ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2020 Τα βασικά τουλάχιστον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ψάχνω τα παρακάτω αυτοκόλλητα...και απο ότι φαίνεται είναι αδύνατο να τα βρω εδώ στην Αθήνα... μπας και έχει κανείς καμία ιδέα? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 14 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Ψάχνω τα παρακάτω αυτοκόλλητα...και απο ότι φαίνεται είναι αδύνατο να τα βρω εδώ στην Αθήνα... μπας και έχει κανείς καμία ιδέα? Ψαξοου για καταστημα που κανει φτιαχτά , στον εκτυπωτη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2020 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Ότι είπε ο από πάνω. Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο, με έξτρα διαφανές φιλμ από πάνω ("βερνίκι" το λένε κάποιοι) για προστασία και είσαι μια χαρά. Μπορεί να μην σου κρατήσει όσο το "αγοραστό", (λέμε τώρα), αλλά θα σου έχει βγει στο 1/3 της τιμής, μπορεί και λιγότερο. Πέρσι εγώ έκανα όλα τα αυτοκόλλητα για εντουράκι με κάνα 30άρι , αν θυμάμαι καλά και περίσσεψαν κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) Υπάρχουν καταστήματα εδώ στην Αθήνα που τα έχουν στον κατάλογο τους (τα αυτοκόλλητα της blackbird) αλλά για διάφορους λόγους είτε δεν απαντούν, είτε δεν τα φέρνουν, παρά το ότι τα έχουν στον κατάλογο. Θα προτιμούσα τα αυτοκόλλητα της blackbird γιατί τα είχα στο προηγούμενο drz και όσα χρόνια ηταν πάνω δεν κιτρίνισαν και δεν ξεκόλλησαν αλλά εφόσον θα μου στοιχίσει κανένα 30άρι να τα πάρω απ΄έξω, ρώτησα και για εκτύπωση. Δυστυχώς όμως ρώτησα 3-4 καταστήματα με εκτυπώσεις και κανένας τους δεν εκτυπώνει σε τέτοιο υλικό. Διάφανο πλαστικό 0.5mm. Αν έχει κάποιος σας υπόψη μαγαζί στην Αθήνα που να το κάνει.... περιμένω.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2020 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος seatcowl έγραψε: Αν έχει κάποιος σας υπόψη μαγαζί στην Αθήνα που να το κάνει.... περιμένω.. https://www.facebook.com/advhellas/ (χωρις να ειμαι σιγουρος για το υλικο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον Χ, θα το τσεκάρω οπωσδήποτε! Χιλια ευχαριστώ! Απορώ πως δεν έπεσα πάνω του στις αναζητήσεις που έκανα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τώρα... ακόμα πιο off topic αλλά με την αναζήτηση που έκανα τις τελευταίες μέρες, και για την αγορά των αυτοκολλήτων αλλά και την εκτύπωση τους, έπεσα πάνω σε 3 περιπτώσεις καταστημάτων που τα εχουν στον κατάλογο τους αλλά δεν τα προμηθεύονται, και σε ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3 καταστήματα που ενώ αναφέρουν ωράριο καταστημάτων, πήγα απο εκεί και δεν ήταν κανένας. Είμαι εγώ τόοοοοσο γκαντέμης ή γενικά πετάμε χαρταετό? Να πω οτι μετά οι έμποροι κλαίγονται γιατί αγοράζαμε απ'έξω αλλά ... έπεσα εγώ σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ή όντως δεν ψήνονται κιόλας? Είναι δυνατόν να έχεις πράγματα στον κατάλογο σου και να έρχεται ο άλλος στο μαγαζί και να του λες "δεν τα εχω" ή/και "δεν μπορω να τα φερω πια? Είναι δυνατόν να έχεις δημοσιευμένο ωράριο και να έρχεται ο άλλος στο μαγαζί και να το βρίσκει κλειστό? Είναι δυνατόν να μην απαντάς στα mail που σου στέλνουν? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2020 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 Έχει πάρει κανείς μεταχειρισμενη μότο εν μέσω κορονοϊου; Με το παράβολο τι γίνεται; Η τράπεζα μου είπε ότι δεν κάνουν τέτοιου είδους συναλλαγές στα γκισέ οπότε δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση εκεί. Άρα 2 τρόποι υπαρχουν: 1) Κατάθεση μέσω ebanking σε συγκεκριμένο λογαριασμο. 2) αγορά και πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου. Σε αυτή την περίπτωση έχει πάρα πολλές επιλογές και φορείς, δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Τα παραπάνω θα γίνουν δεκτά στο ΚΕΠ; Ποιος είναι ο σωστός ορθόδοξος τρόπος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 19 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Έχει πάρει κανείς μεταχειρισμενη μότο εν μέσω κορονοϊου; Με το παράβολο τι γίνεται; Η τράπεζα μου είπε ότι δεν κάνουν τέτοιου είδους συναλλαγές στα γκισέ οπότε δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση εκεί. Άρα 2 τρόποι υπαρχουν: 1) Κατάθεση μέσω ebanking σε συγκεκριμένο λογαριασμο. 2) αγορά και πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου. Σε αυτή την περίπτωση έχει πάρα πολλές επιλογές και φορείς, δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Τα παραπάνω θα γίνουν δεκτά στο ΚΕΠ; Ποιος είναι ο σωστός ορθόδοξος τρόπος; Το 2 δεν γινεται Κωστη ,το ειχα ψαξει παλιοτερα. Τα e-παραβολα αφορουν τα υπουργεια, ενω τα παραβολα για τις μεταβιβασεις μπαινουν σε λογαριασμο της κατα τοπου περιφερειας. Το 1 γινεται λογικα , αφου και στη διευθυνση μεταφορων που υπαρχει μηχανημα ATM αυτο κανεις ουσιαστικα. Τωρα για το λογαριασμο και το τι πρεπει να γραψεις ακριβως δεν τα ξερω και προφανως αλλαζει αναλογως πού θα γινει η μεταβιβαση. Για μενα η καλυτερη λυση αυτην την περιοδο ειναι να πληρωσεις 20-30€ και να σου κανει τη δουλεια ενας μεσαζοντας. Εχουν δικους τους στις διευθυνσεις και κλεινουν ραντεβου πιο ευκολα. Θα παρεις και πιο γρηγορα το πρασινο χαρτι στο χερι σου. Το εκανα οταν πουλησα το Gn250. Δευτερα του πηγα τα χαρτια και τα λεφτα, Τεταρτη ειχα την πρασινη αδεια στο ονομα του αγοραστη. Μπορεις παντως να κανεις μια ερωτηση με ενα mail στο τοπικο ΚΕΠ. Μου εχουν απαντησει αμεσα σε δυο περιπτωσεις που χρειαστηκε να ρωτησω κατι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2020 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) Κάθε υπηρεσία που θα πας να κάνεις την μεταβίβαση, έχει τους δικούς της λογαριασμούς τραπεζών, στις οποίες πληρώνεις το παράβολο. Βρες σε πια υπηρεσία θα πας, θα πας π.χ. στον Σταυρό στην Κλεισθένους, θα πας στο κεντρικό στην Μεσογείων κ.ο.κ. και όπου πας, ή θα πάρεις τηλέφωνο να σου πούνε τους λογαριασμούς ή θα πας να τους δεις σε κάποια ανακοίνωση στους τοίχους ή να στους πει κάποιος υπάλληλος. Με τον αριθμό λογαριασμού τράπεζας στα χέρια σου, πληρώνεις όπως θα πλήρωνες μια οποιαδήποτε κατάθεση σε λογαριασμό. Στην τράπεζα ο ίδιος στο γκισε; Σε ΑΤΜ; Μέσω web; Εσύ ότι προτιμάς. Εκτυπώνεις την απόδειξη πληρωμής και συγχαρητήρια, έχεις το παράβολό σου. Τελευταία έχουν ΑΤΜ (της Πειραιώς που δουλεύει ΚΑΙ με σκέτα μετρητά) και μέσα στις ίδιες τις υπηρεσίες. Το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι 9 ευρώ το τέλος άδειας ΣΥΝ το παράβολο μεταβίβασης που έχει σκάλες με κατηγορίες κυβικών, ως εξής: Κατηγορία Κινητήρας σε κυβικά εκατ. Τέλος μεταβίβασης Α 51 - 400 30 € Β 401 - 800 45 € Γ 801 - 1300 60 € Δ 1301 - 1600 90 € Π.χ. για 400 κυβικά, είσαι στα 9+45=54 ευρώ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2020 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, σε ΚΕΠ θα γίνει η αίτηση μεταβίβασης, ελπίζω να δεχτούν την εκτύπωση της κατάθεσης από ebanking. Κάτι άλλο, επειδή η αγορά θα γίνει από Αθήνα, θα μπορέσω να παραλάβω την πράσινη άδεια όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση από την αντίστοιχη υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, σε ΚΕΠ θα γίνει η αίτηση μεταβίβασης, ελπίζω να δεχτούν την εκτύπωση της κατάθεσης από ebanking. Κάτι άλλο, επειδή η αγορά θα γίνει από Αθήνα, θα μπορέσω να παραλάβω την πράσινη άδεια όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση από την αντίστοιχη υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη; Κωστα πριν κανεις καταθεση οπωσδηποτε μιλα πρωτα με το ΚΕΠ που θα γινει η μεταβιβαση. Κατα προτιμηση γραπτα (email), γιατι scripta manent. Ζητα αριθμο λογαριασμου και αν πρεπει να γραψεις κατι συγκεκριμενο στην αιτιολογια (πχ αριθμο κυκλοφοριας, ονομα αγοραστη ή πωλητη). Μου εχουν τυχει διαφορα κουλά κατα καιρους. Better safe than sorry. Στο δευτερο ερωτημα, μου εχει τυχει να ζητησω απο ΚΕΠ Πολυγυρου αν γινεται να μου το στειλουν σε αντιστοιχη υπηρεσια στη Θεσσαλονικη και μου ειχαν πει οχι. Αυτο που γινεται σιγουρα ειναι να κανεις εξουσιοδοτηση στον πωλητη να παρει αυτος για σενα την αδεια και να σου τη στειλει. Το εχω κανει και ως πωλητης και ως αγοραστης. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2020 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FeatherBrain 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 6/8/2020 at 3:51 ΜΜ, το μέλος kpapageo έγραψε: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, σε ΚΕΠ θα γίνει η αίτηση μεταβίβασης, ελπίζω να δεχτούν την εκτύπωση της κατάθεσης από ebanking. Κάτι άλλο, επειδή η αγορά θα γίνει από Αθήνα, θα μπορέσω να παραλάβω την πράσινη άδεια όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση από την αντίστοιχη υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη; Καλησπέρα! Μιας και αγόρασα μοτοσυκλέτα εν μέσω καραντίνας, η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής: - Αρχικά πήγα στα ΚΕΠ της περιοχής μου και μου έδωσαν ένα έγγραφο με τους διαθέσιμους λογαριασμούς σε κάθε τράπεζα ώστε να κάνω κατάθεση για το παράβολο και με ενημέρωσαν για το ακριβές ποσό αυτού (είναι τα ποσά που αναφέρει και ο FlyingInADream) - Μέσω ebanking έκανα την κατάθεση και στην αιτιολογία έβαλα τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας καθώς επίσης και το ονοματεπώνυμό μου (αγοραστής) - Πήγαμε με τον πωλητή στα ΚΕΠ όπου μου έδωσαν την προσωρινή άδεια - Μετά από μία εβδομάδα μου τηλεφώνησαν πως η κανονική άδεια βρίσκεται στο υποκαστάτημα τους και οτί μπορώ να περάσω να την παραλάβω παραδίδοντας την προσωρινή Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι εάν γίνεται να σου στείλουν την άδεια σε άλλο υποκατάστημα από αυτό που κάνεις την αρχική μεταβίβαση. Υποπτεύομαι πως ναι, αλλά καλό θα είναι να μιλήσεις με τα ΚΕΠ για το συγκεκριμένο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2020 από τον FeatherBrain Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Αντικατέστησα τα καρβουνάκια της μίζας, σε κατάστημα που κάνει τέτοιες δουλειές στην Σπύρου Πάτση, πριν περίπου 2-3 μήνες και τώρα ξεκίνησε πάλι να κάνει το ίδιο... Υπάρχει κάποιος παράγοντας που μπορεί να μου διαφεύγει ή απλά να υποθέσω οτι ήταν μάπα τα καρβουνάκια που μου έβαλε? Να σημειώσω πως την μέρα που έβγαλα την μίζα απο πάνω και την πήγα εκεί, θα ήμουν τυχερός αν θα έπαιρνε μπροστά με 5 λεπτά προσπάθειας, και οταν την πήρα πίσω, έπαιρνε πλέον κατευθείαν χωρίς καμία αποτυχία. Θεωρώ δηλαδή πως ήταν όντως τα καρβουνάκια εφόσον από την στιγμή που ξαναέβαλα την μίζα πάνω, έπαιρνε κατευθείαν μπροστά πάντα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2020 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 Καρβουνάκια να προτιμάς τα μαμά. Όσες φορές έβαλα του κιλού μετά από λίγους μήνες έμενα από καρβουνάκια ξανά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 Τα μαμά κάνουν 40ε (για την επισκευη της μιζας εδωσα 10ε), τα άτιμα και σκέφτηκα πως... καρβουνακια είναι... not some kind of science... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Έλα ρε, εμένα από εκεί στην Σ.Πάτση μου κράτησαν 4 χρόνια, σε 462cc χωρίς αποσυμπιεστή στους εκκ/ρους(RHC/Webcams).. Κάνε τους μια επίσκεψη μπας και έχει γίνει κάποιο λάθος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Σε εκείνον που λέγαμε πήγα Βασίλη αλλά.... τι να του πω? οτι κράτησαν 3 μήνες, τσέκαρε μηπως έγινε κάποιο λάθος? θα με κοιτάει περίεργα νομίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Όχι δεν είναι κακό. Πήγαινε με ωραίο τρόπο και μίλησε του. Μπορεί κάποια ψυκτρα να έχει σκαλωσει και να μην πατάει σωστά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ansquitos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Καλησπερα, ψαχνω κλειδαρια δισκοφρενου, με 50-60Ε, με δυνατο συναγερμο και οχι καμια γκουμουτσα να μπορω να την κουβαλαω παντα μαζι μου, υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει καποια, γτ βρισκω διαφορες απο 20-120 Ε. Γενικα προσπαθω να την εχω παντα σε οπτικο πεδιο την μηχανη αλλα επειδη θα χρειαστει να την αφησω καποια στιγμη λιγο πιο περα, ας τους δυσκολεψω τη ζωη οσο γινεται. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Ansquitos έγραψε: Καλησπερα, ψαχνω κλειδαρια δισκοφρενου, με 50-60Ε, με δυνατο συναγερμο και οχι καμια γκουμουτσα να μπορω να την κουβαλαω παντα μαζι μου, υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει καποια, γτ βρισκω διαφορες απο 20-120 Ε. Γενικα προσπαθω να την εχω παντα σε οπτικο πεδιο την μηχανη αλλα επειδη θα χρειαστει να την αφησω καποια στιγμη λιγο πιο περα, ας τους δυσκολεψω τη ζωη οσο γινεται. Ευχαριστω. Γιατί να μην βάλεις συναγερμό στην μηχανή και ενα λουκέτο χωρίς συναγερμό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2020 Γιατί ο συναγερμός θα τρώει τη μπαταρία. Γιατι ο συναγερμός θα έχει 100 ευρώ και άλλα 30 ενα λουκέτο παμε στα 130 και ο φίλος λέει για 60 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2020 Έχω την kovix την 12 με τον συρόμενο πίρο, θεωρητικά για δισκόφρενο αλλά εγώ την βάζω στο τιμόνι. Δεν έχω βρει κάποιο τσαντάκι για να μπορώ να την βάζω και με αναγκάζει να την βάζω σε τσαντάκι ποδιού όταν οδηγώ, γιατί ένα που για 1-2 χιλιοστά θα την χώραγε, χάλασε το φερμουάρ στις 2 μέρες (υφασμάτινη, νόμιζα θα ξεχιλωσει αυτά τα 2 χιλιοστά αλλά τζίφος) Την άκουγα στον 5ο όροφο που ήμουν σε σπίτι φίλου, αλλά στο μπαλκόνι και χωρίς μουσικές και βαβουρες... Μέχρι να βάλω κάνα μικρό πλαϊνό δερμάτινο βαλιτσάκι, για τα πρόχειρα (λουκέτο, αδιάβροχο ή ότι χρειαστεί) την βολεύω έτσι.... (Μότο HD Sportster χωρίς σχάρες και κοκομπλοκια για μπαγκάζια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ansquitos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2020 Ισως αργοτερα ψαχτω για συναγερμο με gps, αλλα αυτο χρειαζεται αλλο μπατζετ συν την τοποθετηση που δεν εχω ιδεα πως γινεται κ αν χρειαζεται να το παω σε καποιον.Αρα για αρχη θελω κατι αμεσα που να κανει και τα δυο αξιοπρεπως. Νομιζω την βρηκα την kovix 12 αλλα δεν ξερω αν χωραει στο δισκο, ευχαριστω παντως!!Εχω καταληξει σε μια, οταν γινει η αγορα θα πω εντυπωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες