Jump to content
jimlertas

PIRELLI DIABLO ROSSO III

Recommended Posts

Μετά από 3.000+ χλμ. με τα λάστιχα, τα περισσότερα πόλη, ένα ταξιδάκι εθνική (μέχρι Μπράλο) και λίγο επαρχιακό κατέληξα στα παρακάτω:

1. Πολύ "γρήγορη" κορώνα, ταιριάζει και με τη γεωμετρία της μηχανής μου, η οποία πλέον αλλάζει κατεύθυνση με τη σκέψη.

2. Σε θερμοκρασίες πάνω από 18 βαθμούς ζεσταίνονται ακόμα και σε ρυθμούς βόλτας. Σε μικρότερες πρέπει να πιέζεις για να ζεσταθούν και να παραμείνουν ζεστά.

3. Όταν ζεσταθούν καλά η απόδοση και η αίσθηση είναι απίστευτες. Το λάστιχο "κολλάει" στην άσφαλτο και νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, με οποιαδήποτε ταχύτητα και κλίση, ανεξαρτήτως ποιότητας οδοστρώματος. Πραγματικά εντυπωσιακό.

4. Σημάδια φθοράς δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά έχει κάπως ομαλοποιηθεί το "απότομο" της κορώνας.

5. Σε βροχή τα έχω πατήσει ελάχιστα και πήγαινα και ως όρνιθα, οπότε δεν έχω πολλά να πω, απλώς φαινόντουσαν οκ.

6. Δύσκολα πετάει κώλο, προτιμάει να σηκώνει τον μπροστινό.

Όταν τα έβαλα κοίταζα και τα S21. Δεν έχω μετανοιώσει καθόλου, αλλά έχω περιέργεια να δοκιμάσω και τα BRIDGESTONE, για να δω αν άξιζε τα παραπάνω ευρώ που έδωσα για τα PIRELLI. Όπως και να έχει το λάστιχο το βρίσκω εξαιρετικό και μάλλον θα το ξαναβάλω, παρά τα 320€ που κοστίζουν.

Όταν φτάσω στα 7.000 χλμ. θα επανέλθω.

Τροποποιήθηκε από τον jimlertas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλος τα εβαλε σε μπουσα πριν μια βδομαδα και ειναι ικανοποιημενος,απλα δεν ξερουμε ποσα χλμ θα βγαλει.

πιστευω οτι πανω απο 8000 χλμ δενθα αντεξει το πισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@jimlertas σε μτ09 τα εβαλες? αν ναι πολυ καλη επιλογη. pirelli ειναι εγγυηση. αν προς το τελος πεσουν σε αποδοση ενημερωσε μας (ετσι ηταν στα rosso corsa που ειχα). λαστιχαρες ειναι αλλα αρκετα τσιμπημενη η τιμη τους, ιδιαιτερα οταν ο ανταγωνισμος παιζει στα 50-60 ευρω φθηνοτερα

σε busa? χμμμ

αν το σπαει σε εθνικη θα βγαλει λιγοτερο απο 8κ χλμ.

τα busa γενικα ειναι λαστιχοφαγα μηχανακια μονο τα τουρισταδικα λαστιχα αντεχουν (αλλα με αυτα δε στριβεις αφρεναριστος βεβαια)

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@jimlertas σε μτ09 τα εβαλες? αν ναι πολυ καλη επιλογη. pirelli ειναι εγγυηση. αν προς το τελος πεσουν σε αποδοση ενημερωσε μας (ετσι ηταν στα rosso corsa που ειχα). λαστιχαρες ειναι αλλα αρκετα τσιμπημενη η τιμη τους, ιδιαιτερα οταν ο ανταγωνισμος παιζει στα 50-60 ευρω φθηνοτερα

Ναι, στο ΜΤ-09. Τα rosso corsa πόσα χλμ σου έβγαλαν? Το ξέρω ότι παίζουν ρόλο χίλιοι παράγοντες στη διάρκεια ζωής ενός ελαστικού, αλλά ρωτάω για να έχω μία ένδειξη για την τάξη μεγέθους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γυρω στα 5κ αρχισανε να πεφτουν λιγακι σε αποδοση. στα 8κ ειχε καραφλιασει τελειως το πισω.

ζητημα να ειχα πανει παντες 2-3 φορες σε ολα αυτα τα χλμ. ηταν το 1ο ζευγαρι που εβαλα οταν πηρα το μηχανακι (μετεχειρο το μοτο ετσι).

αρχαριος οδηγος + οτι φοβομουν το μηχανακι και την κορωνα του ελαστικου, βγαλανε υπερβολικα καλα χλμ. τωρα δε τα κοβω να αντεξουν πανω απο 5-6κ γι'αυτο και δε τα βαζω.

αριστο λαστιχο αλλα δε κανει για μηχανακι που κινηται καθε μερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρητικά πάντα, τα ROSSO III είναι πιο street ελαστικά από τα ROSSO CORSA (περισσότερο για πίστα), και αναμένω μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε καθημερινή χρήση. Η πραγματικότητα θα φανερώσει και την αλήθεια. Σε λιγο καιρό θα ξέρουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββατο τα βαζω στο Μουλτι, για να δουμε τι εντυπωσεις θα μου δωσουν. Με τα S21 ειχα μεινει υπερευχαριστημενος στο VFR800 μου αλλα ειπα να δοκιμασω και τα Pirelli.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από τα Rosso 3, αλλά τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω τα S22. Τι σου είναι ο άνθρωπος !!! όλοι ψάχνουμε κάτι άλλο κι ας είμαστε χαρούμενοι με αυτό που έχουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το βλεπω σαν "περιεργεια", σαν να πηγαινω σε ζαχαροπλαστειο και να μου προσφερει 5 διαφορετικα ηδη γαλακτομπουρεκου. Εεε δεν θες να τα δοκιμασεις ολα???  :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος steven_04 έγραψε:

Εγω το βλεπω σαν "περιεργεια", σαν να πηγαινω σε ζαχαροπλαστειο και να μου προσφερει 5 διαφορετικα ηδη γαλακτομπουρεκου. Εεε δεν θες να τα δοκιμασεις ολα???  :D

Ειδικά τα γαλακτομπούρεκα θα τα δοκίμαζα και τα 5!!! Το θέμα μου όμως είναι πως αν με την πρώτη κουταλιά δεν μου αρέσει το γλυκό, πάω αμέσως στο επόμενο, ενώ αν δεν μου αρέσει το νέο ελαστικό, δύσκολα θα μπορέσω να το αντικαταστήσω άμεσα. Όπως και να έχει τα Rosso 3 είναι φανταστικά και εκτιμώ ότι και τα S22 αποκλείεται να είναι κακά, οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με τις αλλαγές. Τα S21 πόσα χλμ και χρόνια σου βγάλανε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μετραει η αποψη σου σχετικα με την συγκριση rosso3-s22 γιατι πρεπει να εισαι ο μονος που το εχει κανει εδω μεσα.

Θελω να πιστευω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος και απο τα s22 οπως ειμαι κι εγω,αν κ σε μενα ηταν μεγαλο το σκαλοπατι της διαφορας ερχομενος απο Τ30.

Τα s21 που φοραγα στο S3 τα ειχα μεχρι  και τα 12κ που το εδωσα αλλα μολις εφτασαν την διετια και τα περιπου 10κ,επεσε  η αποδοση τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 5/8/2019 at 3:39 ΜΜ, το μέλος jimlertas έγραψε:

Ειδικά τα γαλακτομπούρεκα θα τα δοκίμαζα και τα 5!!! Το θέμα μου όμως είναι πως αν με την πρώτη κουταλιά δεν μου αρέσει το γλυκό, πάω αμέσως στο επόμενο, ενώ αν δεν μου αρέσει το νέο ελαστικό, δύσκολα θα μπορέσω να το αντικαταστήσω άμεσα. Όπως και να έχει τα Rosso 3 είναι φανταστικά και εκτιμώ ότι και τα S22 αποκλείεται να είναι κακά, οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με τις αλλαγές. Τα S21 πόσα χλμ και χρόνια σου βγάλανε?

Σωστος. Απλα και τα 2 ελαστικα ειναι στην κατηγορια Hypersport οπου δυσκολα μπορει να σε αφησει ανικανοποιητο. Οι διαφορες πιστευω ειναι μικρες. Τα S21 μου εδωσαν περιπου 12.000 χλμ μεσα σε ενα χρονο με το 95% εξ'αυτων σε συνθηκες ταξιδιου/βολτας. Αλλα οχι στο Μουλτι που εχω τωρα, στο VFR που ειχα πριν (παιζει ρολο αυτο). 

Την 5/8/2019 at 3:51 ΜΜ, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Θα μετραει η αποψη σου σχετικα με την συγκριση rosso3-s22 γιατι πρεπει να εισαι ο μονος που το εχει κανει εδω μεσα.

Θελω να πιστευω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος και απο τα s22 οπως ειμαι κι εγω,αν κ σε μενα ηταν μεγαλο το σκαλοπατι της διαφορας ερχομενος απο Τ30.

Τα s21 που φοραγα στο S3 τα ειχα μεχρι  και τα 12κ που το εδωσα αλλα μολις εφτασαν την διετια και τα περιπου 10κ,επεσε  η αποδοση τους.

Θα σας πω εντυπωσεις μολις τα βαλω και τα περπατησω λιγο. Αλλα πιστευω θα ειναι αδικη συγκριση γιατι τα S21 τα εχει βαλει σε VFR800 VTEC του 04 και με αφησαν ακρως ικανοποιημενο. Ενω τα Rosso3 τα βασω σε Multistrada 1200S του 13. Sport-touring και τα 2 μηχανακια, αλλα αλλο στυλ οδηγησης και αλλες δυναμεις. Και το VFR μπορεσα να το φτασω στο οριο, το Multistrada μετα απο 8000χλμ ακομα το μαθαινω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις γυρισα απο ταξιδι στις Γαλλικες Αλπεις το οποιο φορτωσε το Multistrada +5776 χιλιομετρα. In total, τα λαστιχα εχουν 6000 χιλιομετρα οπου:

- Το μπροστινο ειναι δεν ειναι στο 50% του

- Το πισω βγαζει λινα οπου να'ναι στο κεντρο του και ζητημα να βγαλει 200χλμ στα πλαινα του.

Γενικα αναμεικτα συναισθηματα. Πολυ καλο λατιχο με καλο κρατημα και πολυ επιθετικη/sport κορωνα που προσωπικα μου αρεσει. Θυμαμαι μολις τα εβαλα ειπα ΟΥΑΟΥ και απο τις πρωτες στροφες το μηχανακι επεφτε με την σκεψη και πηγαινε οπου ηθελα. Και στους ευρωπαικους δρομους που κυκλοφορω δεν θελει καν ζεσταμα, δουλευει με το καλημερα.

Στα αρνητικα το οτι το πισω παρεδωσε τα σκηπτρα απο τα 4500χλμ αρα στα τελευταια 1200 απλα το κουβαλουσα και πηγαινα πολυ προσεκτικα.
Επισης δεν μου αρεσε το γεγονος οτι οπου ειχε ο δρομος πισοκολλα (για να καλυψουν τα μπαλωματα) και σπασιματα, το λαστιχο εχανε στιγμιαια προσφυση και το μηχανακι γλιστρουσε για μισο δευτερολεπτο. Επισης σε κανα δυο στιγμες οπου εστριβα σε φουρκετες, με προδωσε και γλιστρησε αλλα το εσωσα (τη μια στιγμη βαζωντας ποδι) αλλα πες εδω μπορει να εφταιγα εγω οπου μπορει να πηρα την στροφη με αμπαλο τροπο.

In geneal, θα βαλω ενα ακομη Rosso 3 πισω ωστε να φαγωθει μαζι με το προστινο σε παρομοιο χρονο και μετα δεν θα τα ξαναβαλω μεχρι να βγει Rosso 4 και να δω εντυπωσεις απο αλλους. Στο επομενο ζευγαρι ταλαντευομαι μεταξυ M7RR η S22, θα το σκεφτω με το καιρο και θα δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηταν ενδιαφερον ενα review απο καποιον με Rosso III σε σχεση με ενα sport λαστιχο παλιοτερης γενιας που το βρισκεις σε ΠΟΛΥ χαμηλοτερη τιμη απο τα ομολογουμενως ακριβα (αλλα προφανως καλα) Pirelli.

Σε σχεση πχ με S21 ή και S20 ακομα ("παλιατζούρα" πλεον) ή το "μουσειακο"(?) πλεον 016 :tooth:

Ναι ολο Bridgestone ανεφερα, αυτην ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε.

Λαστιχα που μπορεις να τα βαλεις με περιπου 200 ευρο.

Ειναι οντως "120 ευρο καλυτερα" τα Pirelli ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 6/11/2019 at 10:18 ΜΜ, το μέλος steven_04 έγραψε:

In geneal, θα βαλω ενα ακομη Rosso 3 πισω ωστε να φαγωθει μαζι με το προστινο σε παρομοιο χρονο και μετα δεν θα τα ξαναβαλω μεχρι να βγει Rosso 4 και να δω εντυπωσεις απο αλλους. Στο επομενο ζευγαρι ταλαντευομαι μεταξυ M7RR η S22, θα το σκεφτω με το καιρο και θα δω.

For the record, εν τελει μπηκε ενα Metzeler M7RR απο σποντα. Εγω παρηγγειλα Rosso3, ο μαστορας παρηγγειλε Rosso3, το λαστιχο ηρθε σε συσκευασια που εγραφε πανω Rosso3 αλλα απο μεσα ηταν Μ7RR. Κι επειδη το ψιλοβιαζομουν και μου το εδιναν στην ιδια τιμη ειπα να το βαλω και να μην περιμενω για την διορθωτικη παραγγελια. 

Ολλανδικο service, τι να πεις... Τεσπα, ιδια κατηγορια ειναι και τα 2 και οι διαφορες πιστευω μικρες. Αλλα πιστευω το Μ7 θα βγαλει 2000-3000 παραπανω χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από 3 χρόνια και 12.000 χλμ δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από το λάστιχο. Το επόμενο 10ήμερο θα αλλαχθούν, όχι λόγω εμφανούς φθοράς, αλλά επειδή η απόδοση έχει πλέον εμφανή πτώση. Ακόμα και έτσι όμως, εάν ζεσταθούν καλά δουλεύουν μια χαρά. Με το ΜΤ 09 συνεργάστηκαν άψογα (ελαφριά μηχανή, με νορμάλ ιπποδύναμη και ροπή) και καθώς δεν κάνω πάντες και λοιπές καγκουριές η φθορά ήταν μικρή και ομοιόμορφη. Ούτε καν τετραγώνισαν. Προσπαθώ να βάλω φωτό αλλά κάτι δεν πάει καλά με το imgur.

http://imgur.com/a/OWgZyvB

http://imgur.com/a/7PifLZs

http://imgur.com/a/rGxlxTD

http://imgur.com/a/iFC0d8W

http://imgur.com/a/ScCh4br

http://imgur.com/a/1hXfu8d

Και εκεί που είχα σχεδόν σίγουρο ότι θα βάλω τα S22, το μικρόβιο του αναποφάσιστου αγοραστή με κάνει να σκέφτομαι τα ROSSO CORSA II.

Για να μη βγαίνω εκτός θέματος, ως τελικό συμπέρασμα θεωρώ τα ROSSO III καταπληκτικά ελαστικά για χρήση στο δρόμο-πόλη-στροφιλίκια και είμαι στη διάθεσή σας για επίλυση τυχόν αποριών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απίστευτο! Ειδικά το πίσω, εντυπωσιακή κατάσταση για τόσα χιλιόμετρα μ'αυτή τη μηχανή. 

Πάντως αφού δεν κάνεις καγκουριές μάλλον έχεις πάρει λάθος μηχανάκι.:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε οδηγό που επίσης δεν κάνει καμία καγκουριά αλλά το πάει σβέλτα, στα 9κ είναι αφενός για αλλαγή κι αφετέρου δεν θα τα ξανάβαζε για κανενα λόγο. STR 675R. Εμένα ακόμα με τρώει να το βάλω

20190921-233225.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Απίστευτο! Ειδικά το πίσω, εντυπωσιακή κατάσταση για τόσα χιλιόμετρα μ'αυτή τη μηχανή. 

Πάντως αφού δεν κάνεις καγκουριές μάλλον έχεις πάρει λάθος μηχανάκι.:laugh:

Το ΜΤ μου αρέσει να το τρέχω και να το στρίβω και τα κάνω και τα δύο στο όριό μου. Όχι σούζες, όχι burn out, όχι traction control. Πάντως μια μηχανή πάνω από 150 ίππους θα το έσκιζε το λάστιχο.

πριν 6 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Σε οδηγό που επίσης δεν κάνει καμία καγκουριά αλλά το πάει σβέλτα, στα 9κ είναι αφενός για αλλαγή κι αφετέρου δεν θα τα ξανάβαζε για κανενα λόγο. STR 675R. Εμένα ακόμα με τρώει να το βάλω

20190921-233225.jpg

Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται ότι έχει γράψει πολύ Εθνική ή Αττική οδό. Εγώ εκτός πόλης ούτε 2.000 χλμ δεν έκανα. Γιατί δεν θα τα ξανάβαζε?!?!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθνικη και ΑΟ δεν εχει σχεδον καθολου, βαρια να εχει 2κ. Γενικοτερα δεν εχει τετραγωνισει καθολου κι αυτο ειναι στα + . Δεν θα τα ξαναβαζε γιατι απο τη μια εχουν 330ε κι απο την αλλη δεν δινει το κατι παραπανω ακομα και σε σχεση με τα bt 16

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/6/2019 at 1:32 ΜΜ, το μέλος peterpan έγραψε:

Θα ηταν ενδιαφερον ενα review απο καποιον με Rosso III σε σχεση με ενα sport λαστιχο παλιοτερης γενιας που το βρισκεις σε ΠΟΛΥ χαμηλοτερη τιμη απο τα ομολογουμενως ακριβα (αλλα προφανως καλα) Pirelli.

Σε σχεση πχ με S21 ή και S20 ακομα ("παλιατζούρα" πλεον) ή το "μουσειακο"(?) πλεον 016 :tooth:

Ναι ολο Bridgestone ανεφερα, αυτην ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε.

Λαστιχα που μπορεις να τα βαλεις με περιπου 200 ευρο.

Ειναι οντως "120 ευρο καλυτερα" τα Pirelli ??

Είμαι ο άνθρωπός σου,

Είχα δύο φορές bt016 και τώρα έχω rosso3.

Το πόσο ειχα ευχαριστηθεί το bt απλά δεν περιγράφεται. Το Rosso3 ειναι καλύτερο από το Bt αλλά το Bt είναι πάρα πολύ τίμιο.

Με το Rosso νιώθεις πως είναι ένα πιο hypersport λάστιχο. Έχουν διαφορετικό θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας. Τα bt δουλεύουν στο χαμηλότερο εύρος. Δεν διαχειρίζονται εύκολα πολύ ζορικες καταστάσεις.. Παράλληλα τα bt, βγάζουν κατά 1/3 περισσότερα χιλιόμετρα από τα rosso. Τσεκαρισμενο twice.

H κορώνα των Pirelli είναι εντελώς Neutral. Καμία σχέση με την επιθετική του Bt.

Γενικά το Ροσσο δεν με ενθουσίασε πουθενά. Άχρωμο λάστιχο. Θα ήθελα να δω διάφορες με τα S series της Bridgestone ώστε να δω αν αξίζουν τα +60€ που κοστίζουν. Ξαναλέω, δεν είναι κακό αλλά δεν είναι, σε καμία περίπτωση,  κατά 150€ καλύτερο από το BT.

Εν κατακλείδι, αν δεν θες ξυσιματα και θες ενα λάστιχο - παλικάρι, βάλε bt. 

Αν θες ένα όσο το δυνατόν καλύτερο λάστιχο για πολιτική, σβέλτη χρηση, ψάξε reviews για s21-22 vs Rosso 3. Μάλλον είναι πολύ καλά τελικά αυτα τα σκασμενα τα Bridge.

Α, F@ck Japan ε :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/9/2019 at 11:15 ΜΜ, το μέλος jimlertas έγραψε:

Μετά από 3 χρόνια και 12.000 χλμ δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από το λάστιχο. Το επόμενο 10ήμερο θα αλλαχθούν, όχι λόγω εμφανούς φθοράς, αλλά επειδή η απόδοση έχει πλέον εμφανή πτώση. Ακόμα και έτσι όμως, εάν ζεσταθούν καλά δουλεύουν μια χαρά. Με το ΜΤ 09 συνεργάστηκαν άψογα (ελαφριά μηχανή, με νορμάλ ιπποδύναμη και ροπή) και καθώς δεν κάνω πάντες και λοιπές καγκουριές η φθορά ήταν μικρή και ομοιόμορφη. Ούτε καν τετραγώνισαν. Προσπαθώ να βάλω φωτό αλλά κάτι δεν πάει καλά με το imgur.

http://imgur.com/a/OWgZyvB

http://imgur.com/a/7PifLZs

http://imgur.com/a/rGxlxTD

http://imgur.com/a/iFC0d8W

http://imgur.com/a/ScCh4br

http://imgur.com/a/1hXfu8d

Και εκεί που είχα σχεδόν σίγουρο ότι θα βάλω τα S22, το μικρόβιο του αναποφάσιστου αγοραστή με κάνει να σκέφτομαι τα ROSSO CORSA II.

Για να μη βγαίνω εκτός θέματος, ως τελικό συμπέρασμα θεωρώ τα ROSSO III καταπληκτικά ελαστικά για χρήση στο δρόμο-πόλη-στροφιλίκια και είμαι στη διάθεσή σας για επίλυση τυχόν αποριών.

τι λες τωρα? 12κ και ειναι ετσι το λαστιχο? 

το rosso corsa ειναι διαφοτερικο απο το σκετο rosso. προσωπικα ειχα rosso corsa (λαστιχαρα, οτι καλυτερο για δρομο να στριβεις και να πας τεζα στο στεγνο), αλλα παρα πολυ ακριβα (τα αξιζουν τα $$ τους ομως). το corsa ii λενε πως ειναι καλυτερο. 

δε νομιζω πως θα χρειαστεις τετοιο λαστιχο, ισα ισα, μπορει να λειτουργησει αρνητικα στον τροπο που οδηγας. θελει "παιχνιδι" για να ζεσταθει και η κορωνα του ειναι αποτωμη.

βαλε s21-22 η michelin pilot power 3 (το πιο vfm λαστιχο).:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το mt έβαλε s22 και εμένα με βλέπω για Michelin για δεν παίζει ουτε 30αρικο παραπανω για τα bridgestone..

Καλοφορετα και καλοστριφτα!

Περιμένουμε review μόλις περπατηθουν λιγάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα rosso corsa 2 είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει σε ελαστικό...

Παίζει να την αρπάξω τη φλομπα αλλά οκ, μάλλον θα είναι τα επόμενά μου...

Εναλλακτικά, κοιτώ τα power rs αλλά θα αφήσω τον τρελιαρη άνδρα τον @Gouky7 να τα δοκιμάσει πρώτος μιας κ είναι ψημένος.

Φίλε Γιαννάκη δεν θα σοβαρευτούμε πότε ρε :wub:

Κράξτε λεύτερα, έχετε δίκιο:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος kouler έγραψε:

Τα rosso corsa 2 είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει σε ελαστικό...

Παίζει να την αρπάξω τη φλομπα αλλά οκ, μάλλον θα είναι τα επόμενά μου...

Εναλλακτικά, κοιτώ τα power rs αλλά θα αφήσω τον τρελιαρη άνδρα τον @Gouky7 να τα δοκιμάσει πρώτος μιας κ είναι ψημένος.

Φίλε Γιαννάκη δεν θα σοβαρευτούμε πότε ρε :wub:

Κράξτε λεύτερα, έχετε δίκιο:biggrin:

κραζω πρωτος ρε κουφαλ@... οταν σου λεγα για τα rs μου λεγες μα μου... :katana:(καρδουλες αφ κορς)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα