Jump to content
Mindattack21

Σεζον σε νησι... Yes or no?

Recommended Posts

Ολα αυτα τα ξερω απλα στορκιζομαι νομιζα πως δεν τα δινουν πλεον χαχαχα. Το ικα ειναι μεσα εννοειται απλα δεν ξερω για τα δωρα που λες αν τα δινουν πλεον γιατο ειναι του εργοδοτη. Το επιδομα αδειας τι ειναι? Επιδομα ανεργιας μηπως εννοεις η διαφερουν?

Ολα αυτα τα ξερω απλα στορκιζομαι νομιζα πως δεν τα δινουν πλεον χαχαχα. Το ικα ειναι μεσα εννοειται απλα δεν ξερω για τα δωρα που λες αν τα δινουν πλεον γιατο ειναι του εργοδοτη. Το επιδομα αδειας τι ειναι? Επιδομα ανεργιας μηπως εννοεις η διαφερουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Joe εδω περα ειναι δυσκολο να βρεις διοτι ζητανε συγκεκριμενους μηνες μονο δηλαδη θα βγαλουν αγγελιες σεμπτεβρη για σχολικα και βεφρουαριο για σεζον και τελος μετα αμα φυγει κανεις και μεινουν ακαλυπτοι οι εργοδοτες μονοτοτε θα βγαλουν ενδιαμεσα.

Mythic αμα επιτρεπεται σε ποιο νησι εργαζεσαι? Επισης αυτομε το ικα δεντο επιασα απο που θα τα παρω αυτα τα λεφτα? 

**ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ Η ΤΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑΝΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΟΤΙΝΑΝΑΙ

Αντρεα μην μου πεις πως πρεπει να αφηνω 20αρικα γιαφαει μας εκαψες χαχα.. επισης τι εννοεις για την σχεση ρε συ? :-P

οτι αν εισαι λιγο εμφανισιμος θα ξεχασεις γρηγορα τη σχεση σου για το καλοκαιρι φιλε επειδη σε ριχνω μια 10 ετια αν εισαι σπιτακι σου με 5νθημερη δουλεια 600 το μηνα και ενσημα αραξε εκει φιλε δεν ειναι καιροι για χαζα αυτα απο μενα..ΣΑνορινη μυκονμος ειναι απαλευτες απο τιμες αστο σου λεω

Joe εδω περα ειναι δυσκολο να βρεις διοτι ζητανε συγκεκριμενους μηνες μονο δηλαδη θα βγαλουν αγγελιες σεμπτεβρη για σχολικα και βεφρουαριο για σεζον και τελος μετα αμα φυγει κανεις και μεινουν ακαλυπτοι οι εργοδοτες μονοτοτε θα βγαλουν ενδιαμεσα.

Mythic αμα επιτρεπεται σε ποιο νησι εργαζεσαι? Επισης αυτομε το ικα δεντο επιασα απο που θα τα παρω αυτα τα λεφτα? 

**ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ Η ΤΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑΝΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΟΤΙΝΑΝΑΙ

Αντρεα μην μου πεις πως πρεπει να αφηνω 20αρικα γιαφαει μας εκαψες χαχα.. επισης τι εννοεις για την σχεση ρε συ? :-P

οτι αν εισαι λιγο εμφανισιμος θα ξεχασεις γρηγορα τη σχεση σου για το καλοκαιρι φιλε επειδη σε ριχνω μια 10 ετια αν εισαι σπιτακι σου με 5νθημερη δουλεια 600 το μηνα και ενσημα αραξε εκει φιλε δεν ειναι καιροι για χαζα αυτα απο μενα..ΣΑνορινη μυκονμος ειναι απαλευτες απο τιμες αστο σου λεω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ τωρα σεπιασα. Για δωσε κανα παραδειγμα απο τιμες αμα ξερεις? να τα βαλω κατω να δω...

Οκ τωρα σεπιασα. Για δωσε κανα παραδειγμα απο τιμες αμα ξερεις? να τα βαλω κατω να δω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω φιλο προστασια σε μυκονο πολυ ακριβα φιλε ακομα και πιτογυρο αν παρεις ειναι διπλη τιμη στη καλυτερη(γι αυτους) για σαντορινη τα ιδια .Αν εισαι 5νθημερος και σε κολλαει ενσημα αραξε μη ξεμυαλιζεσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρε τωρα μ εκατσε αυτη η δουλεια για σεζον ειχα κλεισει δυο.μηνες τωρα... Ειναι δυσκολη αποφαση δεν λεω, θα δω τι θα κανω παντως. Οτι και να κανω θα εχετε ανταποκριση χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σχέση συμφωνεί; Θα μείνει πίσω ή θα έρθει μαζί; Πάντως κάτω Μάλλια, η τροχαία σκίζει πούλμαν κ ταξί. Ρωτά αν είναι καλό το αμάξι συντηρημένο κτλ. Γενικά είμαι στο όχι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mindattack:

Απ' τα σχόλια όλων, βρήκα σωστότερα και ακριβέστερα αυτά του pitapola, με βάση αυτά που ξέρω κι εγώ από δικούς μου ανθρώπους. ΜΗΝ τα αγνοήσεις κι ας δείχνουν αποτρεπτικά. Να θυμάσαι άλλωστε πώς άλλα τάζουν και άλλα βρίσκεις.

Φίλος από δω μέσα πήγε πριν ελάχιστα χρόνια Σαντορίνη σε παραπλήσιο - και υποτίθεται πιο ξεκούραστο - τομέα, και βλαστήμησε την ώρα και τη στιγμή. Έλιωσε στην κυριολεξία με τα ωράρια και τις απαιτήσεις του αφεντικού. Δε θ' άντεχε για 2η σαιζόν. Φαντάζομαι θα ξέρεις τον δρόμο απ' το λιμάνι μέχρι επάνω στη χώρα, έτσι? Στροφές φίδια ατέλειωτες και γκρεμοί. Δεν ξέρω πόσο "ωραίο" θα είναι ν' ανεβοκατεβαίνεις το κομμάτι αυτό κομμάτια απ' τη νύστα (το αφεντικό χέστηκε αν δε σ' έχει αφήσει να κοιμηθείς για μέρες).

Το δε σπίτι που του παραχώρησαν, ήταν "αποθήκη για ποντίκια" (μη φαντάζεσαι τίποτα ανθρώπινο με φως και θέα, αυτά είναι για τους τουρίστες και την αφεντιά τους), τα δε έξοδα ακόμα και για να αγοράσει πρώτες ύλες να μαγειρέψει κάτι (πήγε με τη γυναίκα) ήταν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ! Για να παίρνεις απ' έξω να τρως, άστο καλύτερα.... εκεί θα τα φας ότι βγάλεις. Εκτός κι αν συνεννοηθείς με καμμιά κυριούλα ντόπια να σου δίνει ένα πιάτο φαϊ έναντι λογικού προσυμφωνημένου ποσού.... δε ν' κακή ιδέα.

Όσο για ελεύθερο χρόνο και.... γκόμενες, πιο φίδια υποσχέσεις για τέτοια πόστα δεν υπάρχουν. Δε θά 'χεις χρόνο ούτε να κατουρήσεις, όχι να μαμήσεις κιόλας..... που με την κούραση που θά 'χεις, μάλλον ρεζίλι θα γινόσουνα και θα μας ξεφτίλιζες διεθνώς ως Έλληνες εραστές.:laugh::laugh:

Το ότι έχεις δουλειά εδώ και μάλιστα καλή όπως λες - βλέπω απ' τους οδηγούς που στέλνω το παιδί στον παιδικό - και την οποία θα χάσεις για ένα κωλοεξάμηνο στο άγνωστο, για μένα τουλάχιστον και για τις μέρες που ζούμε, θα ήταν σοβαρός λόγος να το εξετάσω δυο και τρεις φορές ακόμα. Όταν γυρίσεις τί θα κάνεις? Και στο διάστημα που θα ψάχνεις, και αν και μέχρι να βρεις κάτι, πόσα απ' το κομπόδεμα θα αναγκαστείς να φας τελικά? Μήπως άνετα και όλα? Μήπως μπεις και μέσα μετά?

Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα και να σου βγουν όλα όπως τα περιμένεις.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαινεται οτι θα μπλεξεις αγαπητε.
Αν δεν ειχες κομπλε δουλεια εδω, θα σου ελεγα yolo και πηγαινε να βγαλεις κανα ψιλο.

Ομως εχεις.. και θα τη χασεις..
Οπως σου ειπαν προσεξε μην πας για τα οσα περισσοτερα λεφτα και βρεθεις να τα ξοδευεις ολα για να βγαλεις τα σπασμενα ή ακομα χειροτερα να μπαινεις και μεσα.

