@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Απο τη μια λες οτι ειναι μυθος απο την αλλη φερνεις ως παραδειγμα μοτερ με κατασκευαστικο λαθος που χαλασαν με λιγοτερα απο 250k.. χιλιομετρα.. Σα να λες οτι οι ανθρωποι δε ζουνε πολλα χρονια επειδη καποιοι γεννιουνται με γεννετικες αρρωστιες και πεθαινουν πριν τα 100. Για εσενα ισως τα 250.000χλμ να ακουγονται λιγα αλλα μεχρι πριν μια δεκαετια+ οι diesel κινητηρες εβγαζαν ξεκουραστα 1000000χλμ. Πλεον ομως οι εταιρειες βιαζονται να βγαλουν στην αγορα νεες τεχνολογιες και παει περιπατο η αξιοπιστια,τρανταχτο παραδειγμα και θα μιλησω για γερμανικα αυτ/τα μιας και ασχολουμε περισσοτερο,1.6 FSI,2.0 TFSI ,DSG 7 .1.2tsi(εξαδερφου,στα 65000,εκανε επισκευη ,ηχανης)1.9 tdi common rail.Αν ψαξεις για ολα αυτα στο νετ θα βρεις πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος @martin@ έγραψε: Για εσενα ισως τα 250.000χλμ να ακουγονται λιγα αλλα μεχρι πριν μια δεκαετια+ οι diesel κινητηρες εβγαζαν ξεκουραστα 1000000χλμ. Πλεον ομως οι εταιρειες βιαζονται να βγαλουν στην αγορα νεες τεχνολογιες και παει περιπατο η αξιοπιστια,τρανταχτο παραδειγμα και θα μιλησω για γερμανικα αυτ/τα μιας και ασχολουμε περισσοτερο,1.6 FSI,2.0 TFSI ,DSG 7 .1.2tsi(εξαδερφου,στα 65000,εκανε επισκευη ,ηχανης)1.9 tdi common rail.Αν ψαξεις για ολα αυτα στο νετ θα βρεις πολλα. Το θεμα ειναι οτι μιλησες για μοτερ που ο ιδιος ειπες οτι ειχε κατασκευαστικο λαθος = ακυρο παραδειγμα. Απο 'κει και περα το τι κανουν οι εταιριες πλεον δεν το γνωριζω, αλλα τα συγχρονα diesel μου φαινεται οτι ειναι τοσο αποτυχημενα λογω ολων των περιορισμων και της εξτρα περιπλοκοτητας που εχουν για να ειναι οκ απο αποψη ρυπων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 σαν επαγγελματίας ας πω και εγώ την γνώμη μου... κατά αρχήν όλα όσα νομίζετε για τα γερμανικά αυτοκίνητα diesel ειναι μύθος τα περισσότερα ,οσον αφορά την αξιοπιστία κλπ ..και εδώ οι Ιάπωνες έχουν πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα τουλάχιστον στα diesel που τα ξέρω καλά . η βενζίνη ουσιαστικά εχει μόνο δυο πλεονέκτηματα απέναντί στο diesel. επιδόσεις ,(ισως όχι σε όλα τα μοντέλα) και πιο πολιτισμένη καθαρή λειτουργία ,σε όλα τα αλλά οι diesel κινητήρες υπερτερούν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τα diesel σε θέματα μακροζωίας και οικονομίας !! η διαφορές στην κατανάλωση ειναι μεγάλες υπέρ του πετραιλαιου ... επίσης και στην συντήρηση ειναι πιο οικονομικο στης περισσότερες περιπτώσεις! τωρα όσον της βλάβες και πάλι το πετρέλαιο υπερτερεί τουλάχιστον στους ιαπωνικούς, κινητήρες ,γιατι όπως ειπα και πιο πάνω οι γερμανικού κινητήρες ακόμα και σε Mercedes δεν έχουν την ίδια αξιοπιστία !! γενικώς το συμπέρασμα μου ειναι ....εαν θες οικονομία ,και κανεις πολλά χιλιόμετρα και θες να κανεις την δουλειά σου ...diesel εάν δεν κανεις πολλά χιλιόμετρα η δεν σε νοιάζει η οικονομία και σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις κλπ βενζίνη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος nikos.t έγραψε: η βενζίνη ουσιαστικά εχει μόνο δυο πλεονέκτηματα απέναντί στο diesel. επιδόσεις ,(ισως όχι σε όλα τα μοντέλα) και πιο πολιτισμένη καθαρή λειτουργία ,σε όλα τα αλλά οι diesel κινητήρες υπερτερούν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τα diesel σε θέματα μακροζωίας και οικονομίας !! Ποια ειναι ολα τα αλλα που υπερτερουν οι κινητηρες Diesel δηλαδη? περα απο την καταναλωση, επισης δεν καταλαβαινω τι παει να πει μακροζωία για εσενα που ενας βενζινοκινητηρας δεν μπορει να πιασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος @martin@ έγραψε: Δυστηχως και παλι εκει που πονανε ολοι οι diesel κινητηρες ειναι στο ιδιο το καυσιμο.ακομα και οταν ειναι "καθαρο",ακομα και αν δεν ειναι νοθευμενο απο τον πρατηριουχο ( πραγμα δυσκολο στην Ελλαδα) φροντιζει για αυτο η ιδια ευρωπαϊκη ενωση εμπλουτιζοντας το με θειο(επιτυνγχανοντας καθαροτερα καυσαερια),ενα προσθετο που προκαλει επικαθησεις στο κινητηρα ενα πραγμα σαν "μυξα" οπου με τη παροδο των χιλιομετρων επιφερει καταστροφικες συνεπειες για το μοτερ! Αυτό δεν το έχω ξανακούσει. Ξέρω ότι το θειάφι χρησιμοποιείται ως λιπαντικό μέσα στο καύσιμο. Στα πλοία, στις περιοχές ελέγχου εκπομπών θείου (SECA) σου ζητάνε να βάλεις καύσιμο με λιγότερο θείο, και στα καύσιμα των αυτοκινήτων βάζουν ακόμα περισσότερο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ποια ειναι ολα τα αλλα που υπερτερουν οι κινητηρες Diesel δηλαδη? περα απο την καταναλωση, επισης δεν καταλαβαινω τι παει να πει μακροζωία για εσενα που ενας βενζινοκινητηρας δεν μπορει να πιασει. 1,400,000 χιλιάδες χιλιόμετρα ξέρεις εσύ πολλούς βενζινοκινητήρες που τα βγάζουν?? μέσα στην Αθήνα όχι ταξίδια κλπ . από κατασκευής οι diesel κινητήρες νομίζω ειναι φτιαγμένη για πιο πολλά χιλιόμετρα και μεγαλύτερο χρόνο ζωής!! τωρα που υπερτερούν και σε ροπή ! που αυτό στο δρομο μεταφράζεται σε πιο ανετο ταξίδι!! και χαμηλότερο κόστος συντήρησης ! Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2017 από τον nikos.t Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος nikos.t έγραψε: 1,400,000 χιλιάδες χιλιόμετρα ξέρεις εσύ πολλούς βενζινοκινητήρες που τα βγάζουν?? μέσα στην Αθήνα όχι ταξίδια κλπ . από κατασκευής οι diesel κινητήρες νομίζω ειναι φτιαγμένη για πιο πολλά χιλιόμετρα και μεγαλύτερο χρόνο ζωής!! τωρα που υπερτερούν και σε ροπή ! που αυτό στο δρομο μεταφράζεται σε πιο ανετο ταξίδι!! και χαμηλότερο κόστος συντήρησης ! Προφανως θα μιλας για κινητηρες Diesel του προηγουμενου αιωνα, και μεις εχουμε τρακτερ του '96 με τετοιο μοτερ που ακομα δουλευει πενα παρα τα χιλιαδες των στρεματων που εχει οργωσει, αλλα ξερεις κατι..? εκεινο εχει μηχανικη εμβολοφορα αντλια πετρελαιου η οποια μπορει να σπρωξει και βατραχο μεσα απο το μπεκ, ουτε αισθητηρες ουτε dpf ουτε τιποτα, 4 Προθερμαντηρες, 4 μπεκ και μια αντλια, αυτα τα πετρελαιοκινητα ειναι αξιοπιστα και φορτωνουν χιλιομετρα, τα τελευταιας τεχνολογιας μπορει ως μπλοκ κινητηρα να φτασει τα χιλιομετρα που ανεφερες αλλα στα περιφεριακα τους θα χεις δωσει τα χρηματα για αλλο ενα αυτοκινητα, και μην κοροϊδευομαστε.. η ροπη ειναι μονο στο δυναμομετρο, στο δρομο χανεται, πλατιαζει.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος nikos.t έγραψε: 1,400,000 χιλιάδες χιλιόμετρα ξέρεις εσύ πολλούς βενζινοκινητήρες που τα βγάζουν?? μέσα στην Αθήνα όχι ταξίδια κλπ . από κατασκευής οι diesel κινητήρες νομίζω ειναι φτιαγμένη για πιο πολλά χιλιόμετρα και μεγαλύτερο χρόνο ζωής!! τωρα που υπερτερούν και σε ροπή ! που αυτό στο δρομο μεταφράζεται σε πιο ανετο ταξίδι!! και χαμηλότερο κόστος συντήρησης ! ''1,400,000 χιλιάδες χιλιόμετρα'' που ακριβώς έγραψες, είναι 1,400,000,000 χιλιόμετρα (1 δισεκατομύριο 400 εκατομύρια χιλιόμετρα). Κόψε κάτι, το Voyager 1 όταν πέρασε τον Δία είναι; ....... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2017 από τον HLIAS υπερβολικό περιεχόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 44 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: ''1,400,000 χιλιάδες χιλιόμετρα'' που ακριβώς έγραψες, είναι 1,400,000,000 χιλιόμετρα (1 δισεκατομύριο 400 εκατομύρια χιλιόμετρα). Κόψε κάτι, το Voyager 1 όταν πέρασε τον Δία είναι; . ενα εκατομμύρια τετρακόσια χιλιάδες ήθελα να πω .... ........ πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Προφανως θα μιλας για κινητηρες Diesel του προηγουμενου αιωνα, και μεις εχουμε τρακτερ του '96 με τετοιο μοτερ που ακομα δουλευει πενα παρα τα χιλιαδες των στρεματων που εχει οργωσει, αλλα ξερεις κατι..? εκεινο εχει μηχανικη εμβολοφορα αντλια πετρελαιου η οποια μπορει να σπρωξει και βατραχο μεσα απο το μπεκ, ουτε αισθητηρες ουτε dpf ουτε τιποτα, 4 Προθερμαντηρες, 4 μπεκ και μια αντλια, αυτα τα πετρελαιοκινητα ειναι αξιοπιστα και φορτωνουν χιλιομετρα, τα τελευταιας τεχνολογιας μπορει ως μπλοκ κινητηρα να φτασει τα χιλιομετρα που ανεφερες αλλα στα περιφεριακα τους θα χεις δωσει τα χρηματα για αλλο ενα αυτοκινητα, και μην κοροϊδευομαστε.. η ροπη ειναι μονο στο δυναμομετρο, στο δρομο χανεται, πλατιαζει.. ορθογραφικό λάθος τασσο. σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. η ροπή όμως νομίζω ότι βοηθάει τον κινητήρα να κρατάει χαμηλές στροφές και να κανεις χαλαρο ταξιδάκι . Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2017 από τον HLIAS υπερβολικό περιεχόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Η δική μου άποψη είναι ότι το πετρελαιοκίνητο όχημα είναι 90% για οικονομία και λόγω του ότι καίει λιγότερο από ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο και λόγω του ότι είναι πιο φθηνό το πετρέλαιο ανά λίτρο. Μιλάω βέβαια για νέες τεχνολογίες. Προσωπικά, πριν 2 μήνες προχώρησα σε αγορά πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου VW Tiguan 1,6 tdi. Σε σύγκριση με BMW X3 2.0 βενζίνη, το Tiguan έχει ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις σε ρεπρίζ. Σε τελική η μπέμπα είναι κατά 10 χλμ γρηγορότερη αλλά δεν αγοράζεις τέτοιου είδους αυτοκίνητα γι΄ αυτό. Στην κατανάλωση καίω ακριβώς τα μισά. Θα μου πεις ότι το ένα είναι 2000 κυβικά και το άλλο 1600. Όμως θα απαντήσω ότι παίρνεις τις ίδιες επιδόσεις. Το αντίστοιχο Tiguan βενζίνης που έβλεπα, είναι 1,4 TSI με 122 άλογα έναντι 115 του δικού μου και καίει στον υπολογιστή του 7,8 λίτρα ενώ το δικό μου 6,1 μικτή διαδρομή και τα δύο. Τώρα όσον αφορά τη συντήρηση, σε βάθος 4ετίας, τα προβλεπόμενα έξοδα παραπάνω από αυτά του βενζινοκινητήρα είναι 250€ περίπου. Θα τα έχω βγάλει πολύ παραπάνω από τη διαφορά τιμής ανά λίτρο και κατανάλωσης. Επαναλαμβάνω ότι δεν ζητάω επιδόσεις και απλά συγκρίνω με ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Ελα να χαλαρωνουμε λιγο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος nikos.t έγραψε: η ροπή όμως νομίζω ότι βοηθάει τον κινητήρα να κρατάει χαμηλές στροφές και να κανεις χαλαρο ταξιδάκι . Βοηθαει πολυ οτι οι ντιζελ κινητηρες εχουν πιο βαρυ βολαν και στροφαλο, αποθηκευουν ενεργεια στην ουσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Βοηθαει πολυ οτι οι ντιζελ κινητηρες εχουν πιο βαρυ βολαν και στροφαλο, αποθηκευουν ενεργεια στην ουσια. Θα συμφωνήσω μαζί σου, διότι όπως είχα γράψει και σε παλαιότερο ποστ παίζει μεγάλο ρόλο η θερμοκρασία. Η ροπή παίζει παντού ρόλο, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή, δεν θα υπήρχε και μεγάλη ιπποδύναμη (το έργο της καύσης). Ροπή στην ουσία ονομάζεται η προσπάθεια που καταλαμβάνει ο στροφαλοφόρος άξονας, ώστε να περιστρέψει τον διωστήρα (μπιέλα) και τα έμβολα με την βοήθεια πείρου. Αυτό δεν αφορά προσωπικά εσένα, αλλά γενικότερα για όσους δεν γνωρίζουν πόσο μεγάλη σημασία έχει η ροπή. πριν 4 ώρες, το μέλος nikos.t έγραψε: ενα εκατομμύρια τετρακόσια χιλιάδες ήθελα να πω .... ........ ορθογραφικό λάθος τασσο. σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. η ροπή όμως νομίζω ότι βοηθάει τον κινητήρα να κρατάει χαμηλές στροφές και να κανεις χαλαρο ταξιδάκι . Η ροπή βοηθάει περισσότερο στις χαμηλές στροφές (αν και σε όλες γενικότερα) γι'αυτό και τα μηχανήματα βαρέου τύπου εφοδιάζονται με πετρελαιοκινητήρες. Μπορεί να έχουν χαμηλή τελική (άρα και ιπποδύναμη), ωστόσο η ροπή είναι το μαγικό κόλπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.976 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2017 Τα έχεις μπλέξει λίγο στο μυαλό σου.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 τη ροπη στη φτιαχνει ο σαληγκαρος (υπερτροφοδοτηση-turbo)χωρις αυτο ολα τα diesel αυτοκινητα θα ηταν τρακτερ.Γενικα οι diesel κινητηρες και ειδικα οι μικρου κυβησμου ειναι οτι ποιο αργοστροφο εχει κατασκευαστει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος @martin@ έγραψε: τη ροπη στη φτιαχνει ο σαληγκαρος (υπερτροφοδοτηση-turbo)χωρις αυτο ολα τα diesel αυτοκινητα θα ηταν τρακτερ.Γενικα οι diesel κινητηρες και ειδικα οι μικρου κυβησμου ειναι οτι ποιο αργοστροφο εχει κατασκευαστει. Ο... σαλίγκαρος που εγω τον ξέρω ως στροβιλοσυμπιεστή και παίρνει κίνηση απο τον εκκεντροφόρο, βοηθάει στην καλύτερη πλήρωση οξυγόνου-καυσίμου. Επομένως, μιλάμε για καλύτερο μείγμα και μείωση κατάλοιπων στο εσωτερικο του κινητήρα (και ειδικά στην κυλινδροκεφαλή). Το Turbo αυτό (διότι υπάρχει και ο υπερσυμπιεστής που συνιστάται στα σύγχρονα μοντέλα λόγω περισσότερων πλεονεκτημάτων) όπως λέγεται αλλιώς, είναι καθαρά θέμα απόδοσης, μακροζωϊας κινητήρα και όχι ροπής. Υ.Γ: Ώπα λάθος, ο στροβιλοσυμπιεστής παίρνει κίνηση απο τα καυσαέρια της εξαγωγής, ο υπερσυμπιεστής παίρνει απο τον στροφαλοφόρο. Εδω το μπέρδεψα. :P Την 5/16/2017 at 9:43 ΠΜ, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Τα έχεις μπλέξει λίγο στο μυαλό σου.... Για εμένα πάει αυτό; Σωστά, λάθος διατύπωση. Η ροπή μεν συμβάλλει στην απόδοση του κινητήρα και στην διευκόλυνση κατα την διαδικασία πλήρη κύκλου καύσης (κυρίως στην συμπίεση και την εκτόνωση) αλλά δεν αποτελεί "κινητρο" για μεγαλύτερη ιπποδύναμη εδω. Η ροπή έχει το θετικό στους πετρελαιοκινητήρες οτι επιδρά στο έπακρο στις χαμηλές στροφές, γι'αυτό και συνιστάται στα βαρέα οχήματα πέρα της καλύτερης μόνωσης τους (των κινητήρων πετρελαίου). Εδω παίζει ρόλο και το βάρος των εξαρτημάτων που τον αποτελούν. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2017 από τον GiannisTs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Ή έχεις θέμα με την μετάφραση απ' το Wiki, ή πας για Σεπτέμβρη μετεξεταστέος Β! Τεχν. Λυκείου. Τα'χεις μπλέξει πολυ. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Τι διαβαζω Θεε μου Κι ομως θελω κι αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 πολοι εδω μου φενετε διαβαζουν οτι βρουν στο νετ και τα γραφουν χαρην εντυπωσιασμου.κοινος ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΝΑΙ.Συγκεντρωθειτε διαβαστε καλητερα ενημερωθητε και τα ξαναλεμε τον Σεπτεμβρη!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Ή έχεις θέμα με την μετάφραση απ' το Wiki, ή πας για Σεπτέμβρη μετεξεταστέος Β! Τεχν. Λυκείου. Τα'χεις μπλέξει πολυ. Όντως όμως... Τέτοιος αχταρμάς εννοιών φυσικής και μηχανολογικό mumbo jumbo, πρέπει να παίρνει κάποιου είδους βραβείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.976 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) @@martin@ όταν μπαίνεις να κράξεις άλλους τουλάχιστον γράφε σωστά. Πάτα και κανένα τόνο, θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. Φιλικά πάντα και χωρίς ειρωνεία. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2017 από τον ΓιωργοςΤΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: @@martin@ όταν μπαίνεις να κράξεις άλλους τουλάχιστον γράφε σωστά. Πάτα και κανένα τόνο, θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. καποτε ζηταγαμε Ελληνικα αντι των greeklesh,μετα αφου μαθαμε να γραφουμε Ελληνικα ζηταγαμε ορθογραφεια,Τωρα ζηταμε τονους,ε ρε φιλε πολλες απαιτησεις εχεις απο τους αλλους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος @martin@ έγραψε: καποτε ζηταγαμε Ελληνικα αντι των greeklesh,μετα αφου μαθαμε να γραφουμε Ελληνικα ζηταγαμε ορθογραφεια,Τωρα ζηταμε τονους,ε ρε φιλε πολλες απαιτησεις εχεις απο τους αλλους. χαχαχαχα είδες, όσο πάει δυσκολεύει, έτσι είναι τα levels. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Ώχ, τελικά η έννοια του "εγω όλα τα ξέρω" του κλασσικού Ελληνάρα ακόμα και εν καιρώ κρίσης δεν λέει να μας βάλει μυαλό όσον αφορά την νοοτροπία που παίζει ρόλο για την κατάσταση που ζούμε. Τα βιβλία τα λένε κύριοι, τα βιβλία, αλλά.. που να κοψει το ρημάδι; Τέλος πάντων, ρίχνω την σκυτάλη προς εσας γιατί μόνο που δεν θα με φάτε επειδη είστε πίσω απο μια οθόνη. Άντε γεια. Υ.Γ: Ξέρω, ξέρω ότι και να λέτε "συμφωνώ σε όλα". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2017 Μπορούμε να αφήσουμε τις ορθογραφιες και το τι κάνει το τούρμπο καθώς επίσης να αναλύσουμε το τι εστι ροπή και να πούμε τις απόψεις μας πιο γενικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες