Jump to content
nuntius

Απεργία delivery

Recommended Posts

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν πάρει χαμπάρι, αν και προβλήθηκε αρκετά, αλλά οι διανομείς έχουν απεργία αύριο.

Εμείς σαν καταναλωτικό κοινό πώς μπορούμε με τη στάση μας να βοηθήσουμε? Απλά δεν παραγγέλνουμε? Κλάιν, απλά οι εργοδότες δεν θα δώσουν μεροκάματα. Παραγγέλνουμε επίτηδες για να δουν τι λεφτά χάνουν που θα μας αρνηθούν λόγω της απεργίας?

Any idea?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμεις σαν καταναλωτες και συνανθρωποι........συμμετεχουμε στις κινητοποιησεις τους.........προτιμαμε επιχειρησεις που φερονται σωστα στους υπαλληλους της σε ολα τα επιπεδα (μισθοι, ωραρια, συμπεριφορα).......οταν παραγγελνουμε ειμαστε ευγενικοι...δεν ζηταμε παραλογα πραγματα (π.χ.οταν βρεχει καρεκλες)....αφηνουμε κατι παραπανω.

Ξερω ...σε εσενα και σε εμενα φαινονται κοινη λογικη τα παραπανω...αλλα σε παρα πολυ κοσμο αυτα ακουγονται κινεζικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παντα θα αφησω κατι στα παιδια που καθημερινα δινουν το δικο τους αγωνα, τουλαχιστον να τους μεινει και κατι στην τσεπη, δεν εχω δουλεψει ποτε πακετο για να ξερω τι παιζει με τα μεροκαματα αλλα δε νομιζω να πλουτιζουν απο αυτη τη δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα απεργούν όλοι;  και αυτοί που δουλεύουν μαύρα;  γιατί οποίος έχει ανασφαλιστους ντελιβεραδες δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα. 

Και αν παραγγείλεις και στα φέρει ο ντελιβερας ;  :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα εχω ακουσει φραση "η δουλεια του ειναι" και οταν διαμαρτηρηθηκα σε παρεα που ηθελε να παραγγειλουμε, βραδυ κι' ολας, τοτε που ειχε ριξει χιονι στην Αθηνα και ειχε παντου παγο.

Δεν περιμενω τιποτα. Καλη τυχη στα παιδια, αλλα δε βλεπω φως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω να γραψω σεντονια απειρα για αυτη την δουλεια αλλα βαριεμαι,μονο καποιος που εχει κανει αυτη την δουλεια ξερει,το μονο που μπορω να σας πω οτι ειναι ακρως επικυνδυνη και κουραστικη και φυσικα με μεροκαματα της πλακας (οχι παντα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα αιτήματα των παιδιών είναι σωστά και λογικά (εκτός από ένα). Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές είναι να μην παραγγείλουμε τίποτα σήμερα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω  αν ειναι   το πιο σωστο μερος  για να το αναρτησω αλλα καλο   ειναι να γυρναει , ημουν   ενας απο   τους ντελιβεραδες που χτες δε πηγα  στη δουλεια   μου

 

Την Πέμπτη 23/05/2019 έγινε ευρέως γνωστό οτι δυο συνάδελφοι διανομείς , ένας στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής και ένας στο κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στην πετυχημένη απεργία της Συνέλευσης Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλων στις 11/4 απελύθησαν απο την αλυσίδα ταχυφαγείων Goodys .

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εμείς οι διανομείς του υποκαταστήματος Goodys Ιωαννίνων ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συνάδελφους μας δεν προσήλθαμε στην εργασία μας στις χθες 24/05/2019 , με αποτέλεσμα κατα τις απογευματινές και βραδινές ώρες (ώρα αιχμής) να μην υφίσταται η υπηρεσία του ντελιβερι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι προσλήψεις των διανομέων γίνονται ανα κατάστημα από τον εκάστοτε διευθυντή/ υπεύθυνο καταστήματος? Μήπως ήταν μεμονωμένα περιστατικά και απλά συνέβησαν κατά την ίδια χρονική στιγμή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...