Ο μονος λογος να πας ειναι αν σκοπευεις να κανεις κονε εκει ωστε να δουλευεις διαρκως season χρονο με το χρονο και να καθεσαι τους υπολοιπους μηνες να ζεις τη ζωη σου με τα λεφτα που εβγαλες. Ειναι καλο σχεδιο γενικα και απο τα λιγα καλα που εχει να προσφερει επαγγελματικα η Ελλαδα, αλλα αν δε σε ψηνει κατι τετοιο, δεν ειναι ιδιαιτερα καλη ιδεα να μπλεξεις με την ολη φαση.

Αν τελικα πας, ψαξτο λιγο με τη διατροφη σου και παρε προμηθειες μαζι να εχεις να καταναλωνεις, απο τη στιγμη που εκει ειναι ακριβα τα πραγματα.
Εγω αυτο θα εκανα.

Θεωρω οτι δεν ειναι απιθανο να ειναι σχετικα καλη εμπειρια, αλλα δεν το ξερω κι' ολας. Εξαρταται πολυ απο τη δουλεια και τη φαση σου.
Πχ. αν δεν ειχες σχεση και δουλευες σερβιτορος σε τιποτα ξαπλωστρες, ναι μεν θα ελιωνες αλλα θα ηταν αρκετα ευκολο να εχεις και μια ζωη εκει και πολλες μοναδικες εμπειριες απο τα διαφορα καλα του νησιου.
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που πηγαν να δουλεψουν season για τα λεφτα και κατεληξαν να βρουν φιλους, γκομενες ντοπιες ή τουριστριες, ταξιδια εξωτερικο, δουλειες εξωτερικο κτλπ.
Ομως και θα πας για αλλου τυπου δουλεια και εχεις σχεση και εχεις εδω δουλεια. Ε τι να πας να κανεις εκει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι .............εισαι τυχερός ..........δεν αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες !!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνα κ μην ρωτάς κανέναν ...............αν εισαι ελευθερος χωρίς υποχρεώσεις ...............

Το μηχανάκι σου ,τα κορίτσια σου ...........τα θαλάσσια σπόρ κ οχι μόνο ................αν καταφέρεις κ κλέβεις καμιά ωρίτσα .................πράγμα δύσκολο .....μάθε windsurfing κ φρεσκάρισε ξένες γλώσσες ...........

Κάνε κ τα κονέ για την επόμενη χρονιά ............

Ευχομαι να γνωρίσεις κ μια πλούσια Ινδή η Κινέζα κ να κυκλοφορείς με R1 ........

Φιλαράκι .............εισαι τυχερός ..........δεν αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες !!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνα κ μην ρωτάς κανέναν ...............αν εισαι ελευθερος χωρίς υποχρεώσεις ...............

Το μηχανάκι σου ,τα κορίτσια σου ...........τα θαλάσσια σπόρ κ οχι μόνο ................αν καταφέρεις κ κλέβεις καμιά ωρίτσα .................πράγμα δύσκολο .....μάθε windsurfing κ φρεσκάρισε ξένες γλώσσες ...........

Κάνε κ τα κονέ για την επόμενη χρονιά ............

Ευχομαι να γνωρίσεις κ μια πλούσια Ινδή η Κινέζα κ να κυκλοφορείς με R1 ........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα στην παρεα, οπως λεει και ο τιτλος ο λογος της δημοσιευσης αφορα την δουλεια ως οδηγος  mini bus  σε νησι την περιοδο απριλιο - οκτωμβριο. Αξιζει? Να αφησεις τα παντα ( ενω εδω υπαρχει δουλεια ) για να πας σεζον σε νησι ως οδηγος? Το εχει κανει κανεις να μου πει γνωμες - εμπειριες? Τα λεφτα ειναι τα διπλα ακριβως αποτι περνω εδω απλα και οι ωρες 2πλασιες μην πω και παραπανω διχως ρεπο διχως τπτ. θελω γνωμες να τα βαλω κατω να δω αμα αξιζει τελικα η οχι.

Επειδή τα τελευταία πέντε-έξι καλοκαίρια δουλεύω εποχιακά σαν ναυαγοσώστης, θα σου έλεγα να πας με τα χίλια για σεζόν, αλλά 13-14 ώρες είναι πολλές ρε γαμώτο. Χωρίς ρεπό ναι, αυτό είναι "λογικό" σε εποχιακές δουλειές. Αλλά οι ώρες είναι πολλές. Αλλιώς είναι ζωάρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή τα τελευταία πέντε-έξι καλοκαίρια δουλεύω εποχιακά σαν ναυαγοσώστης, θα σου έλεγα να πας με τα χίλια για σεζόν, αλλά 13-14 ώρες είναι πολλές ρε γαμώτο. Χωρίς ρεπό ναι, αυτό είναι "λογικό" σε εποχιακές δουλειές. Αλλά οι ώρες είναι πολλές. Αλλιώς είναι ζωάρα.

Γιάννη μου, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ο ναυαγοσώστης με τον οδηγό λεωφορείου για μεταφορά τουριστών. ΤΕΡΑΣΤΙΑ & ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε βαση σ`αυτα που σου εγραψε το μελος mythic37, γιατι τα λεει πολυ σωστα.

Εδω παιρνεις 600 απ`οτι λες και δουλευεις νορμαλ ωραριο, εκει πας για 1200 και ανωμαλο ωραριο.

Σιγα μην ειναι καλα λεφτα τα 1200 ευρω για να δουλευεις ολες τις μερες και καμμια 12αρια ωρες ημερησιως.

Και σιγα και το κομποδεμα που θα εχεις φτιαξεις οταν γυρισεις και θα σου εχει φυγει ο πατος απο την δουλεια, (Τα μπουρμπουαρ δεν τα υπολογιζω γιατι δεν ξερω τι γινεται στον δικο σου τον κλαδο και αν θα παιρνεις).

Και καλα οκ ουτε καπνιζεις ουτε πινεις, θετικο αυτο.Αλλα τι νομιζεις οτι θα εισαι εκει και θα δουλευεις ολη μερα και δεν θα χαλασεις δεκαρα τσακιστη?

Οσο και να κανεις το σκατο σου παξιμαδι, εξοδα θα εχεις και περισσοτερα απ`οτι υπολογιζεις.

Εδω εισαι σπιτι σου και κανεις τα κουμαντα σου, εκει εισαι σε ενα ξενο μερος και πρεπει να τα διαχειριστεις ολα διαφορετικα απ`οτι εχεις μαθει, συν οτι ειναι ετσι κι`αλλιως ακριβοτερα απ`οτι εδω.

Εγω μολις γυρισα απο ροδο που εκατσα σχεδον ενα μηνα για δουλεια και χαλασα στην ξεφτιλα ενα 500αρικο χωρις να κανω τιποτα.

Συμφωνω στο να πας μοναχα στο γεγονος οτι εισαι νεος, εχεις πολυ ορεξη για δουλεια (υποθετω) θα αποκτησεις εμπειριες και θα ζησεις καινουργια πραγματα και καταστασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.................

Εγω μολις γυρισα απο ροδο που εκατσα σχεδον ενα μηνα για δουλεια και χαλασα στην ξεφτιλα ενα 500αρικο χωρις να κανω τιποτα.

...............

Μωρή κουφαλίτσα, άπλωσες τα δίχτυα σου και στα Δωδεκάννησα? :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου τα εχουν πει ολοι και ιδιαιτερα ο mythic37 γιατι κανει ακριβως το ιδιο (σεζον σε νησι).

που πας να μπλεξεις ρε φιλε? αν ησουν μονος και δεν ειχες δουλεια εδω θα σου ελεγα πηγαινε αυριο κιολας, αλλα στην κατασταση σου αστο καλυτερα.

τη σχεση σου με τη γυναικα εσυ την ξερεις καλυτερα, αλλα αν ειναι κατι σοβαρο σε βλεπω να εισαι χωρισμενος το νοεμβρη. νησι με τουριστριες ειναι και θα ζηλευει και θα σε πριζει ολη μερα, ασχετα αν εσυ λες αληθεια και δουλευεις σα το σκυλο. επισης εχεις καλουτσικη δουλεια εδω, γιατι να την αφησεις για να πας σε κατι που θα ειναι μονο λιγους μηνες? το χειμωνα που θα γυρισεις θα εχει καλυφθει η θεση και τι θα κανεις? θα τρως απο αυτα που θα εχεις μαζεψει απο το νησι? χαχαχα

οσο για τις γκομενες, τα ποτα και τα ξενυχτια και μαλιστα σε οδηγο πουλμαν, ενταξει ακομα γελαω...

το ξερετε πως το 80 εχει περασει εδω και 37 χρονια ετσι?:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρή κουφαλίτσα, άπλωσες τα δίχτυα σου και στα Δωδεκάννησα? :worshippy:

Αφου ειπαμε, ειμαστε international κυριε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνοψίζοντας, νομίζω το βασικότερο πρόβλημα για το παληκάρι είναι όχι πως θα την παλέψει εκεί, αλλά τί θα κάνει όταν γυρίσει από κει και η δουλίτσα θά 'χει κάνει φτερά......

Αν φίλε mindattack στην παρούσα δουλειά είσαι "μόνιμος" (δηλ. όχι με σύμβαση ορισμένου χρόνου και να ψάχνεις ούτως ή άλλως δουλειά απ' το καλοκαίρι), τότε η επιστροφή μπορεί να σημαίνει και παρατεταμένη ανεργία. Μην το αγνοείς.

Εκτός κι αν έχεις τα κατάλληλα κονέ για να ξαναβρείς άμεσα πόστο, εσύ ξέρεις. Αν και εκεί θα σε χρειάζονται σίγουρα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ή και λίγο από Οκτώβρη, οπότε οι εδώ σχολικοί οδηγοί θα είναι ήδη τοποθετημένοι.

Δεν είπαμε. Τώρα το λέμε (και το μαθαίνουμε)..... :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνοψίζοντας, νομίζω το βασικότερο πρόβλημα για το παληκάρι είναι όχι πως θα την παλέψει εκεί, αλλά τί θα κάνει όταν γυρίσει από κει και η δουλίτσα θά 'χει κάνει φτερά......

Αν φίλε mindattack στην παρούσα δουλειά είσαι "μόνιμος" (δηλ. όχι με σύμβαση ορισμένου χρόνου και να ψάχνεις ούτως ή άλλως δουλειά απ' το καλοκαίρι), τότε η επιστροφή μπορεί να σημαίνει και παρατεταμένη ανεργία. Μην το αγνοείς.

Εκτός κι αν έχεις τα κατάλληλα κονέ για να ξαναβρείς άμεσα πόστο, εσύ ξέρεις. Αν και εκεί θα σε χρειάζονται σίγουρα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ή και λίγο από Οκτώβρη, οπότε οι εδώ σχολικοί οδηγοί θα είναι ήδη τοποθετημένοι.

Δεν είπαμε. Τώρα το λέμε (και το μαθαίνουμε)..... :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις μια νορμαλ δουλεια εδώ (νορμαλ πλέον ειναι τα 600-800 ευρω) κάτσε όπως είσαι. 

Αν εχεις μια δουλεια εδω που δεν πληρώνεσαι, βαράς 12ώρα και δεν την παλεύεις φύγε....θα φας αγγουρακι αλλά τουλάχιστον θα πληρωθείς. Πλέον νομίζω η νομοθεσία θα απαγορεύει σε αυτούς που κάνουν σεζον να μπαίνουν ταμείο ανεργίας καθε χρόνο για το υπόλοιπο της χρονιας που δεν θα δουλεύουν σε τουριστικά μέρη (ειχαν πει θα γίνει...δεν ξέρω τι έχει παίξει, ψάξε το λίγο πριν αποφασισεις και βρεθείς προ εκπληξεως). 

Βασικά αν δεν την παλεύεις γενικά ασε τα νησιά και κοίτα για έξω.....φεύγεις και δεν ξαναέρχεσαι και ζεις σαν άνθρωπος. 

ΥΓ...πάνε οι εποχές που στα νησια κονόμαγες περιουσίες.

ΥΓ2...πάνε οι εποχές που στο εξωτερικό μαζευες λεφτά και για τα τρισεγγονα σου. 

Γενικά πλεόν είμαι τις αποψης γάμα το κομπόδεμα και κοίτα να έχεις καλες παροχές και συνθήκες διαβίωσης από τον τόπο που εργάζεσαι και για σένα και για τους δικούς σου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις μια νορμαλ δουλεια εδώ (νορμαλ πλέον ειναι τα 600-800 ευρω) κάτσε όπως είσαι. 

Αν εχεις μια δουλεια εδω που δεν πληρώνεσαι, βαράς 12ώρα και δεν την παλεύεις φύγε....θα φας αγγουρακι αλλά τουλάχιστον θα πληρωθείς. Πλέον νομίζω η νομοθεσία θα απαγορεύει σε αυτούς που κάνουν σεζον να μπαίνουν ταμείο ανεργίας καθε χρόνο για το υπόλοιπο της χρονιας που δεν θα δουλεύουν σε τουριστικά μέρη (ειχαν πει θα γίνει...δεν ξέρω τι έχει παίξει, ψάξε το λίγο πριν αποφασισεις και βρεθείς προ εκπληξεως). 

Βασικά αν δεν την παλεύεις γενικά ασε τα νησιά και κοίτα για έξω.....φεύγεις και δεν ξαναέρχεσαι και ζεις σαν άνθρωπος. 

Γενικά πλεόν είμαι τις αποψης γάμα το κομπόδεμα και κοίτα να έχεις καλες παροχές και συνθήκες διαβίωσης από τον τόπο που εργάζεσαι και για σένα και για τους δικούς σου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλησπερα και συγνωμη που δεν γραφω αλλα επεσε αλλη προταση απο διωροφο λεωφορειο αθηνα ( ενα απο τα γνωστα με τα χρωματακια ) και ετρεχα. Αμα σας πω ομως απολαβες και συνθηκες θα γελατε μεχρι αυριο αλλα οκ οποιος θελει μου λεει τα λεω και εδω δεν εχω θεμα. Οσον αφορα τωρα για το νησι πολυ καλα τα λετε ολοι και σας εμπιστευομαι, εχει τα καλα του αλλα και τα ασχημα κατανοητο αλλα οταν ειπα πως εχω μια νορμαλ δουλιτσα εδω μην νομιζετε και εδω βαραω 12ωρα 2 η 3ης φορες απτις 5 που δουλευω και περνω καπου στα 540 ( 600 ηταν για την στρογγυλοποιηση )  και ειχα μια ελπιδα μηπως γινει κατι διαφορετικο αποκει μηπωες καταφερω να μαζεψω τιποτα μηπως κανουμε κανα κονε και τετοια πραγματα. Επισης συμφωνω στο οτι θα χαλασεις λεφτα πινεις δεν πινεις η καπνιζεις δεν καπνιζεις αλλα και παλια ελπιζω να ειναι με μετρο για δικο μου καλο γιατι αλλιως τζαμπα παω... Ολοι τα λετε πολυ καλα ειλικρινα αλλα παραμενη δυσκολη η απογφαση θελει πολλα κουμαντα οπως ειπατε και μερικοι μην πω και ολοι εδω μεσα.

Υ.Γ Η σχεση δεν εχει θεμα ειμαστε χρονια μαζι και την εχει δεχτει και η ιδια την προταση γιατι ξερει πως πανε τα πραγματα εδω περα και δεν κανει να χανονται τετοιες ευκαιριες, επισης ειναι μιση αθηναια μιση σαντορινια χαχαχα. :-Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κοπέλα σου δουλεύει?? Αν ναι και οι μισθοί και τον δυο μαζι αγγίζουν τα 1000 θα πρότεινα να μείνεις εδώ στα σίγουρα και στην χειρότερη αν θέλεις να βγάζεις κανενα μεροκάματο παραπάνω να βρεις μια δεύτερη δουλειά.

(Σου επιτρέπει το ωράριο σου να εχεις μια συμπληρωματική δουλειά? Σαββατοκύριακα λογικα δεν δουλεύεις, αν εχειςεχεις κ κανενα απογευματάκι ελεύθερο ισως να μπορούσες )

Αν δεν δουλεύει, ναι θα ταν καλα να μαζευες καποια φράγκα στο νησί (να κανες το σκατο σου παξιμαδι όμως εκει πέρα) να ερχόσουν εδω τον χειμωνα κ να έβρισκες μια δουλίτσα, σερβιτόρος ντελίβερι κλπ. με την αποψη ότι και κατι ψηλά θα βγάζω εδώ, εχω κ τα καλοκαιρινά στην τσέπη. Αν κάνεις και κονε εκει πέρα και δεις οτι αντέχεις ξανά πας.

"Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ",      να ξερεις ομως οτι του χέστη η μανα ποτε δεν κλαίει... 

Για πες κ την πρόταση με το διώροφο. @Mindattack21

Τροποποιήθηκε από τον papasouzas98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η σχέση έχει σπίτι στο νησί και το σκέφτεστε να την κάνετε για μόνιμα κάποια στιγμή, πήγαινε για να πιάσεις θέση.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα