Lef16 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Καλησπερα παιδια,Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ενα 600 ss,τελως παντων μετα απο καθορισμο budget ψαξιμο κτλ κατεληξα σε αυτα τα 2,αλλα εκει καπου κολησα.Το πεδευω περιπου 2 βδομαδες το θεμα και δε μπορω να αποφασισω :D2005 και τα 2.Απο τη μια το R6 μαρεσει περισσοτερο,δε μαρεσει αυτη η "στρουμπουλαδα" που εχει το 636 ειδικα στο τεποζιτο και κωλο,αλλα αυτοι οι τιτλοι "ο γαμιας των 600" , "cheater bike" για το 636 ειναι μεγαλο δελεαρ :D ,βεβα με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αρκετα προβληματακια στα 636,ειδικα σε αυτους που εχουν λιγο βαρυτερο χερι-σαν και μενα-ενω για το R δεν εχω διαβασει,η ακουσει κατι τρομερο.Η χρηση θα ειναι-περισσοτερο-πολη και μικρου μηκους ταξιδια αλλα με αρκετη ωρα ανοιχτο γκαζι :DΠια ειναι η δικη σας γνωμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Καλησπερα και καλως ηρθες,παρε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ οπτικα.Φονιας των 600 δεν ειναι το 636.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Πες μας και τι εμπειρία έχεις από προηγούμενα μηχανάκια καθώς και την ηλικία σου. Όχι τίποτα άλλο , είναι και Σαββατόβραδο κι έξω ρίχνει καρέκλες οπότε θα αράξουμε που θα αράξουμε σπίτια μας , να έχει λίγο τζέρτζελο η φάση στο Mybike. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η χρηση θα ειναι-περισσοτερο-πολη και μικρου μηκους ταξιδια αλλα με αρκετη ωρα ανοιχτο γκαζι...μαλιστα...Ιδανικά ανέβα κατηγορία και προτίμησε κανένα 1098. Μην ξεχνάμε οτιδήποτε με παραπάνω από 2 κυλίνδρους δεν κάνει για βόλτες έξω από την πόλη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2017 από τον Thanos89 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lef16 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Όχι τίποτα άλλο , είναι και Σαββατόβραδο κι έξω ρίχνει καρέκλες οπότε θα αράξουμε που θα αράξουμε σπίτια μας , να έχει λίγο τζέρτζελο η φάση στο Mybike. Ειμαι 22,και εχω μια α εμπειρια απο τετειου ειδους μηχανακια,τιποτα ιδιαιτερο ομως.Εχω οδηγησει gsxr 1000 k8,600 k9,r6 07,cbr 600 04 και εχοντας και οδηγησει πιο street μηχανακια(tdm 900,z 750) μου αρεσει περισσοτερο και πιστευω μου τεριαζει καλυτερα ενα ss και ιδιαιτερα 600.Φονιας των 600 δεν ειναι το 636.... Αν μιλας για γνωστο μηχανακι 675 κυβικων..οχι δε παιρνω Αγγλικο μηχανακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Πες μας και τι εμπειρία έχεις από προηγούμενα μηχανάκια καθώς και την ηλικία σου. Όχι τίποτα άλλο , είναι και Σαββατόβραδο κι έξω ρίχνει καρέκλες οπότε θα αράξουμε που θα αράξουμε σπίτια μας , να έχει λίγο τζέρτζελο η φάση στο Mybike. Μα δεν ντρέπεσαι λιγάκι....Καλησπερα παιδια,Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ενα 600 ss,τελως παντων μετα απο καθορισμο budget ψαξιμο κτλ κατεληξα σε αυτα τα 2,αλλα εκει καπου κολησα.Το πεδευω περιπου 2 βδομαδες το θεμα και δε μπορω να αποφασισω :D2005 και τα 2.Απο τη μια το R6 μαρεσει περισσοτερο,δε μαρεσει αυτη η "στρουμπουλαδα" που εχει το 636 ειδικα στο τεποζιτο και κωλο,αλλα αυτοι οι τιτλοι "ο γαμιας των 600" , "cheater bike" για το 636 ειναι μεγαλο δελεαρ :D ,βεβα με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αρκετα προβληματακια στα 636,ειδικα σε αυτους που εχουν λιγο βαρυτερο χερι-σαν και μενα-ενω για το R δεν εχω διαβασει,η ακουσει κατι τρομερο.Η χρηση θα ειναι-περισσοτερο-πολη και μικρου μηκους ταξιδια αλλα με αρκετη ωρα ανοιχτο γκαζι :DΠια ειναι η δικη σας γνωμη;Φίλε μου ποιο 636 βρήκες; Με την εξάτμιση στο πλάι ή κάτω από τη σέλα; Ανάμεσα στα 2 εννοείται 636. Αντέχει σε σκίσιμο με ή χωρίς σέρβις....Φρένα απίστευτα και αναρτήσεις πολύ καλές! Και γκάζι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Αν και προσωπικα οταν βρεθηκα στο αντιστοιχο ερωτημα ειχα καταληξει στο 636, με το οποιο μαλιστα ημουν κατενθουσιασμενος, εγω θα σου πω να παρεις το R6 αφου αυτο σου αρεσει περισσοτερο. Οι διαφορες και των τεσσαρων ss της κατηγοριας ειναι στις λεπτομερειες, το καθενα υπερτερει λιγο σε καποιον τομεα. Δεν αξιζει δλδ να μην παρεις αυτο που γουσταρεις. Το cheater bike κολλαει πιο πολυ στα 6% παραπανω κυβικα του παρα σε τπτ αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.058 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Δίπλωμα απεριόριστο έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Έχω γνωστό που έχει 636 σαν καινούργιο. Αν ενδιαφέρεσαι να το δεις να σας φέρω σε επαφή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1312 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Μεταξυ των 2 θα ελεγα 636. Εχει περισσοτερο γκαζι και συνολικα απο περιφεριακα κλπ. ειναι λιγο καλυτερο νομιζω. Μονο που δεν εχει πολυ καλο μπροστα φρενο, χωρις ομως να ξερω για το ρ6 για να σου πω συγκριτικα. Αλλα μη φανταστεις δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες μεταξυ τους..*Εκτος αν εννοεις το ρ6 του 2006 οποτε δαγκοτο ρ6! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δίπλωμα απεριόριστο έχεις?OXI Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2017 από τον Σεκ Σαπίλ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Αν είχε το Α2 από τα 20 μπορεί και να έχει απεριόριστο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 216 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 το οτι εχεις οδηγησει δε λεει κατι εχεις σοβαρη εμπειρια απο μηχανες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 παντως κανενα απο τα 2 δεν κανει για πολη..εγω θα επαιρνα το ρ6 λογω εμφανισης γτ διαφορες μεγαλες δεν εχουν οι μηχανες,προσωπικα με το 2003 που ειχα ημουν πολυ ευχαριστημενοςΥ.Γ το ρ6 2005 ειναι αυτο με το αναποδο μπροστινο, προσεξε το αυτο γτ πολλοι πλασαρουν τα 03 κ 04 μοντελα για 05.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 παντως κανενα απο τα 2 δεν κανει για πολη..εγω θα επαιρνα το ρ6 λογω εμφανισης γτ διαφορες μεγαλες δεν εχουν οι μηχανες,προσωπικα με το 2003 που ειχα ημουν πολυ ευχαριστημενοςΥ.Γ το ρ6 2005 ειναι αυτο με το αναποδο μπροστινο, προσεξε το αυτο γτ πολλοι πλασαρουν τα 03 κ 04 μοντελα για 05.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 ps4 + ride 2 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Θελω να κοψω ψωμι...Τι μαρκα αλυσοπριονο να παρω? 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.058 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 παντως κανενα απο τα 2 δεν κανει για πολη..εγω θα επαιρνα το ρ6 λογω εμφανισης γτ διαφορες μεγαλες δεν εχουν οι μηχανες,προσωπικα με το 2003 που ειχα ημουν πολυ ευχαριστημενοςΥ.Γ το ρ6 2005 ειναι αυτο με το αναποδο μπροστινο, προσεξε το αυτο γτ πολλοι πλασαρουν τα 03 κ 04 μοντελα για 05..νομιζω από το 06 και μετά είναι με τ ανάποδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 οχι, το 05 ειναι το ιδιο με 03 και 04 αλλα με την προσθηκη αναποδου μπροστινου αντι συμβατικουτο 06 που λες ειναι αλλο μοντελο, το οποιο εβγαινε μεχρι και περυσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lef16 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 το οτι εχεις οδηγησει δε λεει κατι εχεις σοβαρη εμπειρια απο μηχανες?Απο μηχανες ναι,απο SS οχι.νομιζω από το 06 και μετά είναι με τ ανάποδοΚαι στο 2005 ειχαν βαλει USD και ακτινικα φρενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Λευτέρη καλώς ήρθες στο mybike! Προσωπικό σου μηχανάκι (α), τι είχες/έχεις?Τι δίπλωμα έχεις? Υ.Γ.: Υποπτεύομαι λάθος ή όντως το «μικρου μηκους ταξιδια αλλα με αρκετη ωρα ανοιχτο γκαζι» μεταφράζεται σε «ανοίγματα» από στάση ή roll? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες