Jump to content
Mindattack21

Σεζον σε νησι... Yes or no?

Recommended Posts

Αν η σχέση έχει σπίτι στο νησί και το σκέφτεστε να την κάνετε για μόνιμα κάποια στιγμή, πήγαινε για να πιάσεις θέση.. 

λες ε? Καλη ιδεα χαχαχα :-P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για 1200 ευρώ την εβδομάδα, καλώς......όχι για το μήνα!!!!

Την εβδομαδα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κοπελα σου δουλεύει? 

Εδω μπορείς να βρεις 2η δουλειά? 

Δες λιγο το μνμ μου στην προηγούμενη σελίδα μην ρωταψ τα ίδια 

Τροποποιήθηκε από τον papasouzas98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κοπέλα σου δουλεύει?? **( σπουδαζει και δεν εχει χρονο οποτε οχι προς το παρων)* Αν ναι και οι μισθοί και τον δυο μαζι αγγίζουν τα 1000 θα πρότεινα να μείνεις εδώ στα σίγουρα και στην χειρότερη αν θέλεις να βγάζεις κανενα μεροκάματο παραπάνω να βρεις μια δεύτερη δουλειά.

(Σου επιτρέπει το ωράριο σου να εχεις μια συμπληρωματική δουλειά? **( οχι γιατι παει 12ωρα αρκετες φορες ) Σαββατοκύριακα λογικα δεν δουλεύεις, αν εχειςεχεις κ κανενα απογευματάκι ελεύθερο ισως να μπορούσες **( Μονο κανα ντελιβερι αλλα δεν με ψηνει αυτην την στιγμη μετα τα 12ωρα στην δουλεια που ειμαι τωρα  )*

Αν δεν δουλεύει, ναι θα ταν καλα να μαζευες καποια φράγκα στο νησί (να κανες το σκατο σου παξιμαδι όμως εκει πέρα) να ερχόσουν εδω τον χειμωνα κ να έβρισκες μια δουλίτσα, σερβιτόρος ντελίβερι κλπ. με την αποψη ότι και κατι ψηλά θα βγάζω εδώ, εχω κ τα καλοκαιρινά στην τσέπη. Αν κάνεις και κονε εκει πέρα και δεις οτι αντέχεις ξανά πας. **( Το θεμα ειναι οτι θελω να μαζεψω προυπηρεσια τωρα που ειμαι σε αυτην την ηλικια γιατι μετα δεν ξερεις τι γινεται οσον αφορα τα δεδομενα της δουλειας οποτε θελω οτι κανω ναναι σε αυτον τον κλαδο το κυνηγαω οσο μπορω. Παντως με αυτην την λογικη παω και γω με μονη διαφορα το οταν με το καλο γυρισω να πιασω παλι σε κανα λεωφορειο αμα κατσει )*

"Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ",      να ξερεις ομως οτι του χέστη η μανα ποτε δεν κλαίει... 

Για πες κ την πρόταση με το διώροφο. @Mindattack21

** Διωροφο αθηνα μισθος 414/μηνα 8ωρο πενθημερο ( γελαστε ελευθερα ) + αργιες + ρεπο + υπερωριες. + + + θες δηλαδη 12ωρα για να βγαλεις κανα 700αρι+...Νορμαλ τιμες για την εποχη αλλα ρε φιλε....διωροφα δεν ειναι κανενα 12θεσιο....εμενα μου φαινονται τιποτα σε σχεση με τις ωρες και το τι θα τραβας καθε μερα να το οδηγας μεσα στο κεντρο... ( εξαιρουνται κατι */% που εχεις απο τις πωλησεις των εισιτηριων γιατι δεν μπορεις να βασιζεσαι σε αυτα )

Η κοπελα σου δουλεύει? 

Εδω μπορείς να βρεις 2η δουλειά? 

Δες λιγο το μνμ μου στην προηγούμενη σελίδα μην ρωταψ τα ίδια 

Σου απαντησα μεσα στο ιδιο σου το μνμ γιατι μου ηταν πιο απλο απτο κινητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις και δεν ξέρω αν συζητήθηκε το θέμα. 

Αλλά ρε παιδιά, τι πάει να πει 7 στα 7? Και εσύ ρε αγόρι μου αφού έχεις δουλειά, όσα "καλά" και να είναι τα λεφτά, γιατί δέχεσαι να γίνεις σκλάβος?

Όσο δέχεστε τέτοιες δουλειές τόσο παίρνουν αέρα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για εργοδότες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα