Jump to content
MagnetoX

Tiger 1050

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα!ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tiger 1050,το budget είναι μέχρι 7000 βαριά..το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πολλά για τα προβλήματα που βγάζουν μέχρι και τα μοντέλα του 2010!ισχύουν όλα αυτά που ακούγονται ?H εναλλακτική μου είναι hypermotard 1100 που είναι εγγύηση από ότι έχω ακούσει , τι λέτε?ευχαριστώ για το χρόνο σας! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άλλο τονα,άλλο τ άλλο,τι χρήση το θέλεις;

Αν έχει μέσα και ταξίδια τότε πας για Τίγρη,με 7.000 βρίσκεις καλό μοντέλο,πρόσφατο.με abs,λίγα χλμ κλπ.

Το hyper δεν ταξιδευει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ξέρω είναι διαφορετικά εννοείται... Ο τίγρης μου αρέσει λίγο πιο πολύ και ίσως με βολέψει περισσότερο (λίγο παραπάνω βέβαια).. Αλλά όπως προείπα τι γίνεται με τα προβλήματα που ακούγεται ότι βγάζει ?διότι με τα λεφτά αυτά παίζω μέχρι και 2010 μοντέλο.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόβλημα με τα πιστόνια εξαλείφθη μετά τα 09.εξακολουθούν όμως κάτι χαζοπροβλήματα με τη μίζα.Πολλοί το έλυσαν αλλάζοντας το κύριο καλώδιό της με μεγαλύτερης διατομής .Άλλα δεν έχουν ακουστεί,θα σου πουνε και πι Τιγράδες αργοτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσα είχαν θέμα από το 2007 και μέχρι σήμερα έχουν περάσει δέκα χρονάκια.......κομματάκι δύσκολο να πέσεις σε προβληματικό από αυτή την φύση του προβλήματος...

τώρα εάν το δούλευε συνέχεια κόφτες η δεν ξέρω εγώ τι άλλο αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια δεύτερο χέρι......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε παιδιά ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να ήξερα τι θέλω :p έχω τρελα με τα ducati είναι η αλήθεια αλλά μέσα στην αθηνα το hyper δε ξέρω κατά πόσο θα βολέψει γι αυτό τείνω προς τίγρη! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά γνωρίζεις για τις χρονιές, με αυτά τα λεφτά χτυπάς μοντέλο του 11+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το hyper μέσα στην Αθήνα Δεν θα σε βολέψει, βασικά το hyper δεν θα σε βολέψει σε τίποτα, είναι μηχανάκι μόνο για διασκέδαση, για τίποτα άλλο. Και επίσης έχει πολύ ακριβή συντήρηση. Πρέπει να να ξέρεις απολύτως τι θες, αν είναι να πάρεις hyper. Αφού είσαι ανάνεσα σε αυτό και σε τίγρη, τότε είσαι για τίγρη.

Επίσης υπάρχει τίγρης προς πώληση σε πολύ καλή κατάσταση, από γνωστό άτομο στο mb.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 λεπτά, το μέλος MagnetoX έγραψε:

Τι είναι το mb βασικά ? :laugh:

Μη δίνεις σημασία...είναι ένα παλιοforum για κάτι ποτά μέσα σε clubs και για κάτι χαζοβόλτες με δευτεροτρικύλινδρες μαούνες:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To δικό μου μηχανάκι εννοεί ο Gee.

Είναι Special Edition του 2010 με 52.000χλμ.

Αλλαγμένες τσιμούχες και ελατήρια στα μπροστινά (Wilbers προοδευτικά), καινούρια κωνικά ρουλεμάν λαιμού, Arrow εξάτμιση, διπλό σταντ, βαλίτσες πλαινές triumph (της μάνας του), LSL fat bar τιμόνι, χούφτες, άφτερ ζελατίνα, προστατευτικό ψυγείου... αυτά νομίζω, δεν πρέπει να ξεχνάω κάτι.

Αν σε ενδιαφέρει μπορούμε να κανονίσουμε να το δεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος MagnetoX έγραψε:

Και ποια είναι η τιμή ?

Θα στην πει σε ΠΜ.

Ή εναλλακτικα μπορει να βαλει μια αγγελία @Ravendark και να το συζητησετε εκει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα παντως περσυ που ειχα το tiger 08 special edition μου εβγαλε το λαδι ολο κατι του εφτιαχνα αλλα ναι εκτος απο πιστονια ευτιχως.:laugh:

Απο καταναλωση αν επισης σε ενδιαφερει καλυτερα κοιτα κατι αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα