GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τα πάντα ρει, που έλεγε και ο Ηράκλειτος, και προέκυψε η μια εβδομαδα της αδειας για ανοιξη να συμπιπτει με το οδοιπορικό. Θέλω να ξεφύγω απο την Αθήνα, και σκεφτόμουν μετα το οδοιπορικό (Αθηνα - Λεωνιδιο - τερματισμος Πάτρα) να φύγω για το νησί απο οπου κατάγομαι. Αλλά τα εισητήρια για κατάστρωμα και μηχανή μόνο, ειναι γυρω στα 150 ευρώ. Οπότε, μου ηρθε η εξής σκέψη.. Να φύγω απο τη Πάτρα και να παω να με φιλοξενήσει ενας φίλος απο δω, στα Γιάννενα. Μετά να πάω Θεσσαλονίκη που και κει έχω να μείνω, και μετά να κατέβω ολο παραλιακα Βόλο (που προς το παρον δεν εχω βρεί κατι για να μενω) , και απο κει ισως Χαλκιδα απέναντι, για να φτάσω Αθηνα.Για πειτε ιδέες. Το υπολογίζω χονδρικά γυρω στα 1700χλμ συνολο. Θα ξοδεψω λιγότερα λεφτα σε βενζίνες, απο οσα θα ήθελα μονο για τα ακτοπλοικα.Και θα ειναι ωραία εμπειριαΑκουω ιδεες- σχόλια! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2017 από τον GavriilVet 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Τα γυμνά δεν κάνουν για ταξίδιΜε το καλό, και από δω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Κρυμμένο περιεχόμενοΜε το καλό, και από δω! Ωχ ναι, ακυρο παιδια, ακυρο!!! Ευχαριστω αγορινα : ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Εγω κατα το Πασχα (δεν ξερω ακομα ποτε να παρω αδεια), θα κανω την εξης διαδρομη:1η μερα: Τιθωρεα, Λιβαδεια, Μπραλος, γυρος λιμνης Πλαστηρα, Πυλη Τρικαλων, διαμονη Περτουλι.2η μερα: Μετσοβο, Γρεβενα, διαμονη Καστορια.3η μερα: Γιαννενα, διαμονη Αρτα. Αν μπορεσω να χωσω Ζαγοροχωρια και Τζουμερκα.4η μερα: Επιστροφη Αθηνα.Το catch για μενα ειναι οτι δε θελω να περναω ολη μερα στο μηχανακι (οπως θα γινει λιγο-πολυ την πρωτη μερα). Επισης το πλαναρω να το κανω με τη γυναικα, οποτε πρεπει να συμμεριστω και τη γνωμη/κουραση/ορεξη της επισης.Επισης, μιας και εισαι Αθηνα, θα σου ελεγα Πελοποννησο αστην για καποια ξεχωριστη εκδρομη. (e.g. γυρος Πελοποννησου)Αν θες να πας Ανατολικα (αντιστοιχα με τη δικη μου διαδρομη), θα σου ελεγα αν μπορεσεις να κανεις extend να πας περα απο Θεσσαλονικη (Καβαλα-Ξανθη-Αλεξανδρουπολη), γιατι απο Αθηνα, δυσκολο να πας προς τα εκει ευκολα παλι. Για το χρηματικο-διαμονη κοιτα και κανενα airbnb... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Όπως το χω σχεδιάσει 3 γυρνάω Αθήνα απο την Πάτρα.4 πάω Βόλο για 2-3 μέρες και μετά ανεβαίνω Θεσ/νίκη.Αν με προλάβεις Βόλο μένεις σε εμένα.Αλλιώς παίζει να φύγω κατευθείαν απο Πάτρα για Βόλο χωρίς ενδιάμεση επιστροφή Αθήνα.Δες τις μέρες να δούμε αν βολέψει να είμαστε ίδιες Βόλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Εγω κατα το Πασχα (δεν ξερω ακομα ποτε να παρω αδεια), θα κανω την εξης διαδρομη:1η μερα: Τιθωρεα, Λιβαδεια, Μπραλος, γυρος λιμνης Πλαστηρα, Πυλη Τρικαλων, διαμονη Περτουλι.2η μερα: Μετσοβο, Γρεβενα, διαμονη Καστορια.3η μερα: Γιαννενα, διαμονη Αρτα. Αν μπορεσω να χωσω Ζαγοροχωρια και Τζουμερκα.4η μερα: Επιστροφη Αθηνα.Το catch για μενα ειναι οτι δε θελω να περναω ολη μερα στο μηχανακι (οπως θα γινει λιγο-πολυ την πρωτη μερα). Επισης το πλαναρω να το κανω με τη γυναικα, οποτε πρεπει να συμμεριστω και τη γνωμη/κουραση/ορεξη της επισης.Επισης, μιας και εισαι Αθηνα, θα σου ελεγα Πελοποννησο αστην για καποια ξεχωριστη εκδρομη. (e.g. γυρος Πελοποννησου)Αν θες να πας Ανατολικα (αντιστοιχα με τη δικη μου διαδρομη), θα σου ελεγα αν μπορεσεις να κανεις extend να πας περα απο Θεσσαλονικη (Καβαλα-Ξανθη-Αλεξανδρουπολη), γιατι απο Αθηνα, δυσκολο να πας προς τα εκει ευκολα παλι. Για το χρηματικο-διαμονη κοιτα και κανενα airbnb...Κωστη το ολο πλανο ειναι να συνδιαστει με το οδοιπορικο + διαμονη σε φιλικα σπιτια ...Όπως το χω σχεδιάσει 3 γυρνάω Αθήνα απο την Πάτρα.4 πάω Βόλο για 2-3 μέρες και μετά ανεβαίνω Θεσ/νίκη.Αν με προλάβεις Βόλο μένεις σε εμένα.Αλλιώς παίζει να φύγω κατευθείαν απο Πάτρα για Βόλο χωρίς ενδιάμεση επιστροφή Αθήνα.Δες τις μέρες να δούμε αν βολέψει να είμαστε ίδιες Βόλο.Ωραιος... οποτε παιζει να σε πετυχω βολο : ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Εγω κατα το Πασχα (δεν ξερω ακομα ποτε να παρω αδεια), θα κανω την εξης διαδρομη:1η μερα: Τιθωρεα, Λιβαδεια, Μπραλος, γυρος λιμνης Πλαστηρα, Πυλη Τρικαλων, διαμονη Περτουλι.2η μερα: Μετσοβο, Γρεβενα, διαμονη Καστορια.3η μερα: Γιαννενα, διαμονη Αρτα. Αν μπορεσω να χωσω Ζαγοροχωρια και Τζουμερκα.4η μερα: Επιστροφη Αθηνα.Το catch για μενα ειναι οτι δε θελω να περναω ολη μερα στο μηχανακι (οπως θα γινει λιγο-πολυ την πρωτη μερα). Επισης το πλαναρω να το κανω με τη γυναικα, οποτε πρεπει να συμμεριστω και τη γνωμη/κουραση/ορεξη της επισης.Επισης, μιας και εισαι Αθηνα, θα σου ελεγα Πελοποννησο αστην για καποια ξεχωριστη εκδρομη. (e.g. γυρος Πελοποννησου)Αν θες να πας Ανατολικα (αντιστοιχα με τη δικη μου διαδρομη), θα σου ελεγα αν μπορεσεις να κανεις extend να πας περα απο Θεσσαλονικη (Καβαλα-Ξανθη-Αλεξανδρουπολη), γιατι απο Αθηνα, δυσκολο να πας προς τα εκει ευκολα παλι. Για το χρηματικο-διαμονη κοιτα και κανενα airbnb...Κωστη το ολο πλανο ειναι να συνδιαστει με το οδοιπορικο + διαμονη σε φιλικα σπιτια ...Όπως το χω σχεδιάσει 3 γυρνάω Αθήνα απο την Πάτρα.4 πάω Βόλο για 2-3 μέρες και μετά ανεβαίνω Θεσ/νίκη.Αν με προλάβεις Βόλο μένεις σε εμένα.Αλλιώς παίζει να φύγω κατευθείαν απο Πάτρα για Βόλο χωρίς ενδιάμεση επιστροφή Αθήνα.Δες τις μέρες να δούμε αν βολέψει να είμαστε ίδιες Βόλο.Ωραιος... οποτε παιζει να σε πετυχω βολο : ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 ξεκινα ρε μαγκα και θα δεις οτι θα βρεθουνε καλοθελητες να σε φιλοξενησουν ξεκινα ρε μαγκα και θα δεις οτι θα βρεθουνε καλοθελητες να σε φιλοξενησουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 οποιος ερθει γιαννενα τον περιμενω για καφε-βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 ελα σε μενα ρε να σε βαλω να πλένεις πιάτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2017 σχεδίασε μέρη που δεν έχεις παει και θέλεις να δεις αν σε περιορίζουν τα φράγκα και στην θέση σου θα έκανα το εξής, θα περίμενα να ανοίξει λίγο ο καιρός κατά τον Μάιο, σκηνή / καλό σλιπινκ-μπαγκ/ βασικός εξοπλισμος μαζί με πέντε ρούχα μονο(εκτός την στολή που θα φοράς) και θα έκανα συνοριογραμμή ηπειρωτική και βορεια ελλάδα μαζί με χαλκιδική, και το υπόλοιπο μισό της ενδοχώρας σε άλλο ταξιδι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) Παίδες οι ημέρες πλησιάζουν και αρχίζει να εμφανίζεται και ο ενθουσιαμός της πρώτης μεγάλης βόλτας στον ορίζοντα..Αν και λιγο πολύ εχουν ειπωθεί/διαβαστεί τα κλασσικά θέματα, βασανίζομαι με το οτι δε μου περισσέυουν ιδιαίτερα τα χρήματα για να πάρω tankbag, το οποιο θα είναι μεγάλη βοήθεια, το ξέρω.Εδω μεχρι την επιδαυρο παω, και αν έχω παραπάνω απο ένα νερό στη τσάντα πλάτης, τη νοιωθω τη κούραση στα χέρια .Κατα τα άλλα, σκοπευω να δέσω το σακ βουαγιαζ με διχτάκι στη σέλα πισω, και αν δε πάρω τανκ μπαγκ, να έχω τη τσάντα της πλάτης μόνο με ένα μπουκάλι νερό μεσα, κι αμα...Ισως ειναι καλύτερα το τσαντάκι του ποδιού, και το νερο στο σακβουαγιαζ... Εννοείται θα πάρω τα αδιάβροχα μαζί μου, κι ας έχει λιακάδα, σπρευ για την αλυσίδα, κανα ταιρ απ, τα εργαλεια.... υποδειξεις/προτάσεις δεκτές.. @ksino1100 (το tag κυριως γιατι οταν γράφω, δε φαινομαι καν.. ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2017 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 ελα σε μενα ρε να σε βαλω να πλένεις πιάτα θα ρθω αν δε βρω γιωργη, τάπαμε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Edit: Λεω να χτυπήσω αυτό με ενα 20ρικο, πόοοσο χάλια να ναι πια... https://www.car.gr/parts/view/9778511/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 ελα σε μενα ρε να σε βαλω να πλένεις πιάτα θα ρθω αν δε βρω γιωργη, τάπαμε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Το τανκμπαγκ είναι μεγάλη ευκολία. Αν δεν παίζουν € τότε όπως είπεςτσαντακι ποδιού για τα ελαφρυά και για τα υπόλοιπα στον σάκο, μαζί και το νερό. Μαζί σου πάρε τα εργαλεία, tie wraps, κολλητική και καμιά ασφάλεια, αν δεν έχει ήδη στο ασφαλειοκιβώτιό σου. Αχρείαστα να είναι αλλά μπορεί να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.Αν πας Θεσσαλονίκη κάνε 3 ώρες δρόμο Ανατολικά να φάμε και κανένα καβουρμάΓια πότε βλέπεις να ξεκινάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Το τανκμπαγκ είναι μεγάλη ευκολία. Αν δεν παίζουν € τότε όπως είπεςτσαντακι ποδιού για τα ελαφρυά και για τα υπόλοιπα στον σάκο, μαζί και το νερό. Μαζί σου πάρε τα εργαλεία, tie wraps, κολλητική και καμιά ασφάλεια, αν δεν έχει ήδη στο ασφαλειοκιβώτιό σου. Αχρείαστα να είναι αλλά μπορεί να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.Αν πας Θεσσαλονίκη κάνε 3 ώρες δρόμο Ανατολικά να φάμε και κανένα καβουρμάΓια πότε βλέπεις να ξεκινάς;θα χτυπησω το μικρούλι το tankbag που πρεπει να ναι 8lt, και ελπιζω να μην εχω καν τσαντακι στο ποδι.. να εχω δηλαδη μονο το σακ βουαγιαζ πισω.Το οποιο πως μπαινει σωστα΄; παραάλληλα με τη σέλα κι ας περισευει λιγο προς τα πισω η καθετα στη σέλα; παντα ειχα την απορια πως ειναι το σωστο.ωπ, να κατι που δε θα χα σκεφτει, κολλητική ταινία. Οσο για το 3 ωρες ανατολικά (αλεξανδρούπολη; ) αν ειμαι τοσο λαρτζ με τις βενζινες και με κοιμησετε εκει; γιατι οχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 ετοιμαζω παρομοια τρελλα αρχες κιουνη αο βορια ελλαδα γιαννενα παργα πρεβεζα αιτωλοακαρνανια γυρα πελλοπονησου ορεινη και παραθαλλασια κορινθο ευβοια λαρισα βολο ολουμπο και πισω λεω να το κανω μονος ετσι για εμπειρια και για να κανω κατι μονο για μενα εγω ο δρομος και ο ελευθερος ανεμος(freewind() Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Το σακ βουαγιαζ πισω πως μπαινει σωστα΄; παραάλληλα με τη σέλα κι ας περισευει λιγο προς τα πισω η καθετα στη σέλα; παντα ειχα την απορια πως ειναι το σωστο.Σε DT-TT το έβαζα παράλληλα και το έδενα κάτω στο υποπλαίσιο. Έπιανε τη σέλα, το φτερό και έβγαινε πίσω 4 πόντους που δεν ήταν πρόβλημα. Κάθετα φοβάμαι σε κανένα στενό προσπέρασμα μην σκαλώσει πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 Όπου και να πας θα είναι σούπερ!Μην ξεχάσεις να κλείσεις καλά τα φερμουάρ των σάκων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 θα χτυπησω το μικρούλι το tankbag που πρεπει να ναι 8lt, και ελπιζω να μην εχω καν τσαντακι στο ποδι.. να εχω δηλαδη μονο το σακ βουαγιαζ πισω.Το οποιο πως μπαινει σωστα΄; παραάλληλα με τη σέλα κι ας περισευει λιγο προς τα πισω η καθετα στη σέλα; παντα ειχα την απορια πως ειναι το σωστο.ωπ, να κατι που δε θα χα σκεφτει, κολλητική ταινία. Οσο για το 3 ωρες ανατολικά (αλεξανδρούπολη; ) αν ειμαι τοσο λαρτζ με τις βενζινες και με κοιμησετε εκει; γιατι οχι; εχω 2 ένα 15-25 λ...και ενα 30-40λ έλα να πάρεις οποίο θες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) εχω 2 ένα 15-25 λ...και ενα 30-40λ έλα να πάρεις οποίο θεςΩ, τι καλός κόσμος, για λίγο δε με πρόλαβες Ηλία μου, μολις μου έστειλε αυτο που ανεβασα πριν.. Σ'ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2017 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 ελα μονο για καφε τοτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες