις. πριν 28 λεπτά, το μέλος nikolai έγραψε: Απορια νο2, αν το ψυγειο ειναι φουλ στη σκουρια, ποιος ειναι ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος καθαρισμου??? Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά στο εμπόριο. Εγώ για τα χοντρά πάντως, άνοιγμα το κύκλωμα σε κάποιο σημείο, χώσιμο η μάνικα της βρύσης μέσα, άνοιγμα η βρύση και το αφήνεις μέχρι να βγει καθαρό νερό στην άλλη μεριά. Και μετά για τα ψιλά, πλήρες άδειασμα, και γέμισμα με κάποιο ειδικό χημικό ή λευκό ξίδι, μέχρι να καθαρίσει πλήρως. Τέλος πλήρωση με αξιοπρεπούς ποιότητας ψυκτικό υγρό και τακτικός έλεγχος αν ξαναβγάζει καφετίλα σκουριάς. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 πριν 55 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εγώ για τα χοντρά πάντως, άνοιγμα το κύκλωμα σε κάποιο σημείο, χώσιμο η μάνικα της βρύσης μέσα, άνοιγμα η βρύση και το αφήνεις μέχρι να βγει καθαρό νερό στην άλλη μεριά Μα δεν εμποδίζει ο θερμοστάτης που θα να κλειστος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 Aν το βάλεις να κάνει τον πλήρη κύκλο ναι. Αν το βάλεις όμως π.χ. στην τάπα του ψυγείου, και να βγαίνει στην έξοδο προς την αντλία, όχι. Στο 750 παντως όταν το έκανα στον πληρη κύκλο, έτρεχε τέρμα του καλού καιρού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εχω δει στο ιντερνετ πολλά που το έχουν κάνει. Η θέση του αμορτισέρ και του μοχλικού ΠΑΝΩ από το ψαλίδι, είναι ίδια, στα δύο μοντέλα, οπότε δεν πρέπει να είναι κάτι δύσκολο. Το πολύ-πολύ να θέλει τίποτα αποστάτες να φτιάξεις. Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά στο εμπόριο. Εγώ για τα χοντρά πάντως, άνοιγμα το κύκλωμα σε κάποιο σημείο, χώσιμο η μάνικα της βρύσης μέσα, άνοιγμα η βρύση και το αφήνεις μέχρι να βγει καθαρό νερό στην άλλη μεριά. Και μετά για τα ψιλά, πλήρες άδειασμα, και γέμισμα με κάποιο ειδικό χημικό ή λευκό ξίδι, μέχρι να καθαρίσει πλήρως. Τέλος πλήρωση με αξιοπρεπούς ποιότητας ψυκτικό υγρό και τακτικός έλεγχος αν ξαναβγάζει καφετίλα σκουριάς. αυτο το εκανα μια φορα, και το δοκιμασα και μια το καθαριστικο της wurth , αλλα παλι το ψυγειο μεσα εχει ολοκληρα κοματια σκουριας και οταν το ξαναεκανα για να δω τι παιζει εβγαλε καφετιλα σκουριας, ολος περιεργος το μερος που λογικα θα προερχοταν η σκουρια δηλαδη το ιμπελερ της τρομπας νερου οταν ανοιξα την τρομπα να το τσεκαρω ειχε πολυ λιγη σκουρια επανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 Την 28/10/2020 at 12:53 ΜΜ, το μέλος Denzo έγραψε: Ξέρει κάποιος για Αττική, πόσο κοστίζει περίπου το γέμισμα του τελικού με πετροβάμβακα και το κυριότερο που? (δεν πολυ εχω όρεξη για πειράματα με τρυπάνια κλπ πανω στην ακρα.) Ο Παπαγιαννης(racetech) στον Πειραια κανει απ' οτι θυμαμαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 55 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Ο Παπαγιαννης(racetech) στον Πειραια κανει απ' οτι θυμαμαι. Nαι το φαντάστηκα οπότε , πηρα τηλ απο προχθες και είπε 25-30 ε αμα του το παω στο χέρι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2020 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Το φανταστηκα οτι το φανταστηκες και λεω τι φαση πως δεν το σκεφτηκε, ας του το πω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Καλησπερα, καθως καθαριζα σημερα το μοτο παρατηρησα το εξης: Με την μηχανη στο διπλο σταντ και την πισω ροδα στον αερα εχοντας νεκρα στο κιβωτιο και τον συμπλεκτη είτε τραβηγμενο ειτε οχι η πισω ροδα γυριζει με μια μικρη ταχυτα. Αμα βαλεις το χερι σου την σταματας χωρις ιδιαιτερη αντισταση αλλα μετα ξανα ξεκιναει. Ειναι φυσιολογικο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ναι. Να ρωτησω γιατι? θελω να πω αντε με ταχυτητα στο κιβωτιο και τραβηγμενο συμπλεκτη να μην αποσυμπλεκει 100% αλλα με νεκρα γιατι συμβαινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Ρε παίδες, μια ερώτηση σχετική /άσχετη: Υπάρχει κάποια σελίδα ή εφαρμογή που με βάση το στίγμα /την θέση μου / τη θέση που θα δώσω να μου βγάζει πχ Σε Χ χιλιόμετρα που θα βρίσκομαι (πχ για μηχανές χωρίς δείκτη βενζίνης) Τι θα υπάρχει σε εκείνη την περιοχή από σημεία ενδιαφέροντος κλπ Για να σχεδιάζω καμία εξόρμηση, να ξέρω αν θα βρίσκω ανεφοδιασμό (και για μεγάλα ταξίδια να διαιρώ τις αποστάσεις για να με βγάζει το τεπόζιτο) , μέρος να φάω κλπ Θενξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε: Να ρωτησω γιατι? θελω να πω αντε με ταχυτητα στο κιβωτιο και τραβηγμενο συμπλεκτη να μην αποσυμπλεκει 100% αλλα με νεκρα γιατι συμβαινει? Κραδασμοι και συντονισμός από στρόφαλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος originalksd έγραψε: Ρε παίδες, μια ερώτηση σχετική /άσχετη: Υπάρχει κάποια σελίδα ή εφαρμογή που με βάση το στίγμα /την θέση μου / τη θέση που θα δώσω να μου βγάζει πχ Σε Χ χιλιόμετρα που θα βρίσκομαι (πχ για μηχανές χωρίς δείκτη βενζίνης) Τι θα υπάρχει σε εκείνη την περιοχή από σημεία ενδιαφέροντος κλπ Για να σχεδιάζω καμία εξόρμηση, να ξέρω αν θα βρίσκω ανεφοδιασμό (και για μεγάλα ταξίδια να διαιρώ τις αποστάσεις για να με βγάζει το τεπόζιτο) , μέρος να φάω κλπ Θενξ Δεν ξέρω εφαρμογή αλλά αν γνωρίζεις την αυτονομία της μηχανής σου, με το google maps νομίζω είσαι καλυμμένος. Άμα ζουμαρεις σε μια περιοχή σου βγάζει και βενζινάδικα εστιατόρια , ότι θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Υποθέτω μιλάς για την κλασική μέθοδο με τοποθέτηση σημείου για κάθε στάση με το σκεπτικό πως θα βλέπω σε πόση απόσταση είναι το κάθε ένα.... Μμμμ, ναι, με κόπο βέβαια, αλλά ναι. Θενξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε: Να ρωτησω γιατι? θελω να πω αντε με ταχυτητα στο κιβωτιο και τραβηγμενο συμπλεκτη να μην αποσυμπλεκει 100% αλλα με νεκρα γιατι συμβαινει? Έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο που γίνεται η μετάδοση στην μοτοσυκλέτα. Η καμπάνα ποτέ δεν γυρνάει ελεύθερη εντελώς. Όταν εσύ τραβάς τον συμπλέκτη, μειώνεις μεν την τριβή ανάμεσα στα μεταλλικά και τα φιμπερενια δισκάκια αλλά και πάλι αυτά βρίσκονται σε επαφή. Θεωρητικά έπρεπε να απομονώσει εντελώς αφαιρώντας την πίεση από την πλάκα πίεσης αλλά στην πράξη υπάρχει επαφή. Επίσης λόγω αδράνεια η καμπάνα συνεχίζει να γυρνάει και αφού τραβήξεις συμπλέκτη. Ακόμα δηλαδή και να μπορούσες να απομονώσεις τελείως την καμπάνα πάλι θα υπήρχε μια σχετική ταχύτητα περιστροφής. Η περιστροφή της καμπάνας μεταφέρει κίνηση στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το κιβώτιο ταχυτήτων των μοτοσυκλετών αποτελείται από δύο άξονες, έναν εισαγωγής και έναν εξαγωγής. Ο άξονας εισαγωγής παίρνει κίνηση από την καμπάνα και ο άξονα εξαγωγής δίνει κίνηση στο γρανάζι της αλυσίδα σου. Πάνω στους δύο άξονες υπάρχουν γρανάζια τα οποία σε συνδυασμούς δίνουν διαφορετική ροπή (ταχύτητες). Τα γρανάζια αυτά είναι δύο τύπων. Κάποια γρανάζια ολισθαίνουν πάνω στους άξονες αλλά μένουν σταθερά στην θέση τους(δεν μετακινούνται δεξιά και αριστερά) και κάποια δεν ολισθαίνουν (γυρνούν πάντα με τις στροφές του άξονα) αλλά μπορούν να μετακινούνται πάνω στον άξονα δεξιά και αριστερά. Τα γρανάζια των δύο αξόνων που ολισθαίνουν είναι πάντα σε επαφή και κίνηση μεταξύ τους. Όσο έχεις νεκρά δηλαδή, ο άξονας εισαγωγής περιστρέφεται αλλά ο άξονας εξαγωγής όχι διότι τα γρανάζια ολισθαίνουν πάνω στους άξονες. Θεωρητικά. Πρακτικά επειδή η τριβή δεν είναι μηδενική μια ελάχιστη ροπή ασκείται στον άξονα εξαγωγής, η οποία φυσικά δεν είναι αρκετή να μετακινήσει την μοτοσυκλέτα. Όταν όμως σηκώσεις την ρόδα στον αέρα, η ελάχιστη αυτή ροπή περιστρέφει το γρανάζι αργά και βλέπεις την ρόδα σου να γυρνάει σιγά σιγά στον αέρα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2020 από τον ΓιωργοςΤΤ 6 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: ...Τα γρανάζια των δύο αξόνων που ολισθαίνουν είναι πάντα σε επαφή και κίνηση μεταξύ τους. Όσο έχεις νεκρά δηλαδή, ο άξονας εισαγωγής περιστρέφεται αλλά ο άξονας εξαγωγής όχι διότι τα γρανάζια ολισθαίνουν πάνω στους άξονες. Θεωρητικά. Πρακτικά επειδή η τριβή δεν είναι μηδενική μια ελάχιστη ροπή ασκείται στον άξονα εξαγωγής, η οποία φυσικά δεν είναι αρκετή να μετακινήσει την μοτοσυκλέτα. Όταν όμως σηκώσεις την ρόδα στον αέρα, η ελάχιστη αυτή ροπή περιστρέφει το γρανάζι αργά και βλέπεις την ρόδα σου να γυρνάει σιγά σιγά στον αέρα. Μεχρι την τελευταια παραγραφο συμφωνουμε απολυτα Γιωργο. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν ειναι καλο να μενουμε στο φαναρι σταματημενοι με ταχυτητα μεσα και τον συμπλεκτη πατημενο. Αυτο ειναι το λεγομενο clutch drag. Στη νεκρα ομως απ'οσο γνωριζω αυτο που μεταφερει την κινηση απο τον αξονα εισαγωγης ειναι το λαδι. Ο αξονας περιστρεφεται μεσα στο λαδι και αυτο δημιουργει μια ροη σ'αυτο, που με τη σειρα του προκαλει την κινηση που περιγραφεται. Ειναι ο λογος που η περιστροφη του πισω τροχου στη νεκρα ειναι πιο εντονη τον χειμωνα ή οταν το μοτερ ειναι κρυο (αρα το λαδι πιο πηχτο). Και ενα σχετικο βιντεο. Αν εχω καταλαβει εγω κατι λαθος ας με διορθωσετε. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Πολύ κουλό μου ακούγεται αυτό που λέει. Οι άξονες είναι συνέχεια σε επαφή. Τώρα τι ροή μπορεί να δημιουργήσει ο ένας ώστε να προκαλέσει κίνηση σε έναν άλλο του οποίου τα γρανάζια είναι σε μόνιμη εμπλοκή μόνο αυτός το ξέρει. Και υπόψιν ότι μιλάμε για απλά γρανάζια και όχι φτερωτές μετατροπέα ροπής μου εκεί όντος το λάδι μεταδίδει κίνηση. Το σασμάν της μοτοσυκλέτας λειτουργεί όπως στο βίντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Πολύ κουλό μου ακούγεται αυτό που λέει. Οι άξονες είναι συνέχεια σε επαφή. Τώρα τι ροή μπορεί να δημιουργήσει ο ένας ώστε να προκαλέσει κίνηση σε έναν άλλο του οποίου τα γρανάζια είναι σε μόνιμη εμπλοκή μόνο αυτός το ξέρει. Αν η ροπη μεταφερεται μηχανικα και οχι μεσω ροης υγρου δε θα επρεπε να γυρναει ο πισω τροχος και στο ξηροκαμπανο; Ειλικρινης ερωτηση, δεν το παιζω εξυπνος. Εχω πολυ basic μηχανικες γνωσεις απλα θυμομουν να το εχω διαβασει καπου αυτο για τη ροη του λαδιου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2020 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες