tiago_agg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2017 Παιδια εχω ενα sym wolf 125! το πηρα μεταχειρισμένο με 5000χλμ αλλα παρατήρησα οτι οι μπάρες τις βενζίνης παίζουν πολυ ! μου έδειχνε μια με δυο μπάρες και οταν πηγα στο βενζινάδικο πηρε μονο 4€! Το μέγιστο που μου εχει δειξει ειναι 4 μπάρες αλλα στο τσεκ που κανει στην αρχη μου δείχνει 5 ! εχει παρουσιαστεί σε κανεναν το ιδιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2017 Καπου μαλλον βραχυκυκλωνει. τσεκαρε το σε ενα ηλεκτρολογειο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) Παρόμοιο πρόβλημα στο παπί μου. Ξεκίνησε οπως ακριβώς το περιγράφεις. Με γεμάτο ντεπόζιτο έδειχνε μεχρι την μέση μετα απο λιγα μετρα ανέβαινε και γενικώς επαιζε πολύ. Πλέον δν λειτουργεί καθόλου ο δείκτης. Εβγαλα το φλοτερακι, μολις βραχυκυκλωσεις τις επαφές του ο δείκτης ανεβαίνει. Πιστεύω οτι κ εσύ κατι παρόμοιο έχεις, απλα στα αρχικά στάδια. Το ανταλλακτικό πάντως ειναι πολυ φθηνό. Για το παπί, γνήσιο της Daytona 20€ με μεταφορικά Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2017 από τον papasouzas98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τσέκαρε, την φίσα μήπως κάτι δεν πάει καλά εκεί. Το φλοττέρ συνδέεται με ενα άλλο καλώδιο με την βοήθεια της φίσας που καταλήγει μπροστά στο κοντέρ. Τώρα, απο την άλλη αν είναι μονοκόμματο μάλλον θα έρθει λίγο πιο ακριβά. Εμένα μου κόστισε 15 ευρώ τότε, αν και είχαν χαλάσει οι ψηλές ραβδώσεις του φλοττέρ, τώρα είμαι σχεδόν πένα όταν φτάνω στην προτελευταία γραμμή πρίν το Empty ψιλοπαίζει σε ανηφόρα. Εγω πιστεύω πως είναι φυσιολογικό απο την μια, διότι και η βενζίνη όταν στο ρεζερ, αδειάζει θα τα κάνει τούτα τα κόλπα. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. :-) Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2017 από τον GiannisTs 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2017 πριν 17 ώρες, το μέλος GiannisTs έγραψε: Τσέκαρε, την φίσα μήπως κάτι δεν πάει καλά εκεί. Το φλοττέρ συνδέεται με ενα άλλο καλώδιο με την βοήθεια της φίσας που καταλήγει μπροστά στο κοντέρ. Τώρα, απο την άλλη αν είναι μονοκόμματο μάλλον θα έρθει λίγο πιο ακριβά. Εμένα μου κόστισε 15 ευρώ τότε, αν και είχαν χαλάσει οι ψηλές ραβδώσεις του φλοττέρ, τώρα είμαι σχεδόν πένα όταν φτάνω στην προτελευταία γραμμή πρίν το Empty ψιλοπαίζει σε ανηφόρα. Εγω πιστεύω πως είναι φυσιολογικό απο την μια, διότι και η βενζίνη όταν στο ρεζερ, αδειάζει θα τα κάνει τούτα τα κόλπα. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. :-) Το οτι ψιλοπαιζει στις ανηφορες οταν ειναι στο τελος ειναι φυσιολογικο. Το φλοτερ λειτουργει με ενδειξεις Ohm. Οσο κουνιεται το φλοτερ αλλαζει και η αντισταση που δημιουργειται. και αν ειναι και αδειο το ντεποζιτο εννοειται οτι το φλοτερ κουνιεται και πιο ευκολα μεσα στο χωρο οποτε μπορει να δεις και πολυ διαφορετικες τιμες ενδειξης στο κοντερ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tiago_agg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 ευχαριστω για τις άμεσες απαντησεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες