nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Δεν ξέρω πόσοι το έχουν πάρει χαμπάρι, αν και προβλήθηκε αρκετά, αλλά οι διανομείς έχουν απεργία αύριο. Εμείς σαν καταναλωτικό κοινό πώς μπορούμε με τη στάση μας να βοηθήσουμε? Απλά δεν παραγγέλνουμε? Κλάιν, απλά οι εργοδότες δεν θα δώσουν μεροκάματα. Παραγγέλνουμε επίτηδες για να δουν τι λεφτά χάνουν που θα μας αρνηθούν λόγω της απεργίας? Any idea? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Εμεις σαν καταναλωτες και συνανθρωποι........συμμετεχουμε στις κινητοποιησεις τους.........προτιμαμε επιχειρησεις που φερονται σωστα στους υπαλληλους της σε ολα τα επιπεδα (μισθοι, ωραρια, συμπεριφορα).......οταν παραγγελνουμε ειμαστε ευγενικοι...δεν ζηταμε παραλογα πραγματα (π.χ.οταν βρεχει καρεκλες)....αφηνουμε κατι παραπανω. Ξερω ...σε εσενα και σε εμενα φαινονται κοινη λογικη τα παραπανω...αλλα σε παρα πολυ κοσμο αυτα ακουγονται κινεζικα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Παντα θα αφησω κατι στα παιδια που καθημερινα δινουν το δικο τους αγωνα, τουλαχιστον να τους μεινει και κατι στην τσεπη, δεν εχω δουλεψει ποτε πακετο για να ξερω τι παιζει με τα μεροκαματα αλλα δε νομιζω να πλουτιζουν απο αυτη τη δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Θα απεργούν όλοι; και αυτοί που δουλεύουν μαύρα; γιατί οποίος έχει ανασφαλιστους ντελιβεραδες δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα. Και αν παραγγείλεις και στα φέρει ο ντελιβερας ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Καλα εχω ακουσει φραση "η δουλεια του ειναι" και οταν διαμαρτηρηθηκα σε παρεα που ηθελε να παραγγειλουμε, βραδυ κι' ολας, τοτε που ειχε ριξει χιονι στην Αθηνα και ειχε παντου παγο. Δεν περιμενω τιποτα. Καλη τυχη στα παιδια, αλλα δε βλεπω φως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 εχω να γραψω σεντονια απειρα για αυτη την δουλεια αλλα βαριεμαι,μονο καποιος που εχει κανει αυτη την δουλεια ξερει,το μονο που μπορω να σας πω οτι ειναι ακρως επικυνδυνη και κουραστικη και φυσικα με μεροκαματα της πλακας (οχι παντα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 τα αιτήματα των παιδιών είναι σωστά και λογικά (εκτός από ένα). Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές είναι να μην παραγγείλουμε τίποτα σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lebro 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 απλά δεν παραγγέλνουμε. https://t.co/KHdeylyrfW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2019 δεν ξερω αν ειναι το πιο σωστο μερος για να το αναρτησω αλλα καλο ειναι να γυρναει , ημουν ενας απο τους ντελιβεραδες που χτες δε πηγα στη δουλεια μου Την Πέμπτη 23/05/2019 έγινε ευρέως γνωστό οτι δυο συνάδελφοι διανομείς , ένας στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής και ένας στο κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στην πετυχημένη απεργία της Συνέλευσης Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλων στις 11/4 απελύθησαν απο την αλυσίδα ταχυφαγείων Goodys . Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εμείς οι διανομείς του υποκαταστήματος Goodys Ιωαννίνων ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συνάδελφους μας δεν προσήλθαμε στην εργασία μας στις χθες 24/05/2019 , με αποτέλεσμα κατα τις απογευματινές και βραδινές ώρες (ώρα αιχμής) να μην υφίσταται η υπηρεσία του ντελιβερι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2019 Οι προσλήψεις των διανομέων γίνονται ανα κατάστημα από τον εκάστοτε διευθυντή/ υπεύθυνο καταστήματος? Μήπως ήταν μεμονωμένα περιστατικά και απλά συνέβησαν κατά την ίδια χρονική στιγμή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες