JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Καλημέρα σύντροχοι,Εδώ και χρόνια, στο AX-1 που έχω (πλέον ως βασικό όχημα για εντός πόλεως μετακινήσεις), το πίσω γρανάζι σπάει συχνά (σίγουρα μια φορά ανά έτος)Αυτό είναι θέμα σινεμπλοκ, και επειδή πλέον δεν με καίει ο χρόνος που θα φάω για να γίνει η επισκευή, Let's do it correcltly!So, ψάχνω κάποιο μηχανουργείο, το οποίο να εξειδικεύεται η έστω να κάνει πολύ καλή δουλειά στις ζάντες (αλουμινίου?)Συγκεκριμένα, εκεί που φωλιάζουν τα σινεμπλοκ, έχει φαγωθεί λίγο αλουμινίο. Γίνεται με κάποιον τρόπο σωστό, αυτό το κενό να καλυφτεί κάπως;Ξέρετε κάποιο μηχανουργείο, το οποίο μπορώ να πάω να το δουν; (Θα βγάλω την ρόδα, και θα πάω μόνο αυτή καθ' αυτή)Θα προτιμούσα περιοχές κοντά σε Καλλιθέα - Πετράλωνα Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Να πας να βάλεις ζάντα από Ninja 250 να ξενοιάσεις λέω γω, που μπαίνει κουφέτο και είναι και 17άρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για ζάντες είναι στον Νέο Κόσμο στην οδό Θεοφιλοπούλου 11. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Να πας να βάλεις ζάντα από Ninja 250 να ξενοιάσεις λέω γω, που μπαίνει κουφέτο και είναι και 17άραΔώσε Info..Ποιανού έτους;Θα χρειαστεί να αλλάξω ελαστικό πίσω λογικά ε;ΠΧ: Αυτό, κάνει;Ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για ζάντες είναι στον Νέο Κόσμο στην οδό Θεοφιλοπούλου 11. Ευχαριστώ Πήγα σήμερα, μου είπε να πάω την ζάντα λυμένη να την δει. Θα ενημερώσω, με ότι μου πει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες